Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A szezon elején a hosszabbításban lőtt gólokból űztek sportot, mostanában a meccs elejiekkel. Jobb lenne, ha nem lőnének.Gareth Tello írta:Eddig néztem a Real-meccset.![]()
Hú belőled aztán jön a gyűlöletsörvirsli írta: Na végre,Ronaldo most már egy egész múzeumban imádhatja önmagát!![]()
Azért kapják a pénzt, mert egy FIFA meccsen hosszú időre lesérült. Az tök mindegy, hogy miért sérült meg, a lényeg az, hogy ezzel kárt okoztak a Real Madridnak. Azért sztem ilyenbe ne kössünk bele.sörvirsli írta:Sajtóértesülések szerint a nemzetközi szabályoknak megfelelően a Real Madrid kompenzációt kap a válogatottban súlyos sérülést szenvedő Khedira kapcsán, a hírek szerint ez az összeg körülbelül 3,4 millió dollár, vagyis meghaladja a 800 millió forintot.
Ő szabálytalankodott --> lesérült --> kompenzációt kap a klubja!És ki fizeti ki a csekket, Pirlo?![]()
Vicc az egész...
Én a Di Maria-Arbeloa kettősre tippelek. Ilyenkor az a probléma, hogy elment Albiol, Callejon, Pipita, szűkül a jelentkezők listája.Mezner2 írta:Nehéz helyzetben van a madridi bagázs, eddig bármilyen förtelmes teljesítményt rá lehetett arra fogni, hogy játszott a herceg, meg is tették mindig. Most megint találhatnak új bűnbakot maguknak, bár őket ismerve ez nem fog nehezükre esni, kiváncsian várom ki lesz az![]()
![]()
Közel sem olyan mintha Pedro dőlne ki. Neki van megfelelő helyettese a POSZTJÁRA, és a spanyolnak pedig nem keveset köszönhet a csapat, mert abban hogy kupát, kupára halmoztunk nagy szerepe volt és kiválóan játszott. Ez teljesítmény láthatóan visszaesett, de volt amikor kimagaslott a csapatból Khedirával ellentétben.sörvirsli írta:Kb ez olyan mintha nálunk Pedro dőlne ki!Gareth Tello írta:Na, Khedira 6 hónapra kidőlt.Most jöhetne be a képbe Casemiro, akit gyakorlatilag folyamatosan mellőzött eddig Ancelotti.
Érdekes lesz ez.![]()
Bár a madridban még nem ismerték fel,hogy milyen egy kutyaütő játékos Khedira, igaz nálunk is kb 2 évbe telt mire végre Pedro tartósan a kispadra került.
Kb ez olyan mintha nálunk Pedro dőlne ki!Gareth Tello írta:Na, Khedira 6 hónapra kidőlt.Most jöhetne be a képbe Casemiro, akit gyakorlatilag folyamatosan mellőzött eddig Ancelotti.
Érdekes lesz ez.
Gareth Tello írta:Na, Khedira 6 hónapra kidőlt.Most jöhetne be a képbe Casemiro, akit gyakorlatilag folyamatosan mellőzött eddig Ancelotti.
Érdekes lesz ez.
Csinálják meg ezt egy normális csapat ellen.mess2009 írta:azt mondtam korábban, hogy az a szerencsénk, az Ancelotti-Madrid lassúbb lett... ez (némi taktikai hibával megspékelve) be is jött a Clássicón, de sajna most az a helyzet, hogy a Madrid gyorsul....a CR-Benzema-Bale hármas gólereje pedig ezzel együtt ugyancsak megnőtt a Neymar-Messi-Sanchez trióhoz képest. mindenesetre van hová fejődnünk, ebben egyetértek Tatával, de talán a letámadási görcsölése helyett a góllövésre(a hatékony befejezésekre) kellene jobban odafigyelni. én ugyanis azt láttam, hogy egy lendületes erős középpályásokkal bíró együttessel szemben a letámadás eleve reménytelen, tehát nem egy csodafegyver, ráadásul baromi energia igényes....
Pontosan erről beszéltem...sörvirsli írta:Igazatok van!
Nem Valdes marhasága miatt vesztettük el tavaly a szuperkupát mert megpróbálta kicselezni Di Mariát,stb , ő csak 1-2 potyát vétett...
Nem Lopez hibája,hogy a real az ATM ellen kikapott és nem ő jött ki rosszul a kapujából Diego Costára...
Nem Lopez hibája,hogy Alexis 25 méterről emelte át felette a labdát és nyertük meg a klasszikust...
Igazatok van: Lopez for president!!!
És Iker is egy nulla,csak a Bl meccseken védjen(csak a csoportmeccseken persze)!
OMG
Lopez melyik Diego Costa gólnál hibázott??? Miranda góljánál hibázott egy pöppet a kupa döntőn, de ott is már rég meg kellett volna nyernie a meccset a Realnak, csak mindent kihagytak...sörvirsli írta: Nem Lopez hibája,hogy a real az ATM ellen kikapott és nem ő jött ki rosszul a kapujából Diego Costára...
Nem Lopez hibája,hogy Alexis 25 méterről emelte át felette a labdát és nyertük meg a klasszikust...
Ez most kb olyan, mintha Messi Celta elleni meccsén a rahedli kihagyott helyzetével példáznék, h helyette Pedrot a kezdőbe.sörvirsli írta: OMG
És? Akkor mi van? Attól még a középszernél épphogy csak több a pali. 100 milla ezért az alakért...Gareth Tello írta:
Mellesleg a hatszázmilliós Garetbél megint adott egy gólpasszt.
Ja tényleg, elsőre nem is tűnt fel.ferninho írta:Gyönyörű összefoglaló, hogy Ronaldo szabadrúgás gólja benne sincs...![]()
http://rutube.ru/video/9349ab2f80d0dc18" target="_blank ... /?ref=logo
miihii írta:Mostantól minden forduló után beírom legalább két postban is, h Neymar mennyire borzasztó, aztán jövőre meg majd arra hivatkozok, h fú, mennyit javult, miután látható, h tavaly mennyit lett szidva![]()