Zozzy 5 írta:Azért várjuk meg, hogy mi mit alkotunk ma. Az belátható, hogy a tegnapi Dortmund ellen, idegenben, olyan közönség előtt a jelenlegi Barca-ban is simán benne lett volna a kipukkanás, főleg, ha mondjuk Messi hiányozik, mint náluk CR. Agresszívek, magabiztosak voltak és pozitív értelemben egyáltalán nem tisztelték a Madridot, ez nekünk se nagyon szokott feküdni és képesek vagyunk 0 teljesítményre. Balszerencsénkre kb. pont ez a környezet vár ma este a Barcára, reméljük a legjobbakat.
Nem néztem végig a meccset, a második félidő nagyjából kimaradt, de azt olvasom, hogy mák, meg üres kaput nem rúgott be a Dortmund stb. Nyilván van egy szerencse része is ennek, ezzel együtt a Dortmund azért nem tartozik a világ top4-5 csapatába jelenleg, mert egyrészt a sérültjeiket nem tudják megfelelően pótolni, lásd első meccs, másrészt pedig mert meccslabda helyzetekben nem tudják eldönteni a dolgot. CR meg azért is aranylabdás, mert ő meg ott tud lenni pont azon a helyen, ahova kipattan a kapusról, és mentálisan egy másodpercig sem bizonytalanodik el, amikor be kell gurítani, nem úgy, mint pl. Mkhitaryan tegnap az első félidőben. Vagy ott van a kapus kérdés, azt olvastam, hogy Casillas kihúzta őket tegnap párszor a trágyából. Hát ezért klasszis kapus, hogy kihúzza, és ezért vagyunk mi bajban Pintoval, mert hiába jó kapus, amikor ég a ház, ő nem lesz hős. Márpedig a BL ezen szakaszán ennyik is dönthetnek. Diego gólját illetlenség rávarrni, mert fú de nagy gól volt, de az igazság az, hogy top kapus ott nem üt mellé és védeni tud. Most azt nyilván ostobaság mondani, hogy Valdes tuti fogta volna, de az belátható, hogy ő megmentette már párszor a hátsónkat, a hülyeségeitől függetlenül.
Szóval én értem, hogy mindenki lelkének jól esett volna, ha kizúg a Madrid, az enyémnek is, de ez van. Törvényszerű, hogy kisebb csapatok megcsinálják a meló nagy részét, aztán a végén megremeg a láb, ez történt tegnap is.
Ezt én is így látom. Nagyon szurkoltam a Dortmundnak, de a két meccs alapján összességében megérdemelten ment tovább, mert (Pintér Attila után szabadon

) egyel több gólt lőttek. Bár a Dortmund volt annyi lehetősége, hogy nemcsak a hosszabbítást, de a továbbjutást is kiharcolhatták volna, nem tudtak élni ezekkel, márpedig a futballt nem helyzetekre, hanem gólra játsszák.
Jósolgatni meg nem akarok, de azért már a párharc előtt is azt mondtam, hogy ez a Real bőven verhető csapat. Persze most már csak három meccsre vannak a BL serlegtől, és ha minden jól alakul számunkra, akár össze is jöhet. De én még úgyis nagyobb esélyt adok magunknak a BL győzelemre, mint a Realnak, hogy ma este egy igen nehéznek ígérkező visszavágó vár ránk.
Úgy gondolom ráadásul, hogy a Realnak kialakult egy kisebbségi komplexusa velünk szemben, ami idén mindkét klasszikuson a mi malmunkra hajtotta a vizet, mert véleményem szerint mindkét meccset fejben vesztették el ellenünk. Emiatt úgy gondolom, ha összekerülünk velük, akkor mi leszünk az esélyesek. A Madridnak szüksége lenne egy igazán nagy győzelemre ellenünk, hogy ezen túl tudjanak lépni. Ezért én a madridisták helyében nagyon szurkolnék az Atleticonak.
még csatlakoznék riva11-hez, reus raus dortmundból és be a barcába, és hozhatná magával a kloppot is, aki sokadszor bizonyította, h a legjobb edzők között van a jelenlegi szórásból. sztem megfelelő bizalom mellett vele meg tudnánk ismételni a pep-pel elért eredményeket, ráadásul lehet, h olcsóbban is kijönnénk a bugiból, mert nem biztos, h zsugásonként 70-80-100 milkókból oldaná meg a szitut.
Ezt alá is írnám, annyi kiegészítéssel, hogy Hummels is jöhetne hátra.