Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Fene se tudja már, nézem a meccset, de nem tudom eldönteni hogy kinek szurkoljak, most az lenne a jobb ha kikapnának és Conte repülne, vagy ha behúznák X2-re és maradnaNero. írta:Ez jogos pont, lásd. 16os Real Madrid vagy pont a Chelsea 12ben.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem nem is az új edző ténykedése, inkább az új edző személye ami fontos lehetne, láthattunk már arra példát hogy hirtelen megtáltosodott 1-2 csapat az új edzővel mert mentálisan felpörögtek az új edző miatt hirtelen új impulzus érte a csapatot.
Enrique még pihen, szerintem még nem venné át őket.
Ez jogos pont, lásd. 16os Real Madrid vagy pont a Chelsea 12ben.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem nem is az új edző ténykedése, inkább az új edző személye ami fontos lehetne, láthattunk már arra példát hogy hirtelen megtáltosodott 1-2 csapat az új edzővel mert mentálisan felpörögtek az új edző miatt hirtelen új impulzus érte a csapatot.
Pedig én Contét nagyon jó szakembernek tartom, a tavalyi szezont nem sok edző tudta volna ilyen sikeresen lehozni a Chelseavel. De idén úgy tűnik belefásult, ráadásul már szezon elejétől hallani, hogy megromlott a viszonya a vezetőséggel és a játékosokkal is, így mindenkinek a távozás lenne a legjobb. Szerintem nekünk is, mert Conte még így is veszélyes ellenfél lehet, egy párharcra összerakhatja nagyon a Chelseat, mégha hosszútávon már nem is megy neki. Egy új edzővel hosszútávon nyerhetnének, de a BL-ben kevés edzőtől tartanék jelenleg jobban, mint Conte.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
Először örültem, aztán rájöttem hogy így lehet kirúgják már most Conte-t előttünk
Két hét alatt nem hiszem, hogy nyarat tudna csinálni bármilyen új edző a Barcelona ellen, főleg hogy valami zsé megoldás lehetne csak, így a szezon közepén. Így nekünk mindegy szerintem, hogy kirúgják-e most. A mi szuperkupás betlink oka is az volt többek között, hogy még nem tudta az edzőnk, mivel áll szemben.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
Először örültem, aztán rájöttem hogy így lehet kirúgják már most Conte-t előttünk
Aztán a hírek szerint jön Luis Enrique. Szép BL meccs lenne így a Chelsea ellen.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
A sajtóban több oka is van a dolognak.recrea írta:Miért akarják Contet elküldeni? Nem nézek PL-t, csak ritkán. City-t esély se volt megfogni, BL-ben ott vannak, onnantól meg kb mindegy h hanyadik helyen vannak a négyben.
Én nagyon jó szakembernek tartom, de azért nem szoktunk edzőt elküldeni, mert van egy kis hullámvölgy januárban.
Zseniális, ahogy Cesc végigkocogja. Sokkal több volt abban az emberben, mint ami lett.S.Agüero írta:Bobnak: https://www.youtube.com/watch?v=OfPedRT ... ture=share" target="_blank
Sebesség vs. intelligencia
Nem sokáig lesznek a 4-ben. Inkább az a baj.recrea írta:Miért akarják Contet elküldeni? Nem nézek PL-t, csak ritkán. City-t esély se volt megfogni, BL-ben ott vannak, onnantól meg kb mindegy h hanyadik helyen vannak a négyben.
Én nagyon jó szakembernek tartom, de azért nem szoktunk edzőt elküldeni, mert van egy kis hullámvölgy januárban.
Függ a lakosság számától Anglia 53 millió, Német 82 millió, spanyol 43 millióS.Agüero írta:Szerintem ez az emberek habitusától is függ, vagy nem is tudom, hogy mondjam.
A németek és az angolok is szeretik a sört, kimennek a meccsre, előtte beisznak, szurkolnak egy jót, aztán folytatják az ivást. A spanyolok meg lehet, hogy inkább otthon nézik a meccset, aztán elborozgatnak közben.
Ez alapján dugig lennének a magyar stadionok isS.Agüero írta:Szerintem ez az emberek habitusától is függ, vagy nem is tudom, hogy mondjam.
A németek és az angolok is szeretik a sört, kimennek a meccsre, előtte beisznak, szurkolnak egy jót, aztán folytatják az ivást. A spanyolok meg lehet, hogy inkább otthon nézik a meccset, aztán elborozgatnak közben.
13.607.420 - Premier League (20 csapat)recrea írta: Mekkora?
Stadionkihasználtság érdekes adat biztos. Az össz az ugye megvan tegnapról, brutál, h az angol másodosztályra többen mennek ki, mint a La Ligában. Hozzáteszem, h jelenleg a két ország gazdasági helyzete is egész más.
Ellenben ha nem lenne igény ezekre a meccsekre, akkor TV-s pénz sem lenne ennyi, tehát megint ott tartunk, hogy a szurkolói bázisuk erre igényt tart.Veidt_madridista írta: Nem a szurkolók (jegyek, merchandising) miatt van ennyi pénzük, hanem a tévés és a szponzori bevételek miatt. Egyébként az ilyen listák semmit sem jelentenek a valóban fanatikus drukkerek szempontjából, nyilván ők sem egy zsák pénzbe szerettek bele.De az valóban szembetűnő, hogy például mekkora különbség van a nézőszám és a stadionkihasználtság terén a PL (+ Championship) és a La Liga között.