Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom mennyi valóságalapja van ennek. Perez remek üzletember, nem gondolom, hogy ilyent mondott volna. Ha el is adják Ronaldót nekik minél több pénz kell, ehhez az kell, hogy a portugál jól játsszon s ehhez szükséges, hogy viszonylag rendbe legyen a lelke.Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/12/27 ... suk_messit
"Pérez Ronaldonak: Annyi pénz kell nekünk érted, hogy megvehessük Messit"
![]()
De jót röhögtem ezen a címen
Ha tényleg ezt mondta Perez, akkor ezzel nagyon a lelkébe taposhatott szegény C-nek, hisz már így is Messi fóbiája van.Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/12/27 ... suk_messit
"Pérez Ronaldonak: Annyi pénz kell nekünk érted, hogy megvehessük Messit"
![]()
De jót röhögtem ezen a címen
Azért nem kap Aranylabdát, mert Messi jobb nála. Mehet akármelyik klubba, ez így marad, erre nem gondolt? Ami a marketingjogokkal kapcsolatos dolgot illeti, azt lehetne orvosolni, de gyanítom, inkább előbbi az, ami igazán fáj neki. Egyébként nem irigylem CR-t, mert valóban rossz érzés, ha ember a legjobb akar lenni, de van nála jobb. De ezen túl kéne már tennie magát, mert már egyértelműen a teljesítménye rovására megy, hogy nem bírja elviselni, hogy az argentin a legjobb. A tavalyi szezon végén szembetűnő volt, hogy mikor Messi elkezdte brutális mennyiségben termelni a gólokat, ő úgy vált egyre görcsösebbé, jöttek a kihagyott büntetők, pedig előtte nagyon nagy százalékban érvényesítette őket.Mezner2 írta:nehezményezi, hogy elképesztő termelékenysége dacára a Real nem tudta őt hozzásegíteni legalább még egy Aranylabdához, illetve a személyével kapcsolatos marketingjogok terén sem tudott kedvező megállapodást kicsikarni.
Zidane-rol nem hallottam, de Valdanoval emléksze, hogy nagyon nem jöttek ki, vmelyiküknek menniük kellett, és szerintem jó döntés volt inkább őt elküldeni.Boixos írta:LG, tök igazad van abban, h nagyon nem jó az, amikor játékosok irányítanak egy klubnál, én is utálom, amikor bármit csinálhat egy edző, mégis az lesz meg, amit a brigádon belüli kiskirályok összehoznak. ez undorító, sunyi dolog, de sztem casillas esetében nem erről lehet szó (persze ezt kizárólag kívülállóként gondolom így, tudja a franc, h mik mennek az öltözőjükben és úgy általában a háttérben). sztem ha vki, akkor a jelenlegi csapatból casillas az egyik, aki maximálisan lojális a klubjához, sztem az a gyerek úgy kel és úgy fekszik le minden nap, h az a célja, h a madrid előrébb legyen. voltak már vele murinnyónak régebben is problémái, ugye azt sem nézte jó szemmel, h xavival és pár válogatott barcással jóban vannak. ezen kívűl ő a csk, akinek a csapatot is képviselnie kell a technic. staff felé, innen is lehetnek problémák bőven. murinnyó úgy ment oda, h abszolút szabad kezet kért és kapott az elnökségtől. ez a szitu akkor is fennáll, ha esetleg ámokfutást rendezne, jelenleg erősen így fest a dolog. van egy kummanagy flash murinnyó körül, h ugye "ahovamegyotta2.évbenleesikablstb", ez lehet, h most itt megáll, gondolom, emiatt is fokozódhat a feszkó, amit azzal próbál meg kezelni (sztem hülye fejjel), h letöri a lábait annak az embernek, akinek az első számú szövetségesének kellene lennie a csapatnál. megteheti, mert 20 misiért lehetne elküldeni, ezzel meg azért el kellene számolnia a főnökségnek is a sociók felé.
sztem lehet, h "most az egyszer" nem a portugálnak van igaza, lehet, h van olyan, amit ő is szrul csinált. ő az az ember, aki a valóban nagy sikerei miatt picit elbillent magától és azt hiszi, h neki már mindent lehet.
az ilyenek szoktak aztán akkorát pofára esni, mint az ólajtó.
lehet, h ez előtt a szitu előtt áll ő is.
(az ikonokkal nem a kiégett játékosokra gondoltam, hanem inkább valdanora és ahogy hallani zidane-ra, akiket szintén az ő javaslatára pattintottak le)
Nyilván vmilyen formában, szinten Iker is felelős a jelenlegi helyzetért, viszont amennyire lejön róla és az eddigi pályájáról, nem az a bomlasztó személyiség, nem a kihanemén, önző, kibírhatatlan ember. Ráadásul nagyobb madridista, mint jo5é lenne, ha akár 120 éves koráig a klubnál maradna. És mint a régi reál egyik (utolsó) oszlops tagja, aki saját nevelésként hírmondója a korábbi mentalitásuknak, szellemiségüknek, sztem besokallt attól, amit a portugál művel a klubbal. Gondolom nem puccsra szánta el magát, csak azért elmondja a véleményét a dolgokról. Ez meg ugye nem játszik Múúnál. Hozzáteszem, egyértelműen alá kell rendelnie magát minden játékosnak az edző akaratának, de van az a szint, ahol azért már talán megosztja az öltözőt, amit a tréner akar. Plusz ebben alaposan benne lehet az a sok megnyilvánulás, amiben érintve akár, vagy ténylegesen, de beszól a játékosoknak. Ami megintcsak önmagában nem lenne baj, csak abban a jellegzetes jo5é formában, ahogy ő szokta. És leginkább a stílusával, egocentrikus viselkedésével, a játékosokra való kakidobálással lehetnek bajok. Amik sztem nagyobbak, mint az, h Iker visszaszól. Ugyanis az öltözőben is a csékának lehet a legnagyobb véleményalkotási joga, ráadásul biztosra veszem, h nincs egyedül az "ellenzékben" a kapus. Maximum nem annyira adnak ennek hangot, nem akarják kihúzni jo5énál a gyufát, mert ismerve őt minden követ megmozgatna később (még a klubot elhagyva is már), h leszedje róluk a keresztvizet, mert tudjuk mennyire szokása,h mindig mindenért kizárólag más a hibás, ok, felelős. Ha néha bevállalja a felelősséget, akkor is olyan második félmondattal, h azzal már félig már másra mutogat.LG írta: A jelenlegi helyzet: nem igazán látok bele, hogy milyen helyzet uralkodik a csapaton belül, de Casillas lehet az egyik csapatmorált bomlasztó tényező, és ezért akarja őt Mourinho rendre utasítani. Könnyen lehet, hogy ebbe bele is bukik a portugál, de nem hinném, hogy ettől még a Real öltőzőjén belül eltűnik a feszültség a játékosok között. Casillas akármekkora ikon is, nem szabadba, hogy nagyobb befolyása legyen, mint a mindenkori edzőnek, ő is egy játékos, neki is alá kell vetnie magát a csapatérdeknek, és az edző utasításainak. Ha ezt nem teszi meg, azzal sokat árt a csapatnak.
Itt persze mindenki Mourinhora dobálja a sarat, mert őt nem szokás szeretni, Casillas pedig szent tehénnek számít Madridban, pedig lehet, hogy utóbbi IS alaposan felelős a kialakult helyzetért.
.
ezzel abszolút egyetértek, viszont ha Mou-t valamelyik Barca edzőhöz kéne hasonlítani akkor az Gál Lajos lenne...A holland válogatott, vagy Rijkaard féle Barca utolsó két éve tökéletes példa, hogy milyen az, ha az edzőnek néhány játékos nem hajlandó alávetni magát. Mindkét csapat nagyon erős kerettel rendelkezett, de a fekete bárányok megpecsételték a sorsukat.
Az utolsó bekezdésed valószínű, hogy be fog igazolódni. De egyébként szerintem nem kell annyira védeni az a Real jelenlegi ikonjait sem, mert ők is a klub kerékkötői. Pl. akik már elmentek Mourinho érkezésekor, vagy az előtt, pl. Raul, Guti. Egyértelműen évekig csak hátráltatták a csapatot, a nevükből éltek, jóval hamarább kellett volna őket elküldeni, de ugye nem lehetett, mert ikonok voltak. Az sem véletlen, hogy a spanyolok akkor lettek végre sikeresek, mikor Aragonés kiiktatta a beteg fogat.Boixos írta:akármekkora pápa a mú, sztem ezzel a casillas-os történettel elásta magát. ha volt olyan a csapatnál és a sleppnél aki eddig nem utálta, az ezek után már biztos, h nem lesz iránta közömbös, h finoman fogalmazzak. ráadásul, ahogy hallani, ez nem az első esete volt a portugálnak, h ikonokhoz nyúlt hozzá, mentek is el már miatta a brigádból, ha igaz.
a szalmaszálról meg annyit, hogy olyan csapattal, akik már nem állnak ki az edzőjükért, soha az életben nem fog bl-t nyerni.