Egy négy évvel ezelőtti cikket másolsz be? Most komolyan? Amikor nálatok ezt minden évben eljátsszák legalább kétszer?
Lényegtelen, mikori, ti is a múltat emlegettétek. Tavaly volt egy fellebbezés, azt sem fogadták el. Az évente kétszer erős túlzás, és még finoman fogalmaztam. Vagy írj konkrét példákat.
Alcantara írta:Ramos mindkét sárgája jogtalan volt. A meccs viszont a lélektelen játék miatt ment el, amihez Ramos pályán levő ideje alatt jócskán hozzátett.
A történet nagyjából így korrekt.
Ez így igaz. Nem játszottunk jól, ezért írtam, hogy többek közt.
Chino írta:Ezzel csak annyi a gond, hogy egy fordulóban előfordul alsó hangon 5-6 ilyen sárgás eset. Ha mindet törölgetnék, nem sok értelme lenne az egésznek. Amúgy ezt az egész eltörlés dolgot nem értem. Rengeteg hibás bírói döntés születik, ezzel nincs mit tenni, együtt jár a focival. Viszont ennyi erővel törölhetnének tizenegyeseket is utólag elvéve egy gólt az adott csapattól vagy utólag akár pirosat is kioszthatnának. Persze ez kissé sarkítva van, de az elv ugyanaz, és ha nem tudják mindenre egyformán kezelni, akkor hagyják az egészet.
Nekem nem a Ramos-féle eltörléssel kapcsolatban van igazán gondom, hanem ezzel az egész intézménnyel.
Másrészt amúgy sem kezelik minden esetben ugyanúgy a dolgokat, mert, ha mondjuk Pepe nem lenne eltiltott vagy Varane nem lenne sérült, biztos vagyok benne, hogy nem törölték volna el.
Egyet értek. Nem is erre reagáltam, hanem, az ilyen a Realnak állandóan eltörlik, zsebükben a szövetség szövegekre. Ha nem törölték volna el, azt is megemészteném, de ha már megtették, és jogosan, had ne kelljen miatta szégyenkeznie a madridistáknak.
Az utolsó mondatodra a válasz pedig sosem fog már kiderülni, ami tény, hogy legalább az egyik sárga jogtalan volt, így a kiállítás és az egy meccses elmeszelés is. Az általad említett példából szépen látni, hogy egy tizenegyest, gólt már utólag nem lehet eltörlölni, mint ahogy a hétvégi pirosat sem, nem fogják újrajátszani emiatt a meccset, de a következő meccsre kiszabott eltiltást el lehet, és ha jogos, miért ne tennék meg. Volt már, hogy elutasítottak ilyen kérvényt, sőt, legtöbbször azt teszik a Real javára is.