Aranylabda - FIFA év játékosa
Ezek utan ahhoz ,h Vini labdat nyerjen kb el kell igazolnia Mbappe mellol szerintem
- davi10
- Llegenda del Barça
Vicces hirtelen hogy kiáll mindenki Vini mellett, közben az elmúlt években kb. meccsek fele után a saját szurkolói is szidták, hogy nem a játékkal foglalkozik.
És ez az egész Madridi vergődés nevetséges, ahogy folyamatosan tutujgatják szegény Vinit most meg durciból nem mennek a díjátadóra.
És ez az egész Madridi vergődés nevetséges, ahogy folyamatosan tutujgatják szegény Vinit most meg durciból nem mennek a díjátadóra.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ez a madridi vergődés már komolyabb, mint szombaton.
Ráadásul a spanyol "királyi" csapat csinálja a hisztit a saját országának csapatkapitányával, aki btw egy madridi srác, csak másik kerületben született...
legközelebb a maffiafőnök Perez jobb ha körbetelefonál, mert szétosztódtak a szavazataik 4 játékos között, azért nyert egy másik csapat játékosa.
Ugyan támogatom a szuperligát, de Laporta most sokat nőhetne a szememben, ha nem folytatnánk velük kézenfogva ezt a szélmalomharcot.
Ráadásul a spanyol "királyi" csapat csinálja a hisztit a saját országának csapatkapitányával, aki btw egy madridi srác, csak másik kerületben született...
legközelebb a maffiafőnök Perez jobb ha körbetelefonál, mert szétosztódtak a szavazataik 4 játékos között, azért nyert egy másik csapat játékosa.
Ugyan támogatom a szuperligát, de Laporta most sokat nőhetne a szememben, ha nem folytatnánk velük kézenfogva ezt a szélmalomharcot.
A világ legjobb játékosa az év csapatába se fér be. Tök jogos.
Egy szinten vagy a kluboddal. Bocs, de azt mondod nem akarod megmagyarázni, de még mindig ezt csinálod. Nekem tök mindegy volt, h ki nyeri ugyanis egyik sem Barca játékos, de ha az is lenne akkor sem kardoskodnék egy Madridista fórumon az igazamért, h miért is nyerje meg a csapatom játékosa. Bl-t ti nyertétek az a lényeg nem egy játékos egyéni díja
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kijárt, ritka az ilyen mikor nem a reflektorfényben lévő támadók közül választanak, de remek döntés született. Legkomplexebb játékos a mostani mezőnyben,jobbal-ballal, szerelesek,gólokat is ló,assistol is,baromi pontos és hatékony. Nincs kérdés a szememben, örülök ilyen játékost is jutalmaznak végre. Szó volt róla,na Rodri az aki Barca prototípus minden szinten, és elengedhetetlen a City megfojto játékában. És csak ismételni tudom önmagam,a legdurvább az emberben,hogy szinte futás nélkül produkálja, mert mindig tudja hova érkezik a labda,óriási játék intelligenciával rendelkezik. Teljesen megérdemelt, játékra és csapatára gyakorolt hatása a legnagyobb volt egész évben,csak Bellingham tudott hozzá felmérni de csak fél évig

realosok szerint ez a dij semmit nem er,akkor most mit porognek ennyire?!Ide is,oda is lehetett adni,most Rodri nyert(jovore meg Yamal
)

-
- Entrenador del Barça
Sok real meccset nézek, de nem érzem azt, hogy Vini akár csak játékban aranylasztis lenne. Bellingem sokkal meghatározóbb volt tavaly a csapatban, Carvajal meg ott volt egy csomó győzelemben real és spanyol csapatban. Szerintem az fájt a realnak, hogy a négyben három jatekosuk van és mégis más nyert. Ez tényleg bosszantó, de nem tűnt igazságtalannak.
Ez a távolmaradas inkább Perez ötlete lehetett, ő ilyen.
Ez a távolmaradas inkább Perez ötlete lehetett, ő ilyen.
Uncsi ez a Real köpködés. Mindenki látja, hogy igazuk van és nevetséges, ami történt.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egészen elképesztő amúgy. Ez lenne a sportszerűség? Ez lenne a sport szellemisége? Ha nem én nyerek, akkor rohadjon meg mindenki más? Akkor már nem ér ez a díj? Akkor már komolytalan? Ezt a hülyeséget egyébként talán CR kezdte el, mondván ha Messi nyer, és ő csak második, akkor ő bojkottálja a rendezvényt.
Milyen gyerekes dolog már ez? Főleg hogy 2024 legjobb csapata a Real Madrid, 2024 legjobb edzője Carlo Ancelotti... És az egész csapat bojkottál, mert nem Vinike nyeri az aranylabdát. Mintha ez járna alanyi jogon, vagy én nem is értem.
És ezzel amúgy semmi mást nem érnek el, mint hogy a végletekig hergelik a saját 2 bites szurkolóikat. Zsák a foltját, komolyan.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nevetséges, szerintem. Ha egy Benzema megkaphatta, akkor egy nyafogós Vini miért ne kaphatná meg? Értelmetlen az egész.
akkor Rodri, nincs itt semmi látnivaló, csak egy vagon madridi kicsinyesség, akik megfosztanak két embert a díjátvételtől, mert a harmadik nem kapta meg
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Na, végre, igazságos eredmény született. A legjobb játékos megkapta az aranylabdát és kész.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Szerintetek jelentektelen ez a dij Messi miatt,akkor mit porogtok rajta ennyire?
Uefa team of the year no Rodri no Martinez. Most mégse jók? Ekkora szarhalmazt. Darts dobálás alapján megy minden 

Okádék lenne valami műdráma miatt Carlot, Mbappet nem odaküldeni, mivel nyertek... ha meg még nyer is Vini, akkor még trágyább viselkedés
A legjobb edzőnek járó díjat nem veszi át Ancelotti, a legjobb férfi csapatnak járó díjat nem veszi át a Reál Madrid, Mbappe is kapott egy megosztott díjat amit nem vett át, mindezt egy Viniciusért?
Ahelyett, hogy azt mondanák neki:
A foci tudásodat senki nem vitatja, de ha emberileg nem nősz fel sosem leszel aranylabdás. Tessék mutasd meg a világnak!
Erre adják alá a lovat, ami számomra érthetetlen.
Ha Madrid szurkoló lennék szégyellném magam, hogy egy ilyen alakot jelenleg a klub fölé helyeznek.
Ahelyett, hogy azt mondanák neki:
A foci tudásodat senki nem vitatja, de ha emberileg nem nősz fel sosem leszel aranylabdás. Tessék mutasd meg a világnak!
Erre adják alá a lovat, ami számomra érthetetlen.
Ha Madrid szurkoló lennék szégyellném magam, hogy egy ilyen alakot jelenleg a klub fölé helyeznek.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szerintem nem lesz meglepetés, és Vini kapja.
a real most csak mártírkodik egy kört, valamiért ezzel üzennek, vagy nem tudom miért nem mentek el.
Főleg, hogy Carlo meg a csapat is díjat kapott.
Aztán lehet tényleg Rodri kapja, aztán lapozunk.
a real most csak mártírkodik egy kört, valamiért ezzel üzennek, vagy nem tudom miért nem mentek el.
Főleg, hogy Carlo meg a csapat is díjat kapott.
Aztán lehet tényleg Rodri kapja, aztán lapozunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Köszi!!!
Jól emlékszel, 2006-ban bajnokság + bl kevés volt akár ahhoz, hogy egyetlen játékosunk mondjuk dobogós legyen. Meg kellett nézzem, de Cannavaro mögött Buffon és Henry végzett, Ronaldinho 4. lett, Etoo 6..
https://www.youtube.com/watch?v=vBon_BimW5YvMascherano14 írta: ↑2024.10.28. 22:09:38Egy linket kérek, mert nem találom, yt melyik csatornáján megy. A francia lapen nem találom.
Én azt nem értem amúgy, hogy ez hogyan alakult így? Én úgy emlékszem, hogy Messivel is valamelyik labda előtt 1 héttel már interjút csináltak, meg fotózkodtak meg ilyenek, és az átadás után ezek aztán ugye kikerültek. Ez most nem így van már, hogy tegnap még így tudta mindenki, ma meg már nem.
Érdekes lesz, hogy ez a brazilra milyen hatással lesz. Eddig sem volt fejben profi.
Érdekes lesz, hogy ez a brazilra milyen hatással lesz. Eddig sem volt fejben profi.
-
- Entrenador del Barça