Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.12. 01:08:12

L.Messi 10 írta:"
“Ha megfigyelem a Barcelonát, hét olyan játékost látok, akik semmit sem tudnak a védekezésről, de mégis még mindig nyernek. Ez sokkal inkább arról szól, hogy legyen egy ötleted arra, hogy hogyan futballozz. Ez a csapatról szól.” :D
hát ettől az embertől én nem számítanék semmi jóra. :lol:
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.12. 00:50:21

L.Messi 10 írta:
MichaaBee írta: Es te az ilyen maszlagot el is hiszed? :roll: Ember, itt Olaszorszagrol beszelunk, mindig az a legnagyobb bunos, aki a legjobban mossa a kezeit. Az a baj, hogy titeket elkabitott a Juventus iranti szeretet es emiatt veditek azokat a mocsok csalo idiotakat, mint Moggi, akik az emberiseg megszegyenitoi... Nem a Juventus a hibas, hanem azok az emberek, akik vezetik es rajuk kene haragudni, amiert a csapatotokat jogosan visszasoroltak a masodosztalyba, nem oket vedeni, mint a szenteket... Ok tehetnek arrol, ami most a Juvenal van, az o dicsvagyuk es csalo fajtajuk miatt tartotok ott, ahol. Ha ok nincsenek, akkor lehet, hogy eggyel kevesebb Scudettotok lenne, de gyanitom, hogy minden evben dobogosok lettetek volna az elmult 5 evben es nem lepett volna le a fel csapat a serie b miatt. Ezen kene elgondolkod ni, hogy hazon belul hol a hiba, mielott az olasz maffia alvezereit vedenetek.
Én abszolút nem akarom védeni se Moggit, se a többi vezetőt. Engem egyedül az bosszant, hogy mi szívtunk a legjobban, amikor volt olyan aki még jobban benne volt a sz*rban...
Nahh!

Ettől jó 1 fórum:-)

Hogy mindenki mindent szubjektíven értelmezhet, és reagálhat rá azonnal, a saját véleményét elmondva :D

Nem arra céloztam hogy a csalás jó,vagy kell, és ne is az hiányzik!

CSak az nem érti aki nem akarja!

A klub megitélésében nagyon fontos szerepe volt Mogginak, a csalásoktól elvonatkoztatva is!

Aki bűnös bűnhödjön, ha mi csaltunk akkor mi is!

Csak a tekintély az a kalcsopoli előtt alakult, és nem véletlen(hacsak nem csalunk egyedüliként 50 éve), és szerintem ugyanaz a megítélés és érdekképviselet megillet minket is, amit a csalás ellenére biztosítottak más CSALÓKNAK!

Elég erős a játékoskeret, meg persze meg minden.....
Hogyne!
Csak a fő riválisok, akik szintén csaltak mint már mondtam, komolyan profitáltak ebből, Főként Milánó esetében, mi pedig járjuk a JOGOSAN kiérdemelt utunkat!

Magánemberként(ha számít) minden bizonyítottan érintett csapatot kizártam volna az első osztályból minimum 5 évre!!!!

Csak ki ne derüljön hogy máshol is és mások is ugyanezt teszik:-)

Lesznek még meglepetések!

END
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.11. 23:52:27

"Arturo Vidal jelenleg a rendkívül ambiciózus chilei csapattal próbál a lehető legtovább jutni a Copa Américán, ám a játékossal kapcsolatos pletykák a torna ideje alatt sem állnak le. Az Arsenal által is ostromolt futballista elismerte, hogy érdeklődik iránta a Juventus, de egyelőre csak sejtelmesen nyilatkozott a torinóiakról.
- Igen, lehetséges, hogy a Juventus játékosa leszek, de csak a torna után döntöm el, hogy hol folytatom - mondta a Bayer Leverkusen játékosa, Arturo Vidal. - Muszáj még átgondolnom a jövőmet, de a Juve jó lehetőség lenne számomra."
Na akkor Marotta húzz bele. Így megérné odacsapni Rossiért Melot egy kis pénz mellett, mert meglenne a pótlása. Rossi és Vidal, hm... Nagy fogások lennének 8)

+Conte nyilatkozat:
http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168
“Ha megfigyelem a Barcelonát, hét olyan játékost látok, akik semmit sem tudnak a védekezésről, de mégis még mindig nyernek. Ez sokkal inkább arról szól, hogy legyen egy ötleted arra, hogy hogyan futballozz. Ez a csapatról szól.” :D
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.11. 23:03:26

MichaaBee írta: Es te az ilyen maszlagot el is hiszed? :roll: Ember, itt Olaszorszagrol beszelunk, mindig az a legnagyobb bunos, aki a legjobban mossa a kezeit. Az a baj, hogy titeket elkabitott a Juventus iranti szeretet es emiatt veditek azokat a mocsok csalo idiotakat, mint Moggi, akik az emberiseg megszegyenitoi... Nem a Juventus a hibas, hanem azok az emberek, akik vezetik es rajuk kene haragudni, amiert a csapatotokat jogosan visszasoroltak a masodosztalyba, nem oket vedeni, mint a szenteket... Ok tehetnek arrol, ami most a Juvenal van, az o dicsvagyuk es csalo fajtajuk miatt tartotok ott, ahol. Ha ok nincsenek, akkor lehet, hogy eggyel kevesebb Scudettotok lenne, de gyanitom, hogy minden evben dobogosok lettetek volna az elmult 5 evben es nem lepett volna le a fel csapat a serie b miatt. Ezen kene elgondolkod ni, hogy hazon belul hol a hiba, mielott az olasz maffia alvezereit vedenetek.
Én abszolút nem akarom védeni se Moggit, se a többi vezetőt. Engem egyedül az bosszant, hogy mi szívtunk a legjobban, amikor volt olyan aki még jobban benne volt a sz*rban...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.07.11. 23:00:37

L.Messi 10 írta:„A Juventus kizárásához vezető, 6. paragrafust sértő (= a mérkőzések kimenetelét befolyásoló tevékenység, vagy arra irányuló kísérlet) törvénysértésekre semmiféle bizonyítékot nem találtak. A csapatot az 1. paragrafust sértő (= sportszerűtlen magatartás) kihágások összesített büntetéseként sorolták vissza, holott az ilyenekért mindössze pontlevonás adható szankcióként. A 2006-ban be nem mutatott bizonyítékok alapján 1. paragrafust sértő kihágásokban volt vétkes a Juventus vezetői mellett Cellino (Cagliari), Campdelli (Chievo), Foschi (Palermo), Gasparin (Vicenza), Governato (Brescia), Corsi (Empoli), Spalletti (Udinese, edző), Foti (Reggina), Moratti (Inter), Meani (Milan). 6. paragrafusban megfogalmazott törvénysértésekben volt vétkes, és így kizárással kellett volna szankcionálni az alábbi vezetők klubjait: Facchetti (Inter), Meani (Milan), Spinelli (Livorno)"
Es te az ilyen maszlagot el is hiszed? :roll: Ember, itt Olaszorszagrol beszelunk, mindig az a legnagyobb bunos, aki a legjobban mossa a kezeit. Az a baj, hogy titeket elkabitott a Juventus iranti szeretet es emiatt veditek azokat a mocsok csalo idiotakat, mint Moggi, akik az emberiseg megszegyenitoi... Nem a Juventus a hibas, hanem azok az emberek, akik vezetik es rajuk kene haragudni, amiert a csapatotokat jogosan visszasoroltak a masodosztalyba, nem oket vedeni, mint a szenteket... Ok tehetnek arrol, ami most a Juvenal van, az o dicsvagyuk es csalo fajtajuk miatt tartotok ott, ahol. Ha ok nincsenek, akkor lehet, hogy eggyel kevesebb Scudettotok lenne, de gyanitom, hogy minden evben dobogosok lettetek volna az elmult 5 evben es nem lepett volna le a fel csapat a serie b miatt. Ezen kene elgondolkod ni, hogy hazon belul hol a hiba, mielott az olasz maffia alvezereit vedenetek.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
messideco
Presidente del Barça

2011.07.11. 22:31:49

Az Udinese is úgy odaf... mind a Sampdoria. Eladják a legjobbjaikat és végük...
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.11. 22:25:33

Gökhan Inler a Napolihoz igazolt.

Nem akármilyen volt a bemutatása: :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Wghnc3tvcM
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.11. 11:36:38

konklúzió: jó Lupi-drukkernek lenni :D

(amit fel lehet hozni ellenük, az a Capitano néhány { a 2004-es bemutatása az inter és a juve ellen viszont a mai napig tetszik :D :P } mutatványa, meg a hülyén kivitelezett edzőbuktatás...)

az egyik leghülyébb időszak a Prandelli-Völler-Del Neri gyors edzőváltásokhöz kötődik... (ki tudja mi lett volna, ha Prandellinek a neje nem lesz beteg...tény, h jól sült el végül, hiszen csak megtalálták Spallettit :D )
Boixos
Llegenda del Barça

2011.07.11. 11:17:36

mint írtam, kint elég erős az a vélemény, h irányítva vannak a dolgok, zsebben van mindenki, aki számít és dönt, úgyhogy ha innen nézem ezt a dolgot, akkor ugyan lehet színezni, ez már egyáltalán nem számít semmit sem. minden csapat a helyén van és ott folytatják, ahol anno abbamaradt a szitu.

a mérkőzéseket befolyásoló tényezőkről annyit, h csak két meccset emelnék ki, ahol ilyenek ugye nem voltak, amikor a chievo-juventuson egy kb egy méterrel a vonal előtt lepattanó zsugát fújtak be juve-gólnak (ezzel nyertek), vagy amikor a bologna-juventus meccsen rúgott fel minden szembejövőt a cannavaro-thuram páros úgy ötször-hatszor a tizenhatoson belül minden retorzió nélkül és a végén egy ibrahimovics műesésért kb 18ról megadott szabadrúgásgóllal nyertek, ami előtt és után az örjöngő pagliuca kapus kb 10 percig kergette a bírót, mert felidegesítette magát azon, h a kamu elesése után röhögve felálló svéd még be is szólt neki. és ez csak két olyan meccs, amit saját szememmel láttam és egyértelműen a juventusnak fújtak, keményen befolyásolva a meccs végeredményét.
de mint az általad idézett szövegből tudjuk, ilyenek nem történtek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.11. 11:12:06

[quote="Bob_Marley"][/quote]
Azt, hogy beszéltek a vezetők a bíróküldő szövetséggel, külön a FIGC kérte. Ezt a bíróküldő szövetség elnöke is megmondta, hogy minden csapattal tartották a kapcsolatot. Az más kérdés, hogy volt olyan aki befolyásolni is próbálta.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.11. 11:08:58

Én is egyet értek Michabee-vel!Én is direkt nem reagáltam a dolgokra….De amit most beidéztél, az számomra elég furcsa, miután telefonbeszélgetés van róla, ahogy Moggi „meghatározza” milyen bírót küldjenek a csodálatos Juventus mérkőzéseire!Ez akkor nem bizonyíték????Mindenki benne van/volt/lesz az ügyben!A bíróküldésekkel a Juve nyerte a legtöbbet, miután megnyerte a bajnokságot!
Rendben nem egyszerű új csapatot építeni, de nem csak az olasz botrány vezetett ahhoz, hogy még EU ligás helye sincs a torinoi csapatnak!Játékos kerete még így is jóval erősebb, mint 1-2 vetélytársáé!Ne állítsuk be mártírként a Juve-t, főleg, hogy nem egy sáros foltjuk van a múltból is!Illetve az Inter nem csak ezért indult el felfelé, mert kizárták a Juve-t, volt ott egy bizonyos ember:José Mourinho :lol:
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.11. 10:49:05

„A Juventus kizárásához vezető, 6. paragrafust sértő (= a mérkőzések kimenetelét befolyásoló tevékenység, vagy arra irányuló kísérlet) törvénysértésekre semmiféle bizonyítékot nem találtak. A csapatot az 1. paragrafust sértő (= sportszerűtlen magatartás) kihágások összesített büntetéseként sorolták vissza, holott az ilyenekért mindössze pontlevonás adható szankcióként. A 2006-ban be nem mutatott bizonyítékok alapján 1. paragrafust sértő kihágásokban volt vétkes a Juventus vezetői mellett Cellino (Cagliari), Campdelli (Chievo), Foschi (Palermo), Gasparin (Vicenza), Governato (Brescia), Corsi (Empoli), Spalletti (Udinese, edző), Foti (Reggina), Moratti (Inter), Meani (Milan). 6. paragrafusban megfogalmazott törvénysértésekben volt vétkes, és így kizárással kellett volna szankcionálni az alábbi vezetők klubjait: Facchetti (Inter), Meani (Milan), Spinelli (Livorno)"
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.07.11. 10:19:18

hát igen, teljes mértékben egyetértek MichaBeevel.
én sem szeretnék semmiféle vitát kirobbantani, szrt sem akarok dobálni, de szinte már a könnyeimmel kűzdöttem ahogy olvasgattam itt a juventus-oldali megnyilvánulásokat... a juventus és a szerencsétlen, meghurcolt mártírbrigád két rettenetesen különböző fogalom.
srácok, egy olyan klubról beszéltek, akik már a hatvanas években befolyásoltát egy-egy bajnokság végeredményét, úgyhogy az ALEXDP által "hiányolt" moggi ebbe a sorozatba beleillő gyökér, akit még attól is eltiltanék, h a labdarúgásról gondolkodjon.
a megvett bírók (mert ugye a legutóbbi botrányban a bírók főnöke is benne volt) elcsalt meccsei miatt kiesett csapatokat ki fogja sajnálni? azokat, akik nem olyan milliárdos büdzsékből próbálkoztak, mint mondjuk a púposok és minden rohadt fillér számított nekik, amiket mondjuk a serie a-s közvetítésekből kaptak! odakint kimondva-kimondatlanul de nagyon masszívan tartja magát az a nézet, h az egész olasz labdarúgást egy olyan "szervezet" irányítja, akik az északi nagycsapatok vezetőiből, képviselőiből állnak. ezeket a brigádokat az ország legbefolyásosabb családjai/emberei vezetik, akik közül egyik sem grállovag, így igyekeznek maximálisan kihasználni a "lehetőségeiket". és nem kell naívnak lenni, nem válogatnak az eszközökben. átlag húszévenként borítanak egy botránnyal, altalában akkor, amikor kezd melegedni a pite, ilyenkor odadobnak egyet maguk közül, akik elviszik a balhét, ez volt negyvenegynéhány éve a juventus-szal, a nyolcvanas évek elején a milannal és a közelmúltban érintettekkel is, de a botrány után RÖGTÖN visszatérnek a régi kerékvágásba és megy minden a maga útján. és nehogy már összezuhanjon a juventus a másodosztályba sorolás miatt, amikor a napolit anyagi jellegű finanszírozási problémák miatt, tehát NEM csalás, NEM bunda miatt szórtak ki azonnal a negyedosztályba, de említhetném a fiorentinát is, akiknéél még a klub is megszűnt majdnem.
vagy ott az ASR, akiknél az öreg Sensi olyan megdöbbentő bűnöket követett el, h anno először mexes-szel tárgyaltak, nem az ozerrel, ezért szórtak ki minket egy évre az átigazolásokból, hogy a Zdenek Zemannal kapcsolatos bánatomat már ne is említsem, mert már úgyis ezerszer leírtam itt.
mégegyszer mondom, NEM a leugatás szándéka vezetett, ha esetleg annak vennétek, elnézést kérek! azt is elfogadom, h ha lát az ember egy sikeres, jól eladott csapatot, akkor könnyen megszeretheti azt, így vannak ezzel odakint a juventus-szal vagy 11 millióan. de a sikerek mögötti szituk árnyalhatják a dolgot, és akkor esetleg elgondolkozhat az ember, h kikre "pazarolta" a szeretetét.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.07.11. 08:06:56

ALEXDP írta:Nem sok relevánsabb, informáltabb személy lehet :), és még ha nem is vagyok büszke a tetteire, azért nekem hiányzik.
Ezt most jol ertettem? :o Buszke vagy arra a sok elcsalt meccsre, hogy azert volt jo csapat a Juve, mert egy maffiozo lezsirozott mindent?

Ettol a mondattol fuggetlenul abszolut nem ertek itt nehany Juve szurkert. Miert vagytok ugy oda? Ugyanolyan mocskos csalo bagazs volt a Juve a calciopoliban, mint a Milan, Inter, Fiorentina, Lazio, Reggina stb. de a torinoiak voltak benne a legmelyebben szvsz. De ha jottok a maszlagotokkal, hogy Inter igy meg ugy (hozzateszem egyforman semleges szamomra mindket csapat), akkor sincs mit tagadni: elcsaltatok rengeteg meccset. Ezutan nem ertem, hogy miert kell sirni 3 BL-gyozelem meg 4 csillag utan, amikor a megszerzett csillagaitok kozott is rengeteg ketseges volt... :roll: Aki csal, ne varjon mar kesobb alanyi jogon jaro gyozelmeket! Itt max azzal lehet parazni, hogy a tobbi csapatot nem sujtottak ennyire. Azert remelem senki sem gondolja, hogy direkt csak a Juventusszal akartak kibacarintani es kozben masok sokkal sarosabbak...

Mindegy, nem akarok en itt vitat elinditani, csak komolyan nem ertem, hogy egy olyan csapat, amelyik tudja, hogy csalt es igy szerzett cimeket, tovabbi cimeket varna el, csak a csunya igazsagszolgaltatas utolerte oket...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.11. 07:40:40

Igen, mondjuk a jó öreg olasz barátunk(Luciano Moggi),és az ő befolyása a dolgokra, azért hiányzik,és fog is még 1 darabig.
:-)
Még jó hogy legalább a véleményét halljuk időnként!
Meg szerintem ha valaki, akkor Ő tudja hogy mit beszél, hamár kalcsopoli...
Nem sok relevánsabb, informáltabb személy lehet :), és még ha nem is vagyok büszke a tetteire, azért nekem hiányzik.
Rossi szerintem is nagy húzás lenne, Aguero-val annyi bajom van, hogy kicsit megállt ahogy én látom,és nem tudom mi,mennyi van még benne valójában.

Vidal sajna nekem kiesik a látókörömből(nem nézek Németet).
Kicsit sajnáltam(na jó,nagyon!) Seb Giovincot, szerintem hiba volt így elherdálni,nade ez is a múlt!

Kell még 1 spíler a középpályára, 1 gyilkos csatár(nem Drága,hanem jó!),meg jövő évtől Alex, az Isten Edzőnek Conte mellé, és elindulunk fölfelé!!!!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.11. 00:49:37

ALEXDP írta:TRAGIKOMÉDIA
Francokat, ez már Sci-fi :lol: :roll: Egyébként Iaqi lesérült 20 napra (adta az Isten!), Marotta pedig bejelentette, hogy most már Rossi a fő célpont. Valahogy nem keseredtem el, szívesebben látnám a csapatnál mint Aguerot, de kiderül mi lesz. Vidal pedig lenyilatkozta, hogy tényleg megkereste a Juventus. Alakul, alakul...

"A Romának egy csomó érdekes játékosa van, mint például Lamela. Ha a lábán van a labda, azt csinál vele, amit akar, úgyhogy kiváló cirkuszi mutatvány lenne belőle. Hogy mit tud a pályán egy Serie A-meccsen, az már más kérdés."
Luciano Moggi, a Juventus egykori sportigazgatója a Roma új igazolásáról. :lol:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Emlékszem a felvételekre, amikor az Inter bajnokcsapatának tagjai azt énekelték, hogy 'MI csalás nélkül nyertünk'. Nos, itt az idő új nótákat tanulniuk."
Luciano Moggi, a Juventus egykori sportigazgatója a calciopoli második ítélethirdetése után. :lol:
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.11. 00:34:02

L.Messi 10 írta:
ALEXDP írta:És elfelejtik(?) hogy az olasz válogatott is addig élt amég a Juve, plusz a saját állam,szövetség b@szakodik a legsikeresebb csapatával...

Azért még mindig idegbe jövök ha eszembe jut hogy ezt egy világ látja, és látja ÍGY, mégis minden ugyanúgy marad....
Néha belegondolok, hogy mi lenne ha nem lett volna Calciopoli. Talán 4 csillagunk lenne, és 3BL győzelmünk, ehelyett hétvégéről hétvégére az kell néznem hogy Amauri és Martinez több millió eurós fizetésért arra képes, hogy a haját türögesse. Azt kell hallgatnom, hogy így csalók, úgy csalók egy interes, egy milanos szájából... Néha elgondolkozok hogy mit lehet szeretni a jelenlegi Juventuson, és olyankor eszembe jutnak az első emlékeim, Del Piero, Nedved, Cannavaro, Camoranesi, Trezeguet, Chiellini, Buffon, Davids és a többi óriás akiket nem láthattam soha játszani. Eszembe jut, az a több millió ember, akiknek egyszerre dobbant a szíve Vialli és a BL kupa láttán. Eszembe jut az az 54 kupa ami a Juventus képzeletbeli vitrinjét díszíti, és ilyenkor érzem büszkének magam, hogy én ennek a csapatnak szurkolok!
Igen ennyiből osztom azt is hogy csak az jöjjön aki érdemes rá és akar is.

inkább várok még 2-3 évet a sikerre
de nem akarok amaurikat,meg Jakikat látni....
Nem is értem!!!!
TRAGIKOMÉDIA
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 23:49:36

ALEXDP írta:És elfelejtik(?) hogy az olasz válogatott is addig élt amég a Juve, plusz a saját állam,szövetség b@szakodik a legsikeresebb csapatával...

Azért még mindig idegbe jövök ha eszembe jut hogy ezt egy világ látja, és látja ÍGY, mégis minden ugyanúgy marad....
Néha belegondolok, hogy mi lenne ha nem lett volna Calciopoli. Talán 4 csillagunk lenne, és 3BL győzelmünk, ehelyett hétvégéről hétvégére az kell néznem hogy Amauri és Martinez több millió eurós fizetésért arra képes, hogy a haját türögesse. Azt kell hallgatnom, hogy így csalók, úgy csalók egy interes, egy milanos szájából... Néha elgondolkozok hogy mit lehet szeretni a jelenlegi Juventuson, és olyankor eszembe jutnak az első emlékeim, Del Piero, Nedved, Cannavaro, Camoranesi, Trezeguet, Chiellini, Buffon, Davids és a többi óriás akiket nem láthattam soha játszani. Eszembe jut, az a több millió ember, akiknek egyszerre dobbant a szíve Vialli és a BL kupa láttán. Eszembe jut az az 54 kupa ami a Juventus képzeletbeli vitrinjét díszíti, és ilyenkor érzem büszkének magam, hogy én ennek a csapatnak szurkolok!
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.10. 23:38:08

L.Messi 10 írta:
ALEXDP írta: Plusz az oda érkező játékosok fele soha nem ment volna oda(kezdeném Ibra-val...),nemhogy Bl,hanem első osztály sem lenne,legalábbis nem kellene hogy legyen.

Vagy a Milan(ac) pontlevonós viccelődős büntije...

Aminek viszont Örülök,az az hogy felmérések szerint 2. osztályú csapatként is a Juve volt Italy legnépszerűbb klubja,és a mai napig is az!

Az Inter pedig nem oly soká visszakerül oda ahová való.

Nekem néha kicsit ők sz Olasz Real......:-)bocs
Hát igen, így is a Juventus a legnépszerűbb, az inter a legutáltabb. (statisztika bizonyítja még mielőtt valaki nekem esik) Az pedig külön vicc, hogy amikor a Juve a Polgári bírósághoz akart fordulni, megfenyegették, hogy el lesznek tiltva az Európai Kupasorozatoktól... Hát mi ez? Szánalmas...
És elfelejtik(?) hogy az olasz válogatott is addig élt amég a Juve, plusz a saját állam,szövetség b@szakodik a legsikeresebb csapatával...

L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 23:23:40

ALEXDP írta: Plusz az oda érkező játékosok fele soha nem ment volna oda(kezdeném Ibra-val...),nemhogy Bl,hanem első osztály sem lenne,legalábbis nem kellene hogy legyen.

Aminek viszont Örülök,az az hogy felmérések szerint 2. osztályú csapatként is a Juve volt Italy legnépszerűbb klubja,és a mai napig is az!

Nekem néha kicsit ők sz Olasz Real......:-)bocs
Hát igen, így is a Juventus a legnépszerűbb, az inter a legutáltabb. (statisztika bizonyítja még mielőtt valaki nekem esik) Az pedig külön vicc, hogy amikor a Juve a Polgári bírósághoz akart fordulni, megfenyegették, hogy el lesznek tiltva az Európai Kupasorozatoktól... Hát mi ez? Szánalmas...
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.10. 23:20:08

L.Messi 10 írta:
albicelesteX írta:Erről beszélek én is.Ezért is mondom nálam az Inter egy kamu bajnok csapat.A calciopoli előtt sose bírtak beérni a célba,pedig próbálkoztak mindenkivel.
Még ma is ott kullognának a 3-5. hely valamelyikén ha nincs a Morattipoli... Azért érdekes milyen emberek intézkedtek 2006ban... Szánalmas vagy FIGC!
Plusz az oda érkező játékosok fele soha nem ment volna oda(kezdeném Ibra-val...),nemhogy Bl,hanem első osztály sem lenne,legalábbis nem kellene hogy legyen.

Nekem néha kicsit ők az Olasz Real Madrid......:-)bocs
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 23:04:49

albicelesteX írta:Erről beszélek én is.Ezért is mondom nálam az Inter egy kamu bajnok csapat.A calciopoli előtt sose bírtak beérni a célba,pedig próbálkoztak mindenkivel.
Még ma is ott kullognának a 3-5. hely valamelyikén ha nincs a Morattipoli... Azért érdekes milyen emberek intézkedtek 2006ban... Szánalmas vagy FIGC!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.07.10. 22:53:16

ALEXDP írta:Mindenki más is csalt ott, vagy majdnem mindenki,és ha az elmúlt öt évet nézzük,van olyan érintett(IM) aki gazdaságilag, eredményekben és játékoskeretben is profitált ugyanabból amiből más 2 osztályú-ként jött
ki...
Fura ez.
Erről beszélek én is.Ezért is mondom nálam az Inter egy kamu bajnok csapat.A calciopoli előtt sose bírtak beérni a célba,pedig próbálkoztak mindenkivel.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 22:44:36

messideco írta:Mutu és Ibra már azelőtt távoztak nem? :roll:
Mindketten 2006 nyarán, a Calciopoli után távoztak.
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.10. 22:40:02

albicelesteX írta:Ibra igen,Mutu nekem nem.Én amúgy úgy gondoltam,hogy amikor pl. a Milannal játszottak BL döntőt,előtte a Madridot focizták le az elődöntőbe,ma mikor jut el odáig a csapat?Nem mostanában lesz,arra gondolok én is amit az előttem lévő kolléga írt,hogy ezzel megpecsételték a zebrák sorsát,mert egy normális igazolást nem tudtak véghezvinni.És az a régi Juve az azért egy nagyon erős és vonzó csapat volt,mármint igazolás szempontjából.
Tekintettel arra hogy a bűnösséget az átlag a büntetéshez méri, ilyen szempontból is súlyos veszteség ez a Juvénak, mindenki mint főbűnösökre,csalókra tekint rájuk,szponzor pénzek , igazolások esetén nem mellékes.

Mindenki más is csalt ott, vagy majdnem mindenki,és ha az elmúlt öt évet nézzük,van olyan érintett(IM) aki gazdaságilag, eredményekben és játékoskeretben is profitált ugyanabból amiből más 2 osztályú-ként jött
ki...
Fura ez.

Messideco:
Emlékeim szerint Ibra a visszasorolás után ment el, és szerintem Mutu is, de benne nem vagyok biztos.
Ibra szerintem tuti!!!!
Válasz küldése