Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta: (ez meg egy olyan szokás, amivel meg én nem értek egyet, hogy miért nem magunkkal foglalkozzunk miért állandóan mással ...)
16-17 pont nem elvárás szerintem. Az meg hogy Feröer szigetek pofozógép, nem igaz. Meglehet nézni az utóbbi évek selejtező eredményeit, nálunknál jóval erősebb válogatottaknak volt velük gondjuk. Nagyon kikapni azért nem szoktak, néha pontot is szereznek.shutterisland írta:......
Ezt rosszul tudod! A feröeri játékosok úgy állították össze a szabadságukat, hogy minden meccs előtt kivesznek 1 nap szabit, így 1 edzésre összetudnak állni meccs előtt.shutterisland írta:
jól mutatja ezt, hogy feröer szigetek mennyire meccsben van mindenkivel, nehogy azt higyjük, hogy hirtelen a feröeri foci akkora fejlődésen ment át, hogy pofozógépből komoly ellenféllé váltak.
shutterisland írta:
a magyar válogatott is ugyanúgy átlagos európai középcsapat, mint itt a többiek.
Az egész mondat kontextusban benne volt, hogy ha előre tekintünk, akkor az a meccs a legkevésbé eredménykényszerben lévő meccsünk. Ráadásul nekünk, kit érdekel, hogy a románok mit gondolnak meg ha vezetnek tíz ponttal, akkor is nyerni jönnek Budapestre? Nekünk nem ellenük kell pontot szerezni, ajándék ha összejön. Erre utalt a lényegtelen szó. Behelyettesítheted Románia helyett bármelyik más ország nevét, aki az elmúlt csoportjainkban magabiztosan vezetett és kijön, amire gondoltam.shutterisland írta:te tényleg ezen a bolygón élsz ?
hol lenne már egy MAGYAR - ROMÁN mérkőzésen lényegtelen az eredmény ?
ha 10 ponttal vezetnek, akkor sem lesz az.
Így már értem, először félreértettem a hozzászólásodat, bocsi. Simán eltudom képzelni, hogy ellenünk mennek, minta veszett egér, a görögök ellen meg mondjuk kikapnak simán, de csak nem.shutterisland írta:nem a magam nevében beszéltem, mert engem pl tökre hidegen hagy ez az ellenségeskedés.
de szerinted majd ilyen háttérrel, amilyen ezeknek a meccseknek van, a románok lazára vennék, hogy ezzel magyarország kijutását elősegítsék ?
szép álom.
az a meccs akkor is tétmeccs lesz, ha a románok addigra biztos résztvevők lesznek, biztos vagyok benne.
előbb tudom elképzelni, hogy ilyen esetben pont más csapatok ellen veszik lazábbra a gyeplőt...
Elképzelhető, hogy nagy hülyeséget írtam. Tényleg van abban valami, hogy ez a keret ezt tudja, és ennyi.hank1ee írta:Amúgy arról Dárdainak sincs fogalma, hogy milyen játék illene legjobban ehhez a kerethez. Meggyőződésem, hogy nálunk kéne legyen a labda, amolyan magyar tiki-taka (van is egy ilyen csenel YouTube-on), ezzel önbizalmat szerezhetnénk, stb. Mert még mindig nincs stílusa ennek a csapatnak, előrejátékban szinte képtelenek bármit is felmutatni. Az, hogy Zsuzsi rálövi balról, az NEM játék.
Ez csak szerintem van egy cseppet felfújva? Ennyire utálni egy országot... Igen tudom, hogy történelem, de könyörgöm ez foci, lesz.arom ha kikapunk nyócegyre a románoktól ha kijutunk az eb-re.shutterisland írta:te tényleg ezen a bolygón élsz ?Románok ellen lehet elvileg jobban kockáztatni az ajándék meccs nekünk, ők úgyis megnyerik a csoportot, lényegtelen az eredmény
hol lenne már egy MAGYAR - ROMÁN mérkőzésen lényegtelen az eredmény ?
ha 10 ponttal vezetnek, akkor sem lesz az.
te tényleg ezen a bolygón élsz ?Románok ellen lehet elvileg jobban kockáztatni az ajándék meccs nekünk, ők úgyis megnyerik a csoportot, lényegtelen az eredmény
Feröer az kötelező ez nem is kérdés, de az se lesz egyszerű. Szerintem számolgatni még nem lehet, viszont pont amiatt is örülök az iksznek és lehet írni nem kockáztattunk, hogy csentünk tőlük pontot. Hosszú a sorozat nem az a csapat vagyunk, aki 6-7 forduló után kijut...hank1ee írta:Szerintem kb azzal kéne kalkulálni, hogy 7 pontot szerezzünk a hátralévő 5 meccsen, és akkor szinte biztos, hogy megvan a pótselejtező. Ebből Feröer itthon kötelező, ha az nem lesz meg, ne is akarjunk kijutni semmilyen eseményre. Ez abszolút elérhető dolog. Kérdés ugye, hogy ki jön majd a pótselejtezőn, mert ott papíron gyakorlatilag csak erősebb együttes várhat minket, viszont egy szerencsésebb sorsolással akár ki is juthatunk. Mikor, ha nem most?
Pontosan. Ha 1, de tényleg csak 1 lövés bemegy, akkor már győzelemre játszottunk és senki nem veti a szemére, és továbbra is a magyarok és a magyar futball megmentője. Így hogy kimaradtak a helyzetek, már meg is lett találva.kristop írta:márpedig tegnap győzelemre játszottunk. ugyanúgy, ahogy az eddigi dárdai meccseken is. pontosan ugyanazt a játékot toltuk, mint eddig, a különbség annyi volt, hogy most gera/nikolics/pintér kihagyta azt a helyzetet, amit máskor szalai/gera/dzsudzsák belőtt, és amivel hoztuk volna a meccset. tényleg csak ennyin múlott.
Ebben sok minden benne volt, ezeket próbáltam én is összeírni tegnap, szépen összeszedted.MR. TROMORT777 írta:...
Bárcsak ne lenneMR. TROMORT777 írta:ötöd rangú Szalaink.
Én nem értek a focihoz, de nem lenne érdemes kipróbálni azt, hogy Nikolics "fárasztja a védőket a 70. percig", s utána jön Szalai, aki a rutinjával a fáradt védők mellől jobban fickándozhatna? Akkor nem jönne ki annyira a lassúsága. Majd nálam többet tudók javítsanak ki.Nikolics jobb, sokkal jobban is passzol a Dárdai-féle játékba, őt kéne erőltetni inkább.