Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nkoudou lesz azBob_Marley írta:Allessandrinit inkább hagyjuk.visca el barca írta:kis túlzással jelenleg ő, meg alessandrini azok akik érnek vmit a csapatbanNkoulou szerintem már most jobb. Rekiktől sokat várok, meg aztán jöttek fel B-ből is emberek, hátha valaki beindul. Plusz továbbra sem zárom ki, hogy ne igazoljon a Marseille, Cabellán kívül szinte nem költött a csapat, miközben befelé meg jött "dögivel". Nagy Ádám gyere Marseillebe.
Allessandrinit inkább hagyjuk.visca el barca írta:kis túlzással jelenleg ő, meg alessandrini azok akik érnek vmit a csapatban
biztos a pénz miatt, ugye márszej előtt volt a macskakajában, meg a lokomotivban isfanbarca írta:Annyira szereti a ruszkiknál vagy pénz?visca el barca írta:szpartak moszkvát csiripelik, de még nem írt alá
Furcsa, mert maradhatna a Ligue 1-ben, vagy akár mehetne erősebb bajnokságba is.
Annyira szereti a ruszkiknál vagy pénz?visca el barca írta:szpartak moszkvát csiripelik, de még nem írt alá
Lass is elment? Hova?Bob_Marley írta:Ez így nagyon komolytalanná kezd válni....Bakker elengedtük a gerincet. Mandanda-Nkoulou-Diarra-Batshuayi....ez így egy az egyben a saját kaputól a ellenfél kapujáig volt a csapat, na meg Mendy....Valahogy csak lesz, de azért ááááá..........
Ebben egyet értek veled, régebben már én is felvetettem. Főleg az olaszoknál divat ez, de Neymarnál sem értettem, hogy miért kell annyi felé fizetni, szerencsétlen Santos meg csak a töredékét kapta az átigazolási összegnek, amit mai napig csak találgatunk.Samper írta:A FIFA-nak sürgősen meg kéne szűntetni, hogy egy játékosnak több tulajdonosa legyen. Legyen egyetlen "főtulajdonos", aki kifelé teljes jogú. Hogy bevon másokat a tulajdonjogába, az legyen a magánügy és belső elszámolások terepe.
A Lazio honlapján is fenn van és egy közleményt is kiadtak, hogy Bielsa az új vezetőedző!visca el barca írta: ezt már a serie A topicban is olvastam, de leszámítva egy-két magyar szennylapot, sehol nem olvastam róla. a lazio hivatalos honlapján is kis simeonet írják edzőnek. ha bielsa lenne az edző, akkor már a nyári felkészülést is vele kezdték volna meg
Igen, ez biztosan benne van vastagon, mert a Lotito ilyen teren Perez es Berlusconi torz szerelemgyereke aki azt is megmondaná az edzonek hogy mikor vegyen levegőt. Olasz lap is lehozta, gépről majd beszurom ide.palesz77 írta:Bielsa lett volna, de nem fogadta el végül az ajánlatot, és ebből jött az, hogy ő lesz az argentin edző. De nála az is lehet ok, hogy szimplán nem elégedett az ajánlattal amit kapott, nem muszáj, hogy köze legyen a válogatotthoz szerintem..
ezt már a serie A topicban is olvastam, de leszámítva egy-két magyar szennylapot, sehol nem olvastam róla. a lazio hivatalos honlapján is kis simeonet írják edzőnek. ha bielsa lenne az edző, akkor már a nyári felkészülést is vele kezdték volna megtatesz1990 írta:Ő nem a Lazio kispadjára ül le ősztől?Veidt_madridista írta:Csak a felvetodott gondolatokra - 99% hogy Bielsa lesz az argentinok edzoje.
Ő nem a Lazio kispadjára ül le ősztől?Veidt_madridista írta:Csak a felvetodott gondolatokra - 99% hogy Bielsa lesz az argentinok edzoje.
Ezt én is olvastam, illetve azt hogy kérdezte, ha egy olyan legendával mint Messi így bánnak, akkor ő vele hogy bánnának.Nero. írta: A napokban azt nyilatkozta hogy nem dolgozik együtt olyan szövetséggel akik így bánnak egy olyan legendával mint Messi. Kár érte, remélem azért megváltozik a véleménye mert szép házasság lenne amúgy. Ha valakivel akkor vele tényleg hozhatják a VBt.