Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát tőlem nyomhatod fejből is, de ha hiányos a tudásod, nézz utána inkább, mert hülyét csinálsz magadból, hiteltelen az egész.Bob_Marley írta:Én örülök, hogy te meg ki tudsz oktatni.
Fejből nyomtam képzeld el, s emlékszem hogy a svédek, olaszok is megszenvedtek velük vagy a szerbek. Hú de nagy vereségekre nem emlékszem tőlük, de majd te elő keresed úgyis. Pofozógép Andorra, San Marino kategória.
nincs értelme egy ilyen földhöz ragadt, antifutballista emberrel vitázni, ahogy soha nem is volt, csak nem bírtam (nem bírtuk ki), hogy a bicskanyitogató marhaságaidat ne hagyjuk megjegyzések nélkül.De rugózz ezen, mást úgysem tudtál kiemelni, amibe szokásosan beleköss.
kedvedért feröer szigetek utóbbi selejtezőkön elért teljesítménye :Az meg hogy Feröer szigetek pofozógép, nem igaz. Meglehet nézni az utóbbi évek selejtező eredményeit, nálunknál jóval erősebb válogatottaknak volt velük gondjuk. Nagyon kikapni azért nem szoktak, néha pontot is szereznek.
Valszeg a szélsőik ott futottak volna meg minket ahol akarnak.hank1ee írta:Azon gondolkozott már valaki, hogyha jobban kinyílunk a győzelem érdekében, lehet az x se lett volna meg?
hank1ee írta:Azon gondolkozott már valaki, hogyha jobban kinyílunk a győzelem érdekében, lehet az x se lett volna meg?
Jobban kinyílunk? Ezt úgy írod, mintha olyan nagyon ki lett volna nyílva a csapat...hank1ee írta:Azon gondolkozott már valaki, hogyha jobban kinyílunk a győzelem érdekében, lehet az x se lett volna meg?
Leirtam, direkt az ilyenek miatt, hogy mit ertettem akarat hianya alatt.Initom írta:
Dárdai csak számon kérte azt ,hogy miért mondják az az újságírók,hogy nem AKARTUNK nyerni.
Amire ő tökéletes választ adott: melyik csapat nem akar nyerni?Kommunikációval Pintrének volt baja,Dárdai semmi rosszat nem mondott. Nehéz lehet elviselni ez az újságírói "színvonalat".Olyanok faggatják,akik előtte Kiszel Tündét interjúvolták egy partyn.Röhej.
Az akarat hiányánál nem tudom hova tenni,tökéletesen összerakott védelem,abból gyors támadások pár húzásból.Attól még nagyon nagyon messze járunk,hogy játékkal verjünk meg egy görög,vagy un block egy eus középcsapatot.
Egervári és társai ezekkel próbálkoztak. Fél sikere volt,egy hollandiai párbaj ahol meghaltunk a szépségbe. Sajnos nagyon nehezen tudok olyan meccset mondani a közelmúltból ,ahol szép játékkal nyertünk volna...úgy ,hogy FELÜLKEREKEDTÜNK az ellenfélen. (talán egy a törökök elleni hazai)
Amióta én nézem a magyar válogatottat nem volt még ilyen "akaratos" csapat-hogy az 'akaratos'' szónál maradjak-. A győzelmeink ,pontszerzéseink is ennek tudhatóak be. Jó védelem,pár 100%os helyzet kihasználása(ami sajnos gondot okoz,de megvannak)
Ami magért beszél a 4 meccsen 2W 2D,és a nagyon kevés kapott gól. Ez a magyar válogatott ennyit tud-vagy még ennyit se-,de úgy gondolom talán szerencsével meglehet a 3. hely. Én már azt is előrelépésnek mondanám. Finneket és a románokat ÜTNI kell.
Ellenben sajnos úgy érzem ki kell "élveznünk' ezt a félévet,mert ha Dárdai elmegy minden a 'régi' lesz.
Sanama írta:Akkor miért kell azt mondani, hogy győzelemre játszunk, és nyerni akarunk, nekünk nem elég az x?!Kimegyünk lassan szögletet rúgni, meg húzzuk az időt? Megelégedtünk az iksszel? Valószínűleg igen, mert ez tűnt logikusnak, racionálisnak, okos döntésnek, ami jobban tetszik
Mert ezt lett elmondva.
Ez volt az alapkérdésem, problémám...
Erre jött az, hogy nem volt elég az x, hát de a görögök papíron erősebbek, stb. Most már ott járunk, hogy na, tényleg elég volt az x
Idézem magam:
"És leírom kb. harmadszor is, hogy nem az X-el van a bajom, mert nem rossz.
Nekem a kommunikációval van bajom, és az akarattal. Illetve a kettő ellentétes viszonyával.
(akart alatt a győzelemért megteszünk mindent értem.)"
Dárdai szavaiból sem ezt jött le, hogy nem ezt kommunikálta volna. Játszottunk nyerni akartunk, nem jött össze majd legközelebb. Kitalál játékunk ez volt, hogy védekezni és abból megindulni. Olyan nincs hogy valaki nem győzni akar, csak a kérdés hogy megérte volna-e nekünk feladni a játékunkat és többet kockáztatni (nagyobb esélyt adni a győzelemnek 2 csatár, több szélső hátvéd felfutás stb) vagy nem. Részemről egyértelmű a válasz, hogy nem.Sanama írta:Akkor miért kell azt mondani, hogy győzelemre játszunk, és nyerni akarunk, nekünk nem elég az x?!Kimegyünk lassan szögletet rúgni, meg húzzuk az időt? Megelégedtünk az iksszel? Valószínűleg igen, mert ez tűnt logikusnak, racionálisnak, okos döntésnek, ami jobban tetszik
Mert ezt lett elmondva.
Ez volt az alapkérdésem, problémám...
Akkor miért kell azt mondani, hogy győzelemre játszunk, és nyerni akarunk, nekünk nem elég az x?!Kimegyünk lassan szögletet rúgni, meg húzzuk az időt? Megelégedtünk az iksszel? Valószínűleg igen, mert ez tűnt logikusnak, racionálisnak, okos döntésnek, ami jobban tetszik
Megint szavakon rugózunk.Sanama írta:De ezzel a logikával az a bajom, hogy akkor egy papíron erősebb ellenfél ellen akkor is jó az X, ha egyébként lőnek 2 öngólt, és két egyeneset se tudnak aznap rúgni a labdába? Csak mert hát papíron erősebbek, még akkor is, ha a pályán ez távolról sem látszik?!
Szerintem nem így kell nézni. Görög csapatban jóval nevesebb játékosok vannak. Gyorsabbak,technikásabbak,stb. Így nem jött ki a különbség,hogy a csapat visszaállt, és csapatként védekeztek, de azért pár szituációnál látszott,hogy mennyivel gyorsabbak,mint a magyarok(elég csak megnézni ki játszik hátul: Juhász,Leandro, egyik se mai gyerek). Másfelől pedig, ha a görög csapat védekezésre van ítélve,azt rendre jól megjátsszák(+idejön a magyar válogatott "híresen" erős támadósora,Szalaival,Dzsudzsákkal,meg hasonló középszerekkelMQuCsabi írta:Ez egyszerű: They had possession.De mi ez, hogy a jóval erősebb csapat?? Ezt nem tudom felfogni. Miben volt erősebb a görög csapat a pályán?
Ez egyszerű: They had possession.De mi ez, hogy a jóval erősebb csapat?? Ezt nem tudom felfogni. Miben volt erősebb a görög csapat a pályán?
De mi ez, hogy a jóval erősebb csapat?? Ezt nem tudom felfogni. Miben volt erősebb a görög csapat a pályán? Semmiben. Innentől kezdve ez az érvelés felesleges.Bob_Marley írta:Feröer ellen sem lehet biztosra menni ezt is írtam.Nekünk meg nem a görögök vagy a románok az ellenfeleink, finnek és É-Írország a mi riválisaink. Hiába gyengébbek a románok vagy a görögök is, meg nem Hollandia, attól még nem a mi szintünk. Ha a finnek ellen nem jön a Gera fejes, megértem hogy bosszankodunk, de itt a döntetlen egy jó eredmény. Bármilyen sportban olyan nincs, hogy valaki nem nyerni akar, lehet érte többet kevesebbet tenni, de attól hogy eszeveszetten támadsz nem fogsz gólt rúgni. Lehetőségek megvoltak, ennyit tudunk bárki ellen. Biztos védekezés, támadásban pontrúgások, szabad gól, egy jó beadás, ellenfél hibái. Amikor majd valóban kockáztatni kell és lesz értelme, akkor lesz kockáztatás. Negyedik forduló után, ne haragudj, de melyik a jobb megkockáztatod egy jóval ERŐSEBB csapat ellen, hogy meglegyen a 3 pont, de ugyanennyi esélye van hogy jön a kontra és gól, vagy a biztosabb 1 pont és mikor lehetőség van rá megpróbálni gólt szerezni. Görögök ellen is jó lett volna a három pont, csak az rohadt nagy extra lett volna, így meg hoztunk egy elvárható szintet. Ti máshogy látjátok, én meg így. Látom hétről-hétre a fordulókat, olvasom a híreket (nem azt mondom, hogy ti nem )nekem kisebbek az "elvárásaim".
Tehát most akkor a görögök ellen hazai pályás meccs nem volt fontos? Nem kellett itt a 3 pont, azért nem rúgtak gólt a srácok? Ez milyen duma, ne haragudj már, és Dárdai is.Bob_Marley írta:Ezt is írtam már, hogy felhőtlenül én sem örülök, mert több is benne volt, de csalódott sem vagyok leírtam hol tartunk, mik lehetnek az elvárások. Harmadik helyet tűztük ki célnak, s hozzuk a pontokat. Szerintem még baromi korán van, hogy olyanról lehessen beszélni, hogy miért nem voltunk bátrabbak és társai. Jobb a biztos 1 pont mint a 0. Dárdaitól jó mondat volt, hogy mikor majd kell, akkor Nikolics vagy Szalai beteszi remélhetőleg, mikor valóban az egy pont kevés lehet. És lásd Szalai betette a feröerieknek, lsd Gera betette a finneknek, mikor nagyon kellett. Ezekben lehet és tudok bízni, most is megvoltak a lehetőségek, nem jött össze.
Ilyet én nem hiszem, hogy felhoztam, hogy legalább a görögök nem jöttek közelebb. Pont hogy azt írtam örülök az egy pontnak, mert közelebb kerültünk vele, hogy harmadik hely meglegyen és a másodikra is továbbra is van sansz. Én érzek enyhe különbséget ezekben a megfogalmazásokban mint hogy azt írtja valaki, hogy a többiek rosszak, meg sose volt ilyen csoport stb. Egyszer sem írtam, olyat hogy ez milyen csoport meg hasonlók, azt írtam, hogy itthon a görögök ellen egy iksz jó eredmény. Aztán lehet tévedek, akkor bocsánat, s shutterislandtől is elnézést az idézett kifejezésért.csababarca írta:
Kicsi öngólt érzek itt, pont, hogy Te hoztad fel,hogy így a görögök nem jöttek közelebb..az nem zavar hogy mi se haladtunk előre semmit,csak nőtt a hátrányunk, az nem baj, de más se jött közelebb.
Akkor ki foglalkozik a másik csapattal?