Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én nézem, mikor tudom, szívem csücske a futsal, itt is spanyol drukker vagyok, az igazi csörték még ezután jönnek, sajnos a brazilok nélkül, nem láttam, ötletem nincs, h estek ki Irán ellen. Innen spanyolok esélyesek, esetleg olaszok. Szóval jön a végjáték, egy jó orosz-olasz, csak a passz-futás, meg a forgás, jót lehet majd rajta aludni.MQuCsabi írta:FUTSAL VK-t követi rajtam kívül valaki? Kinek szurkoltok, hogy tetszik a kupa?
Jól van, köszi. D: Holnap akartam megnézni, de akkor majd az összefoglalót.visca el barca írta:Bobbykám, jó hogy a mai meccset nem láttuk... sikerült a végén 2 perc alatt kettőt kapni
Igazad van, volt egy olyan is a végén. Legnagyobb védések közé is bekerült a héten a portugál hárítása. Rennes ellen...hát nem tudom. Ők mindig jók otthon, idén még gólt sem kaptak.visca el barca írta:végén azért még volt helyzetünk, n'jie lábában ott volt a gól, nem is oldotta meg rosszul, egyből, küllővel, de lopes nagyot védett. X azért igazságos volt, szerdán rennesben lehet javítani
Igen, sajnos a támadójáték elég halovány. Gomis bakker csak akkor tud kapura lőni vagy helyzetbe kerülni ha lábra kapja és nem kell tologatni.visca el barca írta:gyenge. 0-0, vagy bukta lesz. hátul meglepően jól állunk, hubocan most néha a labdát is eltalálja...vainqueuer megint -1 ember, akárcsak a pizza ellen. elől meg mindent a thauvin-gomis kettősnek kellene csinálni, őket simán levédekezik.
Higu 2.0palesz77 írta:Cavani, GOAT!4 gol eddig, pedig csak 45 perc telt el.
Dybala mellég kell másik csatár is, ő nem az a tipikus középső ember - olyasmi mint Griezmann -, szerintem nem ő kéne nekik most. Vagy hát akkor igen, ha vennének egy jó 9-est is - Lacazett vagy mit tudom én ki -, vagy hamis 9-essel játszanának, nagyjából mint mi anno. Csak ahhoz meg nincs meg a csapatuk szerintem. Mondjuk Neymarral kiegészülve lehet működne az is, de az még a PSG pénztárcájának is sok lenne..TripleH írta:Szerintem akivel nagyon jól járnának az Dybala, de elsőszámúnak Cavani helyére, akkor aztán felépíthetné magát, de Lacazette a másik.
Szerintem 2 nyáron belül ott is fog kikötni, de ez csak saját teória.visca el barca írta:neymarért jönni fog a nagy lóvé, ne legyen kétséged.
neymarért jönni fog a nagy lóvé, ne legyen kétséged.TripleH írta:PSG ha akar valamit Európai szinten Cavani/Jesé/BA hármastól nyáron megszabadul és áldoz pénzt egy épkézláb csatárra.
Ezt koszi!visca el barca írta:...
Jo a csatarsoruk, Jese a hetvegen hisztizett egy sort a csereje utan, es lenyilatkozta, hogy nem cserenek jott..visca el barca az Igazolasok topicban írta:Hatem Ben Arfa nincs ott a Paris Saint-Germain ma esti keretében, nem játszhat az Arsenal elleni BL-csoportmérkőzésen – a nyáron igazolt labdarúgót a hétfői edzés után Unai Emery vezetőedző hazaküldte.
LOL . és még mennyien ácsingóztak itt utánamondtam én h nem hiába zavarták el anno mindenhonnan
az biztos h tegnap sikerült összehoznia egy olyan tizit, amiért serdülőben egyből hátsón rúgnakpalesz77 írta:Bob, VEB, Vincent Koziellorol tudnatok par sort irni? Nemreg hallottam rola, meccsen meg nem lattam, de lehet felkutatom, ha jokat mondtok rola..