Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.11. 21:41:40

Bob_Marley írta:Balotelli góllal nyitott, Thauvin egyenlített, ha nyer a Marseille előzheti a PSG-t. :D
határozottan jól játszunk, ha thauvin egy kicsit jobban koncentrál lőhetett volna kb 4-et. durva lett volna ha a 20. másodpercben befejeli... meg volt neki még egy ajtó-ablak, 2 méterről azért illett volna bebólintani. hátul jók vagyunk, egyelőre hubocan meg doria is áll a lábán, a kontrák ülnek, sajnos a 16os előtt a kulcspasszok gyengék. simán fogható ez nice...

azért az vicces, hogy frank mccourt lenyilatkozza, hogy a sevillai modellt követnék sok tehetséges fiatallal, majd bedobják gignac meg svajnstejger nevét :lol:

remélem jövőre tényleg elindul valami, pénz az biztos van bőven, a csávó 8 évig működtette a dodgerst, szóval nem valami ágról szakadt fazon...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.11. 21:35:54

Balotelli góllal nyitott, Thauvin egyenlített, ha nyer a Marseille előzheti a PSG-t. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.09. 22:50:07

Emery még a végén izgalmassá teszi a bajnokságot, második X zsinórban.. :D Ráadásul a játék se volt túl fényes, pedig arra eddig nem nagyon lehetett panasz - nem sokat láttam ugyan ebből, csak a második félidő végét. Nem értem miért nem jött egy normális csatár a nyáron, szélsőből van 50, 9-es meg egy se. El is apadtak a gólcsapok idén, pedig elég kreatív emberek alkotják a csapatot, de valami egyelőre nem klappol..

Marco Verratti: MotM vs Saint-Etienne, Rating 7.54, Passes 111, Dribbles 6, Tackles 2, Pass Success 91%
Tromort77

2016.09.08. 15:26:38

Veidt_madridista írta: Ez persze a kiscsapatoknál nem szempont, de elég balhés játékos/személyiség.
Egyedül arról tudok, hogy egyszer összetörte az autóját ittasan még tavaly. De utána nem volt vele gond. Buffon is a védelmébe vette. Másról én nem hallottam.

Azt tudom, hogy sokat sérült.
Veidt_madridista
Madridista

2016.09.08. 15:08:58

Tromort77 írta: Amit meg nem értek az az, hogy Martin Cáceres még mindig nem talált magának csapatot.
Ez persze a kiscsapatoknál nem szempont, de elég balhés játékos/személyiség.
Kép
Tromort77

2016.09.08. 12:34:59

palesz77 írta:...
Legyen igazad Samperrel kapcsolatban! Én vele szkeptikus vagyok a fizikai adottságai miatt.

Én a felnőtt válogatottba is vártam volna, aztán meccs után olvastam, hogy Big Sam olyat nyilatkozott, hogy ki vagyok én, hogy megmondjam Rooney-nak, hogy milyen pozicióban játszon. Ezek után nincs esély, hogy egy Rashford oda kerüljön. :D Pedig bőven beférne.

Legutóbb az ő góljával nyertek a Hull ellen szóval remélem Mou rájön, hogy ő az egyetlen épkézláb csatára. :twisted:

Amúgy ha már itt vagyok. Flamini csatlakozott a C. Palace-hoz. :D
Illetve Lord Bendtner a Nottingham Forest-hez szerződött. :D

Amit meg nem értek az az, hogy Martin Cáceres még mindig nem talált magának csapatot. Chelsea-vel szóba hozták, de kétlem, hogy kellene oda.
palesz77

2016.09.08. 10:34:03

Tromort77 írta:Palesz, ezt csak így ide raknám Neked.

https://vimeo.com/181650569

Nem nagy ellenfél ellen, de akkor is. Remélem egyszer idekerül.
O ellenfeltol fuggetlenul mindig ilyen jo, imadom a jatekat, koszi a videot! :D Viszont pont a heten olvastam egy nyilatkozatat tole, miszerint ha elmegy a PSG-bol, akkor hazater - gondolom a Juveba, ezt is mondta mar sokszor. Nem sok eselyt latok ra sajna, hogy Barca mezt huz idovel magara, pedig tenyleg ide teremtettek kb.. Viszont tok komolyan mondom, hogy Samper ha most kello mertekben fejkodik, szerintem hasonlo szintet elerhet idovel, es a stilusuk eleg hasonlo. Ugyhogy bele kell fektetni a bizalmat, nincs mas valasztas.. :D

Eloszor azt hittem amugy, hogy Rashfordrol linkelsz, az U21-es debutalasan vert 3-at. A 16/17-es szezonban van eddig 85 perce, es az alatt lott 4 golt. Remelem Jose nem jegeli egesz szezonban, egyre jobban birom a kolykot.. :D
Tromort77

2016.09.07. 15:38:41

Palesz, ezt csak így ide raknám Neked.

https://vimeo.com/181650569

Nem nagy ellenfél ellen, de akkor is. Remélem egyszer idekerül.
Feast4
Director del Fútbol

2016.09.04. 10:13:07

Nervo írta:HOLLANDIA–GÖRÖGORSZÁG 1–2
Nem láttam hála istennek a meccset, de ez a vb selejtezők előtti teljesítmény eddig szégyenletes. Nem tudom megérteni hogy mit tudhat ez a blind, hogy még mindig a kispadon ülhet a történtek után. #-o
Nem csak edző baj van ott hanem keret.Az évek alatt a holland liga felhigult egy csomó külföldi tehetséggel és a sajátjaikat elnyomták.Nincs most köztük igazi pengés bagy jövő előtt álló alakok.Ilyen Depay,Blind Martins Indi stb. játékosokkal nem lehet csodát tenni.A régi sztárok meg már régi sztárok.Ez a Holland válogatott közel sem az ami volt csak a Holland fanok hajlamosak úgy gondolni rá.Pedig már csak nevük van.

Amire nagyon kíváncsi leszek a spanyol és an angol válogatott felkészülése.Nagyon változtatni kell ott is.De szerintem az angoloknál ugyanaz a baj mint a Hollandoknál. (Nincs kit behivni.)A spanyoloknál meg nagyon új utat kell találni...
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2016.09.04. 09:09:54

HOLLANDIA–GÖRÖGORSZÁG 1–2
Nem láttam hála istennek a meccset, de ez a vb selejtezők előtti teljesítmény eddig szégyenletes. Nem tudom megérteni hogy mit tudhat ez a blind, hogy még mindig a kispadon ülhet a történtek után. #-o
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.09.02. 15:23:06

Tromort77 írta:
Nem igazán volt aktív. Alig tudott labdát is kapni. Nagyon védekeztek ellene. Talán egy-két helyzete ha volt, de ott is odaért Mascherano. :D Illetve volt 4-5 olyan alkalom amikor túlzásba vidte a küzdést egy-egy labdáért és le is fújta a bíró. Mást nagyon nem tudok írni. Vérszegény volt az Uru támadószekciója.
Kösz a rövid értékelést! Nincsenek társak ezek szerint.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tromort77

2016.09.02. 13:49:37

palesz77 írta: Te is fiam, Brutus.. :D Védőként is szokott nagy labdákat adni, és keresztlabdákkal megszórni a többieket, a labdakihozataloknál a helyezkedésével és a labdabiztosságával vannak még mindig a gondok. Tömörülő ellenfelek ellen ez kevésbé probléma, ha letámadnak minket, akkor kezdődnek a gondok.
Jók voltak a videó részletek. :wink:

Most is volt letámadás az első félidőben, Biglia volt mellette illetve Otamendiék és minden labdával őt keresték és remekül forgatta a csapatot. Ami még kiemelkedő volt, hogy Messi mozgását mennyire érezte, labdák tekintetében is, illetve többször is Messi mögött követte az akciót és Messi labdavesztése után már támadt is le és szerezte is vissza. Olyan top formában levő Busisan. :D Nyílván egy Bilbao ellen nem ő az ideális, de az ellenfelek 50%-a ellen símán jó lenne. Busit vétek szidni, de tavasz óta nem láttam jól játszani. Magához képest nagyon elmarad és ez nem tetszik. Meg kellene szorongatni, hogy legyen motivációja. Mert így halovány.
palesz77

2016.09.02. 12:41:29

Én a brazilok meccsét néztem tegnap, pontosabban a második félidőt, de egész jó kis csörte volt. Neymar nagyon élt, csinált szép dolgokat, ráadásul ő rúgta az első gólt - tiziből -, és adott a végén egy gólpasszt is. Ilyen formában várom vissza! :D Aki még nagyon tetszett, az Gabriel Jesus volt. Szabaddabban játszott mint az olimpián, enyhén jobban is ment neki. Kihagyott így is jópár helyzetet, érződik rajta, hogy 19 éves még csak, de amúgy szerintem tök jól mozgott, van benen fantázia. Ez volt az első meccse a felnőtt válogatottban, a tizit ő hozta össze, és 2 gólt lőtt, elég jó kezdés.. Itt van ahogy a 11-est összehozta, eszméletlen hogy berobbant, itt az első gólja - szép sarkazás -, itt meg a második - ez meg egy szép lövés 16-ról. Itt meg Ney gólja, meg egy szép roulette tőle.
Tromort77 írta:Ray Hudsonék már arról beszélgetnek, hogy Masche pazarlás védőnek a Barcában, annyira jól tólja. 37. percben volt az első elrontott hosszú átadása. Tudom a Barca játéka más, de símán megnézném vkp-nek. Busquets-re ráférne a konkurencia. Remélem LE nézi a meccset. :D
Te is fiam, Brutus.. :D Védőként is szokott nagy labdákat adni, és keresztlabdákkal megszórni a többieket, a labdakihozataloknál a helyezkedésével és a labdabiztosságával vannak még mindig a gondok. Tömörülő ellenfelek ellen ez kevésbé probléma, ha letámadnak minket, akkor kezdődnek a gondok.
Tromort77

2016.09.02. 11:29:16

Normandia írta:Tromort77,
Lajosunk milyen volt?
Nem igazán volt aktív. Alig tudott labdát is kapni. Nagyon védekeztek ellene. Talán egy-két helyzete ha volt, de ott is odaért Mascherano. :D Illetve volt 4-5 olyan alkalom amikor túlzásba vidte a küzdést egy-egy labdáért és le is fújta a bíró. Mást nagyon nem tudok írni. Vérszegény volt az Uru támadószekciója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.09.02. 10:26:26

szerintem bemegy az öltözőbe és megveri a birót, mint Arbeloát a parkolóban :mrgreen:
Miért, ilyen volt? :D
Normandia
Director del Fútbol

2016.09.02. 06:36:05

Tromort77,
Lajosunk milyen volt?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tromort77

2016.09.02. 02:28:52

MessiNeymarSuarez írta: szerintem bemegy az öltözőbe és megveri a birót, mint Arbeloát a parkolóban :mrgreen:
:lol:

Próbált belekotorni a labdába és magasra emelte a lábát, de az ellenfélre nem volt veszéyles mert mellette állt. Sőt, még így az Uru találta el ahogy el akarta rúgni a labdát. Szóval azért kár. A második viszont csúnya volt. A kapufája útán kár, meg amúgy is jól mozgott.

Mascherano meg... Szavakat nem találok. Elől hátul oktat. Ray is mondta, hogy eddig MOM. Amúgy azt nem is tudtam, hogy őt Messi győzte meg a maradásról a válogatottban. Jól tette. :D

Itt van Messi gólja:
https://streamable.com/4984

Szerk: Az igen. Lehet megy a népbutítás és rendeznek maguknak egyet, hogy nyerjenek valamit.

Am linkek: https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... s_uruguay/
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.09.02. 02:22:55

Tromort77 írta:Ray Hudsonék már arról beszélgetnek, hogy Masche pazarlás védőnek a Barcában, annyira jól tólja. 37. percben volt az első elrontott hosszú átadása. Tudom a Barca játéka más, de símán megnézném vkp-nek. Busquets-re ráférne a konkurencia. Remélem LE nézi a meccset. :D

Szerk: Xavi szelleme beleszállt, ezt már nem hiszem el. Megint mekkora labda. :D

Messi gól! Zseni. :D
Hátul meg Mascherano ment Suarez elől. :D
Köszi a linket, de sajnos ez se segitett rajtam, persze hogy Messi akkor ver egy gólt mikor felállok a gép elől 30 másodpercig... :lol:

Mascheranot meg egyszerre szállta meg Xavi és Iniesta szelleme, mit csinál ez a forma?! :mrgreen:

Közben Dybala jól elintézte magát, miért volt sárgás az első esete? :shock:
Messi rendesen zaklatta a birót, nagyon nem tetszett neki, azért nem gyakran látjuk ilyen sokáig reklamálni.
szerintem bemegy az öltözőbe és megveri a birót, mint Arbeloát a parkolóban :mrgreen:

Amúgy FAIL:

Valami orosz streamet lesek, és a meccs után az EB selejtezős introt nyomták be :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tromort77

2016.09.02. 02:11:36

Ray Hudsonék már arról beszélgetnek, hogy Masche pazarlás védőnek a Barcában, annyira jól tólja. 37. percben volt az első elrontott hosszú átadása. Tudom a Barca játéka más, de símán megnézném vkp-nek. Busquets-re ráférne a konkurencia. Remélem LE nézi a meccset. :D

Szerk: Xavi szelleme beleszállt, ezt már nem hiszem el. Megint mekkora labda. :D

Messi gól! Zseni. :D
Hátul meg Mascherano ment Suarez elől. :D
Dybala második sárgával mehet zuhanyozni. Az első elég szigorú volt, a második egyértelmű.
Mindenki a bírónak dumál, még Messi is. Sőt, kicsit elkattant az agya. De Mascherano megint ott terem és nyugtat mindenkit. Parádé. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.09.02. 01:52:09

Tromort77 írta:Megy az Argentín-Uruguay meccs.
Mascherano vkp és 14 perc alatt volt 3 olyan gyönyörű mélységi labdája, hogy arra még Xavi is kalapot emelne. :D
Messi is nagyon éli. God mód be van kapcsolva. :D
Kiakadt a stream, akkora labdát adott Masche :mrgreen:

szerk: Di Mariska mit leművelt :shock:
Tromort77

2016.09.02. 01:48:45

Megy az Argentín-Uruguay meccs.
Mascherano vkp és 14 perc alatt volt 3 olyan gyönyörű mélységi labdája, hogy arra még Xavi is kalapot emelne. :D
Messi is nagyon éli. God mód be van kapcsolva. :D

Szerk: Nehogy a többiről lemaradj:

http://re-matches.com/game/match/87/136 ... ights.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.09.02. 01:53:18-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.02. 00:19:28

A 3 idegenlégiós szabály meg a régen minden jobb volt ( :D ) dolgot áthoztam ide.

Ez a szabály anno, szerintem is egy remek szabály volt, de azóta nagyon sokat változott a világ és az internet miatt a foci és a többi sport is még nagyobb figyelmet kap. Több benne a pénz és nagyobb a tömeg, amit ki kell szolgálni. Igazi futball vállalkozások jöttek létre és elengedhetetlen, hogy a pénz forogjon és legyenek beruházások, átigazolások. Új igazolás, új mezszponzor is adott esetben, új mezeket lehet eladni, új Tv reklám, új szurkoló bázis stb. Plusz persze ott van a szabad munkaerő áramlás elve is, meg EU, de alapvetően még ha én is a legtöbbször nem igazolások mellett vagyok hanem a meglévő javításán, de egy cég életében nagyon sokat jelent ez, s folyamatosan igazolni is kell, hogy piacképes maradjon a cég. És ezekbe a törekvésekbe nem fér bele, hogy le van szabályozva kit lehet játszatni és kit nem. Így is ugye van olyan szabály, hogy EU-n kívüli játékos, ez kevésbé gond, mert mindenki tud valami felmenőt szerezni. :D De szerintem lassan ez a szabály is elfog tűnni az éterben, ahogy egyre inkább nyer teret Kína és majd megéri onnan vásárolni, nem feltétlen tudás alapján hanem marketing alapján.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.08.31. 19:28:24

Marseille have signed Clinton Njié on a season-long loan from Tottenham.

Tottenham have finally signed Georges-Kévin N'Koudou from Marseille.

Nem tudom ezekről tudtok-e, gondoltam belinkelem hátha nem, én csak most látom.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.31. 14:56:38

egyértelmű h a jövő embere. fiatal, ambiciózus... oh wait ez nem ő :lol:

jobban örültem volna valakinek a balosra, de ezzel sztem Bobby is így van :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.08.31. 13:57:13

Marseille have signed Rod Fanni on a free transfer after release from Charlton.

Ne aggódjatok, épül a csapat.. :mrgreen:
Válasz küldése