Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ilyeneket olvasok a túloldalon: Carvajal-két kp(Vidal, Pogba, Verratti-féle vonalra gondolok)-csatár(szerintem Agüero fog érkezni)[/quote]Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron?
mondom, hogy a tárgyilagosságot magunkra kell erőltetni!!! neked sem ártana megpróbálni.Mezner2 írta:Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Egyébként meg ez is hülye duma,mitől lenne erősebb?? Láttad,hogy milyen szinten űzte ez az Atletico megint a focit?? A Bilbaonak legalább volt a játékról valami elképzelése,lendületes és helyenként látványos támadásépítéssel,ezek a szerencsétlen matracosok meg azt sem tudták,hogy milyen rendezvényen vannak!
Én Bale-t is 100%-ig biztosra veszem (bár hála annak a magasságosnak közöm nincs ahhoz,hogy RM drukker legyek)ab1daL írta:Nem lesz itt semmi ilyen.. José lelép a nyáron, akármi lesz. Az utódja a kérdés. Egyébként madridistáktól kérdezném, milyen poszton várhatóak erősítések a nyáron? Azt tudom, hogy Carvajal-t szinte tuti visszavásárolják a Leverkusentől.
Nem szerencsés párhuzamot vonni a két meccs között. A Barca - Milan meccs sok mindentől függött, valamint Niang kapufájánál szerencsénk is volt.zolix10 írta:Amúgy a BL-ből most tényleg ki fognak esni, nem létezik, hogy otthon úgy győzzék le a Dortmundot, hogy ne kapjanak gólt! A Real nem a Barca, szerintem nekik nem fog sikerülni az, mint nekünk a Milan ellen!
Biztos matracfesztiválon!Mezner2 írta:Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Egyébként meg ez is hülye duma,mitől lenne erősebb?? Láttad,hogy milyen szinten űzte ez az Atletico megint a focit?? A Bilbaonak legalább volt a játékról valami elképzelése,lendületes és helyenként látványos támadásépítéssel,ezek a szerencsétlen matracosok meg azt sem tudták,hogy milyen rendezvényen vannak!

Ameddig viszont a Real A,nem erősebb mint a Barca A ,addig pont lesz*rom,hogy milyen erős a Madrid cseresora,és nem,nem tartom őket attól jobb csapatnak,hogy 3 év alatt felépítettek egy olyan rendszert ami ellenünk működőképes,viszont rajtunk kívül az összes nagycsapattól élesen kapják hátulról síkosító nélkül !!! EZ van, már 4éve kisorsolják nekik a vörös szőnyeget az elődöntőig,ott meg az első komolyabb kihívásnál égnek mint a Reichstag(4éve meg ennek ellenére megégtek Lyonban),és épp ezért nem tartoznak a szememben Európa szűk elitjébe (ott egy MU,Bayern,Barca trió helyezkedik,és ezt az idei gyengébb évünk,amikor csak 11-et verünk a majmokra sem befolyásolja) !mess2009 írta:viszont ha egy kis tárgyilagosságot erőltetek magamra, akkor az jön le, hogy a Real B is erősebb jelenleg mint a Barca B.(lásd a keret "kímélt" változata).
Én még azért bizakodok! A Milan ellen is hasonló volt! Jó, tudom, a Bayern most jobb és erősebb is! De most, a döntő kapujában, már nem adhatjuk fel!Vakmacska írta:Így van, idén német házidöntő lesz.
Anno 15 éve kb spanyol házidöntő volt.
Most így jött ki a lépés.
A németek akartak, a Barca meg egy "valami majd csak lesz" mentalitással.
A Real hogy ment ki, azt nem tudom. Néztem a meccseket, nálam az jött le, hogy a Barca nem hiszi el, hogy ez történik. A Real meg sokkal inkább tanácstalannak tűnt.
A visszavágók kimenetele is szerintem csak a németeken fog múlni.

De édes...kis naiv.shutterisland írta:...viszont azzal, hogy most is kikaptak, most már tényleg érik egy, a legrosszabb esetben összemakkolt vagy összecsalt döntetlen vagy vereség, ami kijöhet a kupadöntőre.
Nem fogunk megégni ugyanis akkor már nem leszünk a BL-ben és Ini meg Messi is végig a pályán lesz és agyba-főbe fogjuk verni őket mint a Nou Campban!Barcaman1993 írta:Az a baj, hogy ez így van. Aztán két hét múlva megyünk mi, és olyan simán meg fogunk égni ellenük, hogy rossz lesz majd nézni. Figyeld csak meg.Mezner2 írta:
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan??Ezek annyira szerencsétlen lúzerek,hogy már attól a gatyába csinálnak,hogy a Real felfut a pályára,soha a büdös életben nem győzik le a habfehéreket ! Megy a fehér balett
A legközelebbi madridi derbin mindenki tegye meg, hogy a Real lő szabadrúgás gólt.
Sokáig kéne visszamenni az időben, hogy olyan meccset találjunk, ahol nem volt.
tudtommal ott úgy van, hogy az a csk, aki a legrégebb óta van a csapatnál az adott 11 játékosból, aki a pályán van.Komolyan mondom Jo5e ennél mélyebbre már aligha tudja süllyeszteni ezt a csapatot...
Az a baj, hogy ez így van. Aztán két hét múlva megyünk mi, és olyan simán meg fogunk égni ellenük, hogy rossz lesz majd nézni. Figyeld csak meg.Mezner2 írta:
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan??Ezek annyira szerencsétlen lúzerek,hogy már attól a gatyába csinálnak,hogy a Real felfut a pályára,soha a büdös életben nem győzik le a habfehéreket ! Megy a fehér balett
José Mourinho miatt, hidd el.Alcantara írta:Nem értem sok embernek miért szívügye a Madrid kiesése.
Továbbá meccs után az Atma számlájára fogyasztanak a helyi kupiban a realosok. A kupadöntő helyett is mehetne mindenki nyaralni. Kevés bohóc csapat van a ligában, de az Atma-nak jól állna kockás mez meg a piros orr.connor írta:Köztudott, hogy a Real Madridnak a La Liga szezonja 36 tétmeccsből és két Atletico Madriddal játszott edzőmeccsből áll - amiért automatikusan megkapják a 6 pontot. Legközelebb vörös szőnyeget is rakhatnának az Atletico kapuja elé.
Az biztos.visca el barca írta:real b-t nem birják megverni... szerencsetlenek ezek is... ellenunk meg maj mennek mint a mérgezett egér...

Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan??Mikaos írta:Nem tudom, ki nézi még a madridi derbit, de már megint kihúzták a gyufát nálam
Komolyan mondom, ha 3-at tudnak egymáshoz passzolni a Real játékosok, akkor sokat mondtam.
Még kontrából is nehezükre esik eljutni az Atletico 16-osáig!
Erre meg vezetnek...Ez valami egészen elképesztő. Rosszabb, mint egy valóságshow.
A dortmundi meccsük volt az egyetlen, amikor végre nem volt hatalmas szerencséjük.
ramos nyilatkozatából ítélve úgy, hogy lenézték kicsit a dortmundot.A Real hogy ment ki, azt nem tudom.