Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utánaImperial írta:Kaká életében először kapott piros lapot bajnoki meccsen, és másodjára kapott, ha a teljes pályafutását nézzük(a válogatottban Dél-Afrika ellen sikerült ez még egyszer)!
Igazság szerint Yaya lenne a tökéletes a Madridnak, egy Alonso-Yaya középpálya azért bőven acélosabb a mostaninál.lui1698 írta:Madridistán van egy cikk, hogy megszavaztatták a szurkolókat, akik a Silva-Falcao-Isco hármas vételét támogatják. A mellett, hogy ez a hármas alapból kerülne megint vagy 100-120 misibe, szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.
Attól még hogy nem egy poszton játszanak attól még azért vették gondolom, hogy játszon, nem tudom mi lehetett a gond vele, előző teljesítményei alapján ilyen Khedira mellett bőven megüti a szintet. Xabi Alonso néhai tehermentesítésére is jó lenne vagy bármi de még csak esélyt se kapott. Persze nem látok bele a mindennapokba bármi benne lehet az ügyben. Tudom.sjay írta:Sahin szerintem nem egy poszton játszik Khedirával, előbbi a "hajtós", kreativitást mellőző játékosok közé tartozik, utóbbi meg (dortmundi évei alapján) inkább kreatívabb játékos.18Barca99 írta:
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...
Sahin szerintem nem egy poszton játszik Khedirával, előbbi a "hajtós", kreativitást mellőző játékosok közé tartozik, utóbbi meg (dortmundi évei alapján) inkább kreatívabb játékos.18Barca99 írta:
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...
EZ az Isco már most óriási játékos, vele tuti nagyot fognának. Falcao is tuti fogás lenne, de sztem a Benz-Higu duó sem gyenge. David Silvát hagyjuk, mert tudása alapján beférne, de amit fél éve művel, az vmi gyötrelem.lui1698 írta:
Madridistán van egy cikk, hogy megszavaztatták a szurkolókat, akik a Silva-Falcao-Isco hármas vételét támogatják.
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...REMY írta:tökéletes meglátáslui1698 írta:
szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.de ezt nem értem miért nem veszik észre a csapatnál. Khedira egy semmi... vicc, hogy olyan betonkezdő, hogy beszarás....
tökéletes meglátáslui1698 írta:
szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.
tökmindegy van-e cr,a csapatjátékhoz nem tesz hozzá semmit és nélküle is ugyanaz marad. pedig egy modric,dm,cr,benzema négyes nem feltétlen technikátlan banda,aztán mégis favágó focit kell nézni.Mezner2 írta: Makacs mint az öszvér.
Egyébként nekem van 2 jó cimborám,akik már elég régóta szurkolnak a csapatnak(mmint a Realnak) és mind a ketten egybehangzóan állították,hogy CR nélkül szebb játékra képes a csapat...hát..az eddig eltelt 25percben pont ugyanannyira ötlettelen és vérszegény ez a Madrid mint Cr-rel...
Felívelgetős Stoke City focit játszanak,már amikor játszanak,mert eddig az Osasuna irányít egyértelműen...
Makacs mint az öszvér.daffy írta:hónapok óta ezt fújja mindenki,de a speci nem veszi észreMezner2 írta:Ez a Modric gyerek rohadt labdaügyes,nagyon szeretném,ha elkótyavetyélné őt a Real,mert van benne potenciál bőven!
hónapok óta ezt fújja mindenki,de a speci nem veszi észreMezner2 írta:Ez a Modric gyerek rohadt labdaügyes,nagyon szeretném,ha elkótyavetyélné őt a Real,mert van benne potenciál bőven!
véletlenül sem akarnám magasztalni a Madridot, különösen nem a végtelenül ellenszenves edzőjüket, de azért az az "ívelgetős foci" igencsak kedvünket szegte már néhányszor nekem pl. a Camp Nou-ban a legutóbbi Clássicón (amit ráadásul a helyszínen volt alkalmam látni), úgyhogy az óvatosságom nem egészen alaptalan. ami pedig Murinhot illeti igenis bármire képes, hogy újra élesítse a fegyvereit, legyen az bármilyen gátlástalanság. őszintén remélem persze, hogy nem jár sikerrel és ebben csak egy igazi akadályuk van úgy hívják, hogy FC. BARCELONA.visca el barca írta:még nem voltak kulcssérültek addig sem játszottak jól. próbálják itt magukat vigasztalni azzal h majd a bl, de ha ezzel az ívelgetős focival eljutnak a döntőig nagyot nézek majd...herlius írta:Nekem is az a véleményem, hogy sokan túlzottan lesajnálják az idei Real-t, pedig semmivel sem gyengébbek mint tavaly. Csak annyi történt, hogy a tavalyi szezonnal ellentétben most jóval több a kulcssérültjük és ez még nekünk is túl nagy falat volt a tavalyi szezonban.mess2009 írta:más: a kupában ismét mákjuk van lényegesen gyengébb csapatot kaptak, egyébiránt pedig én nem győzöm ismételni: senki ne kezdje el temetni ezeket mert eltekintve az ismeretlen eredetű (mentális?!) zavartól ez a csapat továbbra is nagyon erős!
Gondolom tavaly a Chelsea-re, vagy 3 éve az Inter-re sem fogadtál volna nagyobb összegben.visca el barca írta:még nem voltak kulcssérültek addig sem játszottak jól. próbálják itt magukat vigasztalni azzal h majd a bl, de ha ezzel az ívelgetős focival eljutnak a döntőig nagyot nézek majd...herlius írta:Nekem is az a véleményem, hogy sokan túlzottan lesajnálják az idei Real-t, pedig semmivel sem gyengébbek mint tavaly. Csak annyi történt, hogy a tavalyi szezonnal ellentétben most jóval több a kulcssérültjük és ez még nekünk is túl nagy falat volt a tavalyi szezonban.
Illetve a kulcspillanatokban nem alakul minden pozitívan mint tavaly.Csak annyi történt, hogy a tavalyi szezonnal ellentétben most jóval több a kulcssérültjük
még nem voltak kulcssérültek addig sem játszottak jól. próbálják itt magukat vigasztalni azzal h majd a bl, de ha ezzel az ívelgetős focival eljutnak a döntőig nagyot nézek majd...herlius írta:Nekem is az a véleményem, hogy sokan túlzottan lesajnálják az idei Real-t, pedig semmivel sem gyengébbek mint tavaly. Csak annyi történt, hogy a tavalyi szezonnal ellentétben most jóval több a kulcssérültjük és ez még nekünk is túl nagy falat volt a tavalyi szezonban.mess2009 írta:más: a kupában ismét mákjuk van lényegesen gyengébb csapatot kaptak, egyébiránt pedig én nem győzöm ismételni: senki ne kezdje el temetni ezeket mert eltekintve az ismeretlen eredetű (mentális?!) zavartól ez a csapat továbbra is nagyon erős!
Nekem is az a véleményem, hogy sokan túlzottan lesajnálják az idei Real-t, pedig semmivel sem gyengébbek mint tavaly. Csak annyi történt, hogy a tavalyi szezonnal ellentétben most jóval több a kulcssérültjük és ez még nekünk is túl nagy falat volt a tavalyi szezonban. Ettől eltekintve viszont úgy érzem, hogy idén már elsősorban a BL-re feküdtek rá. Mourinho nem titkoltan a 3.-ik BL trófeájáért jött ide és annak idején Perez is folyamatosan hangoztatta, hogy az elsődleges cél a BL. A tavalyi elődöntőjük a kimerítő bajnoki menetelés miatt is bukott el, most könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy a tavaszi frissességért Mourinho beáldozta az őszi bajnoki szezont. Az éles meccsekre már többnyire visszatérnek a sérültjeik is, ha az MU ellen továbbverekszik valahogy magukat, az lélektanilag is nagyon sokat nyomhat nekik a latban. Ha még valahogy a kupát is elcsípik, akkor az egyik legjobb szezonjuk lehet a "viharok" ellenére is. Bár Mourinho-ból még azt is kinézem, hogy szándékosan kavarja a műbalhékat, hogy mindenkivel elhitesse a csapat gyengélkedését.mess2009 írta:más: a kupában ismét mákjuk van lényegesen gyengébb csapatot kaptak, egyébiránt pedig én nem győzöm ismételni: senki ne kezdje el temetni ezeket mert eltekintve az ismeretlen eredetű (mentális?!) zavartól ez a csapat továbbra is nagyon erős!
Nyilván arra érti, hogy az idei Valencia nem túl izmos a korábbi évekhez képest. Ellentétben pl a Malaga-val.daffy írta:ismét gyengébb? a valencia?mess2009 írta: más: a kupában ismét mákjuk van lényegesen gyengébb csapatot kaptak
ismét gyengébb? a valencia?mess2009 írta: más: a kupában ismét mákjuk van lényegesen gyengébb csapatot kaptak