palesz77 írta:Cavani odateszi megint, egy jobb csatar ma mar duplazott volna, pedig felido van csak. Na majd a masodik felidoben..
Na, egyet csak sikerult bevernie a vegere. Beleadta minden duhet abba a lovesbe szerintem..

Továbbra sem értem, hogy annyi pénzből ami ott van, hogy nem tudtak meg egy Cavaninal jobb csatárt beszerezni, gyakorlatilag európai szinten Ibra is kevés volt mar.
Mondjuk az a gond, hogy igazából a piac sem bővelkedik klasszis csatarokban, missem mutatja jobb mint Higu 90 millás ára. De ahogy ott van Ikone aki saját nevelésük es nagyon tehetséges, kerithetnenek egy csatárt is, mondjuk Lukaku egészen jo lehetne ott. A 2 villamgyors szelsonek igazi csemege lenne ő target embernek.
Vagy megveszik a 17 éves csoda svéd gyereket (

), oké ez csak vicc volt.

en mar nem hiszek a skandináv import játékosokban, Larsson es Ibran kívül, nem nagyon tudnék mondani olyan svéd csatárt aki meghatározó tudott volna lenni egy ekkora csapatban.
Na lényeg a lényeg, örülnek egy európai szinten Bl esélyes psgnek, mert nagyon unalmas mar, hogy csukott szemmel tudom, hogy idén is gyakorlatilag vagy a Bayern. Real, Atma, Barca közül fog kikerülni a győztes, de félre ne értsetek nem magunk ellen szurkolok, csak jo lenne egy legalább 10 eselyessel induló Bl mint ez ami most van. De ez mar eléggé átment offba sorry.