Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van benne valami.És ez nem utálat vagy ilyesmi, de sztem is ő már régen elvesztette a tekintélyét blanco földön, ezért próbál most gesztusokat tenni az ellenfélnek vagyis nekünk.Nem véletlenül mondta azt hogy őtet mennyire utálják spanyolországban.Ezért sztem is lehetséges az, hogy ezért ez a nagy tisztelet adás most.De ezt mondjuk sztem bármilyen edző megtette volna.Csak az ő esetében benne van az, hogy felemelt fejjel akar valószinűleg távozni,ami érthető is nála.(Miközben ő volt az aki nyíltan támadta Pepet és Titót is, és ráadásúl a birókat is állandóan velünk hozta összefüggésben mindig.) De ki tudja, lehet hogy ebben az esetben nincs is ilyenről szó, és valóban komolyan gondolta amit mondott.Vakmacska írta:
lehet, hogy már csak az utálat szól belőlem, de én kinézem belőle, hogy csak azért mondta ezt, mert már unta, hogy mindig Ikerrel szekálják. (ld mondat elejét).
lehet, hogy már csak az utálat szól belőlem, de én kinézem belőle, hogy csak azért mondta ezt, mert már unta, hogy mindig Ikerrel szekálják. (ld mondat elejét).geridoss írta:Ez szimpi nyilatkozat volt Mourinhotól, hogy gratulált. Azért van még benne emberség, csak gyakran jól titkolja.
Gareth Tello írta:Tudtam, hogy ez lesz, csaló Madrid direkt veszített pontokat, hogy megfossza a Barçát az Atlético elleni győzelemmel kiharcolt bajnoki cím megszerzésének örömétől...Ha már az ő idényük nem sikerült jól, akkor már nekünk se legyen teljes az öröm...
![]()
José a meccs előtt: "Gyerekek, taktikai utasítás nincs, a lényeg, hogy ne nyerjetek."
Undorító banda.![]()
Nem ezen a 2 ponton mulik h Bajnokok legyünk ugyhogy kinyalhatjákGareth Tello írta:Tudtam, hogy ez lesz, csaló Madrid direkt veszített pontokat, hogy megfossza a Barçát az Atlético elleni győzelemmel kiharcolt bajnoki cím megszerzésének örömétől...Ha már az ő idényük nem sikerült jól, akkor már nekünk se legyen teljes az öröm...
![]()
José a meccs előtt: "Gyerekek, taktikai utasítás nincs, a lényeg, hogy ne nyerjetek."
Undorító banda.![]()
Amúgy Varane megsérült, a kupadöntőn nem játszhat, valószínűleg a szezon hátralévő részét is ki kell hagynia.
De nem "szidjuk folyamatosan a Madridot" topik...sörvirsli írta:Figyelj "nagyfiú", ha nem vetted volna észre ez egy Barca-real topik...![]()
ez itt egy Barca vs Real topic tehát lehet a Madriddal foglalkozni....amúgy abban is egyetértek, hogy ez a bíró egy varangy volt, mindent a Madridnak alig valamit a Malagának. annyit a javukra, hogy én egy percig sem gondoltam, hogy itt a Malagának teremhet babér... elég csak a múltheti meccsüket nézni, nem beszélve arról a görcsről hogy még sohasen nyertek itt.S.Agüero írta:Te ezeket komolyan is gondolod? Mindig a Reallal vagy elfoglalva, és ez még így Barcásként is kezd idegesítővé válni.sörvirsli írta:Ezzel a nyomorult Malagával gusztustalan módon elbánt a bíró!
![]()
CR ha nem tudta 11ről belőni akkor adtak neki helyette egy 5 méterest,kíváncsi vagyok ha azt is kihagyja akkor honnan rúgatott volna a bíró vele újabb szabit, a gólvonalról?![]()
Most tuti évekig erre fogják verni magukat a madridiak, 6-2 a barbenauba!
Nekünk is ismerő lehet az érzés!2009 május?2-6?
Te ezeket komolyan is gondolod? Mindig a Reallal vagy elfoglalva, és ez még így Barcásként is kezd idegesítővé válni.sörvirsli írta:Ezzel a nyomorult Malagával gusztustalan módon elbánt a bíró!
![]()
CR ha nem tudta 11ről belőni akkor adtak neki helyette egy 5 méterest,kíváncsi vagyok ha azt is kihagyja akkor honnan rúgatott volna a bíró vele újabb szabit, a gólvonalról?![]()
Most tuti évekig erre fogják verni magukat a madridiak, 6-2 a barbenauba!
Nekünk is ismerő lehet az érzés!2009 május?2-6?
Óriási fazon
Miért hány gólja van Cnek amúgy?shutterisland írta:ezen a meccsen kis túlzással visszahozthatták volna ronaldot a gólkirályi címért való harcba.
megy mourinho -> örömfoci
Nem volt az.shutterisland írta:ez a 4. gól neg nem volt les ?
streamen nem látszott
egyébként mindegy, szerencse, hogy ezen a meccsen nem múlik már semmi.
Mi történt?Rivaldo11 írta:Bár már nincs jelentősége, ilyen undorító csalást, amit bemutat ez a senkiházi bíró, ritkán látni. Roncinak meg megvan a gól, hogíy jól aludjon.
Jövőre szét kell szedni őket, nem elég csak megelőzni. Fikarcnyival nem jobbak mint korábban és nincs meg semmiféle taktika ellenünk. Egyszerűen gyengék vagyunk.