Az mindenképpen fusztráló, hogy kevés kupát a nyertünk mostanság, mert ez tény... A tavalyi évet viszont nem a jólakotság tette, hanem a belső viszályok amit Mou generált. Meg az, hogy amint mentünk 1-0-ra azonnal jött a bekkelős foci, mert a főnök azt mondta...Leon írta:Nekem is a Real dolga tűnik nehezebbnek,de az a Madrid sajnos engem kezd egyre jobban az alig hibázó 11-12es szezonbeli gárdára hasonlítani!![]()
Tavaly szerintem a bajnokságot azért bukták el csúnyán mert "jóllakottan" (gól és pontrekorddal megnyert bajnokság után) futottak neki a 12-13 as szezonnak és kb olyan félvállról vették mint idén mi.
Tavaly semmit nem nyertek,most pedig láthatjuk,hogy mennyire tepernek minden meccsen.
Másrészt meg rohadt frusztráló lehet neki,hogy az elmúlt 5 évben ha (jól számolom) 3 kupát nyertek,mi meg 16-ot.

Idén van egy jó edzőnk aki szép és eredményes focit akar játszani, és sokkal jobban kezeli a játékosokat, és ami még fontos, hogy a sajtót. Emellet van egy Zidane aki rengeteget segit Jesének és Benzeménak edzések után. Nem a semmiért alakul Benzema formája, és villog Jesé is. Az ilyen dolgok rengeteget jelentenek egy csapatban, és ezért is vagyok bizakodó, mert a tavalyi évet is a hozzáállás vitte el, de csapat szinten kb 2 éve képesek lennének bármit megnyerni, csak akarni kellet volna. Most van egy jó és egyben erős bő keret, stabil védelem, és viszonylag jó támadójáték, és látom azt, hogy amikor kell hajt mindenki, de amikor nem kell megszakadni akkor is kihozzák a meccsből amit kell. Bizakodó vagyok, és ilyen régen volt.