Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2013.01.10. 14:23:52

Mezner2 írta:Annyira éreztem,hogy Michu-t pár gól után így felkapja pár arc,mint kb. mindenkit manapság,akinek 4-nél több jó meccse volt a szezonban,ébredjünk már fel,az az ember abszolút nem Real szint.
Az angol bajnokságból a spanyolok kiemelkednek,mert technikásabbak mint favágóék,viszont Michu ott sem a technikai virtuozitásával tűnik ki,hanem csak jó a helyzetkihasználása,Spanyolban SZERINTEM nem jutna 10 gól fölé.
rayo-ba lőtt 17et. egyébként ez az elfogultság michu és torres irányába. ugyan ez látható itt is az ifisták felé. a fórumtárs biztos nagy spanyol fan
Nem hiszem, hogy a spanyol bajnokságban/kupában 1-2 gólnál többet kapnának, de hogy 4-5öt rúgnának, az fix.
akkor vedd ki a mostani csapatból marcelot és coentrao-t,helyükre tedd essient. vedd ki khedirát és dobd be di mariát. kb ott lennének.
egyébként labda nélkül nehéz 4-5öt rúgni és azt nem xabi fogja hajkurászni,az biztos
remontada
Barça B

2013.01.10. 14:22:48

Real maximum ikszre jó a Barca ellen a spanyol frontokon, a Bl-ben viszont semmi.
Eredményekre építem:
2010/11 Bajnok Barca Spanyol kupa Real Sp. szuperkupa Barca Bl Barca
2011/12 Bajnok Real Spanyol kupa Barca Sp. szuperkupa Real Bl semmi
2012/13 Bajnok Barca (megelőlegezve) Spanyol kupa ? Sp. szuperkupa ? Bl ?

"Casillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-X.Alonso Cazorla Silva-Mata Torres Michu
egy ilyen real meccsenként kapna 3 gólt,mert a szélső védelem kuka,a kp pedig nem védekezik. életképtelen a felállás. torres meg annyi gólt lő,hogy egy közepes képességű ba lemossa a pályáról"
Nem hiszem, hogy a spanyol bajnokságban/kupában 1-2 gólnál többet kapnának, de hogy 4-5öt rúgnának, az fix.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.10. 14:20:33

Annyira éreztem,hogy Michu-t pár gól után így felkapja pár arc,mint kb. mindenkit manapság,akinek 4-nél több jó meccse volt a szezonban,ébredjünk már fel,az az ember abszolút nem Real szint.
Az angol bajnokságból a spanyolok kiemelkednek,mert technikásabbak mint favágóék,viszont Michu ott sem a technikai virtuozitásával tűnik ki,hanem csak jó a helyzetkihasználása,Spanyolban SZERINTEM nem jutna 10 gól fölé.
daffy
Madridista

2013.01.10. 14:07:49

remontada írta: Real maximum ikszre jó a Barca ellen a spanyol frontokon, a Bl-ben viszont semmi.
ezt mire építed? mert hogy nem az utóbbi időszakra,az valószínű. még ha a játék képe és a jelenlegi eredmények ezt is vetítik előre,kicsit erősnek érzem. a bl-ben mindkét csapat ugyan addig jutott,a szuperkupát elhozta a real. egy meccsen simán háromesélyes a párharc.
Casillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-X.Alonso Cazorla Silva-Mata Torres Michu
egy ilyen real meccsenként kapna 3 gólt,mert a szélső védelem kuka,a kp pedig nem védekezik. életképtelen a felállás. torres meg annyi gólt lő,hogy egy közepes képességű ba lemossa a pályáról
remontada
Barça B

2013.01.10. 14:01:29

A Barca vs Real vetélkedés négy fronton és két szempont szerint értelmezhető.
Négy front:
-bajnokság
-spanyol kupa
-spanyol szuperkupa
-Bl
Két szempont:
-egymás elleni eredmény
-cím megnyerése
A bajnokságban biztos játszanak egymás ellen, de a bajnoki cím megnyerése tipikusan a többi csapat elleni eredményen múlik. Spanyol kupa utóbbi időben csak úgy nyerhető, ha a másik ellen (is) győz a végső győztes Barcavagy Real. Spanyol szuperkupa utóbbi két évben Barca Real. A Bl-ben inkább elkerülhetik egymást.
A lényeg: a világverő spanyol válogatott egyik fele+ Messi adja most a Barcát.
Az idegenlégiósok szintjén világválogatottra (Ozil, Benzema, Higuain, CRonaldo, DiMaria) építő Real maximum ikszre jó a Barca ellen a spanyol frontokon, a Bl-ben viszont semmi.
Két logikus út lehet:
1. Még jobb világválogatottat összevásárolni (ez szerintem már lehetetlen)
2. Eladni a mostani világválogatott nagyrészét és a pénzből összevásárolni a világverő spanyol válogatott másik felét (+ megtartani a jelenlegi légiósok közül az alkalmasakat pl.Ozilt, Higuaint)
Én a 2.pontra szavazok.
Ellenvetésekre annyit:
-a"kiégett" Torres EB gólkirály lett, és nyilván szerzi a gólokat ha Cazorla Silva Mata Xabi Alonso (Benat) szolgálja ki
-a kérdés nem az, hogy Xabi Alonso mit tud kezdeni Xavi-Iniesta duóval, a kérdés az, mit tudna kezdeni Busquets egy Cazorla-Silva duóval!
Szóval én a Casillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-X.Alonso Cazorla Silva-Mata Torres Michu kezdőre szavazok. Kispadon Ozil, Higuain, Benat, Llorrente. Egy ilyen Real szerintem
a) Bl ÉS bajnokesélyes lenne
b) Látványos meccseket játszana a Barcával.
daffy
Madridista

2013.01.10. 12:15:15

20tek írta:Akkor ebben nem értünk egyet.
Ha belinkelek egy oldalt, ami tele van mindeféle mocskolodással és hazugsággal a csapatról és a játékosokról, és nem kommentálok hozzá semmit, akkor az rendben van? Hát NEM.
Szerintem ugyanúgy felelős vagyok azért, amit beírok, mint amit belinkelek. Lehet az ferdítés vagy hazugág is, de akkor hozzá teszem, hogy én nem így gondolm, vagy szerintem ez miért nem igaz.
Nem tartom egyenes hozzáállásnak, hogy belinkelek valami szemetet, aztán feltartom a kezemet, hogy ezt nem én modtam, csak le van írva valahol.
Ha ez nem az ő véleménye, akkor azt miért nem teszi szóvá? Ilyen dolgokkal lehet parttalan vitákat gerjeszteni egy fórumon, ahol persze senki nem hibás, hiszen NEM AZ Ő VÉLEMÉNYE, csak egész véletlenül belinkelte.
de ebben nem is kell állást foglalnia feltétlenül,hiszen senki nem mondta,hogy kezet akart fogni. fel lehet dobni a témát,hogy vajon mi volt? beszéljünk róla. ugyan úgy lehet tippelni,mint ramos esetében,hogy szándékos volt-e a rúgás vagy sem. csak mivel egy eb forum,így a válasz mindkét esetben elég egyértelmű:
1. cr a taknyát törölte pep hátába,amit ő nyugtázott. csúnya cé.
2. ramos az életét követelte ellenfelének,nem járt sikerrel.
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.10. 12:12:32

20tek írta:Akkor ebben nem értünk egyet.
Ha belinkelek egy oldalt, ami tele van mindeféle mocskolodással és hazugsággal a csapatról és a játékosokról, és nem kommentálok hozzá semmit, akkor az rendben van? Hát NEM.
Szerintem ugyanúgy felelős vagyok azért, amit beírok, mint amit belinkelek. Lehet az ferdítés vagy hazugág is, de akkor hozzá teszem, hogy én nem így gondolm, vagy szerintem ez miért nem igaz.
Nem tartom egyenes hozzáállásnak, hogy belinkelek valami szemetet, aztán feltartom a kezemet, hogy ezt nem én modtam, csak le van írva valahol.
Ha ez nem az ő véleménye, akkor azt miért nem teszi szóvá? Ilyen dolgokkal lehet parttalan vitákat gerjeszteni egy fórumon, ahol persze senki nem hibás, hiszen NEM AZ Ő VÉLEMÉNYE, csak egész véletlenül belinkelte.
Ha tényleg nem érzed, h mi volt a baj a hozzászólásoddal, akkor - ahogy te is mondtad - parttalan a vita.
Abban igazad van, h lehetett volna véleményezni a linkelt dolgot. Részemről lezártam.

Ma remélem egy lépéssel közelebb kerülünk a klasszikushoz a kupában.
20tek
Jugador del Barça

2013.01.10. 12:07:40

Akkor ebben nem értünk egyet.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.01.10. 12:05:46

Pepe távollétében az aktuális Real-gazemberséget Ramos követte el a tegnapi meccsen. Miután felrúgta az ellenfelét, a játékos esése közben Ramos a lábát a játékos arca felé irányította. Csak a szerencsén múlt, hogy nem találta el tisztán.
A pofátlanság teteje, hogy Ramos még fel volt háborodva, hogy kiállítják és részrehajlással vádolta a bírót!

Ezekben a játékosokban amúgy is megvan az alattomosság (4-5 Real játékos), de Mourinho jelenléte csak fokozza az ehhez hasonló gusztustalan megnyilvánulásokat.
Megérdemelnének egy megszégyenítő vereséget.
daffy
Madridista

2013.01.10. 12:03:50

Messidona10 írta: Már ne haragudj, de Ferninho egy rossz szót nem szólt... csupán belinkelte a videót annyi kommentárral, hogy érdekesség. Semmi olyat nem írt, ami miatt indokolt lenne ez a kirohanás. Attól, hogy a Madridnak szurkol, nem kell minden hozzászólását hadüzenetnek venni :)

Különben szerintem sem kézfogás akart lenni, tekintve, hogy ha arról lett volna szó, akkor papíron az idősebbnek kell először nyújtania a kezét (már ha feltesszük, hogy ezt CR mester is tudja :D ). Másrészt meg nincsenek ők annyira jóban szerintem, hogy kézfogással üdvözöljék egymást.

Szerk.: hopp, recrea megelőzött :)
nekem csak annyi a kérdésem,hogy miért akart volna kezet fogni egy háttal ülő emberrel,akivel amúgy sem rózsás a kapcsolata? ettől még akarhatta,de én nem tettem volna ilyet,főleg nem abban a helyzetben
Tök jó,egy-két agyhalott firkász a következőket hozta le :

Rosicky: "Esküszöm, hogy Cristianóra szavaztam, de a Fifa Messinek adta a szavazatom"
Buffon szintén CR-re szavazott, de Pirlóra ment a szavazata.
Silva: "Cristianóra szavaztam, de a Fifa Messihez írta be. Szomorú ami történt."
Indonéz újságíró Xavira szavazott, de természetesen Messire került a szavazata.
Pekerman: "Falcaóra szavaztam. De a Fifa szerint Messire, ami nem igaz. Nem tudom mi történt, de én nem szavaztam Messire."

A forrás állítólag az Al Jaazeru,és a La Gazetta.

Na akkor vegyük sorra :
1. Ha így lenne,akkor nyílván nem Buffonét modosítanák meg Pekermanét,akik azért jelentenek valamit a labdarúgásban,és van szavuk is ezekben a körökben,hanem amerikai szamoa,és hasonló focihoz inkompetens dilettánsok szavazatát módosítanák SZERINTEM!

2.Ebből mára világbotrány lenne,nyílván a FIFA kockáztatja egy ilyennel saját hitelességét (amit különben már rég elveszített más okokból)

3.Akkor fölénnyel nyert Leo,hogy biztos úgy rá volt szorulva arra a 4-5 szavazatra mint egy falat kenyérre Very Happy
várjuk meg a nyilatkozatokat. ha van alapja a dolognak,akkor többen fognak szót kérni miatta,mert nem lehet csak úgy elsiklani az ügy fölött
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.10. 11:57:16

20tek írta:
Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.
Most komolyan TE mit látsz azon a jeleneten? Hol látod azt, hogy CR kezet akart fogni?
Siralmas...
Már ne haragudj, de Ferninho egy rossz szót nem szólt... csupán belinkelte a videót annyi kommentárral, hogy érdekesség. Semmi olyat nem írt, ami miatt indokolt lenne ez a kirohanás. Attól, hogy a Madridnak szurkol, nem kell minden hozzászólását hadüzenetnek venni :)

Különben szerintem sem kézfogás akart lenni, tekintve, hogy ha arról lett volna szó, akkor papíron az idősebbnek kell először nyújtania a kezét (már ha feltesszük, hogy ezt CR mester is tudja :D ). Másrészt meg nincsenek ők annyira jóban szerintem, hogy kézfogással üdvözöljék egymást.

Szerk.: hopp, recrea megelőzött :)
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.10. 11:56:21

20tek írta:
Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.
Most komolyan TE mit látsz azon a jeleneten? Hol látod azt, hogy CR kezet akart fogni?
Siralmas...
Nem mintha kenyerem lenne a védelme, de ferinho semmit nem fűzött hozzá az esethez, csupán belinkelte, egy szóval nem mondta, h elhiszi vagy így is gondolja, úgyhogy teljesen indokolatlan a hozzászólásod stílusa, nem is értem ezt a hozzáállást. Továbbá, h mi történt kettejük között, azt egyikőnk sem tudja, csak találgatni tudunk. Egyébként meg ők is emberek, én sem tisztelek minden embert, ők sem biztos, h tisztelik egymást, nincs ebben semmi különös.
20tek
Jugador del Barça

2013.01.10. 11:39:05

Siralmas...
Charlie
Öreg Harcos

2013.01.10. 09:46:09

Nézd/nézzük már meg ezt a videót jobban. CR "lekönyököli" Guardiolát, erre mondja neki, hogy bocs haver. Guardiola meg nyugtázza, hogy semmi nem történt oké. Senki nem akart itt senkivel kezet fogni.

Sok ökör újság meg lehozza címoldalra ilyen olyan címmel.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2013.01.10. 12:03:34-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.10. 09:19:12

Szerintem rossz a cím, inkább ilyesmit tudnék elképzelni:

Mourinho majmolja Messit, a SpecialOne a nézők közé bombázta a labdát :mrgreen: :P

http://www.pixter.hu/video?id=39365

Szép gólokat lőtt tegnap CR, végül is örülök a továbbjutásnak, addig is fáradnak és több meccsük lesz. Ha pedig mi annyival jobb csapat vagyunk, ahogy gondoljuk, akkor simán megverjük őket az elődöntőben. Mondjuk én nem így gondolom, bár addig pár meccs még van és tovább kell jutni.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.10. 09:17:49

fcjoc írta:
nem hiszem hogy kézfogás akart ez lenni, de attól függetlenül ennél nagyobb parasztság nem sok van :wink:
Mondjuk a lökdösődés után nem csoda :D
daffy
Madridista

2013.01.10. 09:01:11

mess2009 írta:az még elmegy, hogy egy gyenge csapat ellen otthon lőnek négy gólt, de az már bunkóság a köbön, ha ezt használják más(ok)lejáratására.
mire gondolsz?
a Modric féle passz: ezzel ugyan semmi bajom, de ideje lenne már felkészíteni a csapatokat az ilyen átlátszó taktikai elemek kivédésére(tudom!! nem könnyű, de nem lehetetlen - gondolom.)
a játékotok 4-5 éve ugyanarra épül. sikerült felkészülni ellene?
mess2009
Director del Fútbol

2013.01.10. 08:44:17

az még elmegy, hogy egy gyenge csapat ellen otthon lőnek négy gólt, de az már bunkóság a köbön, ha ezt használják más(ok)lejáratására. egyesek el vannak ájulva CR. első góljától, szerintem az ilyen távoli lövések legalább akkora kapushibák -alapból - ez még ráadásul félmagasan ment : tipikus kapushiba, rosz helyezkedés, alibi ugrással.ugyanakkor tipikus Real gól( ha meglátja hogy a középpályáról esély van egy belőtt lasztira, mint az állat beindul a kapu felé) a Modric féle passz: ezzel ugyan semmi bajom, de ideje lenne már felkészíteni a csapatokat az ilyen átlátszó taktikai elemek kivédésére(tudom!! nem könnyű, de nem lehetetlen - gondolom.)
gy
Jugador del Barça

2013.01.10. 08:19:42

zalazs88
Barça B

2013.01.09. 22:25:39

Most nézem a real-celta meccset és teljesen más arca van ennek a realnak ha modric is játszik benne.
ferninho
Madridista

2013.01.09. 22:24:57

na mintha az egész Bernabeu skandálná, mindenhol vannak ilyenek... most épp aktuális is ez egy másik topikban.

félidőben 2:0 a Realnak, CR 2 gól, bár 3 lenne ha nem fújnak be egy lest ami egyáltalán nem volt az.
bár tudom, hogy nem itt kéne ezzel pedálóznom, szegény Pedrot jól meg szivatták a hétvégén ez ügyileg. :lol:
madridista
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.09. 22:15:06

lui1698 írta:
ab1daL írta:barcastuff ‏@barcastuff
Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded". =D>
Legalább ez az egy örömük legyen meg szegényeknek az életben.
Boldogok a lelki szegények...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.09. 22:11:26

ab1daL írta:barcastuff ‏@barcastuff
Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded". =D>
Legalább ez az egy örömük legyen meg szegényeknek az életben.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.09. 22:09:52

barcastuff ‏@barcastuff
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
fcjoc
Entrenador del Barça

2013.01.09. 19:29:07

nem hiszem hogy kézfogás akart ez lenni, de attól függetlenül ennél nagyobb parasztság nem sok van :wink:
Válasz küldése