Már a második gólt kapják róla.
Engem kb. annyira érdekel, hogy a Realnak hányat törölnek mint amennyit a Rayonak. nem szeretem az összeesküvés-elméleteket -ne vedd sértésnek, de nálatok ezeknek a sokszorosa születik- viszont a véleményem az, hogy, ha bizonyos dolgokat nem lehet utólag befolyásolni, akkor következetesen ezt se tegyék. Ahogy írtam is történnek rossz ítéletek, sok esetben a bíró nem is hibáztatható, számtalanszor csak a sokadik visszajátszásra lehet korrekten ítélkezni. Ezek a dolgok benne vannak. A Pepe vs Alves esettel kapcsolatban is még mindig szidjátok a bírót, mint a bokrot, (holott már a szándékért megérdemelte volna a pirosat) pedig nem egyszer kellett kikockázni, hogy lássák nem találta el. Egy kicsit eltértem a tárgytól. Bocsi, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy ezek benne vannak a fociban, ha valaki ezt nem tudja elfogadni menjen sakkozni.ericco írta: Az általad említett példából szépen látni, hogy egy tizenegyest, gólt már utólag nem lehet eltörlölni, mint ahogy a hétvégi pirosat sem, nem fogják újrajátszani emiatt a meccset, de a következő meccsre kiszabott eltiltást el lehet, és ha jogos, miért ne tennék meg. Volt már, hogy elutasítottak ilyen kérvényt, sőt, legtöbbször azt teszik a Real javára is.
Lényegtelen, mikori, ti is a múltat emlegettétek. Tavaly volt egy fellebbezés, azt sem fogadták el. Az évente kétszer erős túlzás, és még finoman fogalmaztam. Vagy írj konkrét példákat.Egy négy évvel ezelőtti cikket másolsz be? Most komolyan? Amikor nálatok ezt minden évben eljátsszák legalább kétszer?
Ez így igaz. Nem játszottunk jól, ezért írtam, hogy többek közt.Alcantara írta:Ramos mindkét sárgája jogtalan volt. A meccs viszont a lélektelen játék miatt ment el, amihez Ramos pályán levő ideje alatt jócskán hozzátett.
A történet nagyjából így korrekt.
Egyet értek. Nem is erre reagáltam, hanem, az ilyen a Realnak állandóan eltörlik, zsebükben a szövetség szövegekre. Ha nem törölték volna el, azt is megemészteném, de ha már megtették, és jogosan, had ne kelljen miatta szégyenkeznie a madridistáknak.Chino írta:Ezzel csak annyi a gond, hogy egy fordulóban előfordul alsó hangon 5-6 ilyen sárgás eset. Ha mindet törölgetnék, nem sok értelme lenne az egésznek. Amúgy ezt az egész eltörlés dolgot nem értem. Rengeteg hibás bírói döntés születik, ezzel nincs mit tenni, együtt jár a focival. Viszont ennyi erővel törölhetnének tizenegyeseket is utólag elvéve egy gólt az adott csapattól vagy utólag akár pirosat is kioszthatnának. Persze ez kissé sarkítva van, de az elv ugyanaz, és ha nem tudják mindenre egyformán kezelni, akkor hagyják az egészet.
Nekem nem a Ramos-féle eltörléssel kapcsolatban van igazán gondom, hanem ezzel az egész intézménnyel.
Másrészt amúgy sem kezelik minden esetben ugyanúgy a dolgokat, mert, ha mondjuk Pepe nem lenne eltiltott vagy Varane nem lenne sérült, biztos vagyok benne, hogy nem törölték volna el.
Kivétel erősíti a szabályt...ettől még valamiért nálatok bevett szokás az eltörlés. Engem mondjuk nem zavar, csak érdekes. Illetve, miért nem büntetnek sporit, ha súlyosat téved?!ericco írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... _het_vegen
Elég szelektív a memóriátok.
Ramos sárgájának eltörlésével tk a szövetség beismerte, hogy a piros is jogtalan volt, többek közt ez is hozzájárult a pontvesztéshez.
Ez a hsz nem provokáció, bár ha annak veszitek, azt is megértem a lenti vélemények alapján
ericco írta: Elég szelektív a memóriátok.
Ramos sárgájának eltörlésével tk a szövetség beismerte, hogy a piros is jogtalan volt, többek közt ez is hozzájárult a pontvesztéshez.
Ez a hsz nem provokáció, bár ha annak veszitek, azt is megértem a lenti vélemények alapján
Egy négy évvel ezelőtti cikket másolsz be? Most komolyan? Amikor nálatok ezt minden évben eljátsszák legalább kétszer?ericco írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... _het_vegen
Elég szelektív a memóriátok.
recrea írta:Ramos lapját szokás szerint törölték...
Persze, egyértelmű. Évek óta ezzel szórakoznak. Emlékszem a Spanyol Szuperkupa-féle villantásaikra, vagy a Pepe 10 meccses eltiltására is... És ezek csak a legdurvább esetek...Capon írta:Nálunk olyan sárga lapot sem törölnek amit a bíró saját bevallása szerint is benézet.
Nálunk olyan sárga lapot sem törölnek amit a bíró saját bevallása szerint is benézet.Barcaman1993 írta:Már majdnem meglepődtem, hogy nem törlik el... Csak a szokásos.Fecooo írta:Sajnos ugyanolyan nehéz a válasz, mint arra a kérdésre, hogy mikor adtak helyt egy Barca fellebbezésnek....
Egyébként egyszer Thiagot kezezés miatt kipirosozta a játékvezető. A felvételekből egyértelmű volt, hogy csak mellel ért a labdába. Akkor eltörölték neki, de azt hozzá kell tenni, hogy rögtön azután, hogy az egyik Real játékosáét is eltörölték. Se előtte se utána nem emlékszem 1 esetre sem. Egyébként mit vártunk az LFP-től? Évre évre alulmúlják magukat, ezen most meglepődtünk? Aki szeret sportfogadni, az nyugodtan tegye meg, hogy Ramos gólt fog szerezni a Valencia ellen.99%, hogy be fog jönni.
Már majdnem meglepődtem, hogy nem törlik el... Csak a szokásos.Fecooo írta:Sajnos ugyanolyan nehéz a válasz, mint arra a kérdésre, hogy mikor adtak helyt egy Barca fellebbezésnek....
recrea írta:Ramos lapját szokás szerint törölték...
Ebben egyáltalán nem lennék be biztos. Mondjuk én nem láttam az esetet, de csak nagyon extrém esetben szokták eltörölni a lapokat. Meg ugye a spanyol szuperkupa előtt... Szurkoltam a Valenciának, hogy ne kapják el az Atleticot. Nem tartom reálisnak, hogy egy hét alatt 2 nagy csapatot is megfogjanak. A hétvégén itt lesz az alkalom, hogy elcsípjék a Realt...csababarca írta:Ramos lapjait megfellebbezik,szóval ő ott lesz a vale ellen.
Pepevel mi van? Sérülést szedett össze vagy sárgákat gyűjtötte be?shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
Arra én is, bár sajnos ez a Valencia már nagyon nem a régi... De egy döntetlenre talán jók lesznek.shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.