Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ettől az embertől én nem számítanék semmi jóra.L.Messi 10 írta:"
“Ha megfigyelem a Barcelonát, hét olyan játékost látok, akik semmit sem tudnak a védekezésről, de mégis még mindig nyernek. Ez sokkal inkább arról szól, hogy legyen egy ötleted arra, hogy hogyan futballozz. Ez a csapatról szól.”
Nahh!L.Messi 10 írta:Én abszolút nem akarom védeni se Moggit, se a többi vezetőt. Engem egyedül az bosszant, hogy mi szívtunk a legjobban, amikor volt olyan aki még jobban benne volt a sz*rban...MichaaBee írta: Es te az ilyen maszlagot el is hiszed?Ember, itt Olaszorszagrol beszelunk, mindig az a legnagyobb bunos, aki a legjobban mossa a kezeit. Az a baj, hogy titeket elkabitott a Juventus iranti szeretet es emiatt veditek azokat a mocsok csalo idiotakat, mint Moggi, akik az emberiseg megszegyenitoi... Nem a Juventus a hibas, hanem azok az emberek, akik vezetik es rajuk kene haragudni, amiert a csapatotokat jogosan visszasoroltak a masodosztalyba, nem oket vedeni, mint a szenteket... Ok tehetnek arrol, ami most a Juvenal van, az o dicsvagyuk es csalo fajtajuk miatt tartotok ott, ahol. Ha ok nincsenek, akkor lehet, hogy eggyel kevesebb Scudettotok lenne, de gyanitom, hogy minden evben dobogosok lettetek volna az elmult 5 evben es nem lepett volna le a fel csapat a serie b miatt. Ezen kene elgondolkod ni, hogy hazon belul hol a hiba, mielott az olasz maffia alvezereit vedenetek.
Én abszolút nem akarom védeni se Moggit, se a többi vezetőt. Engem egyedül az bosszant, hogy mi szívtunk a legjobban, amikor volt olyan aki még jobban benne volt a sz*rban...MichaaBee írta: Es te az ilyen maszlagot el is hiszed?Ember, itt Olaszorszagrol beszelunk, mindig az a legnagyobb bunos, aki a legjobban mossa a kezeit. Az a baj, hogy titeket elkabitott a Juventus iranti szeretet es emiatt veditek azokat a mocsok csalo idiotakat, mint Moggi, akik az emberiseg megszegyenitoi... Nem a Juventus a hibas, hanem azok az emberek, akik vezetik es rajuk kene haragudni, amiert a csapatotokat jogosan visszasoroltak a masodosztalyba, nem oket vedeni, mint a szenteket... Ok tehetnek arrol, ami most a Juvenal van, az o dicsvagyuk es csalo fajtajuk miatt tartotok ott, ahol. Ha ok nincsenek, akkor lehet, hogy eggyel kevesebb Scudettotok lenne, de gyanitom, hogy minden evben dobogosok lettetek volna az elmult 5 evben es nem lepett volna le a fel csapat a serie b miatt. Ezen kene elgondolkod ni, hogy hazon belul hol a hiba, mielott az olasz maffia alvezereit vedenetek.
Es te az ilyen maszlagot el is hiszed?L.Messi 10 írta:„A Juventus kizárásához vezető, 6. paragrafust sértő (= a mérkőzések kimenetelét befolyásoló tevékenység, vagy arra irányuló kísérlet) törvénysértésekre semmiféle bizonyítékot nem találtak. A csapatot az 1. paragrafust sértő (= sportszerűtlen magatartás) kihágások összesített büntetéseként sorolták vissza, holott az ilyenekért mindössze pontlevonás adható szankcióként. A 2006-ban be nem mutatott bizonyítékok alapján 1. paragrafust sértő kihágásokban volt vétkes a Juventus vezetői mellett Cellino (Cagliari), Campdelli (Chievo), Foschi (Palermo), Gasparin (Vicenza), Governato (Brescia), Corsi (Empoli), Spalletti (Udinese, edző), Foti (Reggina), Moratti (Inter), Meani (Milan). 6. paragrafusban megfogalmazott törvénysértésekben volt vétkes, és így kizárással kellett volna szankcionálni az alábbi vezetők klubjait: Facchetti (Inter), Meani (Milan), Spinelli (Livorno)"
Ezt most jol ertettem?ALEXDP írta:Nem sok relevánsabb, informáltabb személy lehet, és még ha nem is vagyok büszke a tetteire, azért nekem hiányzik.
Francokat, ez már Sci-fiALEXDP írta:TRAGIKOMÉDIA
Igen ennyiből osztom azt is hogy csak az jöjjön aki érdemes rá és akar is.L.Messi 10 írta:Néha belegondolok, hogy mi lenne ha nem lett volna Calciopoli. Talán 4 csillagunk lenne, és 3BL győzelmünk, ehelyett hétvégéről hétvégére az kell néznem hogy Amauri és Martinez több millió eurós fizetésért arra képes, hogy a haját türögesse. Azt kell hallgatnom, hogy így csalók, úgy csalók egy interes, egy milanos szájából... Néha elgondolkozok hogy mit lehet szeretni a jelenlegi Juventuson, és olyankor eszembe jutnak az első emlékeim, Del Piero, Nedved, Cannavaro, Camoranesi, Trezeguet, Chiellini, Buffon, Davids és a többi óriás akiket nem láthattam soha játszani. Eszembe jut, az a több millió ember, akiknek egyszerre dobbant a szíve Vialli és a BL kupa láttán. Eszembe jut az az 54 kupa ami a Juventus képzeletbeli vitrinjét díszíti, és ilyenkor érzem büszkének magam, hogy én ennek a csapatnak szurkolok!ALEXDP írta:És elfelejtik(?) hogy az olasz válogatott is addig élt amég a Juve, plusz a saját állam,szövetség b@szakodik a legsikeresebb csapatával...
Azért még mindig idegbe jövök ha eszembe jut hogy ezt egy világ látja, és látja ÍGY, mégis minden ugyanúgy marad....
Néha belegondolok, hogy mi lenne ha nem lett volna Calciopoli. Talán 4 csillagunk lenne, és 3BL győzelmünk, ehelyett hétvégéről hétvégére az kell néznem hogy Amauri és Martinez több millió eurós fizetésért arra képes, hogy a haját türögesse. Azt kell hallgatnom, hogy így csalók, úgy csalók egy interes, egy milanos szájából... Néha elgondolkozok hogy mit lehet szeretni a jelenlegi Juventuson, és olyankor eszembe jutnak az első emlékeim, Del Piero, Nedved, Cannavaro, Camoranesi, Trezeguet, Chiellini, Buffon, Davids és a többi óriás akiket nem láthattam soha játszani. Eszembe jut, az a több millió ember, akiknek egyszerre dobbant a szíve Vialli és a BL kupa láttán. Eszembe jut az az 54 kupa ami a Juventus képzeletbeli vitrinjét díszíti, és ilyenkor érzem büszkének magam, hogy én ennek a csapatnak szurkolok!ALEXDP írta:És elfelejtik(?) hogy az olasz válogatott is addig élt amég a Juve, plusz a saját állam,szövetség b@szakodik a legsikeresebb csapatával...
Azért még mindig idegbe jövök ha eszembe jut hogy ezt egy világ látja, és látja ÍGY, mégis minden ugyanúgy marad....
És elfelejtik(?) hogy az olasz válogatott is addig élt amég a Juve, plusz a saját állam,szövetség b@szakodik a legsikeresebb csapatával...L.Messi 10 írta:Hát igen, így is a Juventus a legnépszerűbb, az inter a legutáltabb. (statisztika bizonyítja még mielőtt valaki nekem esik) Az pedig külön vicc, hogy amikor a Juve a Polgári bírósághoz akart fordulni, megfenyegették, hogy el lesznek tiltva az Európai Kupasorozatoktól... Hát mi ez? Szánalmas...ALEXDP írta: Plusz az oda érkező játékosok fele soha nem ment volna oda(kezdeném Ibra-val...),nemhogy Bl,hanem első osztály sem lenne,legalábbis nem kellene hogy legyen.
Vagy a Milan(ac) pontlevonós viccelődős büntije...
Aminek viszont Örülök,az az hogy felmérések szerint 2. osztályú csapatként is a Juve volt Italy legnépszerűbb klubja,és a mai napig is az!
Az Inter pedig nem oly soká visszakerül oda ahová való.
Nekem néha kicsit ők sz Olasz Real......:-)bocs
Hát igen, így is a Juventus a legnépszerűbb, az inter a legutáltabb. (statisztika bizonyítja még mielőtt valaki nekem esik) Az pedig külön vicc, hogy amikor a Juve a Polgári bírósághoz akart fordulni, megfenyegették, hogy el lesznek tiltva az Európai Kupasorozatoktól... Hát mi ez? Szánalmas...ALEXDP írta: Plusz az oda érkező játékosok fele soha nem ment volna oda(kezdeném Ibra-val...),nemhogy Bl,hanem első osztály sem lenne,legalábbis nem kellene hogy legyen.
Vagy a Milan(ac) pontlevonós viccelődős büntije...
Aminek viszont Örülök,az az hogy felmérések szerint 2. osztályú csapatként is a Juve volt Italy legnépszerűbb klubja,és a mai napig is az!
Az Inter pedig nem oly soká visszakerül oda ahová való.
Nekem néha kicsit ők sz Olasz Real......:-)bocs
Plusz az oda érkező játékosok fele soha nem ment volna oda(kezdeném Ibra-val...),nemhogy Bl,hanem első osztály sem lenne,legalábbis nem kellene hogy legyen.L.Messi 10 írta:Még ma is ott kullognának a 3-5. hely valamelyikén ha nincs a Morattipoli... Azért érdekes milyen emberek intézkedtek 2006ban... Szánalmas vagy FIGC!albicelesteX írta:Erről beszélek én is.Ezért is mondom nálam az Inter egy kamu bajnok csapat.A calciopoli előtt sose bírtak beérni a célba,pedig próbálkoztak mindenkivel.
Még ma is ott kullognának a 3-5. hely valamelyikén ha nincs a Morattipoli... Azért érdekes milyen emberek intézkedtek 2006ban... Szánalmas vagy FIGC!albicelesteX írta:Erről beszélek én is.Ezért is mondom nálam az Inter egy kamu bajnok csapat.A calciopoli előtt sose bírtak beérni a célba,pedig próbálkoztak mindenkivel.
Erről beszélek én is.Ezért is mondom nálam az Inter egy kamu bajnok csapat.A calciopoli előtt sose bírtak beérni a célba,pedig próbálkoztak mindenkivel.ALEXDP írta:Mindenki más is csalt ott, vagy majdnem mindenki,és ha az elmúlt öt évet nézzük,van olyan érintett(IM) aki gazdaságilag, eredményekben és játékoskeretben is profitált ugyanabból amiből más 2 osztályú-ként jött
ki...
Fura ez.
Mindketten 2006 nyarán, a Calciopoli után távoztak.messideco írta:Mutu és Ibra már azelőtt távoztak nem?
Tekintettel arra hogy a bűnösséget az átlag a büntetéshez méri, ilyen szempontból is súlyos veszteség ez a Juvénak, mindenki mint főbűnösökre,csalókra tekint rájuk,szponzor pénzek , igazolások esetén nem mellékes.albicelesteX írta:Ibra igen,Mutu nekem nem.Én amúgy úgy gondoltam,hogy amikor pl. a Milannal játszottak BL döntőt,előtte a Madridot focizták le az elődöntőbe,ma mikor jut el odáig a csapat?Nem mostanában lesz,arra gondolok én is amit az előttem lévő kolléga írt,hogy ezzel megpecsételték a zebrák sorsát,mert egy normális igazolást nem tudtak véghezvinni.És az a régi Juve az azért egy nagyon erős és vonzó csapat volt,mármint igazolás szempontjából.