Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Boixos
Llegenda del Barça

2012.12.18. 12:17:16

REMY írta:
Boixos írta:kellene vmi saját díjat kreálnia a rűdnek, ahol ő dönti el, h merre hány méter. akkor odaadhatná a portugálnak, mondjuk a "ki ült legtöbbször az első sorban" kategóriában. biztos mindenki hülye, csak ő látja tisztán a dolgokat.
nem akarok belemenni, de fordított esetben meg Csak ti látjátok tisztán a dolgokat és mindenki más hülye.... ez egy végtelen vita...
ebbe tényleg nem érdemes belemenni,mivel nem az fcb szurkolótábora és pláne nem az eurobarca.hu dönt ezekben a kérdésekben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
REMY
Madridista

2012.12.18. 12:14:44

Boixos írta:kellene vmi saját díjat kreálnia a rűdnek, ahol ő dönti el, h merre hány méter. akkor odaadhatná a portugálnak, mondjuk a "ki ült legtöbbször az első sorban" kategóriában. biztos mindenki hülye, csak ő látja tisztán a dolgokat.
nem akarok belemenni, de fordított esetben meg Csak ti látjátok tisztán a dolgokat és mindenki más hülye.... ez egy végtelen vita...
Boixos
Llegenda del Barça

2012.12.18. 12:13:04

kellene vmi saját díjat kreálnia a rűdnek, ahol ő dönti el, h merre hány méter. akkor odaadhatná a portugálnak, mondjuk a "ki ült legtöbbször az első sorban" kategóriában. biztos mindenki hülye, csak ő látja tisztán a dolgokat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.18. 12:12:38

Deus írta:Meeeeert hogy? :lol:
Már megmondták nem?! Ő nyert bajnokságot és szuperkupát :D Ja meg azért, mert Gullit is megmondta, és ha ő azt mondja akkor gondolom az úgyis van! :lol:
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.12.18. 12:03:10

ab1daL írta:„Jobban megérdemli, mint Messi...
Meeeeert hogy? :lol:

ab1daL írta:...és nem szolgált rá arra, hogy a FIFA, valamint a szervezők megalázzák azzal, hogy élőben kelljen végignéznie azt, ahogy Messi elviszi előle a díjat.”
Kép
KépKép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.12.18. 11:47:39

Ruud Gullit: „C.Ronaldo megérdelemlné, hogy őt válasszák a világ legjobb játékosának.”

„Jobban megérdemli, mint Messi, és nem szolgált rá arra, hogy a FIFA, valamint a szervezők megalázzák azzal, hogy élőben kelljen végignéznie azt, ahogy Messi elviszi előle a díjat.”

„A legutóbbi UEFA díjátadón, ahol a legjobb Európában játszó játékost jutalmazták, nem nyert. De ő ott volt, az első sorban ült.”

„Minden tiszteletem az övé azért, amit csinál. Azonban el tudom képzelni, hogy mindenkinek meg fogja mondani, hogy többet nem jelenik meg az ilyen eseményeken, ha újra rosszul alakulnak a dolgok az ő szempontjából.”

Kiemelt részen szakadtam... :D Mekkora áldozatot hozott szerencsétlen portugál, hogy elment a díjátadóra, ahol ő is nevezve volt, és szegénynek végig kellett néznie, hogy nem ő nyert.. Biztos összetört ettől lelkileg..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Subinho
Director del Fútbol

2012.12.18. 11:01:01

José mester tegnap bejelentette, hogy szerinte elszállt a liga és a Real nem lehet bajnok. Szépen leveszi a terhet a játékosairól... :) Viszont érdekes, hogy évek óta nem sikerült a Realnak a Barca fölé nőnie, egyszer sikerült, ez most látszik igazán mekkora erőfeszítésükbe került. Csúcson jártak, de kipukkadt a lufi, a Barca viszont csúcson van és lesz is még sokáig. Idén ez látszik is!!! Nagyon felpörögtek a srácok!!! Ehhez persze kellett a tavalyi kudarc élmény, de most megállíthatatlannak tűnnek, a Real meg fáradt és fásult... Mint egy autó, akinek kitaposták a lelkét is és eddig tartott. A Barca meg még be sem kapcsolta a nitrót... :)
albicelesteX
A Vadász

2012.12.18. 08:55:13

De unom már ezeket a minuszozásokat,meg hogy fagy van madridban...Nyugtával a napot...nehogy aztán a végén ők nevessenek...Bízok a fiúkban,de Ők is korrekten kezelik ezt,lagalábbis kifelé...szerintem óvatosabban kéne...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.18. 08:43:54

Most nézem, hogy a Real következő ellenfele a Malaga.
Remélem Pelle megcirógatja volt csapatát. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.12.17. 22:21:12

nem tudom, mit szólna perez, wenger tizenéves frankofón versenyzőihez, akikből csapatot akarna építeni a jó öreg arzén. :D
madridban nem a türelemről híresek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.12.17. 21:36:56

Initom írta:
daffy írta:
...
Klopp szerint mozdíthatatlan. Ahogy Löw is :)

A portugálos témát adom.
Szerintem Klopp sajnos nem az. (bírom a Dortmundot), nem hülye, nagyon szép eredményeket ért el, de amíg a Bayernnél kb bármilyen keretet alakíthatnak ki, mindig ők lesznek az esélyesek, Hál Isten az elmúlt két szezonban szépen megtréfálták őket a sárga feketék, de Klopp elérte a maxot kb. Még talán egy legjobb 8-4 benne van a Blben, és kifújt. Szóval biztos,hogy hamarosan (ha lesz nagy csapatból hívója) el fog menni, már ha persze kihívásokra vágyik, és akarna Nemzetközi téren is nyerni valamit.

Löwnek max a VB van még hátra szerintem, ha ott sem nyernek, azért megy, ha nyernek, meg azért kb :) (bár ne nyerjenek). szóval itt igaz,h mozdíthatatlan egyelőre.

Klopp és Wenger szerintem vastagon benne van a kalapban. Egyiket se szeretném ha ott kötne ki (Kloppot bírom, míg Wengert annyit saraztam a trófeahalmozásáért, hogy fájó lenne ha véletlenül a végén még pont a Madriddal tréfálna meg minket. bár nem hiszem, őszintébb focit játszik,és az a foci jobban fekszik nekünk,mint a Mou féle tankcsata)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Initom
Entrenador del Barça

2012.12.17. 19:47:20

daffy írta:
...
Klopp szerint mozdíthatatlan. Ahogy Löw is :)

A portugálos témát adom.
Abi & Tito
daffy
Madridista

2012.12.17. 19:04:28

sjd írta: Akkor igazából azt nem értem, hogy mi lenne a megoldás. Volt olyan is, hogy a vezetés pakolta az edzők alá számolatlanul a játékosokat, volt olyan is, hogy az edző teljhatalmat kapott és azt hozott, akit akart, és egyik sem volt jó. Sztem kicsit a csodát várjátok, mert a Barcán kívül nem nagyon van olyan mostanában a futballvilágban, hogy egy csapat tartósan jó tud lenni. Nem lehet minden bajnokságot, BL-t megnyerni.
Ha viszont csak a szép foci lenne a lényeg, akkor meg az elnökség eleve nem hozta volna a klubhoz Mourinho-t. Ők pont azt akarták, hogy még ha 11 Joey Bartonnal áll is fel a csapat, legalább egy nyamvadt kupát hozzanak össze, és ez kétségkívül be is jött. Sztem nem sok szurkoló lenne hajlandó ezt elcserélni mondjuk az Arsenalhoz hasonló (szép és erdménytelen) focira.
nekem csak a foci milyensége számít. tojok a kupákra,azok nem az enyéim,nekem az élmény marad,ha marad. ennél fogva a pénzügyi rész sem érdekel,sem az,hogy essien szabadidejében mit csinál. nekem az a 90 perc kell,amit a gyöpön töltenek a fiúk.
a tejhatalommal nem lenne különösebb baj,ha nem egy semmirekello(már elnézést) kapta volna meg. az edző igazol és állítja össze a taktikát,stb. ennek ellenére jó ha van sportigazgató és ilyen-olyan segédmunkás is,nem kell mindent egy emberre bízni. az edző legyen edző,ne a josé féle menedzser. a probléma az volt,hogy ezt mourinho kapta meg és ő olyan,amilyen(én is támogattam a kinevezését anno,nem tagadom). a madrid stílusához illő játékra van szükség és olyan edzőre,aki ezt meg tudja valósítani úgy,hogy teszi mindezt értelmes emberhez illő stílusban
Kit tudnál elképzelni Mou helyett?
nem értek én ehhez :)
és nem is nézek annyi focit. a dortmund kifejezetten tetszett,wenger is képes igényes futballt játszatni,ha van hozzá alapanyag,löw se kutya,de nekem ő hatalmas kérdőjel

én azt tippelem,de tényleg csak a hasamra ütök,hogy 2 éven belül nem marad portugál a csapatnál
Initom
Entrenador del Barça

2012.12.17. 19:00:04

pique beoltotta mou-t:
‎"Van, akit hordágyon visznek le, és két napra rá már topformában játszik" - utalt Lionel Messi gyors felépülésére José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az Espanyol elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatóján.

A Barca védője, Gerard Piqué így reagált Mourinho kijelentésére: "Hogy értené? Nem is volt futballista."

:'DD

Végre nem egymás savazása megy itt,és értelmes téma van.

Mou kb a fél világgal megutáltatja a Realt.

Sose értettem,hogy egy ilyen neves klub hogy engedhet meg magának egy ilyen edzőt.Porba tiporja mind azt amire büszkék voltak ott...

Daffy! Kit tudnál elképzelni Mou helyett?
Szerintem Pellegrinit nem szabadott volna elküldeni. Ha jól emlékszem,96 pontot gyűjtött az első évében,csak hát voltunk mi aki 99 et.

És ez már az alább írottakkal egyet értve a klub,vagyis Perez hibája.

Mindig a fejétől bűzlik a hal. Nem hiába távolították el anno. A történelem ismételni fogja önmagát...miután Mou visszament Angliába.
Kb már csak a jegy hiányozhat neki,mert ez a szereplés eddig vérgyenge.

Ha a city ellen nincs a drámai fordítás,még rosszabb lenne a helyzetetek...akkor hatalmas szerencsétek volt. Azadott egy kis löketet a csapatnak,ami szerintem mostanra elfogyott.

Valamint úgy gondolom,hogy odaát az öltöző is a feje tetejére állhatott. Mikor már Casillas,Ramos stb. összeveszik az edzővel -ÉS AZ NYILVÁNOSSÁGRA IS JÖN !!- az már nem semmi.
A spanyolok amúgy sem szívlelik a portugálokat...itt pedig van egy pár. Szembe tűnő volt,Coentrao szerepeltetése is Marcelo kárára,aki szerintem kb 3 szor jobb balhátvéd...

Van ott gond rendesen
:twisted:
Abi & Tito
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.17. 18:56:39

daffy írta:a hollandok a calderon-éra hozadékai,most pedig perez hatalma alatt az edző tejhatalmat kapott és telerakta a fehér mezt mindenféle falábúval vagy olyanokkal,akiket rosszul használ,stb. lásd feljebb. ismétlem magam. ezzel a kerettel nagyon szép focit lehetne játszatni,latinosat. persze attól még a játékosok nem lesznek jobbak,de ennél lényegesen többre képesek
Akkor igazából azt nem értem, hogy mi lenne a megoldás. Volt olyan is, hogy a vezetés pakolta az edzők alá számolatlanul a játékosokat, volt olyan is, hogy az edző teljhatalmat kapott és azt hozott, akit akart, és egyik sem volt jó. Sztem kicsit a csodát várjátok, mert a Barcán kívül nem nagyon van olyan mostanában a futballvilágban, hogy egy csapat tartósan jó tud lenni. Nem lehet minden bajnokságot, BL-t megnyerni.
Ha viszont csak a szép foci lenne a lényeg, akkor meg az elnökség eleve nem hozta volna a klubhoz Mourinho-t. Ők pont azt akarták, hogy még ha 11 Joey Bartonnal áll is fel a csapat, legalább egy nyamvadt kupát hozzanak össze, és ez kétségkívül be is jött. Sztem nem sok szurkoló lenne hajlandó ezt elcserélni mondjuk az Arsenalhoz hasonló (szép és erdménytelen) focira.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.17. 18:37:58

Mezner2 írta:Az igazi kérdés az,ezesetben,hogy ha kivennénk CR-t az mit hozna ki a többiekből,és magából a csapatból .
Szerintem eleinte kóros önbizalom-csökkenést, aztán ha ezen túl tudnak lépni, akkor jobb játékot.
A probléma az, hogy kit tennének be helyette? Callejónt?...

Bár ha elpasszolnák a PSG-nek egy valag pénzért, és leigazolnának az összegből egy világklasszis középcsatárt + Bale-t, akkor biztosan jobban járnának.
daffy
Madridista

2012.12.17. 17:41:42

Mezner2 írta: Az igazi kérdés az,ezesetben,hogy ha kivennénk CR-t az mit hozna ki a többiekből,és magából a csapatból .
mourinhoval? azt inkább ne nézzük meg
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.17. 17:32:13

daffy írta:
A magam részéről igazat adok neki valamilyen szinten,persze van túlzás is benne bőven.
akkor értenék vele egyet,ha a real játéka olyan lenne,amilyennek lennie kéne. a mostani "fociba" illik[/quote]

Az igazi kérdés az,ezesetben,hogy ha kivennénk CR-t az mit hozna ki a többiekből,és magából a csapatból .
Boixos
Llegenda del Barça

2012.12.17. 15:37:30

nem lehet, h esetleg rossz a koncepció? meg lehet nézni a cityt, v majd nemsokára a psgt és a többi ilyen milliárdokból összerakott kupacot. nem evidens, h a nagylóvé+edzőpápa kombó mindig be fog jönni, lehet, h az alulról építkezés többet ér, pláne, ha olyanokból építkezünk, akik piszok jól tudnak focizni. napjainkban ez a brigád a barcsellona, ezért vagyunk ott, ahol.
PUYOL-XAVI-INIESTA
daffy
Madridista

2012.12.17. 15:37:12

sjd írta: Abban egyetértünk, hogy nem az igazolások fogják megváltani a világot, de tényleg kíváncsi lennék, hogy kicsit részletesebben szted miért az edző sara.
Mert én azt látom, hogy Zsozé összehozott egy csapatot, amely végre meg tudta verni a Barcát, nem csak egy-két meccsen, hanem végül a bajnokságban is, továbbjutott a BL-nyolcaddöntőből stb. Ezt én madridistaként korszakos sikerként értékelném.
vannak elvitathatatlan érdemei,pl a kupa. mourinho ideérkeztével kapott egy korszakos,világlegjobbja barcát maga ellen,aki a madriddal úgy fel is törölte a padlót,mint annak a rendje. létrehozott egy taktikát,amely védekezésen,kőkemény védekezésen és gyors 2-3 passzos támadásokon alapul. ez kiváló a barcelona ellen,aki dominál,feltolja a védelmét és 11 emberrel támad. ebbe hozott játékosokat. dm-cr ugye a sebességükkel tökéletesen alkalmasak a gyors támadásra. alonso eléggé hátra van tolva ahhoz,hogy szervezzen és 1-1 váratlan labdával indítsa a többieket. a baj az,hogy ez minden meccsen így van. egy barca elleni csapat játszik nem a barca ellen. khedira mi a fenét kolbászol az ellenfél 16osán? alonso miért nem pihen? sahin?? modric miért nem alap kezdő? higuaint miért erőltetjük? miért angol kiscsapat módjára focizunk? josé nem ismeri el a hibáit,mindent másra ken,úgy viselkedik,mint egy nyomorult amatőr. hála neki,a világsajtó számára a real a fekete bárány és mivel egy bajnokságban van a barcával,akik 3-4 éve virágoznak és messi is a fedélzeten van,adódik a tökéletes ellentét megléte. ezzel lehet manapság eladni az újságot. ezt is ő hozta. és még sorolhatnám
de ha tippelnem kéne, Te sem savaztad Di Mariát meg Özilt amíg ment a szekér.)
ezzel pont mellényúltál. özil első éve után itt a forumon kellett elnézést kérnem,hogy elleneztem a német különítményt
És mindez edzőtől független, pont ezért hoztam fel Robbent, de mondhatnám kb. az összes hollandot.
Mert ha ez már évek óta így van, az igenis a klub sara és nem az edzőé. Capellotól Mourinhoig, Robinhotól Modricig ugyanaz a minta látható az elmúlt években
a hollandok a calderon-éra hozadékai,most pedig perez hatalma alatt az edző tejhatalmat kapott és telerakta a fehér mezt mindenféle falábúval vagy olyanokkal,akiket rosszul használ,stb. lásd feljebb. ismétlem magam. ezzel a kerettel nagyon szép focit lehetne játszatni,latinosat. persze attól még a játékosok nem lesznek jobbak,de ennél lényegesen többre képesek
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.17. 15:22:06

daffy írta:ez hozé sara,nem a realé. nem véletlenül került a csapatba alonso,coentrao,robben,stb. de ha nem a posztjukon vannak játszatva,ha nem azt játszhatják,amit tudnak és ha egy idegen szisztémába vannak esetleg beleerőltetve,akkor elfogadható a gyenge teljesítmény. nem alonso számlájára írom,hogy nincs pihentetve és ettől 30 fölött gyengébb,hogy nincs normális alternatívája a csapatban.
nem khedira hibája,hogy nem tud támadni és egy realhoz botlábú. annak a hibája,aki meg akarta szeretni és modric helyén erőlteti.
Abban egyetértünk, hogy nem az igazolások fogják megváltani a világot, de tényleg kíváncsi lennék, hogy kicsit részletesebben szted miért az edző sara.
Mert én azt látom, hogy Zsozé összehozott egy csapatot, amely végre meg tudta verni a Barcát, nem csak egy-két meccsen, hanem végül a bajnokságban is, továbbjutott a BL-nyolcaddöntőből stb. Ezt én madridistaként korszakos sikerként értékelném.
És ugyanakkor olyan játékosokról derül ki évente, hogy botlábúak, akik még előző évben a csapat sikerének komoly letéteményesei voltak. (Nem emlékszem pontosan, de ha tippelnem kéne, Te sem savaztad Di Mariát meg Özilt amíg ment a szekér.) És mindez edzőtől független, pont ezért hoztam fel Robbent, de mondhatnám kb. az összes hollandot.
Mert ha ez már évek óta így van, az igenis a klub sara és nem az edzőé. Capellotól Mourinhoig, Robinhotól Modricig ugyanaz a minta látható az elmúlt években.
daffy
Madridista

2012.12.17. 14:50:40

sjd írta:
visca el barca írta:a jövőre nézve pedig sztem sokkal fontosabb h vegyenek legalább 3 minőségi játékost, mint hogy ki lesz az edző. arbeola, khedira, higu, di maria helyére beujitanak, mondjuk falcaot, sagnat, m'vilat, meg mondjuk mária helyére vkit azért lehet egy kicsit megijednék.
Az a helyzet, hogy ilyet kb. minden átigazolási időszakból tudnék idézni. Majd ha jön Robben/Sneijder/Kaká/CR/Alonso/Benzema/Sahin/Coentrao/Modric stb. stb. akkor jó lesz a csapat. Aztán jöttek ezek az emberek, és nem lett jobb. Eléggé beszédes az is, milyen játékostemető a Real már évek óta.
A Real pont az a klub, amelyik megteheti, hogy azt vegyen meg, akit akar, úgyhogy sztem nincs értelme erre fogni a sikertelenséget.
Érdekes, tavaly ezek a gyenge játékosok elég simán nyerték a bajnokságot és mellé még rúgtak brutális mennyiségű gólt, most meg hirtelen miattuk rossz a csapat.
ez hozé sara,nem a realé. nem véletlenül került a csapatba alonso,coentrao,robben,stb. de ha nem a posztjukon vannak játszatva,ha nem azt játszhatják,amit tudnak és ha egy idegen szisztémába vannak esetleg beleerőltetve,akkor elfogadható a gyenge teljesítmény. nem alonso számlájára írom,hogy nincs pihentetve és ettől 30 fölött gyengébb,hogy nincs normális alternatívája a csapatban.
nem khedira hibája,hogy nem tud támadni és egy realhoz botlábú. annak a hibája,aki meg akarta szeretni és modric helyén erőlteti.

a keret adott a világ top3ba kerüléséhez. minőségi játékosokkal. maximum 4 igazolással vagy cserével már-már elégedetten dőlnék hátra. de jöhet ide falcao vagy m'vila vagy maga air sanyi,ha angol focit nyomatunk egy máshoz szokott csapatban.
jöjjön egy bayern vagy mu az első körben és vagy lépjen át rajtuk a csapat vagy rombolják porig josé mítoszát. én egyébként nem fogadnék rá,hogy a real a mu ellen előbb esne ki,mint egy donyeck ellen. bárki jön 50%ot adok jelenleg
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.17. 14:33:46

visca el barca írta:a jövőre nézve pedig sztem sokkal fontosabb h vegyenek legalább 3 minőségi játékost, mint hogy ki lesz az edző. arbeola, khedira, higu, di maria helyére beujitanak, mondjuk falcaot, sagnat, m'vilat, meg mondjuk mária helyére vkit azért lehet egy kicsit megijednék.
Az a helyzet, hogy ilyet kb. minden átigazolási időszakból tudnék idézni. Majd ha jön Robben/Sneijder/Kaká/CR/Alonso/Benzema/Sahin/Coentrao/Modric stb. stb. akkor jó lesz a csapat. Aztán jöttek ezek az emberek, és nem lett jobb. Eléggé beszédes az is, milyen játékostemető a Real már évek óta.
A Real pont az a klub, amelyik megteheti, hogy azt vegyen meg, akit akar, úgyhogy sztem nincs értelme erre fogni a sikertelenséget.
Érdekes, tavaly ezek a gyenge játékosok elég simán nyerték a bajnokságot és mellé még rúgtak brutális mennyiségű gólt, most meg hirtelen miattuk rossz a csapat.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.17. 14:22:21

Hm...
Úgy érzem valami gond van a madridiaknál. Az nem normális, hogy a Celtától kikapnak, majd a következő meccsen otthon ikszelnek az Espanyollal, akiket köztudott, hogy bucira szokták verni őket.
Ha továbbra is ilyen formában maradnak, akkor ha februárban kikapnak egy erősebb ellenfelet a béelben, simán megtörténhet, hogy kiesnek a 16 között.
Juventus, MU vagy a BM is kitudja őket ejteni, akkor meg már se bajnokság, se béel, se semmi. :roll:
Kíváncsi vagyok, hogy Mou magától elmegy, vagy kirúgják év végén. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.17. 13:51:44

LG írta:Daffy, ahogy láttam lejjebb nagyon lehúzta Özilt, pedig sztem kiváló játékos, a tavalyi sikerek egyik kulcsa ő volt. Az ő rossz formája az egyik ok lehet a Real gyengeségére.
lehet tavaly jó volt, de idén a létező legnagyobb alibit mutatja be! állandóan a védők mögött bujkál, megjátszhatatlan, nincs két jo meccse egymás után. én már mikor megvették is azt mondtam, hogy ő kevés egy madridba. akárcsak di maria. szerintem a tavalyi év volt az nekik amikor minden összejött (kicsit olyan mint a mostani nekünk). az meg hogy ennyire visszaestek egyértelműen jo5é hibája. lehet fogni a nyári túrázgatásra meg miegyebekre de felesleges. megszerzik a vezetést és máris bekkelnek. cserék egyáltalán nincsenek, marcelo-coentrao, benz-higu, meg előre a csoda modric, akit világmegváltóként vártak, ehelyett alig alig kezd, ráadásul 2 meccset nem bír zsinórba (azért ez mókás egy olyantol aki X évet lehuzott a pl-ben :D)
vicces mikor azt olvasom h nem fontos a bajnokság, majd a bl, hát én ebben a csapatban semmi potenciált nem látok arra h bl-t nyerjenek. jó, az más tészta mint a bajnokság, meg arra lehet pörögni ezerrel, de hát a többi csapat is megakarja nyerni. egy jó sorsolással (kezdetnek mondjuk a s04) talán van esélyük, de ha mondjuk két erős gárdán (mi, mu, bm) vezet az útjuk akkor 1000%-ig biztos vagyok benne h elvéreznek.
jo5é pedig nyáron veszi a kalapját, akármi lesz. a jövőre nézve pedig sztem sokkal fontosabb h vegyenek legalább 3 minőségi játékost, mint hogy ki lesz az edző. arbeola, khedira, higu, di maria helyére beujitanak, mondjuk falcaot, sagnat, m'vilat, meg mondjuk mária helyére vkit azért lehet egy kicsit megijednék.

de csak kicsit, mert mi vagyunk a legjobbak :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése