Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.31. 22:24:02

Akkor tévedtem, beismerem. Nem gondolom, hogy hülyét csinálnék magamból, mert nem számítógép a memóriám. Az arrogáns stílusodból meg tényleg visszavehetnél, mert így nem lehet kommunikálni veled.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2015.03.31. 22:19:40

Bob_Marley írta:Én örülök, hogy te meg ki tudsz oktatni. :D
Fejből nyomtam képzeld el, s emlékszem hogy a svédek, olaszok is megszenvedtek velük vagy a szerbek. Hú de nagy vereségekre nem emlékszem tőlük, de majd te elő keresed úgyis. Pofozógép Andorra, San Marino kategória.
hát tőlem nyomhatod fejből is, de ha hiányos a tudásod, nézz utána inkább, mert hülyét csinálsz magadból, hiteltelen az egész.

de azért a kedvedért az említett 3 csapat elleni 6 selejtezőjük mérlege :
6 meccs, 6 vereség, 2-16-os gólarány.

persze egy két szerencsésebb meccsük van, ahol nem verik simán őket vagy pontot szereznek, de a lényeg, hogy andorra, san marino, feröer, luxemburg, liechtenstein, málta, stb...
egy kaptafa, európai kiscsapatok, akiknek a tisztes helytállás lehet csak a cél, egyébként pofozógépek.

...és hogy ide is kapcsoljam, ne csak a te blődségedről szóljon a dolog, továbbra is jól mutatja a csoportunk színvonalát, hogy most ez feröernek sikerül is eddig.
De rugózz ezen, mást úgysem tudtál kiemelni, amibe szokásosan beleköss.
nincs értelme egy ilyen földhöz ragadt, antifutballista emberrel vitázni, ahogy soha nem is volt, csak nem bírtam (nem bírtuk ki), hogy a bicskanyitogató marhaságaidat ne hagyjuk megjegyzések nélkül.
pedig kb heti 2x nézek fel már csak erre a fórumra.
nem is rossz dolog az internetadó, nem gáz, ha aláz a real a bl-ben, mert legalább spanyol, pörgessük le az órát, bla-bla.
még jó, hogy személyesen nem ismerek ilyen felfogású és gondolkodású embert.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2015.03.31. 22:24:39-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.31. 22:10:23

Én örülök, hogy te meg ki tudsz oktatni. :D
Fejből nyomtam képzeld el, s emlékszem hogy a svédek, olaszok is megszenvedtek velük vagy a szerbek. Hú de nagy vereségekre nem emlékszem tőlük, de majd te elő keresed úgyis. Pofozógép Andorra, San Marino kategória. Nem látom a hú de nagy ellentmondást abban, amit írtam meg marhaságot kedves shutterisland. De rugózz ezen, mást úgysem tudtál kiemelni, amibe szokásosan beleköss. :wink:
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2015.03.31. 21:46:15

Az meg hogy Feröer szigetek pofozógép, nem igaz. Meglehet nézni az utóbbi évek selejtező eredményeit, nálunknál jóval erősebb válogatottaknak volt velük gondjuk. Nagyon kikapni azért nem szoktak, néha pontot is szereznek.
kedvedért feröer szigetek utóbbi selejtezőkön elért teljesítménye :

2014 vb : csoportutolsó, 1 döntetlen, 9 vereség, -25-ös gólarány.
2012 eb : csoportutolsó, 1 győzelem, 1 döntetlen, 8 vereség, -20-as gólarány.

ezen a 20 meccsen 17 zakó és -45-ös gólarány.
még hogy nem volt pofozógép csapat.

ezt most csak azért emeltem ki, mert rendszerint jut egy-egy ilyen marhaság a bölcsességeidbe, amit képes vagy leírni abban a hitben, hogy majd úgyse néz utána senki.
újabb ékes példa, kedves BOB.
komolytalan ez az egész. #-o
Initom
Entrenador del Barça

2015.03.31. 21:34:56

hank1ee írta:Azon gondolkozott már valaki, hogyha jobban kinyílunk a győzelem érdekében, lehet az x se lett volna meg?
Valszeg a szélsőik ott futottak volna meg minket ahol akarnak. :)

Sanama,nagyon nem üti egymást a mondani valónk,a nyilatkozat elismerem ,talán bosszantó lehet,de ez legyen a legnagyobb bajunk.

Mellesleg nem látom más módját annak,hogy ez a csapat győzelemre játsszon,mert ha tetszik ha nem az is az,ha felállsz biztos védelemmel -> így nem kapsz gólt,de kontrából versz 1 et. Nem csak tikitakával és frontális támadójátékkal lehet győzelemre játszani :wink: A magyar válogatott CSAK így tud eredményeket és győzelmeket elérni (relative hosszabb táv értsd.:tavasz) hosszabb távon.

persze az időhúzás bosszantott,de erre csak az utolsó percekben láttam példát.akkor már jobb volt az x.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.31. 21:30:43

hank1ee írta:Azon gondolkozott már valaki, hogyha jobban kinyílunk a győzelem érdekében, lehet az x se lett volna meg?

Mert csak az a két lehetőség van a mai fociban,hogy vagy kinyílunk mint a barmok, vagy húzzuk a 60.perctől az időt?
Azért szerintem itt még van egy két fokozat e kettő között, ha nem több. Nem azt mondta egyikünk se, hogy miért nem hozott be Dárdaiisten még 2 csatárt, vagy miért nem rohamoztunk mint az ökrök,csak hogy nem kellett volna totálisan feladni a támadás lehetőségét.
Remélem érezhető a különbség e dolgok között.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.31. 21:30:08

Jobban kinyílunk? Ezt úgy írod, mintha olyan nagyon ki lett volna nyílva a csapat... :mrgreen:
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.31. 21:17:01

Azon gondolkozott már valaki, hogyha jobban kinyílunk a győzelem érdekében, lehet az x se lett volna meg?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.31. 21:15:28

Initom írta:

Dárdai csak számon kérte azt ,hogy miért mondják az az újságírók,hogy nem AKARTUNK nyerni.
Amire ő tökéletes választ adott: melyik csapat nem akar nyerni?Kommunikációval Pintrének volt baja,Dárdai semmi rosszat nem mondott. Nehéz lehet elviselni ez az újságírói "színvonalat".Olyanok faggatják,akik előtte Kiszel Tündét interjúvolták egy partyn.Röhej.

Az akarat hiányánál nem tudom hova tenni,tökéletesen összerakott védelem,abból gyors támadások pár húzásból.Attól még nagyon nagyon messze járunk,hogy játékkal verjünk meg egy görög,vagy un block egy eus középcsapatot.
Egervári és társai ezekkel próbálkoztak. Fél sikere volt,egy hollandiai párbaj ahol meghaltunk a szépségbe. Sajnos nagyon nehezen tudok olyan meccset mondani a közelmúltból ,ahol szép játékkal nyertünk volna...úgy ,hogy FELÜLKEREKEDTÜNK az ellenfélen. (talán egy a törökök elleni hazai)
Amióta én nézem a magyar válogatottat nem volt még ilyen "akaratos" csapat-hogy az 'akaratos'' szónál maradjak-. A győzelmeink ,pontszerzéseink is ennek tudhatóak be. Jó védelem,pár 100%os helyzet kihasználása(ami sajnos gondot okoz,de megvannak)

Ami magért beszél a 4 meccsen 2W 2D,és a nagyon kevés kapott gól. Ez a magyar válogatott ennyit tud-vagy még ennyit se-,de úgy gondolom talán szerencsével meglehet a 3. hely. Én már azt is előrelépésnek mondanám. Finneket és a románokat ÜTNI kell.

Ellenben sajnos úgy érzem ki kell "élveznünk' ezt a félévet,mert ha Dárdai elmegy minden a 'régi' lesz.
Leirtam, direkt az ilyenek miatt, hogy mit ertettem akarat hianya alatt.
Dardai is elmondta, hogy gyozelemre jatszottak. Szerintem nem. Az gyozelemre iranyulo jatek es a latvanyos idohuzas nalam nincs egy lapon.
Ennyi.
Initom
Entrenador del Barça

2015.03.31. 20:55:30

Sanama írta:
Kimegyünk lassan szögletet rúgni, meg húzzuk az időt? Megelégedtünk az iksszel? Valószínűleg igen, mert ez tűnt logikusnak, racionálisnak, okos döntésnek, ami jobban tetszik
Akkor miért kell azt mondani, hogy győzelemre játszunk, és nyerni akarunk, nekünk nem elég az x?!
Mert ezt lett elmondva.

Ez volt az alapkérdésem, problémám...
Erre jött az, hogy nem volt elég az x, hát de a görögök papíron erősebbek, stb. Most már ott járunk, hogy na, tényleg elég volt az x :D

Idézem magam:
"És leírom kb. harmadszor is, hogy nem az X-el van a bajom, mert nem rossz.
Nekem a kommunikációval van bajom, és az akarattal. Illetve a kettő ellentétes viszonyával.
(akart alatt a győzelemért megteszünk mindent értem.)"

Dárdai csak számon kérte azt ,hogy miért mondják az az újságírók,hogy nem AKARTUNK nyerni.
Amire ő tökéletes választ adott: melyik csapat nem akar nyerni?Kommunikációval Pintrének volt baja,Dárdai semmi rosszat nem mondott. Nehéz lehet elviselni ez az újságírói "színvonalat".Olyanok faggatják,akik előtte Kiszel Tündét interjúvolták egy partyn.Röhej.

Az akarat hiányánál nem tudom hova tenni,tökéletesen összerakott védelem,abból gyors támadások pár húzásból.Attól még nagyon nagyon messze járunk,hogy játékkal verjünk meg egy görög,vagy un block egy eus középcsapatot.
Egervári és társai ezekkel próbálkoztak. Fél sikere volt,egy hollandiai párbaj ahol meghaltunk a szépségbe. Sajnos nagyon nehezen tudok olyan meccset mondani a közelmúltból ,ahol szép játékkal nyertünk volna...úgy ,hogy FELÜLKEREKEDTÜNK az ellenfélen. (talán egy a törökök elleni hazai)
Amióta én nézem a magyar válogatottat nem volt még ilyen "akaratos" csapat-hogy az 'akaratos'' szónál maradjak-. A győzelmeink ,pontszerzéseink is ennek tudhatóak be. Jó védelem,pár 100%os helyzet kihasználása(ami sajnos gondot okoz,de megvannak)

Ami magért beszél a 4 meccsen 2W 2D,és a nagyon kevés kapott gól. Ez a magyar válogatott ennyit tud-vagy még ennyit se-,de úgy gondolom talán szerencsével meglehet a 3. hely. Én már azt is előrelépésnek mondanám. Finneket és a románokat ÜTNI kell.

Ellenben sajnos úgy érzem ki kell "élveznünk' ezt a félévet,mert ha Dárdai elmegy minden a 'régi' lesz.
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.31. 17:50:32

Sanama írta:
Kimegyünk lassan szögletet rúgni, meg húzzuk az időt? Megelégedtünk az iksszel? Valószínűleg igen, mert ez tűnt logikusnak, racionálisnak, okos döntésnek, ami jobban tetszik
Akkor miért kell azt mondani, hogy győzelemre játszunk, és nyerni akarunk, nekünk nem elég az x?!
Mert ezt lett elmondva.
Dárdai szavaiból sem ezt jött le, hogy nem ezt kommunikálta volna. Játszottunk nyerni akartunk, nem jött össze majd legközelebb. Kitalál játékunk ez volt, hogy védekezni és abból megindulni. Olyan nincs hogy valaki nem győzni akar, csak a kérdés hogy megérte volna-e nekünk feladni a játékunkat és többet kockáztatni (nagyobb esélyt adni a győzelemnek 2 csatár, több szélső hátvéd felfutás stb) vagy nem. Részemről egyértelmű a válasz, hogy nem.

Előzőbe direkt beleírtam, hogy én nem így érzékeltem, mert félre érthető volt két kérdés után egy kijelentő mondat.

szerk: akkor egyszerűen félreértettük, értjük egymást. Nem érzem reálisnak, hogy nekünk minden állásunkat feladva ezt a meccset fel kellett volna tenni egy lapra és mindenáron győzni, amiből könnyen 0 pont is elsülhetett volna.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.31. 17:44:04

Mert ezt lett elmondva.

Erre jött az, hogy nem volt elég az x, hát de a görögök papíron erősebbek, stb. Most már ott járunk, hogy na, tényleg elég volt az x :D

Idézem magam:
"És leírom kb. harmadszor is, hogy nem az X-el van a bajom, mert nem rossz.
Nekem a kommunikációval van bajom, és az akarattal. Illetve a kettő ellentétes viszonyával.
(akart alatt a győzelemért megteszünk mindent értem.)"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2015.03.31. 17:51:04-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.31. 17:42:00

Sanama írta:De ezzel a logikával az a bajom, hogy akkor egy papíron erősebb ellenfél ellen akkor is jó az X, ha egyébként lőnek 2 öngólt, és két egyeneset se tudnak aznap rúgni a labdába? Csak mert hát papíron erősebbek, még akkor is, ha a pályán ez távolról sem látszik?!
Megint szavakon rugózunk. :D Én esküszöm nem tudom mit nem lehet azon megérteni, a görögök erősebbek voltak papíron nem papíron teljesen mindegy, kimentünk, megfogtuk őket egy jó taktikával, amit OSTOBASÁG lett volna merően feladni, mert működött. Helyzetünk is volt, nekik meg nem igazán. Kimegyünk lassan szögletet rúgni, meg húzzuk az időt? Én nem így érzékeltem. Megelégedtünk az iksszel? Valószínűleg igen, mert ez tűnt logikusnak, racionálisnak, okos döntésnek, ami jobban tetszik, mert nem voltunk kényszerhelyzetben. Nem a világválogatott volt az ellenfél, IGEN MEGLEHETETT VOLNA ŐKET VERNI, de hülyeség volt kockáztatni, én így érzékelem. Működött valami, amiből helyzetek is megvoltak, annyi amennyi szokott, amit elterveztek miért kellett volna nekünk rohanni? Én ezt nem tudom megérteni, hogy ezen a meccsen nem nekünk volt ez égetően fontos hanem a görögöknek, mi hoztunk egy stabil jó játékot, amivel pontot is szereztünk és meg kell magyarázni, komolyan nem értem mi a franc bajod van? :D A fejünkre tetejére állunk lövünk egy gólt, de NAGYOBB esély lett volna kapni is, s lejjebb is írta valaki, hogy a görögöknek nem nagyon egyszerű amúgy sem gólt lőni. Mit kellett volna nekünk tenni? Megelégedtünk egy ponttal itthon? Szerintem érthető okból, de a nyerési szándék megvolt, vagy akkor a görögöknél megvolt? Lehetőségük is alig volt, nekünk amikor adódott mindig megpróbáltunk felérni a kapuig.

Nem fogjuk egymást megérteni, de kihívás már, hogy egyszer valamiben egyet értsünk. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.31. 17:32:39

Nah ez a másik. A görögök ugyanazt a gyenge teljesítményt nyújtották, mint eddig, azt a kemény egy pontos teljesítményüket. Királynak talán vetődnie sem kellett.
Volt az a 14es mezben, Kicselezekmindenkitisz, ő néha ott kavirnyászott valamit elől, de kapura nem lőtt ő sem.
Szóval jah, ne pontok alapján ítélkezzünk, de most a görögök teljesítménye pont arányos volt azzal,amit eddig csináltak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.31. 17:21:24

De ezzel a logikával az a bajom, hogy akkor egy papíron erősebb ellenfél ellen akkor is jó az X, ha egyébként lőnek 2 öngólt, és két egyeneset se tudnak aznap rúgni a labdába? Csak mert hát papíron erősebbek, még akkor is, ha a pályán ez távolról sem látszik?!
zola8787
Director del Fútbol

2015.03.31. 17:19:20

Srácok én érzem a fejlődést a csapatban!

Előző években arról veszekedtünk, hogy megint hogyan kaptunk ki, most meg arról, hogy csak döntetlent játszottunk. Mi ez ha nem fejlődés :D

2 év és arról fogunk vitatkozni, hogy csak hárommal nyertünk a németek ellen :lol:
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.03.31. 16:33:46

MQuCsabi írta:
De mi ez, hogy a jóval erősebb csapat?? Ezt nem tudom felfogni. Miben volt erősebb a görög csapat a pályán?
Ez egyszerű: They had possession. :twisted:
Szerintem nem így kell nézni. Görög csapatban jóval nevesebb játékosok vannak. Gyorsabbak,technikásabbak,stb. Így nem jött ki a különbség,hogy a csapat visszaállt, és csapatként védekeztek, de azért pár szituációnál látszott,hogy mennyivel gyorsabbak,mint a magyarok(elég csak megnézni ki játszik hátul: Juhász,Leandro, egyik se mai gyerek). Másfelől pedig, ha a görög csapat védekezésre van ítélve,azt rendre jól megjátsszák(+idejön a magyar válogatott "híresen" erős támadósora,Szalaival,Dzsudzsákkal,meg hasonló középszerekkel :D ). Ne felejtsük el,hogy sose kapnak sok gólt, a nagyok ellen is képesek az x-re,stb. Én egyáltalán nem ahhoz mérem egy csapat erejét(főleg válogatott),hogy hányadik helyen állnak egy csoportban. Bőven jobb játékosok adottak ahhoz,mintsem,hogy sereghajtóként tengődjenek egy kvalifikációs mezőnyben.
Jó lett volna a 3 pont, de messze elégedettek lehetnek az 1 ponttal is.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.31. 15:34:27

De mi ez, hogy a jóval erősebb csapat?? Ezt nem tudom felfogni. Miben volt erősebb a görög csapat a pályán?
Ez egyszerű: They had possession. :twisted:

szerk.: Egyébként azt már megemlíteni sem merem, hogy az lenne a legjobb, ha nyári szünet és a szezon kezdete előtt 1-1 hetet eljönne a válogatott Telkibe összetartásra. Talán lenne foganatja őszre.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.31. 15:27:30

Bob_Marley írta:Feröer ellen sem lehet biztosra menni ezt is írtam. :D Nekünk meg nem a görögök vagy a románok az ellenfeleink, finnek és É-Írország a mi riválisaink. Hiába gyengébbek a románok vagy a görögök is, meg nem Hollandia, attól még nem a mi szintünk. Ha a finnek ellen nem jön a Gera fejes, megértem hogy bosszankodunk, de itt a döntetlen egy jó eredmény. Bármilyen sportban olyan nincs, hogy valaki nem nyerni akar, lehet érte többet kevesebbet tenni, de attól hogy eszeveszetten támadsz nem fogsz gólt rúgni. Lehetőségek megvoltak, ennyit tudunk bárki ellen. Biztos védekezés, támadásban pontrúgások, szabad gól, egy jó beadás, ellenfél hibái. Amikor majd valóban kockáztatni kell és lesz értelme, akkor lesz kockáztatás. Negyedik forduló után, ne haragudj, de melyik a jobb megkockáztatod egy jóval ERŐSEBB csapat ellen, hogy meglegyen a 3 pont, de ugyanennyi esélye van hogy jön a kontra és gól, vagy a biztosabb 1 pont és mikor lehetőség van rá megpróbálni gólt szerezni. Görögök ellen is jó lett volna a három pont, csak az rohadt nagy extra lett volna, így meg hoztunk egy elvárható szintet. Ti máshogy látjátok, én meg így. Látom hétről-hétre a fordulókat, olvasom a híreket (nem azt mondom, hogy ti nem )nekem kisebbek az "elvárásaim".
De mi ez, hogy a jóval erősebb csapat?? Ezt nem tudom felfogni. Miben volt erősebb a görög csapat a pályán? Semmiben. Innentől kezdve ez az érvelés felesleges.
Oké, hogy a második félidő első 15percében fölényben voltak, mert az öltözőben maradtunk, két értelmeset nem tudtunk passzolni,de ez, hogy jóval erősebb csapat... Semmivel sem volt erősebb csapat ez a görög, csak sokkal jobban féltünk tőlük.

És leírom kb. harmadszor is, hogy nem az X-el van a bajom, mert nem rossz.
(akart alatt a győzelemért megteszünk mindent értem.)

Feröer ellen a 3 pontot meg nem neked céloztam, bocsi. Hanem általában a közvélemény 3 ponttal számol ellenük.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.31. 14:50:07

Azt azért szögezzük le, hogy, ha bemennek a helyzeteink, amikről mindenki beszélt, akkor megint nem lenne gond. Most nem lőtték be a helyzetet sajnos, de ugyan úgy lehetett volna simán 3 pont a vége nekünk.

Mondjuk ezt továbbra sem értem, hogy nem lehet belőni egy közel 100% os helyzetet profi szinten. De ez megint több oldalas eszmecsere lenne. .. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.31. 14:33:32

Feröer ellen sem lehet biztosra menni ezt is írtam. :D Nekünk meg nem a görögök vagy a románok az ellenfeleink, finnek és É-Írország a mi riválisaink. Hiába gyengébbek a románok vagy a görögök is, meg nem Hollandia, attól még nem a mi szintünk. Ha a finnek ellen nem jön a Gera fejes, megértem hogy bosszankodunk, de itt a döntetlen egy jó eredmény. Bármilyen sportban olyan nincs, hogy valaki nem nyerni akar, lehet érte többet kevesebbet tenni, de attól hogy eszeveszetten támadsz nem fogsz gólt rúgni. Lehetőségek megvoltak, ennyit tudunk bárki ellen. Biztos védekezés, támadásban pontrúgások, szabad gól, egy jó beadás, ellenfél hibái. Amikor majd valóban kockáztatni kell és lesz értelme, akkor lesz kockáztatás. Negyedik forduló után, ne haragudj, de melyik a jobb megkockáztatod egy jóval ERŐSEBB csapat ellen, hogy meglegyen a 3 pont, de ugyanennyi esélye van hogy jön a kontra és gól, vagy a biztosabb 1 pont és mikor lehetőség van rá megpróbálni gólt szerezni. Görögök ellen is jó lett volna a három pont, csak az rohadt nagy extra lett volna, így meg hoztunk egy elvárható szintet. Ti máshogy látjátok, én meg így. Látom hétről-hétre a fordulókat, olvasom a híreket (nem azt mondom, hogy ti nem )nekem kisebbek az "elvárásaim".
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.31. 14:03:04

Bob_Marley írta:Ezt is írtam már, hogy felhőtlenül én sem örülök, mert több is benne volt, de csalódott sem vagyok leírtam hol tartunk, mik lehetnek az elvárások. Harmadik helyet tűztük ki célnak, s hozzuk a pontokat. Szerintem még baromi korán van, hogy olyanról lehessen beszélni, hogy miért nem voltunk bátrabbak és társai. Jobb a biztos 1 pont mint a 0. Dárdaitól jó mondat volt, hogy mikor majd kell, akkor Nikolics vagy Szalai beteszi remélhetőleg, mikor valóban az egy pont kevés lehet. És lásd Szalai betette a feröerieknek, lsd Gera betette a finneknek, mikor nagyon kellett. Ezekben lehet és tudok bízni, most is megvoltak a lehetőségek, nem jött össze.
Tehát most akkor a görögök ellen hazai pályás meccs nem volt fontos? Nem kellett itt a 3 pont, azért nem rúgtak gólt a srácok? Ez milyen duma, ne haragudj már, és Dárdai is.

Jobb az 1 pont, mint a 0 ez igaz. De ez a körítés mellé szánalmas. Hogy mi a győzelemre játszottunk, csak éppen, ahogy csababarca írja, 2 perc volt mire elvégeztünk egy szögletet, vagy egy bedobást. Persze, fújni kell előtte, meg koncentrálni 8)

Feröer ellen meg semmivel sem lesz könnyebb, mint a Görögök ellen most, nem tudom miért olyan nagyon biztos a 3 pont ellenük. Mindenki szenved ellenük, keményen.

Majd a legvégén meg jön a sírás, hogy fú a görögök ellen hozható lett volna a 3pont, és most EB-n lehetnénk. Ja, csak nem volt fontos a meccs, nem rúgtuk be, nem kellett.

Én tisztelem Dárdait, és tényleg jó, hogy végre rendbe van a hátsó alakzat, de ha eddig értelmesen ki tudott állni, és nyilatkozni, akkor nem értem miért kell most kamuzni. Neki, főleg neki, tökéletes volt az a kapott gól nélküli X, akármit mond.
És én tudom, hogy sosem lesz látványos támadó foci, nem ezt várom el.
Én csak annyit várok el, hogy amit mondanak, az összhangban legyen azzal, amit a pályán mutatnak. Mert ez most nem volt összhangban, nekem. Ha Dárdai azt nyilatkozta volna, hogy igen, az X nekünk teljesen jó volt, elsődleges célunk az volt, hogy ne kapjunk gólt, stb. akkor ne vitatkoznék. De amikor egy ilyen meccs után azt mondja, hogy ők nyerni akartak...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.31. 13:19:51

Ezt is írtam már, hogy felhőtlenül én sem örülök, mert több is benne volt, de csalódott sem vagyok leírtam hol tartunk, mik lehetnek az elvárások. Harmadik helyet tűztük ki célnak, s hozzuk a pontokat. Szerintem még baromi korán van, hogy olyanról lehessen beszélni, hogy miért nem voltunk bátrabbak és társai. Jobb a biztos 1 pont mint a 0. Dárdaitól jó mondat volt, hogy mikor majd kell, akkor Nikolics vagy Szalai beteszi remélhetőleg, mikor valóban az egy pont kevés lehet. És lásd Szalai betette a feröerieknek, lsd Gera betette a finneknek, mikor nagyon kellett. Ezekben lehet és tudok bízni, most is megvoltak a lehetőségek, nem jött össze.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.31. 13:08:50

Nem tudok mit mondani, örüljetek akkor az Xnek, egy olyan görög válogatott ellen, amilyen a mostani. Látva a meccset, akármekkora bénák is a mieink,hozható lett volna a 3 pont minimális törekvéssel. De nehogymár tapsoljak annak,hogy a 63. percben másfél percig végezzük el a bedobást, Gundi erre meg fellövi a tüzijátékot,meg megpukkantja a pezsgőt,hogy de okosan csináljuk, hazai pályán.

De ha én láttam rosszul,és a görögök jól játszva, hatalmas tudásbeli különbséget mutattak, ezért örülhetünk az egy pontnak,akkor nem szóltam.
Minden más esetben, ez bukott két pont, nem egy nyert. szvsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.31. 12:54:18

csababarca írta:

Kicsi öngólt érzek itt, pont, hogy Te hoztad fel,hogy így a görögök nem jöttek közelebb..az nem zavar hogy mi se haladtunk előre semmit,csak nőtt a hátrányunk, az nem baj, de más se jött közelebb.
Akkor ki foglalkozik a másik csapattal?

Ilyet én nem hiszem, hogy felhoztam, hogy legalább a görögök nem jöttek közelebb. Pont hogy azt írtam örülök az egy pontnak, mert közelebb kerültünk vele, hogy harmadik hely meglegyen és a másodikra is továbbra is van sansz. Én érzek enyhe különbséget ezekben a megfogalmazásokban mint hogy azt írtja valaki, hogy a többiek rosszak, meg sose volt ilyen csoport stb. Egyszer sem írtam, olyat hogy ez milyen csoport meg hasonlók, azt írtam, hogy itthon a görögök ellen egy iksz jó eredmény. Aztán lehet tévedek, akkor bocsánat, s shutterislandtől is elnézést az idézett kifejezésért.

Az meg hogy nem haladtunk semmi? Elvettünk pontot egy riválistól és nőtt az előnyünk a harmadik helyen, azt hiszem ez nem semmi. A többi részből meg következik, amit írtam, hogy a mai magyar válogatott kb egy kezemen megtudom számolni azon csapatok számát, ahol "biztosra" mehet Európában. Ha nem tudunk örülni egy görögök elleni egy pontnak, akkor "baj van a fejekben".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.03.31. 13:11:05-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése