Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2011.07.10. 22:33:26

Mutu és Ibra már azelőtt távoztak nem? :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 22:26:36

albicelesteX írta:Ibra igen,Mutu nekem nem.Én amúgy úgy gondoltam,hogy amikor pl. a Milannal játszottak BL döntőt,előtte a Madridot focizták le az elődöntőbe,ma mikor jut el odáig a csapat?Nem mostanában lesz,arra gondolok én is amit az előttem lévő kolléga írt,hogy ezzel megpecsételték a zebrák sorsát,mert egy normális igazolást nem tudtak véghezvinni.És az a régi Juva az azért egy nagyon erős és vonzó csapat volt,mármint igazolás szempontjából.
Hát azért Mutu is jól tolta a Juventusos korszakában. Az meg, hogy nem vonzó a csapat... Olyan játékost nem is akarok meglátni Piemont közelében, aki nem hal meg a mezért! Az menjen csak a Citybe... Az elsőre jó példa Krasic, akit hívott a Shopping, de Ő mindenáron ide akart jönni. Utóbbira pedig Dzeko, neki fontosabb volt a cash...
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.07.10. 22:23:45

Ibra igen,Mutu nekem nem.Én amúgy úgy gondoltam,hogy amikor pl. a Milannal játszottak BL döntőt,előtte a Madridot focizták le az elődöntőbe,ma mikor jut el odáig a csapat?Nem mostanában lesz,arra gondolok én is amit az előttem lévő kolléga írt,hogy ezzel megpecsételték a zebrák sorsát,mert egy normális igazolást nem tudtak véghezvinni.És az a régi Juve az azért egy nagyon erős és vonzó csapat volt,mármint igazolás szempontjából.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 22:00:18

LG írta:Ha megnéztük kik távoztak: Emerson, Cannavaro, Thuram, Zambrotta, Viera mind túl voltak már a csúcson, és új klubjaikban gyengén is teljesítettek.
Csak én nem látom a felsorolásban Ibrahimovicot és Mutut? :roll:
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.10. 21:59:25

Ha szabad annyit megjegyezni, szerintem egyértelmű hogy a legnagyobb vesztese ennek a cécónak a Juve volt.

És A szétvágott Juve a nagyon szűk elithez tartozott az elmúlt 10-15 évben Európában!!

Ezzel szemben a két milánói csapat él és virul,sőt így az Inter bajnok tudod lenni,ami amugy nem nagyon akaródzott....

Gusztustalan eljárás,politikai színezettel...
barca0417
Entrenador del Barça

2011.07.10. 21:19:09

LG írta:Azért az olasz foci nemcsak a bundabotrány miatt ennyire gyenge jelenleg, sőt! Volt egy nagyon jó generációjuk, ami azóta kiöregedett, és az újak meg sem közelítik őket. Az akkori Juventusban sem volt már sok, valószinűleg a lejtőn nélküle is megindultak volna. Ha megnéztük kik távoztak: Emerson, Cannavaro, Thuram, Zambrotta, Viera mind túl voltak már a csúcson, és új klubjaikban gyengén is teljesítettek. Ők se a botrány miatt öregedtek ki.
Ez igaz, de akkoriban a Juve Európa egyik legerősebb csapata volt ezekkel a játékosokkal, és az akkori anyagi helyzet, meg az akkori "Juventus" név miatt simán tudtak volna olyanokat igazolni akik pótolták volna a kiöregedőben lévő játékosokat.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.10. 20:59:01

Azért az olasz foci nemcsak a bundabotrány miatt ennyire gyenge jelenleg, sőt! Volt egy nagyon jó generációjuk, ami azóta kiöregedett, és az újak meg sem közelítik őket. Az akkori Juventusban sem volt már sok, valószinűleg a lejtőn nélküle is megindultak volna. Ha megnéztük kik távoztak: Emerson, Cannavaro, Thuram, Zambrotta, Viera mind túl voltak már a csúcson, és új klubjaikban gyengén is teljesítettek. Ők se a botrány miatt öregedtek ki.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.10. 20:44:12

Roma szurkolóként mondom,hogy az én legjobb tudomásom szerint is tiszta volt akkor a Farkas Falka.Az más kérdés,hogy szerintem,akkor a fele nem derült ki a dolgoknak és azt is nehezen tudom elképzelni,hogy Moratti nem volt érintett az ügyben.Szerintem ezeken a dolgokon felesleges már rágódni,én úgy gondolom azóta elveszítettünk egy jó Juve-t,egy jó Serie A-t.Ugyan lett egy erősebb Inter,de számomra ők sohasem lesznek tényleges bajnokok és meg sem közelítik azt a Juventust amit akkor a botrány idején tönkre vágtak BL győzelem ide vagy oda.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.07.10. 19:23:37

a calciopoliban valoban nem volt benne a Roma, egyebkent az ASR inkabb mint ‘szenvedo fel‘ szerepel ezekben a bugikban. van egy olyan kore kint nehany csapatnak, akiknel elegge bevett dolog, de a Roma nem tartozik kozejuk. (pedig a rozsika nem keveset nyalt azert, hogy bevegyek a ‘klubba‘). a mostani genoa-roma egy primitiv probalkozas ranieri kinyirasara, ez sikerult is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.10. 19:05:38

Fecooo írta:
bence-barca írta: A Calcipolinal most nem emlékszek Roma-s hírre, de szerintem volt. :?
mondom, nem volt... felsorolták az összes érintett csapatot anno, de a Roma nem volt köztük...
Sajnos az a baj, hogy akkor az Intert sem hozták fel pedig tudjuk - most már - ők is benne voltak.
Nem azt akarom mondani, hogy benne volt a Roma, hanem azt, h az olasz fociban én már rég nem bízok és nem tudom, h mit higgyek.
Reméljük neked van igazad! :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.10. 16:39:07

bence-barca írta: A Calcipolinal most nem emlékszek Roma-s hírre, de szerintem volt. :?
mondom, nem volt... felsorolták az összes érintett csapatot anno, de a Roma nem volt köztük...
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.10. 16:28:49

Idén például a Genova-Roma-nal felvetődött a bundagyanú... :roll:
A Calcipolinal most nem emlékszek Roma-s hírre, de szerintem volt. :?
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 16:24:35

Ha már Roma, elvileg jönnek Magyarországra és a Vasassal fognak játszani.
Kép
barcaaa91
Barça B

2011.07.10. 15:55:46

Egyetértek Fecooo-val. A Romara még a gyanú se vetődött fel az egész bundaügyben. Rendkívül szimpatikus csapat, én is kedvelem őket. Remélem Luis Enrique gatyába rázza a csapatot és végre sikeresek lesznek, mert megérdemlik. Sajnálom őket, hogy ilyen szerencsétlenek. Az utóbbi években kétszer is az Inter előtt végezhettek volna egy kis szerencsével. Kíváncsian várom az új idényt.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.10. 14:26:38

most tekintsünk el attól, h Roma-szimpatizáns vagyok, de amilyen helyzetben volt a klub azokban az időkben pénzügyileg, el tudom képzelni könnyen, h ők tényleg kimaradtak az egész bundaügyből...

nem véletlen, h még a Lazio-t is megbüntették, a Romára még a gyanú árnyéka sem vetült, ezért aztán az általánosításból kivenném a farkasokat ;) (azt csak zárójelben említem meg, h a Spalletti-csapat hogyan bukta el a bajnoki cím esélyét a Roma-Interen a 80. perc után...)

természetesen várom a megerősítést a többi Roma-drukkertől, h jól gondolom-é ;)

(legalább két ember felszólalását várom, úgyis tudják, h rájuk célzok :D )
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.10. 14:06:15

Szerintem senkiben egy percre se merüljön fel a gondolat, hogy a két milánói klub nem volt minimum ugyanannyira benne a dolgokban mint a Juve. Én a Milan-nak szurkolok, de kétségem nincs afelől, hogy miért is úszta meg a Juvéhoz képest következmények nélkül a két milánói klub a dolgot.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.10. 13:22:51

Bob_Marley írta:L.Messi 10 ne haragudj, de pl LG-től én egyszer nem olvastam, hogy csalózna, hozzám is inkább az Inter áll közelebb Etoo miatt, de alapvetően az egész olasz focit nem csípem!És ez igen hatványozottan igaz a Juventusra, akiket nem csak a bíróküldés mizéria miatt, elég csak a 90es évek elejére gondolni, hogy verték pl az Ajaxot a BL döntőben, az minden volt csak nem tiszta meccs, de hagyjuk!Ha bunda, bíróküldés csalás, akkor egész Olaszország!
De tőled elég sűrűn olvasom, hogy így mekkora szemét banda az Inter vagy a Milan!És megnyugtatlak az Inter hamarabb lesz 2 csillagos, mint a Juve 3 :wink:

Azt írtam, hogy "amelyik interes". Szerintem ebben abszolút nincs semmi személyes. Akinek nem inge.. Abban pedig biztos lehetsz, hogy legalább annyira benne volt a 2 milánói klub is a Calciopoliban, mint a Juventus.
És hogy egy nagy ember, Gianni Agnelli szavait idézzem:
"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a milánói csapatoknak a második"
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.10. 13:13:44

Az egész Seria A egy nagy bunda, engem előbb köt le egy Championship mérkőzés, mert ott legalább nincsen minden hónapban bundagyanú... :roll: :roll:
Inter áll legközelebb hozzám, de tudom, h ők sem ártatlanok ott, igazából azt a bajnoki címet senkinek nem kéne kiosztani, amiért most a Juve perel. Sőt konkrétan a Calciopolitól kezdődve egyet sem kéne kiosztani, sosem tudtam elhinni, h ott van aki tisztességesen nyer...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.10. 12:36:59

L.Messi 10 ne haragudj, de pl LG-től én egyszer nem olvastam, hogy csalózna, hozzám is inkább az Inter áll közelebb Etoo miatt, de alapvetően az egész olasz focit nem csípem!És ez igen hatványozottan igaz a Juventusra, akiket nem csak a bíróküldés mizéria miatt, elég csak a 90es évek elejére gondolni, hogy verték pl az Ajaxot a BL döntőben, az minden volt csak nem tiszta meccs, de hagyjuk!Ha bunda, bíróküldés csalás, akkor egész Olaszország!
De tőled elég sűrűn olvasom, hogy így mekkora szemét banda az Inter vagy a Milan!És megnyugtatlak az Inter hamarabb lesz 2 csillagos, mint a Juve 3 :wink:
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.09. 23:03:36

Stalkyard írta: A dolgok jelenlegi állása szerint sajnos könnyen lehet, hogy még ez sen... :roll: Egyébként ha Moggi-t eltiltották egy életre, akkor az ilyen Moratti-féle gengszter népséget a labda közelébe nem engedném 20 méteres körzetben. :x
Moggi nagy dolgokra volt képes, de a telefonbeszélgetések bebizonyították, hogy Ő "csak pitiáner kis csaló" volt Morrattiékhoz képest... Az inter-bíróküldő szövetség beszélgetéseiben annyi konkrétum volt, hogy csak az nem vette észre, aki nem akarta... (ugye FIGC????....)
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.09. 22:57:18

L.Messi 10 írta:
Az a baj, hogy most borult ki a bili (fogalmazzunk úgy, hogy most akarta a FIGC, hogy nyilvánosságra kerüljön az inter sárossága is, mivel életbe lépett az elévülés...), de maximum már csak annyi lehet, hogy 18.án elveszik az intertől a 2006os bajnoki címet, amit mi a pályán nyertünk meg, ők pedig a bíróságon...
Egyébként ma hivatalosan is eltiltották Moggit egy életre.. Köszönjük Transzferguru amit értünk tettél! Soha nem felejtünk el!
A dolgok jelenlegi állása szerint sajnos könnyen lehet, hogy még ez sen... :roll: Egyébként ha Moggi-t eltiltották egy életre, akkor az ilyen Moratti-féle gengszter népséget a labda közelébe nem engedném 20 méteres körzetben. :x
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.09. 22:47:23

Stalkyard írta:
L.Messi 10 írta: Hagyjad, úgyis mi maradunk a fekete (fehér) bárányok... De amelyik interes tiszta lelkiismerettel le tudja csalózni a Juventust, az meg is érdemli hogy milano "szebbik" felének szurkoljon...
Az a helyzet, hogy nekem már az egész olasz focitól hányingerem van, szánalmas ami ott megy évről évre. És a hab a tortán, hogy az a két milánói klub ünnepelte végig az elmúlt 6 évet, akik a legmocskosabbak ebben az egészben. :? :evil: Olasz foci, én így szeretlek.
Az a baj, hogy most borult ki a bili (fogalmazzunk úgy, hogy most akarta a FIGC, hogy nyilvánosságra kerüljön az inter sárossága is, mivel életbe lépett az elévülés...), de maximum már csak annyi lehet, hogy 18.án elveszik az intertől a 2006os bajnoki címet, amit mi a pályán nyertünk meg, ők pedig a bíróságon...
Egyébként ma hivatalosan is eltiltották Moggit egy életre.. Köszönjük Transzferguru amit értünk tettél! Soha nem felejtünk el!
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.09. 22:43:15

L.Messi 10 írta: Hagyjad, úgyis mi maradunk a fekete (fehér) bárányok... De amelyik interes tiszta lelkiismerettel le tudja csalózni a Juventust, az meg is érdemli hogy milano "szebbik" felének szurkoljon...
Az a helyzet, hogy nekem már az egész olasz focitól hányingerem van, szánalmas ami ott megy évről évre. És a hab a tortán, hogy az a két milánói klub ünnepelte végig az elmúlt 6 évet, akik a legmocskosabbak ebben az egészben. :? :evil: Olasz foci, én így szeretlek.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.09. 22:34:53

[quote="Stalkyard"][/quote]

Hagyjad, úgyis mi maradunk a fekete (fehér) bárányok... De amelyik interes tiszta lelkiismerettel le tudja csalózni a Juventust, az meg is érdemli hogy milano "szebbik" felének szurkoljon...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.09. 22:10:32

LG írta: Most komolyan, ezzel elvettél perceket az életemből. :roll: Ebben a cikkben semmi konkrétum nem volt megint, csak szokásos maszlag. :roll:
Semmi konkrétum? Akkor ez mi?

„A Juventus kizárásához vezető, 6. paragrafust sértő (= a mérkőzések kimenetelét befolyásoló tevékenység, vagy arra irányuló kísérlet) törvénysértésekre semmiféle bizonyítékot nem találtak. A csapatot az 1. paragrafust sértő (= sportszerűtlen magatartás) kihágások összesített büntetéseként sorolták vissza, holott az ilyenekért mindössze pontlevonás adható szankcióként."

"6. paragrafusban megfogalmazott törvénysértésekben volt vétkes, és így kizárással kellett volna szankcionálni az alábbi vezetők klubjait: Facchetti (Inter), Meani (Milan), Spinelli (Livorno)"

:roll:

Válasz küldése