Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2013.05.08. 21:59:05

az a szerencse, hogy nem lejt a hazai pálya a madridnak
röhej
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.08. 21:58:40

cr mekkora szabadrúgásgóóóóóól :shock:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.08. 21:21:01

sörvirsli írta: De tényleg,legyünk?Vagy az lenne a jobb ha az ATM madrid idegenbeli két vállra fektetése után vasárnap este lenne meg a La Liga?
Azért lenne a fővárosban jobb bajnokságot nyerni, mert Madridot áraszthatnák el mind a játékosok, mind a szurkolók a bajnoki cím megünneplése gyanánt :twisted:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.08. 21:18:27

Na gyerekek nemsokára kezdődik a real-Malaga.
Bajnokok leszünk-e ma este vagy sem?
De tényleg,legyünk?Vagy az lenne a jobb ha az ATM madrid idegenbeli két vállra fektetése után vasárnap este lenne meg a La Liga?
(tudom szombaton is azok lehetünk akár)
Amúgy nem igazán értem,hogy minek regelnek be (nekem eszembe nem jutna oda átmenni) ide a blankók,kb senkit nem érdekel a hozzászólásuk,a másik meg inkább az,hogy a saját házuk táján hisztizzenek a special zérójuk kemény 3 évnyi "eredményei" miatt.
Amúgy az egész neten a fehérek arra verik magukat,hogy évek után végre most áprilisba CR több gólt tudott rúgni mint Messi,csak azt felejtették el a cikk írok meg hozzászólók,hogy Messi áprilisban végig sérült volt! :D
Amúgy Leo a spanyol bajnoki mellé majd megint hazavihet egy aranycipőt!Remélem CR-nek az aranylabda torta mellé jár majd egy süticipő is! :lol:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
socio66

2013.05.08. 10:44:21

remy, te mikor fogod fel, hogy az ironizálásaidra, meg a kioktató hangvételű írásaidra itt nincs igény?
mondjuk erre hiába várunk, most is megmutattad milyen okos gyerek vagy.
:lol:
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.08. 10:40:09

REMY írta:
sörvirsli írta:A szokásos nagyképű megnyilvánulás!
Bár kíváncsi lennék ha a Barca a visszavágón mondjuk 3-0ra vagy 4-1re nyert volna,akkor mit nyilatkoztak volna a játékosok meg szurkolók(főleg,hogy sok barcás 2-3 bayern gólt is jogtalannak tartott az odavágón) ? :roll:
mi lett volna ha, ha, ha.. és ha. Sőt még a végén hozzad ki, hogy ti érdemeltetek volna továbbjutást :D
Szerintem előbb értelmezd Remy...

szerk: látom már visszaugattál :)
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.08. 10:38:39

REMY írta:
Bár kíváncsi lennék ha a Barca a visszavágón mondjuk 3-0ra vagy 4-1re nyert volna,akkor mit nyilatkoztak volna a játékosok meg szurkolók(főleg,hogy sok barcás 2-3 bayern gólt is jogtalannak tartott az odavágón) ? :roll:
mi lett volna ha, ha, ha.. és ha. Sőt még a végén hozzad ki, hogy ti érdemeltetek volna továbbjutást :D
De meg mi a fenéről beszélsz?
Pont az mondom,hogy az érdekelt volna,hogy a BARCA szurkolók meg játékosok mit szóltak volna ha úgy végződik a dolog?
Egyáltalán nem érdemelt egyik csapat sem továbbjutást!
OMG,nem tudtam,hogy egy fehér lehet ennyire sötét! :twisted:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

recrea
Llegenda del Barça

2013.05.08. 10:26:11

20tek írta:
Balinho írta: Ha a no comment a blogbejegyzés szellemi színvonalára vonatkozik, akkor megértem...

Amúgy Ronaldo legalább elfogultsággal érezheti azt, hogy jobbak voltak. Mi meg...
De nálunk ezt nem is nyilatkozta senki....
Nem is értem, miért nem? :lol: :roll:

Szerintem egyébként 10 percen múlt a Real továbbjutása, ők is megérdemelték volna, szigorúan a hazai meccs alapján, mert jobban fociztak, mint a Dortmund. Ebben természetesen benne volt az, h kockáztatni kell, így lehetett 2-3 orbitális helyzete a németeknek.
REMY
Madridista

2013.05.08. 10:16:29

sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.08. 10:10:29

A szokásos nagyképű megnyilvánulás!

20tek
Jugador del Barça

2013.05.07. 20:02:34

Balinho írta:
Vakmacska írta:No comment

http://fociblog.net/news.php?readmore=42
Ha a no comment a blogbejegyzés szellemi színvonalára vonatkozik, akkor megértem...

Amúgy Ronaldo legalább elfogultsággal érezheti azt, hogy jobbak voltak. Mi meg...
De nálunk ezt nem is nyilatkozta senki....
Balinho
Entrenador del Barça

2013.05.07. 19:14:19

Vakmacska írta:No comment

http://fociblog.net/news.php?readmore=42
Ha a no comment a blogbejegyzés szellemi színvonalára vonatkozik, akkor megértem...

Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.05.07. 18:10:54

Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.07. 18:09:54

A legutóbbi nyilatkozatai után örülnék ha maradna a fenekén Mourinho. :) Totál káosz lenne a Madridnál jövőre. De több mint valószínű, hogy ezek után távozni fog.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.05.07. 17:28:49

A másik oldalon kicsit kifakadtam. Azért megkérdezem, mert a BL meccs után nem volt sok időm olvasgatni. Itt is van olyan, aki azt gondolja, hogy Messi azért nem játszott a Bayern elleni visszavágón, nehogy rossz fény vetüljön rá? Nem általánosítok, de sok nagyhangú madridistának ez a totális meggyőződése. Azért ha esetleg itt is látja így valaki, akkor ide is beírom, Messi glóriája miatt nem hiszem, hogy lemondtunk volna a kb +20 millóról, amit egy esetleges döntőzés jelentett volna, mégha Leóval sem lett volna sok sanszunk.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.07. 16:37:39

miihii írta:Aztán ha Pepe is hasonló cipőben járna, mekkora poén lenne, ha azt mondaná a reál, h oké, odaadják Ikert, de csak ha visszük Pepét is :twisted:
Odaadjuk értük Valdést, Fontást, meg Keirrisont is bónuszba, aztán nem kell csatárt igazolniuk a nyáron :twisted:

Amúgy én sem hiszem, hogy maradna a Special Five, elvileg a játékosokkal való kapcsolata is megromlott már (Casillason kívül is), szóval szerintem nyer egy kupát (vagy nem), aztán csókolom, összeállhat Zlatannal Párizsban, a bosnyák úgyis dicsérte őt a könyvében. :twisted:
Viheti magával Pepét is, ha nem vesszük meg, ő tuti betörné Zlatan nagy orrát, ha beszólna neki. :lol:
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.07. 16:27:43

Meglepődnék ha Mou tényleg maradna akár csak egy évet is, már decemberben is a távozásáról szóltak a találgatások, és akkor is egyértelmű volt, h őt is ki akarják ebrudalni, meg ő is menne. Sztem csak megbeszéltek Perezzel egy-két ilyen nyilatkozatot, h a PSG ne próbáljon meg arra játszani h kirúgják, és tegyék le azt a 14 milliót érte.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.07. 16:23:53

miihii írta:
Capon írta:Hát ha maradna Mou még egy évet akkor kíváncsi lennék Casillas mit kezdene. Hajlandó lenne ülni a padon? A Kupában védeni? Meg úgy az egész öltözői hangulatnak is betenne. Nem hiszem, hogy Casillas csöndben végig vegetálna egy évet.

Pepe meg... á nem is mondok semmit.
Nekem is ez ugrott be egyből, h vajon mi lenne, ha még maradna egy évet a géniusz a padon. Iker nem hiszem, h benyelné a padot meg esetleg a kupaszereplést. Megnőne az esélye, h elhozzuk VV helyére :P
Aztán ha Pepe is hasonló cipőben járna, mekkora poén lenne, ha azt mondaná a reál, h oké, odaadják Ikert, de csak ha visszük Pepét is :twisted:
Aztán a Real szurkolók reakciója, amikor Pepe úgy vágna alá CR-nek, hogy egy hétig le se esne, megfizethetetlen lenne :D
Kép
miihii
KHAL

2013.05.07. 16:17:26

Capon írta:Hát ha maradna Mou még egy évet akkor kíváncsi lennék Casillas mit kezdene. Hajlandó lenne ülni a padon? A Kupában védeni? Meg úgy az egész öltözői hangulatnak is betenne. Nem hiszem, hogy Casillas csöndben végig vegetálna egy évet.

Nekem is ez ugrott be egyből, h vajon mi lenne, ha még maradna egy évet a géniusz a padon. Iker nem hiszem, h benyelné a padot meg esetleg a kupaszereplést. Megnőne az esélye, h elhozzuk VV helyére :P
Aztán ha Pepe is hasonló cipőben járna, mekkora poén lenne, ha azt mondaná a reál, h oké, odaadják Ikert, de csak ha visszük Pepét is :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.07. 15:47:28

Hát ha maradna Mou még egy évet akkor kíváncsi lennék Casillas mit kezdene. Hajlandó lenne ülni a padon? A Kupában védeni? Meg úgy az egész öltözői hangulatnak is betenne. Nem hiszem, hogy Casillas csöndben végig vegetálna egy évet.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.07. 15:41:20

ezzel mi csak nyerhetünk.

így vagy mourinhot nem kell tovább elviseljük, vagy pepét :D

casillast meg hoznám, csak sajnos esélytelen, minimum az évtized átigazolása lenne :D
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.07. 15:38:43

Hohó, hirtelen megjelent a piacon két jó játékos reális áron. :D
Mintha védőt és kapust keresnénk...

Az ilyenekre (idős, kifele áll a rúdja, problémás) a Milan szokott rácsapni, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Általában bagóért veszik meg a játékosokat, írtam már többször, ebben tanulhatnánk tőlük.

Felőlem maradhat Mou, engem cseppet sem zavar.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.07. 15:32:06

Az Összetéveszthetetlen stílusában a "Special One", reagálva az Iker Casillas mellőzésével kapcsolatos újságírói felvetésre. "Azért szerződtettek, hogy edző legyek, egy edző pedig rendelkezik azzal a hatáskörrel, hogy eldöntse, ki játszik. Nem úgy hozok döntést, hogy feldobok egy érmét, aztán ha fej, akkor Iker, ha írás, akkor Diego López véd. Jobban kedvelem Diego Lópezt, a kapust, mint Iker Casillast. Ilyen egyszerű. Nincs semmilyen személyes indíttatás. Szeretem azt a kapust, akinek jó a lábmunkája, magabiztos a beadásoknál, uralja a kapu előtti területet a levegőben is, illetve parádés védésekre képes a gólvonalon. Amíg én vagyok a Real Madrid edzője, addig normális körülmények között Diego López áll a gólvonalon."

Mourinho végül visszakanyarodott az Iker Casillas-ügyhöz, és kifejtette véleményét honfitársáról, Pepéről, aki megvédte a világ- és Európa-bajnok kapust. "Nehéz elemezni Pepe helyzetét. Az ő problémáját egyetlen név jelenti, ami úgy hangzik, Raphael Varane" - szúrt oda a kőkemény hátvédnek Mourinho. "Ettől kezdve nincs miről beszélni. Beszéltem Pepével, mert megkértetek rá. Nem könnyű egy 31 éves embernek, amikor egy 19 esztendős kölyök átgázol rajta. És ez egy fantasztikus kölyök. Ennyi a probléma. Pepe élete megváltozott."

Forrás: http://www.hatharom.com/
Ez kemény, akkor nem tudom mi lesz vele hogyha szezon végén távozni fog.:D Ez az arogancia mondjuk nekem nem fog hiányozni. 8)
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.07. 13:37:42

Most olvasom a sport-on, h Mourinho egy sajtótájékoztatón beszólt Pepének, Casillasnak és egyben kijelentette, h maradni akar. :shock:
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.06. 18:26:22

ab1daL írta:Pont most írtam a csoportba, hogy jövőre a távozók fényében, jóval szimpatikusabb Madrid lehet, mint volt a José "korszakban". Mai hír, hogy lehet Pepét is eladják, bár ez angol médiában terjedt el, szóval nagyon óvatosan ezzel.. :D

Ez a megálmodott Madridi keret annyira nevek alapján nem tűnne félelmetesnek, viszont sokkal inkább lehetne egységesebb mint a mostani. Kondogbia egyébként tehetséges srác, láttam pár Sevilla meccset, és rendre magabiztosan szerepelt, és rendkívül technikás vkp létére. Persze lehet nagy ugrás lenne neki egy Real Madrid. Két támadó viszont nem lenne olyan acélos, Benzema meg Morataval.. :lol: Amúgy arról tud valaki infót, hogy mennyire biztos ez az Ancelotti dolog? Mindenhol őt olvasom, mint utód. Nagyon bírom az olaszt, nem örülnék neki, ha ott kötne ki.
Kondogbia azért elég nagy lutri, bár ha olcsón meg tudják szerezni nemigen koppannak vele. Csatárnak Perez sztem biztos valami nagy nevet akar, de az biztos, hogy költekezni fognak rendesen. Cavaniról cikkeznek sokat de nem hiszem hogy a Napoli könnyen engedné a legjobbját.
Ancelotti egyre biztosabbnak tűnik, remélem ezzel kisebb lesz a feszültség a két klub között.
Amúgy csak én érzem túlzásnak, hogy Higuaniért 35-40 milliót várnak? Szerintem 25, max 30 misit ha ér.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése