2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
te miről beszélsz?20tek írta: Szánalmas ez a hozzáállás. Több fórumot is megnéztem, mert nem értettem, hogy miért van padon Casillas. A úgynevezett "Madridisták" annyira el vannak ájulva Mourinhotól, hogy gyakorlatilag nem találtam olyan hozzászólást, aki ebbenl a padozásban problémát látna. Ilyen kamu szövegek, hogy pihentetés (egy kapusnál), meg az utóbbi időben nem védett elég jól... Könyörgöm, Casillas az utolsó klasszikus Madridista. Akit még Barcelonában is mindig tiszteltek. Aki nem félt elmondani, hogy Xavi és a többiek a barátai. Nem számít már nálatok semmi. Ha Mourinho fingik egyet, az úgy van jól, sőt az a legjobb dolog a világon, mert ha Mourinho büdös, akkor vele foglalkozik a sajtó. Gratulálok! Tudom, hog minden csapat más, de hogy van olyan csapat, amelynél a szurkolók 80-90%-nál ez az értékrend, az eddig nem hittem volna.
Szánalmas ez a hozzáállás. Több fórumot is megnéztem, mert nem értettem, hogy miért van padon Casillas. A úgynevezett "Madridisták" annyira el vannak ájulva Mourinhotól, hogy gyakorlatilag nem találtam olyan hozzászólást, aki ebbenl a padozásban problémát látna. Ilyen kamu szövegek, hogy pihentetés (egy kapusnálREMY írta:Casillas ebben a szezonban közel sem hozza azt amit tud, így nem árt neki a pihenés. Én örülök, hogy most Adán véd.
Inkább azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Essien helyett miért nem Nacho kezd, és Modric miért ül a padon???
Mourinho... nem értelek.
szerk: Mou mehetsz amerre látsz.... Khedirával és DM-el együtt
Ramos is írt Titonak, mégis játszik. Én inkább a régóta húzódó konfliktust érzem itt a dolgok mögött, Mou próbálja egy kicsit betörni a csékát.Kalap1988 írta:Valami nyilván van a háttérben, de szerintem nem a jókívánság, mert az egész csapat Animó Tito feliratú pólóban ment fel a pályára...Charlie írta:Casillas nem kezdő, pedig egészséges. Gyanús.
C.
Hát az 25.perc körül még szerintem úgy volt, ahogy írtam. Azóta természetesen változott a kép.Tocy írta:Ezt azért erősnek érzem, a Malagának helyzete se volt, a Madridnak viszont igen, mezőnyben sem dominál a Malaga.Sanama írta:Ronaldo szabija óta a Madrid nem igazán tudja, hogy hol vannak, meg hogy mi történik. A Malaga nagyon tetszetősen játszik, csak az a baj, hogy ez tipikus, aztán a végén behúzzák egy megpattanó labdával
Ezt azért erősnek érzem, a Malagának helyzete se volt, a Madridnak viszont igen, mezőnyben sem dominál a Malaga.Sanama írta:Ronaldo szabija óta a Madrid nem igazán tudja, hogy hol vannak, meg hogy mi történik. A Malaga nagyon tetszetősen játszik, csak az a baj, hogy ez tipikus, aztán a végén behúzzák egy megpattanó labdával
Valami nyilván van a háttérben, de szerintem nem a jókívánság, mert az egész csapat Animó Tito feliratú pólóban ment fel a pályára...Charlie írta:Casillas nem kezdő, pedig egészséges. Gyanús.
C.
BejöttVakmacska írta:Olvastam, h Casillasék jókivánságaikat fejezték ki Titonak.
VAjon ezért hány meccses eltiltást kapnak Murinnyótól?
Értelmes edzőből azért sok van, hogy mozdítható is legyen, az már nehezebb.daffy írta:továbbra is azt gondolom,hogy nyáron mourinho megy. klopp,wenger,löw. ebben a hármasban nem látom benitez nevét,remélem nem is kerül képbe. egyébként nekem ez is a sorrendem. nem tudom,hogy ki az,aki értelmes edző és mozdítható.
nanaBarcaman1993 írta: Biztos nyáron oda akar menni és viszi magával Torrest, mert Ronaldo kevés gólt termel.
Biztos nyáron oda akar menni és viszi magával Torrest, mert Ronaldo kevés gólt termel.Mezner2 írta:"Tudok dolgokat, de nem fogok semmit sem mondani a Real Madridról, mert nem hiszem, hogy kellene" - nyilatkozta Benítez.
érdekesvélemények?
mire gondolhatott a költő? esetleg felmerülhetett a neve?? vagy mi történhetett?
Na meg már a kezdő is... Cuenca meg Tello egyszerre kezdett...recrea írta:Akkor csak nekem tűnt úgy, h tavaly mi is ,,beáldoztuk" a classicot, mert olyan akarat gyenge, pontatlan, dekoncentrált játékot ritkán látok tőlünk, mint azon a meccsen. Mondhatnám, ahogy előttem fogalmaztak, a foci szégyene volt, mert hogy focizni ott nem akartunk, az ziher.
Szerintem megint mi vagyunk magasan az esélyesek a BL-re
Én egyáltalán nem fikázásnak szántam.sjd írta:És ennek véletlenül sem volt sportszakmai oka, pl. pihentetés, kupameccs?Vakmacska írta: De azért emlékszem, hogy felhívta Casillas Xavit, és utána nem volt benne a következő meccsen a keretben sem.
De igazából tökmind1, leírhatod 6szor, hogy ez a véleményed, de ha csak annyira futja, hogy egy ilyen gesztus után még fikázd a madridistákat, akkor inkább tartsd magadban.
És ennek véletlenül sem volt sportszakmai oka, pl. pihentetés, kupameccs?Vakmacska írta: De azért emlékszem, hogy felhívta Casillas Xavit, és utána nem volt benne a következő meccsen a keretben sem.
Ha ezt bárki megtenné, az a foci szemen köpése lenne. Több száz millió ember világszerte várja ezt a meccset, sokan nem is néznek focit, csak ezt az egy meccset egész évben.Mezner2 írta:Csak az én szememben vérlázító az,amit a odaát beszélnek néhányan,hogy be kell áldozni a clássicot ??
számomra bármi is van,az év legjobban várt,és legfontosabb meccse a klasszikó, a wembleyben nyert BL-nek kevésbé örültem mint a Clássico 2-6-nak vagy 5-0-nak,szerintem ez a szezon legfontosabb mérközése,ezt beáldozni akármelyik csapatnak is,egyáltalán a feltételezés is felháborító és nevetséges.
Szerintem jobb volt a Bayern tavaly, már a rendes játékidőben eldönthették volna. Én akkor a párharc előtt a bajorokat tartottam esélyesebbnek, igaz, csak egy picivel, be is jött: egy nagyon szoros párharcon mentek tovább.sjd írta:Én ha jól emlékszem (nem kis szenvedés árán) végignéztem mindkét meccset, de a játék képéből egyáltalán nem jött le, hogy a Bayern annyival erősebb lenne. Ha a Real valami futballhoz hasonlót mutatott volna be ott, akkor simán megverik őket. És így is csak a tizenegyeseken múlott.REMY írta: azért tavaly a Bayernt én például az egyik fő esélyesnek éreztem. Aki egy kicsit is tisztában volt a csapatukkal, az láthatta, hogy mennyire egységesek.
Akkor a Realról mit mondjunk?REMY írta:MU-nak a védelme egyenlő a PMFC-vel... elég megnézni hány gólt kaptak a szezonban. a Középpálya sem olyan eget rengető. Egyedül a támadó részleg, ami nagyon erős.![]()
![]()
Mindegy, Manchester angol csapat, a vérükben van, hogy öljék a futballt.
Én ha jól emlékszem (nem kis szenvedés árán) végignéztem mindkét meccset, de a játék képéből egyáltalán nem jött le, hogy a Bayern annyival erősebb lenne. Ha a Real valami futballhoz hasonlót mutatott volna be ott, akkor simán megverik őket. És így is csak a tizenegyeseken múlott.REMY írta: azért tavaly a Bayernt én például az egyik fő esélyesnek éreztem. Aki egy kicsit is tisztában volt a csapatukkal, az láthatta, hogy mennyire egységesek.
Akkor a Realról mit mondjunk?REMY írta:MU-nak a védelme egyenlő a PMFC-vel... elég megnézni hány gólt kaptak a szezonban. a Középpálya sem olyan eget rengető. Egyedül a támadó részleg, ami nagyon erős.
azért tavaly a Bayernt én például az egyik fő esélyesnek éreztem. Aki egy kicsit is tisztában volt a csapatukkal, az láthatta, hogy mennyire egységesek. Erre az évre talán még erősebbek, mert a pad hosszabb lett. Szerintem most a Bayern nyer a legvégén.sjd írta:Tavaly sem láttuk, hogy a Bayern miben tudná megfogni őket. Igazából nagy szükségszerűségek szvsz nincsenek, egyszerűen a két csapat formája alapján a Manchesternek kell továbbmennie.csababarca írta: nem látom,hogy a MU miben tudná megfogni őket.
Abban meg egyetértek, hogy a Real csak magát tudja megverni, de éppen ezért is adok több esélyt a MU-nak. (Na meg azért, mert ezeknek a meccseknek is lesz 90.-91.-92.-93. perce)
Tavaly sem láttuk, hogy a Bayern miben tudná megfogni őket. Igazából nagy szükségszerűségek szvsz nincsenek, egyszerűen a két csapat formája alapján a Manchesternek kell továbbmennie.csababarca írta: nem látom,hogy a MU miben tudná megfogni őket.