Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért Mutu is jól tolta a Juventusos korszakában. Az meg, hogy nem vonzó a csapat... Olyan játékost nem is akarok meglátni Piemont közelében, aki nem hal meg a mezért! Az menjen csak a Citybe... Az elsőre jó példa Krasic, akit hívott a Shopping, de Ő mindenáron ide akart jönni. Utóbbira pedig Dzeko, neki fontosabb volt a cash...albicelesteX írta:Ibra igen,Mutu nekem nem.Én amúgy úgy gondoltam,hogy amikor pl. a Milannal játszottak BL döntőt,előtte a Madridot focizták le az elődöntőbe,ma mikor jut el odáig a csapat?Nem mostanában lesz,arra gondolok én is amit az előttem lévő kolléga írt,hogy ezzel megpecsételték a zebrák sorsát,mert egy normális igazolást nem tudtak véghezvinni.És az a régi Juva az azért egy nagyon erős és vonzó csapat volt,mármint igazolás szempontjából.
Csak én nem látom a felsorolásban Ibrahimovicot és Mutut?LG írta:Ha megnéztük kik távoztak: Emerson, Cannavaro, Thuram, Zambrotta, Viera mind túl voltak már a csúcson, és új klubjaikban gyengén is teljesítettek.
Ez igaz, de akkoriban a Juve Európa egyik legerősebb csapata volt ezekkel a játékosokkal, és az akkori anyagi helyzet, meg az akkori "Juventus" név miatt simán tudtak volna olyanokat igazolni akik pótolták volna a kiöregedőben lévő játékosokat.LG írta:Azért az olasz foci nemcsak a bundabotrány miatt ennyire gyenge jelenleg, sőt! Volt egy nagyon jó generációjuk, ami azóta kiöregedett, és az újak meg sem közelítik őket. Az akkori Juventusban sem volt már sok, valószinűleg a lejtőn nélküle is megindultak volna. Ha megnéztük kik távoztak: Emerson, Cannavaro, Thuram, Zambrotta, Viera mind túl voltak már a csúcson, és új klubjaikban gyengén is teljesítettek. Ők se a botrány miatt öregedtek ki.
Sajnos az a baj, hogy akkor az Intert sem hozták fel pedig tudjuk - most már - ők is benne voltak.Fecooo írta:mondom, nem volt... felsorolták az összes érintett csapatot anno, de a Roma nem volt köztük...bence-barca írta: A Calcipolinal most nem emlékszek Roma-s hírre, de szerintem volt.
mondom, nem volt... felsorolták az összes érintett csapatot anno, de a Roma nem volt köztük...bence-barca írta: A Calcipolinal most nem emlékszek Roma-s hírre, de szerintem volt.
Bob_Marley írta:L.Messi 10 ne haragudj, de pl LG-től én egyszer nem olvastam, hogy csalózna, hozzám is inkább az Inter áll közelebb Etoo miatt, de alapvetően az egész olasz focit nem csípem!És ez igen hatványozottan igaz a Juventusra, akiket nem csak a bíróküldés mizéria miatt, elég csak a 90es évek elejére gondolni, hogy verték pl az Ajaxot a BL döntőben, az minden volt csak nem tiszta meccs, de hagyjuk!Ha bunda, bíróküldés csalás, akkor egész Olaszország!
De tőled elég sűrűn olvasom, hogy így mekkora szemét banda az Inter vagy a Milan!És megnyugtatlak az Inter hamarabb lesz 2 csillagos, mint a Juve 3
Moggi nagy dolgokra volt képes, de a telefonbeszélgetések bebizonyították, hogy Ő "csak pitiáner kis csaló" volt Morrattiékhoz képest... Az inter-bíróküldő szövetség beszélgetéseiben annyi konkrétum volt, hogy csak az nem vette észre, aki nem akarta... (ugye FIGC????....)Stalkyard írta: A dolgok jelenlegi állása szerint sajnos könnyen lehet, hogy még ez sen...Egyébként ha Moggi-t eltiltották egy életre, akkor az ilyen Moratti-féle gengszter népséget a labda közelébe nem engedném 20 méteres körzetben.
A dolgok jelenlegi állása szerint sajnos könnyen lehet, hogy még ez sen...L.Messi 10 írta:
Az a baj, hogy most borult ki a bili (fogalmazzunk úgy, hogy most akarta a FIGC, hogy nyilvánosságra kerüljön az inter sárossága is, mivel életbe lépett az elévülés...), de maximum már csak annyi lehet, hogy 18.án elveszik az intertől a 2006os bajnoki címet, amit mi a pályán nyertünk meg, ők pedig a bíróságon...
Egyébként ma hivatalosan is eltiltották Moggit egy életre.. Köszönjük Transzferguru amit értünk tettél! Soha nem felejtünk el!
Az a baj, hogy most borult ki a bili (fogalmazzunk úgy, hogy most akarta a FIGC, hogy nyilvánosságra kerüljön az inter sárossága is, mivel életbe lépett az elévülés...), de maximum már csak annyi lehet, hogy 18.án elveszik az intertől a 2006os bajnoki címet, amit mi a pályán nyertünk meg, ők pedig a bíróságon...Stalkyard írta:Az a helyzet, hogy nekem már az egész olasz focitól hányingerem van, szánalmas ami ott megy évről évre. És a hab a tortán, hogy az a két milánói klub ünnepelte végig az elmúlt 6 évet, akik a legmocskosabbak ebben az egészben.L.Messi 10 írta: Hagyjad, úgyis mi maradunk a fekete (fehér) bárányok... De amelyik interes tiszta lelkiismerettel le tudja csalózni a Juventust, az meg is érdemli hogy milano "szebbik" felének szurkoljon...![]()
Olasz foci, én így szeretlek.
Az a helyzet, hogy nekem már az egész olasz focitól hányingerem van, szánalmas ami ott megy évről évre. És a hab a tortán, hogy az a két milánói klub ünnepelte végig az elmúlt 6 évet, akik a legmocskosabbak ebben az egészben.L.Messi 10 írta: Hagyjad, úgyis mi maradunk a fekete (fehér) bárányok... De amelyik interes tiszta lelkiismerettel le tudja csalózni a Juventust, az meg is érdemli hogy milano "szebbik" felének szurkoljon...
Semmi konkrétum? Akkor ez mi?LG írta: Most komolyan, ezzel elvettél perceket az életemből.Ebben a cikkben semmi konkrétum nem volt megint, csak szokásos maszlag.