2011.07.11. 10:19:18
hát igen, teljes mértékben egyetértek MichaBeevel.
én sem szeretnék semmiféle vitát kirobbantani, szrt sem akarok dobálni, de szinte már a könnyeimmel kűzdöttem ahogy olvasgattam itt a juventus-oldali megnyilvánulásokat... a juventus és a szerencsétlen, meghurcolt mártírbrigád két rettenetesen különböző fogalom.
srácok, egy olyan klubról beszéltek, akik már a hatvanas években befolyásoltát egy-egy bajnokság végeredményét, úgyhogy az ALEXDP által "hiányolt" moggi ebbe a sorozatba beleillő gyökér, akit még attól is eltiltanék, h a labdarúgásról gondolkodjon.
a megvett bírók (mert ugye a legutóbbi botrányban a bírók főnöke is benne volt) elcsalt meccsei miatt kiesett csapatokat ki fogja sajnálni? azokat, akik nem olyan milliárdos büdzsékből próbálkoztak, mint mondjuk a púposok és minden rohadt fillér számított nekik, amiket mondjuk a serie a-s közvetítésekből kaptak! odakint kimondva-kimondatlanul de nagyon masszívan tartja magát az a nézet, h az egész olasz labdarúgást egy olyan "szervezet" irányítja, akik az északi nagycsapatok vezetőiből, képviselőiből állnak. ezeket a brigádokat az ország legbefolyásosabb családjai/emberei vezetik, akik közül egyik sem grállovag, így igyekeznek maximálisan kihasználni a "lehetőségeiket". és nem kell naívnak lenni, nem válogatnak az eszközökben. átlag húszévenként borítanak egy botránnyal, altalában akkor, amikor kezd melegedni a pite, ilyenkor odadobnak egyet maguk közül, akik elviszik a balhét, ez volt negyvenegynéhány éve a juventus-szal, a nyolcvanas évek elején a milannal és a közelmúltban érintettekkel is, de a botrány után RÖGTÖN visszatérnek a régi kerékvágásba és megy minden a maga útján. és nehogy már összezuhanjon a juventus a másodosztályba sorolás miatt, amikor a napolit anyagi jellegű finanszírozási problémák miatt, tehát NEM csalás, NEM bunda miatt szórtak ki azonnal a negyedosztályba, de említhetném a fiorentinát is, akiknéél még a klub is megszűnt majdnem.
vagy ott az ASR, akiknél az öreg Sensi olyan megdöbbentő bűnöket követett el, h anno először mexes-szel tárgyaltak, nem az ozerrel, ezért szórtak ki minket egy évre az átigazolásokból, hogy a Zdenek Zemannal kapcsolatos bánatomat már ne is említsem, mert már úgyis ezerszer leírtam itt.
mégegyszer mondom, NEM a leugatás szándéka vezetett, ha esetleg annak vennétek, elnézést kérek! azt is elfogadom, h ha lát az ember egy sikeres, jól eladott csapatot, akkor könnyen megszeretheti azt, így vannak ezzel odakint a juventus-szal vagy 11 millióan. de a sikerek mögötti szituk árnyalhatják a dolgot, és akkor esetleg elgondolkozhat az ember, h kikre "pazarolta" a szeretetét.
PUYOL-XAVI-INIESTA