Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ehhez képest nem érte fizettek akkor 60 millio eurótVaratrix írta:Costa szolgálta ki Falcaot, és semmivel nem volt rosszabb szezonja mint a kolumbiainak.
Vki árulja már el, hogy miért egy szezonos? Nekem már évek óta feltűnt az ő technikás játéka... És arra pedig jól emlékszem, hogy 1 évvel ezelőtt volt olyan fórumozó (a neve most nem ugrik be), aki simán őt hozta volna ide Neymar helyett. Azért ez aligha véletlen...Varatrix írta:Ellenben Griezmann egy szezonos, ami igen, azt eredményezi hogy leigazolja egy nagyobb klub ami jogos is, de neki most az Atleticonál kell bizonyítania, és az lesz a mérvadó.
Jamest én nem követtem, de Costának zseniális volt a 12/13-as szezonja is, azt hogy ő jó játékos az csak a kevésbé figyelmes emberek vették észre csak idén, mert csak a gólokat hajlandóak észrevenni, márpedig Costa szolgálta ki Falcaot, és semmivel nem volt rosszabb szezonja mint a kolumbiainak.hank1ee írta:
James, Costa, Griezmann is mind az előző szezonban robbantak be tulajdonképpen az európai fociba, bár James már meghatározó embere volt a Portonak is. Sokszor mondjuk, hogy "egyszezonos", de kérdem én, láttatok már olyan játékost, akinek életében csak egyetlen kiugró szezonja volt? Szerintem nem annyira jellemző. Lassan már negatívum, ha valaki lehoz egy jó évet.Másoknak a pályafutása csúcsa egy feleannyira jól sem sikerült szezon, mint ezeknek a játékosoknak... A nagy klubok azokat fogják megvenni, akik jól játszanak, nem a középszerűeket (mondjuk vannak azért kivételek
).
James, Costa, Griezmann is mind az előző szezonban robbantak be tulajdonképpen az európai fociba, bár James már meghatározó embere volt a Portonak is. Sokszor mondjuk, hogy "egyszezonos", de kérdem én, láttatok már olyan játékost, akinek életében csak egyetlen kiugró szezonja volt? Szerintem nem annyira jellemző. Lassan már negatívum, ha valaki lehoz egy jó évet.visca el barca írta:LG, nem kell ezen meglepődni, egyszezonos játékosoké a világ. james, costa stb stb
Miért, Griezmann akkora játékos lenne? Mert erről én lemaradtam. Ok, volt egy jó szezonja (meg egy pocsék VB-je), de azért én akkora potenciált nem látok benne.visca el barca írta:sztem griezmannak már rég nincs szüksége ugródeszkára...Varatrix írta:Griezmannak valószínűleg ez csak egy ugródeszka.
jól igazol az atleti, sztem erősebbek lesznek mint tavaly
visca el barca írta:sztem griezmannak már rég nincs szüksége ugródeszkára...
sztem griezmannak már rég nincs szüksége ugródeszkára...Varatrix írta:Griezmannak valószínűleg ez csak egy ugródeszka.
Még nem hivatalos, de Wenger nemrég nyilatkozta:StickyFingaz írta:Chambers már hivatalos?
Chambers már hivatalos?PCsabi írta:Southampton Manager Ronald Koeman: "We are not a selling club".
Shaw £30m (Manchester United)
Lallana £25m (Liverpool)
Lovren £20m (Liverpool)
Chambers £16m (Arsenal)
Lambert £4m (Liverpool)
Sorry...ZBarca írta:@AndrisBarca
Nem kötekedésként, de ezt már előtted is írták...![]()
On:
Érdekes lesz, mit fog Besic mutatni az Evertonban...
Legyen neked igazad, és legalább legyen egy normálisabb magyar csapat...Erxy írta:vagy csak hazudtak, hogy a többi magyar klub ne kérjen a játékosaiért tripla pénzt.Messa írta:Vagy Kubatov, vagy Orosz nyilatkozta, hogy a kapott pénzt nem fogják új játékosokra költeni. Innentől kezdve ugye ez a pénz ellenőrizhetetlen, hogy hova fog elfolyni.
vagy csak hazudtak, hogy a többi magyar klub ne kérjen a játékosaiért tripla pénzt.Messa írta:Vagy Kubatov, vagy Orosz nyilatkozta, hogy a kapott pénzt nem fogják új játékosokra költeni. Innentől kezdve ugye ez a pénz ellenőrizhetetlen, hogy hova fog elfolyni.danianevem írta:
Legutoljára 4 millió fontról írtak, Kubatovék meg 20%-os részesedésről az átigazolási díjból. A fontosabb kérdés, hogy visszaforgatják-e a csapatba, vagy megy-e a zsebekbe...
Vagy Kubatov, vagy Orosz nyilatkozta, hogy a kapott pénzt nem fogják új játékosokra költeni. Innentől kezdve ugye ez a pénz ellenőrizhetetlen, hogy hova fog elfolyni.danianevem írta:Legutoljára 4 millió fontról írtak, Kubatovék meg 20%-os részesedésről az átigazolási díjból. A fontosabb kérdés, hogy visszaforgatják-e a csapatba, vagy megy-e a zsebekbe...Capon írta:Vajon mennyiért engedték el?