2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ebbe tényleg nem érdemes belemenni,mivel nem az fcb szurkolótábora és pláne nem az eurobarca.hu dönt ezekben a kérdésekben.REMY írta:nem akarok belemenni, de fordított esetben meg Csak ti látjátok tisztán a dolgokat és mindenki más hülye.... ez egy végtelen vita...Boixos írta:kellene vmi saját díjat kreálnia a rűdnek, ahol ő dönti el, h merre hány méter. akkor odaadhatná a portugálnak, mondjuk a "ki ült legtöbbször az első sorban" kategóriában. biztos mindenki hülye, csak ő látja tisztán a dolgokat.
nem akarok belemenni, de fordított esetben meg Csak ti látjátok tisztán a dolgokat és mindenki más hülye.... ez egy végtelen vita...Boixos írta:kellene vmi saját díjat kreálnia a rűdnek, ahol ő dönti el, h merre hány méter. akkor odaadhatná a portugálnak, mondjuk a "ki ült legtöbbször az első sorban" kategóriában. biztos mindenki hülye, csak ő látja tisztán a dolgokat.
Meeeeert hogy?ab1daL írta:„Jobban megérdemli, mint Messi...
ab1daL írta:...és nem szolgált rá arra, hogy a FIFA, valamint a szervezők megalázzák azzal, hogy élőben kelljen végignéznie azt, ahogy Messi elviszi előle a díjat.”
Szerintem Klopp sajnos nem az. (bírom a Dortmundot), nem hülye, nagyon szép eredményeket ért el, de amíg a Bayernnél kb bármilyen keretet alakíthatnak ki, mindig ők lesznek az esélyesek, Hál Isten az elmúlt két szezonban szépen megtréfálták őket a sárga feketék, de Klopp elérte a maxot kb. Még talán egy legjobb 8-4 benne van a Blben, és kifújt. Szóval biztos,hogy hamarosan (ha lesz nagy csapatból hívója) el fog menni, már ha persze kihívásokra vágyik, és akarna Nemzetközi téren is nyerni valamit.Initom írta:Klopp szerint mozdíthatatlan. Ahogy Löw isdaffy írta:
...![]()
A portugálos témát adom.
Klopp szerint mozdíthatatlan. Ahogy Löw isdaffy írta:
...
nekem csak a foci milyensége számít. tojok a kupákra,azok nem az enyéim,nekem az élmény marad,ha marad. ennél fogva a pénzügyi rész sem érdekel,sem az,hogy essien szabadidejében mit csinál. nekem az a 90 perc kell,amit a gyöpön töltenek a fiúk.sjd írta: Akkor igazából azt nem értem, hogy mi lenne a megoldás. Volt olyan is, hogy a vezetés pakolta az edzők alá számolatlanul a játékosokat, volt olyan is, hogy az edző teljhatalmat kapott és azt hozott, akit akart, és egyik sem volt jó. Sztem kicsit a csodát várjátok, mert a Barcán kívül nem nagyon van olyan mostanában a futballvilágban, hogy egy csapat tartósan jó tud lenni. Nem lehet minden bajnokságot, BL-t megnyerni.
Ha viszont csak a szép foci lenne a lényeg, akkor meg az elnökség eleve nem hozta volna a klubhoz Mourinho-t. Ők pont azt akarták, hogy még ha 11 Joey Bartonnal áll is fel a csapat, legalább egy nyamvadt kupát hozzanak össze, és ez kétségkívül be is jött. Sztem nem sok szurkoló lenne hajlandó ezt elcserélni mondjuk az Arsenalhoz hasonló (szép és erdménytelen) focira.
nem értek én ehhezKit tudnál elképzelni Mou helyett?
Akkor igazából azt nem értem, hogy mi lenne a megoldás. Volt olyan is, hogy a vezetés pakolta az edzők alá számolatlanul a játékosokat, volt olyan is, hogy az edző teljhatalmat kapott és azt hozott, akit akart, és egyik sem volt jó. Sztem kicsit a csodát várjátok, mert a Barcán kívül nem nagyon van olyan mostanában a futballvilágban, hogy egy csapat tartósan jó tud lenni. Nem lehet minden bajnokságot, BL-t megnyerni.daffy írta:a hollandok a calderon-éra hozadékai,most pedig perez hatalma alatt az edző tejhatalmat kapott és telerakta a fehér mezt mindenféle falábúval vagy olyanokkal,akiket rosszul használ,stb. lásd feljebb. ismétlem magam. ezzel a kerettel nagyon szép focit lehetne játszatni,latinosat. persze attól még a játékosok nem lesznek jobbak,de ennél lényegesen többre képesek
Szerintem eleinte kóros önbizalom-csökkenést, aztán ha ezen túl tudnak lépni, akkor jobb játékot.Mezner2 írta:Az igazi kérdés az,ezesetben,hogy ha kivennénk CR-t az mit hozna ki a többiekből,és magából a csapatból .
mourinhoval? azt inkább ne nézzük megMezner2 írta: Az igazi kérdés az,ezesetben,hogy ha kivennénk CR-t az mit hozna ki a többiekből,és magából a csapatból .
akkor értenék vele egyet,ha a real játéka olyan lenne,amilyennek lennie kéne. a mostani "fociba" illik[/quote]daffy írta:
A magam részéről igazat adok neki valamilyen szinten,persze van túlzás is benne bőven.
vannak elvitathatatlan érdemei,pl a kupa. mourinho ideérkeztével kapott egy korszakos,világlegjobbja barcát maga ellen,aki a madriddal úgy fel is törölte a padlót,mint annak a rendje. létrehozott egy taktikát,amely védekezésen,kőkemény védekezésen és gyors 2-3 passzos támadásokon alapul. ez kiváló a barcelona ellen,aki dominál,feltolja a védelmét és 11 emberrel támad. ebbe hozott játékosokat. dm-cr ugye a sebességükkel tökéletesen alkalmasak a gyors támadásra. alonso eléggé hátra van tolva ahhoz,hogy szervezzen és 1-1 váratlan labdával indítsa a többieket. a baj az,hogy ez minden meccsen így van. egy barca elleni csapat játszik nem a barca ellen. khedira mi a fenét kolbászol az ellenfél 16osán? alonso miért nem pihen? sahin?? modric miért nem alap kezdő? higuaint miért erőltetjük? miért angol kiscsapat módjára focizunk? josé nem ismeri el a hibáit,mindent másra ken,úgy viselkedik,mint egy nyomorult amatőr. hála neki,a világsajtó számára a real a fekete bárány és mivel egy bajnokságban van a barcával,akik 3-4 éve virágoznak és messi is a fedélzeten van,adódik a tökéletes ellentét megléte. ezzel lehet manapság eladni az újságot. ezt is ő hozta. és még sorolhatnámsjd írta: Abban egyetértünk, hogy nem az igazolások fogják megváltani a világot, de tényleg kíváncsi lennék, hogy kicsit részletesebben szted miért az edző sara.
Mert én azt látom, hogy Zsozé összehozott egy csapatot, amely végre meg tudta verni a Barcát, nem csak egy-két meccsen, hanem végül a bajnokságban is, továbbjutott a BL-nyolcaddöntőből stb. Ezt én madridistaként korszakos sikerként értékelném.
ezzel pont mellényúltál. özil első éve után itt a forumon kellett elnézést kérnem,hogy elleneztem a német különítménytde ha tippelnem kéne, Te sem savaztad Di Mariát meg Özilt amíg ment a szekér.)
a hollandok a calderon-éra hozadékai,most pedig perez hatalma alatt az edző tejhatalmat kapott és telerakta a fehér mezt mindenféle falábúval vagy olyanokkal,akiket rosszul használ,stb. lásd feljebb. ismétlem magam. ezzel a kerettel nagyon szép focit lehetne játszatni,latinosat. persze attól még a játékosok nem lesznek jobbak,de ennél lényegesen többre képesekÉs mindez edzőtől független, pont ezért hoztam fel Robbent, de mondhatnám kb. az összes hollandot.
Mert ha ez már évek óta így van, az igenis a klub sara és nem az edzőé. Capellotól Mourinhoig, Robinhotól Modricig ugyanaz a minta látható az elmúlt években
Abban egyetértünk, hogy nem az igazolások fogják megváltani a világot, de tényleg kíváncsi lennék, hogy kicsit részletesebben szted miért az edző sara.daffy írta:ez hozé sara,nem a realé. nem véletlenül került a csapatba alonso,coentrao,robben,stb. de ha nem a posztjukon vannak játszatva,ha nem azt játszhatják,amit tudnak és ha egy idegen szisztémába vannak esetleg beleerőltetve,akkor elfogadható a gyenge teljesítmény. nem alonso számlájára írom,hogy nincs pihentetve és ettől 30 fölött gyengébb,hogy nincs normális alternatívája a csapatban.
nem khedira hibája,hogy nem tud támadni és egy realhoz botlábú. annak a hibája,aki meg akarta szeretni és modric helyén erőlteti.
ez hozé sara,nem a realé. nem véletlenül került a csapatba alonso,coentrao,robben,stb. de ha nem a posztjukon vannak játszatva,ha nem azt játszhatják,amit tudnak és ha egy idegen szisztémába vannak esetleg beleerőltetve,akkor elfogadható a gyenge teljesítmény. nem alonso számlájára írom,hogy nincs pihentetve és ettől 30 fölött gyengébb,hogy nincs normális alternatívája a csapatban.sjd írta:Az a helyzet, hogy ilyet kb. minden átigazolási időszakból tudnék idézni. Majd ha jön Robben/Sneijder/Kaká/CR/Alonso/Benzema/Sahin/Coentrao/Modric stb. stb. akkor jó lesz a csapat. Aztán jöttek ezek az emberek, és nem lett jobb. Eléggé beszédes az is, milyen játékostemető a Real már évek óta.visca el barca írta:a jövőre nézve pedig sztem sokkal fontosabb h vegyenek legalább 3 minőségi játékost, mint hogy ki lesz az edző. arbeola, khedira, higu, di maria helyére beujitanak, mondjuk falcaot, sagnat, m'vilat, meg mondjuk mária helyére vkit azért lehet egy kicsit megijednék.
A Real pont az a klub, amelyik megteheti, hogy azt vegyen meg, akit akar, úgyhogy sztem nincs értelme erre fogni a sikertelenséget.
Érdekes, tavaly ezek a gyenge játékosok elég simán nyerték a bajnokságot és mellé még rúgtak brutális mennyiségű gólt, most meg hirtelen miattuk rossz a csapat.
Az a helyzet, hogy ilyet kb. minden átigazolási időszakból tudnék idézni. Majd ha jön Robben/Sneijder/Kaká/CR/Alonso/Benzema/Sahin/Coentrao/Modric stb. stb. akkor jó lesz a csapat. Aztán jöttek ezek az emberek, és nem lett jobb. Eléggé beszédes az is, milyen játékostemető a Real már évek óta.visca el barca írta:a jövőre nézve pedig sztem sokkal fontosabb h vegyenek legalább 3 minőségi játékost, mint hogy ki lesz az edző. arbeola, khedira, higu, di maria helyére beujitanak, mondjuk falcaot, sagnat, m'vilat, meg mondjuk mária helyére vkit azért lehet egy kicsit megijednék.
lehet tavaly jó volt, de idén a létező legnagyobb alibit mutatja be! állandóan a védők mögött bujkál, megjátszhatatlan, nincs két jo meccse egymás után. én már mikor megvették is azt mondtam, hogy ő kevés egy madridba. akárcsak di maria. szerintem a tavalyi év volt az nekik amikor minden összejött (kicsit olyan mint a mostani nekünk). az meg hogy ennyire visszaestek egyértelműen jo5é hibája. lehet fogni a nyári túrázgatásra meg miegyebekre de felesleges. megszerzik a vezetést és máris bekkelnek. cserék egyáltalán nincsenek, marcelo-coentrao, benz-higu, meg előre a csoda modric, akit világmegváltóként vártak, ehelyett alig alig kezd, ráadásul 2 meccset nem bír zsinórba (azért ez mókás egy olyantol aki X évet lehuzott a pl-benLG írta:Daffy, ahogy láttam lejjebb nagyon lehúzta Özilt, pedig sztem kiváló játékos, a tavalyi sikerek egyik kulcsa ő volt. Az ő rossz formája az egyik ok lehet a Real gyengeségére.