Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért lenne a fővárosban jobb bajnokságot nyerni, mert Madridot áraszthatnák el mind a játékosok, mind a szurkolók a bajnoki cím megünneplése gyanántsörvirsli írta: De tényleg,legyünk?Vagy az lenne a jobb ha az ATM madrid idegenbeli két vállra fektetése után vasárnap este lenne meg a La Liga?
Szerintem előbb értelmezd Remy...REMY írta:mi lett volna ha, ha, ha.. és ha. Sőt még a végén hozzad ki, hogy ti érdemeltetek volna továbbjutástsörvirsli írta:A szokásos nagyképű megnyilvánulás!
Bár kíváncsi lennék ha a Barca a visszavágón mondjuk 3-0ra vagy 4-1re nyert volna,akkor mit nyilatkoztak volna a játékosok meg szurkolók(főleg,hogy sok barcás 2-3 bayern gólt is jogtalannak tartott az odavágón) ?
De meg mi a fenéről beszélsz?REMY írta:mi lett volna ha, ha, ha.. és ha. Sőt még a végén hozzad ki, hogy ti érdemeltetek volna továbbjutástsörvirsli írta:A szokásos nagyképű megnyilvánulás!
Bár kíváncsi lennék ha a Barca a visszavágón mondjuk 3-0ra vagy 4-1re nyert volna,akkor mit nyilatkoztak volna a játékosok meg szurkolók(főleg,hogy sok barcás 2-3 bayern gólt is jogtalannak tartott az odavágón) ?
Nem is értem, miért nem?20tek írta:De nálunk ezt nem is nyilatkozta senki....Balinho írta: Ha a no comment a blogbejegyzés szellemi színvonalára vonatkozik, akkor megértem...
Amúgy Ronaldo legalább elfogultsággal érezheti azt, hogy jobbak voltak. Mi meg...
mi lett volna ha, ha, ha.. és ha. Sőt még a végén hozzad ki, hogy ti érdemeltetek volna továbbjutástsörvirsli írta:A szokásos nagyképű megnyilvánulás!
De nálunk ezt nem is nyilatkozta senki....Balinho írta:Ha a no comment a blogbejegyzés szellemi színvonalára vonatkozik, akkor megértem...
Amúgy Ronaldo legalább elfogultsággal érezheti azt, hogy jobbak voltak. Mi meg...
Ha a no comment a blogbejegyzés szellemi színvonalára vonatkozik, akkor megértem...
Odaadjuk értük Valdést, Fontást, meg Keirrisont is bónuszba, aztán nem kell csatárt igazolniuk a nyáronmiihii írta:Aztán ha Pepe is hasonló cipőben járna, mekkora poén lenne, ha azt mondaná a reál, h oké, odaadják Ikert, de csak ha visszük Pepét is
Aztán a Real szurkolók reakciója, amikor Pepe úgy vágna alá CR-nek, hogy egy hétig le se esne, megfizethetetlen lennemiihii írta:Nekem is ez ugrott be egyből, h vajon mi lenne, ha még maradna egy évet a géniusz a padon. Iker nem hiszem, h benyelné a padot meg esetleg a kupaszereplést. Megnőne az esélye, h elhozzuk VV helyéreCapon írta:Hát ha maradna Mou még egy évet akkor kíváncsi lennék Casillas mit kezdene. Hajlandó lenne ülni a padon? A Kupában védeni? Meg úgy az egész öltözői hangulatnak is betenne. Nem hiszem, hogy Casillas csöndben végig vegetálna egy évet.
Pepe meg... á nem is mondok semmit.
Aztán ha Pepe is hasonló cipőben járna, mekkora poén lenne, ha azt mondaná a reál, h oké, odaadják Ikert, de csak ha visszük Pepét is
Nekem is ez ugrott be egyből, h vajon mi lenne, ha még maradna egy évet a géniusz a padon. Iker nem hiszem, h benyelné a padot meg esetleg a kupaszereplést. Megnőne az esélye, h elhozzuk VV helyéreCapon írta:Hát ha maradna Mou még egy évet akkor kíváncsi lennék Casillas mit kezdene. Hajlandó lenne ülni a padon? A Kupában védeni? Meg úgy az egész öltözői hangulatnak is betenne. Nem hiszem, hogy Casillas csöndben végig vegetálna egy évet.
Pepe meg... á nem is mondok semmit.
Kondogbia azért elég nagy lutri, bár ha olcsón meg tudják szerezni nemigen koppannak vele. Csatárnak Perez sztem biztos valami nagy nevet akar, de az biztos, hogy költekezni fognak rendesen. Cavaniról cikkeznek sokat de nem hiszem hogy a Napoli könnyen engedné a legjobbját.ab1daL írta:Pont most írtam a csoportba, hogy jövőre a távozók fényében, jóval szimpatikusabb Madrid lehet, mint volt a José "korszakban". Mai hír, hogy lehet Pepét is eladják, bár ez angol médiában terjedt el, szóval nagyon óvatosan ezzel..
Ez a megálmodott Madridi keret annyira nevek alapján nem tűnne félelmetesnek, viszont sokkal inkább lehetne egységesebb mint a mostani. Kondogbia egyébként tehetséges srác, láttam pár Sevilla meccset, és rendre magabiztosan szerepelt, és rendkívül technikás vkp létére. Persze lehet nagy ugrás lenne neki egy Real Madrid. Két támadó viszont nem lenne olyan acélos, Benzema meg Morataval..Amúgy arról tud valaki infót, hogy mennyire biztos ez az Ancelotti dolog? Mindenhol őt olvasom, mint utód. Nagyon bírom az olaszt, nem örülnék neki, ha ott kötne ki.