2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mert jelenleg épp ez a kifogás Messi aranylasztija ellen. Amikor meg a világ legjobbja volt toronymagasan, de épp nem nyert meg mindent, akkor azért volt érdemtelen, és természetesen Sneijnernek kellett volna nyernie, mert VB ezüstérmes volt meg duplázott.Troym írta: ↑2023.10.30. 17:35:50Valaki magyarázza már el, hogy a Messi - Haaland összehasonlítás miért úgy hangzik, hogy mintha előbbi "csak" VB-t nyert volna, utóbbi meg triplázott?
Csak mert Messi nyert francia bajnokságot és ligakupát is, tehát mindketten tripláztak. Értem én a PL rangja nagyobb, de egy francia csapatban játszó játékos nem lehet bajnok Angliában.
Igen, Gavi is.
Musialanak rosszabb a pr-ja,. kevésbé van szem előtt, ezzel az igazolással meg nagyobb lett a hype-ja Bellinghamnek ráadásul válogatott szinten is kevesebbet tudott mutatni, pedig én sokkal inkább neki adnám. Legutóbb is bármennyire örültem Gavinak, ha őszinte akartam lenne a német jobban rászolgált.bence0330 írta: ↑2023.06.20. 15:26:46Nyilván szurkolok Baldénak, de ha nem Bellingham (vagy Musiala) kapja meg, az hatalmas csúfság lenne.Chino írta: ↑2023.06.20. 15:17:56Talán ide illik leginkább.
A Golden Boy keretét kihirdették, az első ötben két Barca játékos van. Gavi a harmadik Musiala és Bellingham mögött, Baldé pedig az ötödik.
Mondjuk Gavi esélytelen, kétszer egymás után még Messi, Mbappé-szintű játékosoknak sem adták oda.
Azt nagyon adnám, ha jövőre Roque is előkelő helyet foglalna el.![]()
Nyilván szurkolok Baldénak, de ha nem Bellingham (vagy Musiala) kapja meg, az hatalmas csúfság lenne.Chino írta: ↑2023.06.20. 15:17:56Talán ide illik leginkább.
A Golden Boy keretét kihirdették, az első ötben két Barca játékos van. Gavi a harmadik Musiala és Bellingham mögött, Baldé pedig az ötödik.
Mondjuk Gavi esélytelen, kétszer egymás után még Messi, Mbappé-szintű játékosoknak sem adták oda.
Azt nagyon adnám, ha jövőre Roque is előkelő helyet foglalna el.![]()
Örömmel olvastam lejjebb, hogy kicsit ugyan más szövegkörnyezetben fogalmazva, de mindketten megemlítettük Pep - "kicsit sem elhanyagolható" - szerepét.
Az Aranylabdát túlnyomó többségben úgyis a Bl-re adják. Legalábbis másnak komoly dolgot kell véghezvinnie vagy nagyon kiemelkedni. Az utóbbi években szerencsére/szerencsétlenségre (ki-hogy gondolja) ez két játékos között dőlt, mert eredmények és egyéni teljesítmény alapján is radikálisan kiemelkedtek.
Nyilván szubjektív és játék ez most nekünk, de a vezér szerep nem feltétlen jelent aranylaszti várományost, szerintem.