Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
határozottan jól játszunk, ha thauvin egy kicsit jobban koncentrál lőhetett volna kb 4-et. durva lett volna ha a 20. másodpercben befejeli... meg volt neki még egy ajtó-ablak, 2 méterről azért illett volna bebólintani. hátul jók vagyunk, egyelőre hubocan meg doria is áll a lábán, a kontrák ülnek, sajnos a 16os előtt a kulcspasszok gyengék. simán fogható ez nice...Bob_Marley írta:Balotelli góllal nyitott, Thauvin egyenlített, ha nyer a Marseille előzheti a PSG-t.
Egyedül arról tudok, hogy egyszer összetörte az autóját ittasan még tavaly. De utána nem volt vele gond. Buffon is a védelmébe vette. Másról én nem hallottam.Veidt_madridista írta: Ez persze a kiscsapatoknál nem szempont, de elég balhés játékos/személyiség.
Legyen igazad Samperrel kapcsolatban! Én vele szkeptikus vagyok a fizikai adottságai miatt.palesz77 írta:...
O ellenfeltol fuggetlenul mindig ilyen jo, imadom a jatekat, koszi a videot!Tromort77 írta:Palesz, ezt csak így ide raknám Neked.
https://vimeo.com/181650569
Nem nagy ellenfél ellen, de akkor is. Remélem egyszer idekerül.
Nem csak edző baj van ott hanem keret.Az évek alatt a holland liga felhigult egy csomó külföldi tehetséggel és a sajátjaikat elnyomták.Nincs most köztük igazi pengés bagy jövő előtt álló alakok.Ilyen Depay,Blind Martins Indi stb. játékosokkal nem lehet csodát tenni.A régi sztárok meg már régi sztárok.Ez a Holland válogatott közel sem az ami volt csak a Holland fanok hajlamosak úgy gondolni rá.Pedig már csak nevük van.Nervo írta:HOLLANDIA–GÖRÖGORSZÁG 1–2
Nem láttam hála istennek a meccset, de ez a vb selejtezők előtti teljesítmény eddig szégyenletes. Nem tudom megérteni hogy mit tudhat ez a blind, hogy még mindig a kispadon ülhet a történtek után.
Kösz a rövid értékelést! Nincsenek társak ezek szerint.Tromort77 írta:
Nem igazán volt aktív. Alig tudott labdát is kapni. Nagyon védekeztek ellene. Talán egy-két helyzete ha volt, de ott is odaért Mascherano.Illetve volt 4-5 olyan alkalom amikor túlzásba vidte a küzdést egy-egy labdáért és le is fújta a bíró. Mást nagyon nem tudok írni. Vérszegény volt az Uru támadószekciója.
Jók voltak a videó részletek.palesz77 írta: Te is fiam, Brutus..Védőként is szokott nagy labdákat adni, és keresztlabdákkal megszórni a többieket, a labdakihozataloknál a helyezkedésével és a labdabiztosságával vannak még mindig a gondok. Tömörülő ellenfelek ellen ez kevésbé probléma, ha letámadnak minket, akkor kezdődnek a gondok.
Te is fiam, Brutus..Tromort77 írta:Ray Hudsonék már arról beszélgetnek, hogy Masche pazarlás védőnek a Barcában, annyira jól tólja. 37. percben volt az első elrontott hosszú átadása. Tudom a Barca játéka más, de símán megnézném vkp-nek. Busquets-re ráférne a konkurencia. Remélem LE nézi a meccset.
Nem igazán volt aktív. Alig tudott labdát is kapni. Nagyon védekeztek ellene. Talán egy-két helyzete ha volt, de ott is odaért Mascherano.Normandia írta:Tromort77,
Lajosunk milyen volt?
Miért, ilyen volt?szerintem bemegy az öltözőbe és megveri a birót, mint Arbeloát a parkolóban
MessiNeymarSuarez írta: szerintem bemegy az öltözőbe és megveri a birót, mint Arbeloát a parkolóban
Köszi a linket, de sajnos ez se segitett rajtam, persze hogy Messi akkor ver egy gólt mikor felállok a gép elől 30 másodpercig...Tromort77 írta:Ray Hudsonék már arról beszélgetnek, hogy Masche pazarlás védőnek a Barcában, annyira jól tólja. 37. percben volt az első elrontott hosszú átadása. Tudom a Barca játéka más, de símán megnézném vkp-nek. Busquets-re ráférne a konkurencia. Remélem LE nézi a meccset.
Szerk: Xavi szelleme beleszállt, ezt már nem hiszem el. Megint mekkora labda.
Messi gól! Zseni.![]()
Hátul meg Mascherano ment Suarez elől.
Kiakadt a stream, akkora labdát adott MascheTromort77 írta:Megy az Argentín-Uruguay meccs.
Mascherano vkp és 14 perc alatt volt 3 olyan gyönyörű mélységi labdája, hogy arra még Xavi is kalapot emelne.![]()
Messi is nagyon éli. God mód be van kapcsolva.