Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a mostani meccs alapján írtam kifejezetten, Bigliának amúgy se ment sose kb a válogatottban, de a Lazióban a liga egyik legjobb védekező középpályása. Olaszországban én a Rómával szimpatizálok elég erősen (ott is játszik a kedvenc aktív játékosom), így láttam szinte az összes meccsüket idén (is.) Paredes nagyon hullámzó, vannak jó és vannak nagyon alibi 90 percei.palesz77 írta: Hát nem tudom, én néztem a meccset, ezt a szintet bőven lehozza, csak alapból egy jobb képességű játékos. Nyilván nem 1 ember oldaná meg a problémáikat, de bőven többet ki lehetne hozni ebből a csapatból, ha normális keretet raknak össze.
Nem ez volt a hiba, nálunk is Busi a legelső, aki letámad a középpályáról, a hiba az volt, hogy Coutinho simán megverte 1v1-ben.a 2. gólnál védekező középpályás létére 50 méterrel előrébb volt,
Lehet én láttam rosszul, de a meccs 3/4-ében ahogy néztem jobb támadó volt, és a mezőnyben nem is volt olyan hű de jó szerintem. Néha beljebb jött, mert váltottak Augustoval, általában akkor voltak jobb pillanatai is, de a gólján kívül nem sokat tett a meccshez - értitek hogy értem remélem. Ha a baloson játszott volna, akár Neymar mögött, szerintem sokkal jobb lehetett volna - lásd a gól.TripleH írta:Középső TKP-t játszott, de támadásnál balra húzott inkább ki, ezért is tudott patentül Neymivel összejátszani akitől a gólpasszt is kapta, pluszba egy gólt is akasztott.LG írta:Feltételezve, hogy láttad a meccset, kérdezem hogy milyen poszton játszott? Meg akkor már a barcások játékát is értékelhetnéd röviden.
Hát nem tudom, én néztem a meccset, ezt a szintet bőven lehozza, csak alapból egy jobb képességű játékos. Nyilván nem 1 ember oldaná meg a problémáikat, de bőven többet ki lehetne hozni ebből a csapatból, ha normális keretet raknak össze.Veidt_madridista írta:Paredes meg nagyon kiforratlan gyémánt. Most Biglia jobb nala meg.
Paredes meg nagyon kiforratlan gyémánt. Most Biglia jobb nala meg.palesz77 írta:Hát, nem volt egy nagy félidő. Coutinho vert megint egy nagy gólt, neki 20 m a kapuval szembe már ziccer.. A másodikat meg Gabriel Jesus és Neymar szépen összehozták, de hogy ott mit csinált az argentin védelem, azt nem tudom.. Amúgy se értem őket, mi oka van annak, hogy Paredes és Icardi nem kap meghívót? Utóbbi ha a botrányai miatt, még azt mondom, de így is az egyik legjobb formában levő csatár. De előbbi a Serie A egyik legjobb középpályása már, nem tudok balhéjáról, de stílus alapján baromira kéne ennek a csapatnak.
Középső TKP-t játszott, de támadásnál balra húzott inkább ki, ezért is tudott patentül Neymivel összejátszani akitől a gólpasszt is kapta, pluszba egy gólt is akasztott.LG írta:Feltételezve, hogy láttad a meccset, kérdezem hogy milyen poszton játszott? Meg akkor már a barcások játékát is értékelhetnéd röviden.TripleH írta:Brazil csapaton látszik, hogy el takarítottak onnan dungat. Ja és Coutinho egyre inkább jöhetne ide
Feltételezve, hogy láttad a meccset, kérdezem hogy milyen poszton játszott? Meg akkor már a barcások játékát is értékelhetnéd röviden.TripleH írta:Brazil csapaton látszik, hogy el takarítottak onnan dungat. Ja és Coutinho egyre inkább jöhetne ide
Akkor most beírhatom, hogy Zubizarreta lett a sportigazgató?visca el barca írta:3 centivel alattad írtamBarca96 írta:Andoni Zubizarreta lett az Olympique Marseille labdarúgócsapatának sportigazgatója.
Továbbra sem értem, hogy annyi pénzből ami ott van, hogy nem tudtak meg egy Cavaninal jobb csatárt beszerezni, gyakorlatilag európai szinten Ibra is kevés volt mar.palesz77 írta:Cavani odateszi megint, egy jobb csatar ma mar duplazott volna, pedig felido van csak. Na majd a masodik felidoben..
Na, egyet csak sikerult bevernie a vegere. Beleadta minden duhet abba a lovesbe szerintem..
Annak köszönhetik a döntőbejutást, hogy stabil volt a védelmük, és nem kaptak gólt az egyenes kieséses szakaszban, kivéve azt 1 Götze gólt a döntőben. Számokban egyébként tényleg nem olyan vészes Messi teljesítményé, de a puskaporának nagy részét a csoportkörbe lőtte el, aztán még Svájc ellen mutatott vmit, de belga, holland, német hármas ellen már kifejezetten gyenge volt.Nero. írta:Ki volt nala jobb a VBn akkor? Kinek koszonhetik hogy a dontobe jutottak az Argentinok?D\ Maria tenyleg nagyon jo volt, abszolut huzoember de Messinel tobbet o sem mutatott.