Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te kis naiv, nem szidja őket, csak leveszi a terhet a vállukról.Vakmacska írta:Nohát-nohát....
Murinnyó már a játékosait szídja?
Amúgy nem értem utólag miért nem kapta meg a második sárgát... Sőt fogadni merek a szövetségben mutatnának egy videót róla, akkor sem lenne semmi.csababarca írta:Tipikus,hogy az rúgja a gólt,akinek már a pályán sem szabadna lennie,sorszerű.
2-0shutterisland írta:akkor lenne a visszavágón a celtának reális esélye, ha ma 2-0-ra nyerne legalább.
Azért a ma esti Adan - Varane, Pepe, Carvalho, Arbeloa - Xabi, Essien - Di Maria, Modric, Cristiano - Benzema kezdő sem kispályás. Csereként bejött Özil, Kaká és Callejon is.shutterisland írta:és kicsivel erősebb felállásban is fog játszani.
Atléticos osztálytársam kicsit baljósabban adta elő nekem ezt a dolgot:Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/2012/12/10/ ... falcaoert/
![]()
Bárhová mehet Falcao, csak Real -ba ne
Jesé 1 az 1-ben CR-re hasonlít.... mondjuk pont ezért nézném már meg a nagycsapatbanBarcaman1993 írta:Én nem tudom Ti mit láttok ebben a José Rodriguez gyerekben. Én semmi különöset nem láttam még tőle. Bár az tényleg érthetetlen, hogy Jesét miért nem játszatja, teljesen kitűnik mind a Castillából, mind az utánpótlás válogatottból. Mou azt nyilatkozta, hogy ez a José gyerek nem is a játékával, hanem a mentalitásával nyűgözte le... Ez lehet a háttérben, de nekem erről egyből a csókos dolog jut eszembe.REMY írta:
Talán ez a José Rodriguez gyerek be lesz építve, hisz már többször is felhívta Mou.
amúgy nagy álmom, hogy Jesé-t a nagycsapatba lássam több meccsen is.
Én nem tudom Ti mit láttok ebben a José Rodriguez gyerekben. Én semmi különöset nem láttam még tőle. Bár az tényleg érthetetlen, hogy Jesét miért nem játszatja, teljesen kitűnik mind a Castillából, mind az utánpótlás válogatottból. Mou azt nyilatkozta, hogy ez a José gyerek nem is a játékával, hanem a mentalitásával nyűgözte le... Ez lehet a háttérben, de nekem erről egyből a csókos dolog jut eszembe.REMY írta:
Talán ez a José Rodriguez gyerek be lesz építve, hisz már többször is felhívta Mou.
amúgy nagy álmom, hogy Jesé-t a nagycsapatba lássam több meccsen is.
DM és Khedira a válogatottakban rendre jól szerepelnek... akkor csapaton belül van baj és nem velük... gondolom én.DE DM, Khedira, Carvalho annyira kevés és annyira fekete fol a csapatban, hogy már csak hátráltatják az egészet. Valami nem okés... és így nehéz.
Igen. Nektek nagyon összejött most a dolog, és sok barcás ezt nem érti meg. Kíváncsi vagyok mi lesz akkor amikor elmúlik ez a generáció, mert az biztos, hogy ilyen minőséget nem fogtok kinevelni a közeljövőben.
Ez igaz, de hozzátenném, az sem mind1, hogy mennyire bíznak meg bennük. A cserepadot Altintopokkal meg Faubertekkel tölti fel az edző, vagy az ifikkel. És aztán beállítja-e utóbbiakat egy BL-elődöntőben (Cuenca) vagy egy Clasico-n (Tello). Emlékszem, a legjobban az tetszett, amikor talán a BL-ben játszottunk veletek, és Pep az utolsó pár percre behozta a 18-19 éves Sergi Roberto-t.REMY írta:Pont múltkor gondoltam át ezt a neveléses dolgot. Nálunk azért vannak kevesebben a tehetségek, mert teljesen máshogy "építjük" be őket.
adná a jóisten, archiválom a hsz-eim vele kapcsolatban.Lehet lesz egy Deufoleunk
Lehet, hogy még egy Messi vagy Iniesta nem fog kikerülni a Masia-ról, de meg kell nézni, hogy szalagon jönnek a csodagyerekek.REMY írta:Igen. Nektek nagyon összejött most a dolog, és sok barcás ezt nem érti meg. Kíváncsi vagyok mi lesz akkor amikor elmúlik ez a generáció, mert az biztos, hogy ilyen minőséget nem fogtok kinevelni a közeljövőben.
ez tény. 16-20 méterről nem lehet erővel lőni, vagy csak nagyon kis %-ba megy be. Oda csavarni, helyezni kell.shutterisland írta:amúgy durva, hogy ronaldo belátta, nem neki kell rúgni mindig a szabadot.
kettő gólt rúgott belőle özil idén, ronaldo meg szerintem tavaly óta nem rúgott, csak az atleticonak.