Szerintem ez a TOP11 amit a FIFA állított össze elég unreális azért...Kezdjük azzal ,hogy az én top 11-em így nézne ki:
-------------------Casillas-------------------
-Lahm-----Ramos----Kompany-------Alba-
-------------------Pirlo------------------------
---------------Cesc---Iniesta----------------
------Messi-----v.Persie-----CR7-----------
Casillas - számomra vitathatatlan, egyszerűen szerintem Ő a legjobb hálóőr jelenleg.
Lahm - Nem is értem hogy hogyan tudták berakni Alvest. Idén bőven nem úgy játszott ahogy kellene, bármennyire is szeretem,de igaz.
Lahm pedig,számomra a legjobb szélsővédő. Persze Alves is jó, vagyis jó volt a maga idejében... (Sevillás korszak, Barcában az első 3 év)
Ramos - Néztem pár Real meccset,és hát hiába nem nagyon bírom, nagyon jó. Piqué
ebben a szezonban fel sem ér hozzá,nem épp a legjobb formáját mutatja eddig Piqué...Persze volt sérülése,de akkor is...De ettől eltekintve Piqué az egyik kedvencem még mindig.
Kompany - Számomra Ő a best defender. És nem azért raktam be, mert én nagyon szimpatizálom őt, hanem azért,mert tényleg itt a helye. A City egyik alapembere, kapitánya. Sok City meccset nézek, és hát kijelenthetem, hogy Kompany igen jó spíler.
Alba - Nagyon sokat vaciláltam Adriano és Alba között. Mind a ketten asszem 7-7 gólt rúgtak,ha jól emlékszem.Emellett gyorsak,és védekezésben is megállják a helyüket. Végül Alba-t választottam. Nem azt mondom,hogy Alba a legjobb balszélsővédő,de ebbe a szezonban eddig szerintem ő hozza azt a minőségi szintet,amit el lehet várni egy balszélsővédőtől.Jól beilleszkedett a Barcába, igazi Barca játékos.
Pirlo - Nos. Nem is értem, Xabi mit keres a Top 11-ben? Pirlo oda-vissza veri. Elképesztő ember, jót tett neki ez a váltás,hogy a Juvéba igazolt. Az egyik legjobb a posztján, ez a szezonja idáig elég jól sikerült.
Cesc - Nem kell csodálkozni hogy Xavit kihagytam,de tényleg nem nagyon villogott Xavi eddig ebben a szezonban. Szeretem őt meg minden, de már kicsit kezd öregedni, általában meccsen ha nála volt a labda lassította a játékot... Nem is az a baj hogy öregszik,attól persze lehet jó játékos, de nem hozta azt a szintet amire képes lenne, mint pl tavaly-tavalyelőtt. Persze ettől függetlenül az egyik kedvencem,de általában én reálisan szoktam nézni a dolgokat.
Ezzel ellentétben pedig Fábregas amikor játszott, rugalmas volt a játékunk,osztogatott,adogatott,helyzeteket alakított. Úgy gondolom hogy méltó utód lesz majd.
Iniesta - Szerintem Ő nem is kérdéses,bérelt helye van.Az egyik legjobb.
Messi - Róla sem kell asszem semmit sem mondanom.
Hi-he-tet-len a srác.
van Persie - Szerintem RvP megérdemli hogy benne legyen. Bár sokat gondolkodtam rajta,Falcao és Ibrahimovic közt, de szerintem ő érdemli meg. Bombaformában van idén,az MU egyik alapembere.RvP nélkül nem is tudom hogy mire menne a MU... Na de nem akarok okoskodni.
CR7 - Neki is bérelt helye van. Bármennyire nem szeretem, tud a srác. Lássuk be , Messi és CR7 uralja a mai futballvilágot.
Ez egy saját vélemény. Attól hogy nem raktam be Piquét, Xavit vagy akár Alvest ,úgyanúgy Barca Fan vagyok. Mivel NEM vagyok divatdrukker, igazságosan nézem a dolgokat.
Kösz ha elolvastátok, aki véleményt akar nyílvánítani ezzel az írással kapcsolatban nyugodtan írjon