Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sarokkal, meg ollózva lőhet 2 gyönyörű öngóltpalesz77 írta:Verratti showt szeretnek latni..
Kicsit sűrű program lesz (F1, draft), de készülök jah, mert nyerünk.visca el barca írta:Bobbykám, hangolsz már az estére?
Várható volt, hogy ideiglenes lesz, Garcia nekem so-so. Azért bízok benne elindulunk felfelé, de csak támadással (ami eddig nem volt rossz) nehéz lesz hosszútávon versenyképesnek lenni.visca el barca írta:nah, passit kidobták, és ahogy várható volt rudi garcia lett az új edző. ha a lilleből anno bajnokot tudott csinálni, meg egy stabil top 5-ös csapatot, hátha alakul majd valami itt is. ALLEZ!
Ez igaz, csak akkor van gáz, ha mind a 11 játékos így akar a legjobb lenni.Bob_Marley írta:Erről Cruyff egyik mondása jut eszembe miszerint úgy is lehetsz a legjobb játékos ha nem is érsz labdába.S.Agüero írta:Szép ez is, de én jobban csipázom, ha a labda mozog az emberek helyett.Ennél tökéletesebben le se lehetne írni miről is szól alapvetően a játék.
Erről Cruyff egyik mondása jut eszembe miszerint úgy is lehetsz a legjobb játékos ha nem is érsz labdába.S.Agüero írta:Szép ez is, de én jobban csipázom, ha a labda mozog az emberek helyett.
Pontosan. Nem véletlenül linkeltem be nektek.Nero. írta: Na valahol itt kezdodik a jatek megertese. Ez nem olyan egyszeru hogy x nem jo csereljuk le hozzuk be yt mert mi a TVböl ezt latjuk.
Na valahol itt kezdodik a jatek megertese. Ez nem olyan egyszeru hogy x nem jo csereljuk le hozzuk be yt mert mi a TVböl ezt latjuk.