NB1 - Magyar Bajnokság
- kamaj
- Capitá del Barça
A Loki annyit adott ki magából, amennyit kellett. Hiába lőtt a Vidi x szögletet, elég volt nekünk egy is a gólhoz. Az első félidőben jobb volt a vendég csapat, de a második félidőben végig a Loki irányított. Tördeltük a játékot, és azt se felejtsük el, hogy a Loki 2 legjobb játékosa forma alapján hiányzott (Coulibaly és főképp Varga). Emellett sikerült nyerni, és ez hihetetlenül fontos volt.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
hát ez tényleg az. két lövés, két gól. tiszta fm.Robcsyy írta:vicc
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
vicc 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Messa
DVSC - Videoton a szünetben 1-1
Érdekes kis meccs, a Vidi úgy kezdett, hogy az első 2 percben lőhetett volna 2 gólt is, ennek ellenére a Loki rúgta az elsőt, az egyik Vidi akció után talán Mészáros előrevágta a labdát, Kulcsár meg átemelte Tujvelt. Több DVSC helyzetre én nem emlékszem a félidőből, nagyon labda sem volt náluk. Aztán a 41. percben Alves 2 embert is otthagyott, belőtte középre, Korhut meg bekotorta a saját kapujába, ezzel 1-1.
Kassai jól vezeti a meccset egyébként, de az érthetetlen volt, hogy 1 perccel előbb lefújta.
És azt sem értem teljesen, hogy Alvesnek miért adott sárgát, miután a gólt ünnepelte. Feltette a két kezét és az égre mutatott(minden gólját így ünnepel), Kassai ezt úgy értelmezte hogy a Loki-tábornak mutogat...
Gosztonyit meg nem bánnám, ha elvinné valami csapat, nála eszetlenebb játékos kevés van az NB1-ben. Lenyom 2 biciklicselt, ha nem esik el, akkor belevágja a védőbe. Többek közt ezért 0-7 a szögletarány.
Remélem a második félidőben bejön helyette Nagy Dani, és megnyerjük majd a meccset.
Hajrá Vidi !
Érdekes kis meccs, a Vidi úgy kezdett, hogy az első 2 percben lőhetett volna 2 gólt is, ennek ellenére a Loki rúgta az elsőt, az egyik Vidi akció után talán Mészáros előrevágta a labdát, Kulcsár meg átemelte Tujvelt. Több DVSC helyzetre én nem emlékszem a félidőből, nagyon labda sem volt náluk. Aztán a 41. percben Alves 2 embert is otthagyott, belőtte középre, Korhut meg bekotorta a saját kapujába, ezzel 1-1.
Kassai jól vezeti a meccset egyébként, de az érthetetlen volt, hogy 1 perccel előbb lefújta.

És azt sem értem teljesen, hogy Alvesnek miért adott sárgát, miután a gólt ünnepelte. Feltette a két kezét és az égre mutatott(minden gólját így ünnepel), Kassai ezt úgy értelmezte hogy a Loki-tábornak mutogat...

Gosztonyit meg nem bánnám, ha elvinné valami csapat, nála eszetlenebb játékos kevés van az NB1-ben. Lenyom 2 biciklicselt, ha nem esik el, akkor belevágja a védőbe. Többek közt ezért 0-7 a szögletarány.

Remélem a második félidőben bejön helyette Nagy Dani, és megnyerjük majd a meccset.
Hajrá Vidi !
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ma egy hazai rangadóra is sor kerül!
Sajnos nem úgy alakult hogy ki tudjak menni a meccsre, de természetesen megnézem! A nagy Adamo
és Varga hiányzik majd. Utóbbi játéka fontos lett volna, de megsérült a válogatott meccsen.
Telt házra számítok, zsinórban az 5. Loki győzelemmel! Hajrá Loki!

Telt házra számítok, zsinórban az 5. Loki győzelemmel! Hajrá Loki!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Van benne valamiMessa írta:Amúgy Paulo Souza lehet, hogy kifejezetten Paulo Sousa kérésére érkezett.

Kíváncsi leszek a holnapi meccsre. Nagyon jó helyünk lesz, látni fogok mindent. Még nem nagyon láttam játszani az "új" videotont csak a selejtezőkön. A spanyol középpályást remek igazolásnak tartom.
- Messa
Ismét egy légiós a Vidinél, Paulo Vinícius Souza érkezett Urugayból, a CA River Plate-től. Brazil amúgy, 21 éves, és 183 centi magas középhátvéd.
Mostmár azért picit sok a külföldiekből, ahhoz képest hogy előzetesen a csapat 30%-át ígérték, hogy kicserélik, már jóval meghaladtuk ezt a számot.
Amúgy Paulo Souza lehet, hogy kifejezetten Paulo Sousa kérésére érkezett.
Mostmár azért picit sok a külföldiekből, ahhoz képest hogy előzetesen a csapat 30%-át ígérték, hogy kicserélik, már jóval meghaladtuk ezt a számot.
Amúgy Paulo Souza lehet, hogy kifejezetten Paulo Sousa kérésére érkezett.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ironikusan látványtervekben, makett stadionokban világelsők vagyunk, a valóság meg az, hogy esik szét a Vasas pálya a Honvéd gyepét max egy zöld dombhoz lehet hasonlítani mintsem billiárd asztalhoz, s omladozik a Puskás stadion......

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Igen a látványterv kész.Lesy írta:A Loki stadion építéséről tud vki vmi újat mondani, mutatni? Korábban már olvastam róla, h kész a látványterv meg minden, csak nemtom, hogy ez meg is fog-e valósulni, van-e vmi konkrétum az üggyel kapcsolatban....

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
-
- Capitá del Barça
A Loki stadion építéséről tud vki vmi újat mondani, mutatni? Korábban már olvastam róla, h kész a látványterv meg minden, csak nemtom, hogy ez meg is fog-e valósulni, van-e vmi konkrétum az üggyel kapcsolatban....
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Eleinte engem is felidegesített, de így most már jobban átgondolva örülök neki.Bob_Marley írta:2 nagyon ügyes játékos, s így hogy elküldik őket mondanom sem kell mennyit veszít a csapat!Pár hete megy a bajnokság, s hétről-hétre egyre rosszabb hírek jönnek....Fegyelmezési gondokat megértem, ha így látja jónak a vezetés, akkor tegyék meg, viszont akkor a helyükre kell ember, mert ez így nagyon soványka...Így még Pölöskei is játszani fogkamaj írta:http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... inhot.html
Hát-hát-hát... Mit ér a "tehetség", ha nem használják ki? Kemény időszak ez a Fradinak.mert nem vagyunk meg....
Hátha a magyarosítás a cél.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
2 nagyon ügyes játékos, s így hogy elküldik őket mondanom sem kell mennyit veszít a csapat!Pár hete megy a bajnokság, s hétről-hétre egyre rosszabb hírek jönnek....Fegyelmezési gondokat megértem, ha így látja jónak a vezetés, akkor tegyék meg, viszont akkor a helyükre kell ember, mert ez így nagyon soványka...Így még Pölöskei is játszani fogkamaj írta:http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... inhot.html
Hát-hát-hát... Mit ér a "tehetség", ha nem használják ki? Kemény időszak ez a Fradinak.

- kamaj
- Capitá del Barça
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... inhot.html
Hát-hát-hát... Mit ér a "tehetség", ha nem használják ki? Kemény időszak ez a Fradinak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Mintha azt olvastam volna, hogy az erőnlétért Ő volt a felelős Debrecenben, na azzal tényleg nem volt gond.Robcsyy írta:majd kiderül, bár már az is előrelépés, hogy nem a szokásos nevek közül kerül ki valaki... ahogy olvasgattam, sokan azt írják, hogy Loki BL-menetelése inkább neki köszönhető, mint Herczegnek...

majd kiderül, bár már az is előrelépés, hogy nem a szokásos nevek közül kerül ki valaki... ahogy olvasgattam, sokan azt írják, hogy Loki BL-menetelése inkább neki köszönhető, mint Herczegnek...L.Messi 10 írta:Érdekes döntés az Újpestiek részéről, de egy biztos: Gézának menni kellett. Kíváncsi vagyok mire lesz képes Szpisjak, de azért én nem adtam volna a csapatot egy olyan ember kezébe, aki eddig csak egy Angol U19es csapatot edzett, meg a Lokinál volt másodedző.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Érdekes döntés az Újpestiek részéről, de egy biztos: Gézának menni kellett. Kíváncsi vagyok mire lesz képes Szpisjak, de azért én nem adtam volna a csapatot egy olyan ember kezébe, aki eddig csak egy Angol U19es csapatot edzett, meg a Lokinál volt másodedző.Bob_Marley írta:"Honlapunk értesülései szerint az Újpest új szakvezetője, a DVSC egykori másodedzője, Zoran Szpisjak lesz.
Mint ismert, Leo Beenhakker ma délelőtt köszönte meg Mészöly Géza munkáját az Újpest élén, miután a lila-fehérek az NB I első 4 fordulójában 4 vereséget szenvedtek.
Szpisjakot ma 13 órakor, rendkívüli sajtótájékoztató keretein belül mutatják be.
Szpisjak idehaza legutóbb Herczeg András mellett a DVSC másodedzőjeként dolgozott.
(czp)
nb1.hu"
Damoklesz kardja máris lecsapott 4 forduló elteltével....

- Blaugranafan
- Barça B
Remélem, hogy jön Komjáti András helyére Mészöly Géza a Vasashoz. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
"Honlapunk értesülései szerint az Újpest új szakvezetője, a DVSC egykori másodedzője, Zoran Szpisjak lesz.
Mint ismert, Leo Beenhakker ma délelőtt köszönte meg Mészöly Géza munkáját az Újpest élén, miután a lila-fehérek az NB I első 4 fordulójában 4 vereséget szenvedtek.
Szpisjakot ma 13 órakor, rendkívüli sajtótájékoztató keretein belül mutatják be.
Szpisjak idehaza legutóbb Herczeg András mellett a DVSC másodedzőjeként dolgozott.
(czp)
nb1.hu"
(czp)
nb1.hu"

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ahogy én is!MessiFan írta:Én úgy gondolom, hogy egyik csapattal sem lehet hosszútávon számolni. Egyébként én a Viditől tartok, bár a hazai pálya nekünk kedvez. Természetesen ott leszek a találkozón

Én úgy gondolom, hogy egyik csapattal sem lehet hosszútávon számolni. Egyébként én a Viditől tartok, bár a hazai pálya nekünk kedvez. Természetesen ott leszek a találkozónBarcaman14 írta:A Honvéd meg nagyon belejött de szerintem nem kell komolyabban számolni velük hosszútávon.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Megvan a 4-ből 4!
Ismét Bódi nyerte meg a meccset, remélem jövőhéten a Vidi ellen is folytatódik a sorozat!
Az Újpest teljesítményét nagyon nehéz megmagyarázni. 4 meccs után rúgott gól nélkül, valami nagyon nincs rendben. A Vasas nem meglepő ezzel a kerettel, a Fradi is csak szenved, pedig jóval többet vártam, gondolom a Fradi drukkerek is...
A Honvéd meg nagyon belejött de szerintem nem kell komolyabban számolni velük hosszútávon.

Az Újpest teljesítményét nagyon nehéz megmagyarázni. 4 meccs után rúgott gól nélkül, valami nagyon nincs rendben. A Vasas nem meglepő ezzel a kerettel, a Fradi is csak szenved, pedig jóval többet vártam, gondolom a Fradi drukkerek is...
A Honvéd meg nagyon belejött de szerintem nem kell komolyabban számolni velük hosszútávon.

-
- Capitá del Barça
ez aztakurwamekkora xDxDgergo9 írta:

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mindig jó látni a fradit veszíteni,bár ma nem láttam a meccsüket,de a hírt jól fogadtam
Újpest és Vasas is szánalmasan teljesítenek, bár hosszú még a szezon, és ne feledjük,hogy olyan gyenge ez a magyar bajnokság,hogy az előző szezonban a fradinak elég volt a bronzhoz a meccseinek felét megnyernie.

Újpest és Vasas is szánalmasan teljesítenek, bár hosszú még a szezon, és ne feledjük,hogy olyan gyenge ez a magyar bajnokság,hogy az előző szezonban a fradinak elég volt a bronzhoz a meccseinek felét megnyernie.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Basszus hogy nyertük meg ezt a meccset
Szánalmas az egész magyar Bajnokság. Van amikor jó napot fog ki a középpályánk, van mikor meg 1 lépést nem bírnak megtenni a labdáért.
Mind1 12 pont

Szánalmas az egész magyar Bajnokság. Van amikor jó napot fog ki a középpályánk, van mikor meg 1 lépést nem bírnak megtenni a labdáért.
Mind1 12 pont