hank1ee írta: Egervárinál a támadás volt kicsit jobb a védelem totálkárára, Pintérnél mindkettő sz volt. Végre nem kapunk gólt, és komoly lehetőségeink vannak még rúgni is! Bezártuk a kapukat a görögök előtt, tiszta gólhelyzetig nem is jutottak el. Ezt el kell ismerni, ennyi. Inkább ez, mint támadni Hollandiában és kapni egy nyolcast, vagy egy hármast akár a görögöktől, mint a Románoktól. Szerintem most még Hollandiával is szoros meccset játszanánk, esküszöm....
Ennek a válogatottnak a magja egyébként megy kifelé, és csak rosszabbak lesznek helyettük. Ki fogja helyettesíteni Juhász Rolit a védelemben? Bobál? Vagy Devecseri? Gera Zolit majd Holman, vagy Kiskokó? Dzsudzsák helyén később majd Zsótér játszik? Nagyon nem néz ki fényesnek a nem túl távoli jövője a focinknak, mert még ilyen kaliberű játékosokra se számíthatunk, mint a mostaniak...
Ákos az első részében leírtakkal nagyjából egyetértek, de szerintem egy európai topcsapat ugyanúgy megtömne most is minket. Nem a hollandok, mert nekik is vannak most problémáik, de egy más sebességgel játszó válogatott, tétmeccsen alaposan megruházna minket. Remekül bekkelünk egy bizonyos sebességen, ebben a csoportban senki nem játszik olyan őrült tempót, hogy elfáradjunk.
Vannak korlátaink bőven, de amit kihozott Dárdai ebből a keretből, az szerintem is a maximum.
Érdekes egyébként, hogy Erwin Koeman ugyanezt a bunkerfocit játszatta, de őt a pokolba kívánta mindenki már egy idő után(velem együtt). Palin rengeteget dobott, hogy Bukarestből hozott egy x-et, ezt kár lenne tagadni. Az Egervári csapat megalázása után ez borzasztó pozitívum volt, lehet mondani, hogy a történelmet nem kell idekeverni, a magyar szurkoló viszont elvárja minden sportágban (lásd női kézi), ha mást nem is, de a románokat megverjük, ne kapjunk ki tőlük.
Ezt a kis eredményt meg kell becsülni, mert ahogy látható az összes utánpótlás csapatnál, a következő generációk még ezektől is jóval gyengébbek lesznek. Most érik be igazán az az akadémiai rendszer, amely nagyjából 10 éve kezdődött, a gazdag szülők, tehetségtelen gyerekeire építette az utánpótlást a legtöbb helyen. 15 évestől, a 21 éves korosztályig ezek mind mehetnek a kukába.