Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én azt hallottam, hogy az ottani "feketepiacon" ezeknek a négereknek elintézik az Európába költözésükkor, hogy új papírokkal szinte komplett új személyazonosságot kapjanak, abba se lennék biztos, hogy úgy hívják őket, ahogy mi ismerjük...MQuCsabi írta:Ezt meg lehet azzal magyarázni, hogy rengetegen születnek dec 31-én meg jan 1-én.Vagy csak szimplán elvannak sajnos maradva és nem megfelelő az anyakönyveztetés és orvosi háttér.De azt ne mondja nekem senki, hogy az évre ne memlékszik az anyja.
MErt ugye úgy működik, hogy időközönként elmennek a falvakba összeszámolni, hogy született-e valaki. Ez okés, el vannak maradva, de ne mhiszem, hogy 5 évente járnák körbe a településeket. Odamegy 2000-ben a tag, a család gyereke 95 ben született,épp levitték focizni, aztán beírják neki, hogy tavaly született?
Ezt meg lehet azzal magyarázni, hogy rengetegen születnek dec 31-én meg jan 1-én.Vagy csak szimplán elvannak sajnos maradva és nem megfelelő az anyakönyveztetés és orvosi háttér.
Nem, egyszerűen meghamisítják az életkorukat.Bob_Marley írta:Vagy csak szimplán elvannak sajnos maradva és nem megfelelő az anyakönyveztetés és orvosi háttér.
Nem te vagy, tényleg annyinak néznek ki alsó hangon. A nigériaiakhoz meg no comment. Ott ezek szerint legalább tíz évvel tovább bírják a profi sportot, mint egy europid, vagy dél-amerikai játékos, az utánpótlás-címeiket meg betudhatjuk egyszerű csalásnak.Rinku írta: Ezeknél a négereknél egyébként is marha nehéz megmondani a kort:
Lukaku 17 évesen
Renato Sanches most 18
És még lehetne hozni a példákat.Elképzelhető, hogy én vagyok vak, de mindkettő legalább 25-nek tűnik. A gazella meg a zsiráf kicsinye is egy órán belül muszáj, hogy járjon, mert megeszik, lehet a csokiknál is van valamilyen evolúciós koravénség.
De érted, nem 2 ember, hanem 26!Alfa írta:Ez azért nagyon kemény
veb úgy horpasztott mint az állat, gyűjti az erőt az olimpiai éjszakázáshozMQuCsabi írta:VEB: Jatszik a Marseille(kopp kopp kopp)
Jól látom, hogy hiányzik a fülének a felső részePCsabi írta:Barátságos meccs:
KATT
Erről van valami videó is?PCsabi írta:Barátságos meccs:
KATT
Tataval szerintem összességében nem volt semmi baj. Az tavalyi Copan még nem volt igazi a csapat, de az idein már nagyon egyben volt és egészen a döntőig baromi jól fociztak. A döntőben pedig jött a szokásos mentális blokk amivel nem biztos, hogy egy edző tud mit kezdeni. Kívülről nem lehet megállapítani, hogy egy mentális blokkban mennyire van benne az edző és mennyire a játékosok személyisége. Vannak olyan játékosok akiknek a játéka a kiélezett szituációkba visszaesik és ha ez kódolva van azzal nem tud mit kezdeni egy edző. Egyébként sose értettem, hogy miért ítélik meg ennyire negatívan Tata munkásságát az itteni kudarca miatt amiről egyébként ő nem tehet és teljesen elkerülhetetlen volt ( ez nem neked szólt).MessiNeymarSuarez írta: Bár ha már nem fog Bigliákat játszatni akik alibiznek, és Higuaint nem rakja be a legfontosabb meccsre mert tudja hogy nem elég erős ahhoz fejben, akkor már előrébb van a válogatott mint Tatával...
De ne legyen igazam, és cáfoljon rám.
Bielsára gondoltam, de Bauza is érdekel, bár aligha fog Messi visszamenni a válogatottba 2018-as VB előtt.Alfa írta: Bielsa vagy Bauza ?
Bielsa vagy Bauza ?MessiNeymarSuarez írta:
Bielsáról cikkeztek sokszor, és sokan örültek volna neki, ő milyen edző?
Bielsáról cikkeztek sokszor, és sokan örültek volna neki, ő milyen edző?Alfa írta:Edgardo Bauza lett az argentin válogatott szövetségi kapitánya. Az eddigi pályafutása: "Az 58 éves tréner játékosként hazájában a Rosario Centralban és az Independientében futballozott, majd játszott Kolumbiában és Mexikóban is. Edzőként 2008-ban az ecuadori Liga Deportiva Universitaria de Quito, 2014-ben az argentin San Lorenzo együttesével hódította el a Libertadores-kupát, legutóbb a brazil Sao Paulo kispadján ült." NSO
Jobban örültem volna egy olyan edzőnek aki nemcsak Dél-Amerikában edzősködött. Láthatjuk, hogy a brazilok a hagyományaik miatt szenvednek már évek óta. Nagyon reméltem, hogy az argentinok nem fognak ebbe a hibába esni. Így az is elég valószínű, hogy Messi egy ideig nem lesz válogatott, nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű edző megtudná őt győzni.
+1 Elvileg Maradona ingyen felajánlotta a szolgálatait a szövetségnek, de ők hálistennek figyelembe se vették. Vicc az az ember