LG írta: ↑2025.04.27. 10:06:13
Úgy gondolom, ebből is látszik, hogy Carlo megfáradt. Az előző szezonokban azért mondhatjuk, hogy nagyjából vissza tudta fogni a problémás magatartású játékosait, de idén nem megy már ez sem.
Szerintem, meg ahogy korábbi játékosai nyilatkozták Ő sose fogott vissza semmit, Ő csak ücsörgött taktikázott, ha valakivel végképp nem bírt elküldte.
Nekem az jön le, hogy volt az öltözőben neki egy Benzema, Kroos, egy Modrich, egy Carajal, egy Valverde, akik vezérek voltak, letörték a sok okostjást, ha nem a játékukkal akkor a tekintélyükkel nyomtak sokat a latba. Benzema, Kroos elment, Modrich egyre inkább kezd súlytalanná vállni, a másik kettő állandóan sérült szerintem az öltőzőn belüli vezérek estek ki. Helyette megkapta Mbappét, aki képességekben nagyon is ott van, de a VB-döntőt leszámítva én még soha nem láttam, hogy a hátára venné a csapatot, irányítana, menne, letémadna, irányítaná a többieket, hogy te ide, te oda. Van egy Vinicius, aki látjuk milyen, Bellingham aki képességekben szintén ott van, de ő is ( gyantom a kora miatt is) igen csak el tudja veszíten a fonalat, és idegbeteg lesz. Rüdiger sokszor átmegy Ramosba ami már szerintem megint az előző emberek hiányára vezethető vissza, a két francia csodaközéppályás szintén jó, de ők sem vezér tipusok, hanem inkább két svájci bicska, akik mindig mennek a többség után.
Szerintem Ők képességekbe jól csinálták a kieső játékosok pótlását, csak az emberi kvalitás, vagy a fejbeli mentalitás nincs ott most ahol kéne.
Másrészt nekik is baromi sok a sérülés ( ami a Liga marhaságára vezethető vissza).
Real fun haverom mondta, hogy ha lenne egy csepp eszük, akkor Vinit elpasszolnák az araboknak, Wirtz-et hoznák középre, Mbappét kitennék szélre, egy Gyökeres szerű csatárt betennének, középre és még kéne egy belső meg egy szélső védő. Így elég fm-esen hangzott, de amikor végiggondoltam van benne ráció.
Mondjuk ameddig ez lesz ami most megy náluk én boldog vagyok.