Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nem a kezéberecrea írta:Várjuk azért meg az év végét Mezner2, mert a BL-ben bármi kifuthat, és egyáltalán nem vagyok nyugodt, ha pl. velük találkozunk majd. Ha pedig megnyerik, teszem hozzá gyorsan, 4-5 csapatot is erősebbnek érzek náluk, akkor tulajdonképp eredményes volt Mou madridi munkája.
Azt elérte, h nincs bennük a görcsösség ellenünk, ami volt még 2-3 éve. Szerintem ezt a Barcát egyszer is - ha így marad, mert még hosszú a bajnokság - nagy dolog megelőzni a bajnokságban, pluszban még kétszer elvertek minket döntőben, helyenként nagyon jó (nálunk jobb) játékkal.
Eredményt akartak, abban pedig Mou elvitathatatlan, más kérdés, ha ez így marad, akkor hatalmas eredményt nem ért el, amit - ahogy mondod - más ne tudott volna megcsinálni. Én azért nem veszem biztosra az év végi távozását, kivéve, ha megnyerik a BL-t, akkor hülye lenne nem győztes vezérként távozni.
Más, de Madrid. Milyen eredménynek szurkoltok a városi derbin? Most nem olyan egyszerű a helyzet, gondolom hozzám hasonlóan egy 0-0-ás eredmény láttán mindenki elégedetten csapna otthon az asszony kezébe.
Szóról szóra adomMezner2 írta:Így most,kicsit átgondoltam Mou ténykedését Madridban,és arra a következtetésre jutottam,hogy nagyon örülök,hogy ő jött MadridbaTul.képpen a 4.év elejére lerombolta a maga körül felépített Mou kultuszt,most már ő az aki saját magára aggat mindenféle nevet (el unico,és hasonló baromságok) de igazából ezekre már senki rá sem hederít,nagyon sokan úgy vannak már vele a médiában,és úgy mindenhol,hogy had mondja az ökörségeit,úgysem lehet vele mit csinálni,mosolyog egy jót mindenki rajta, és ennyi,mostanra nagyjából ennyi reakciót vált ki az emberekből.
Arról nem is beszélve,hogy egyre erősebbek a hangok miszerint a Chelsea után innen is elkéne takarodnia,és ezt a saját szurkolóik mondják.
Nekem meggyőződésem,hogy ezt az eredménysort Pellegrini is hozta volna,mindezt úgy,hogy nem gyalázza meg a habfehér mezt,sem a besz*ri a múlthoz nem méltó taktikával,sem a viselkedésével.
Az a véleményem,hogy többet veszített vele erkölcsileg/presztízsben a madrid,mint amennyit sportszakmailag nyert (1bajnoki cím 3 év alatt meg egy összetört kupa),és ezt Perez is kezdi belátni .
Ezt nem érti meg a vezetőség, sem a szurkolók (a kivétel pedig erősíti a szabályt). Amikor épp nem úgy játszanak, vagy nem nyernek kupát, hovatovább egy meccset, akkor - és egyfolytában - röpködnek a nevek, közben persze szidják azt, akit tavalyelőtt nagy hanggal le akartak igazolni.Balinho írta:Egyébként ebben az ügyben érdeklődnék a Madrid-fanoknál, hogy mit gondolnak erről. Csak mert úgy látom, konganak ott a vészharangok és komoly vérfrissítést követelnek, holott szerintem egyszerűen a kulcsjátékosaikat kellene csak tehermentesíteni.
noname írta:A rotáció hiánya betesz a Realnak.
Akkor az nem leszállóág,annak azt nevezzük,ha a csapat túl jut a zenitjén,és már képességben,és minden téren elmarad az előző szezonjától,és ugyanazzal a játékosállománnyal,már láthatóan nem megoldható a megújulás,inkább a holtpont a helyes kifejezés,azért egy olyan csapatot ne nevezzünk leszállóágban lévő gárdának,akiknek 2 meccsen múlt,hogy nem tripláztakremontada írta:A Barca leszálló ága éppen a motiváltság hiánya volt a kiscsapatok ellen tavaly. Ez megváltozott idénre, megint győzelemre játszunk. Ehhez kellett az edzőváltás, a motiváció visszatéréséhez. A Madridon csak edzőváltás segíthet:)
A madridos résszel egyetértek,de azzal,hogy a Barca tavaly leszállóágban volt azzal közel sem,a szezonunk jó volt és kb. 3cm-en múlik,hogy most nem megismételhetetlen csodáról (BL címvédés) hanem kudarcról beszélünk.remontada írta:A Real most szenvedi a tavalyi év "rablógazdálkodását". Tavaly tavasszal elérték a teljesítőképességük határát, és idén nem képesek megújulni vagy szinten maradni. A címvédés gyakorlatilag lehetetlen a bajnokságban, a Bl-ben pedig sok tényezős (sorsolás, ellenfelek, játékvezetői felfogás).
A Barca viszont a tavalyi leszálló ágból képes volt megújulni. Igaz, kellett hozzá edzőváltás:)
Magunk közt szólva, szerintem Mourinho nem azon parázott, hogy nekünk hosszabb, hanem hogy nekik túl rövid. Amennyire most körülnézve látom, ez a rész (bezzegaBarca) csak az átlagos, gondolkodásmentes madridista mentalitás szüleménye.Pavel írta:Szóljon már valaki Spec5-ak, hogy a Levante meg csütörtökön játszott. Nekünk csak jobb lett volna, ha tegnap letudjuk a heti adagot.
Igaz nekik még nem telt el 48 óra, de sebaj.
Egyrészt az is, amit te mondasz, másrészt múltkor mi ugyanígy jártunk. Azt meg nem is mondom, hogy nem miattunk, hanem a Levante miatt lesz vasárnap a meccs, mert EL-ben játszottak csütörtökön, csak így lehet meg nekik a szükséges 3 nap. Én nem is értem komolyan, hogy egy ilyen dologból miért kell ekkora gondot csinálnia.bence-barca írta:Én ebben azt nem értem, h nekünk is sokszor volt már, h egy heten belül 3 meccset játszottak a játékosaink. Igen, MOST nem így van és nekünk kedvezett a sorsolás, de máskor meg nekünk is volt így, h pl vasárnap bajnokság, szerda bl, majd megint szombat. Ez a 4 nap/ 2 meccs ritmus a mai fociban már teljesen bevett, szóval ezt most nem értem Mounál. Ugyanígy előfordul ez nálunk is, a MUnál is, az Internél is, mindenkinél. Most ez hülye példa, de ha vki FIfazik annak is ugyanúgy beszoktak 2-3 meccset sűríteni az egy hetébe, mert ez manapság már megszokott. Persze ettől még abban igaza van, h tényleg rakhatták vna vasárnapra a meccsüket, de akkor meg az van, h kupameccsük van szerdán, és akkor megint ott van ez a 4nap/2 meccs.
Tehát én értem mit mondd Mou és avn is benne logika, de úgy állítja be, mintha ez csak velük lenne így és csak most. Eddig érdekes ezt még nem hozta fel, pedig máskor is jártak már így...
Dettó! Annyira állat volt! Már majdnem megsajnáltam őket, de végül azért nem..noname írta:Hosszú idő után végignéztem egy Real meccset, úgy tűnik jók a "női" megérzéseim.![]()
Nem keres kifogásokat... akkor most ki az álszent? Várom a madridistákat egy kulturált eszmecserére...„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.
Én ebben azt nem értem, h nekünk is sokszor volt már, h egy heten belül 3 meccset játszottak a játékosaink. Igen, MOST nem így van és nekünk kedvezett a sorsolás, de máskor meg nekünk is volt így, h pl vasárnap bajnokság, szerda bl, majd megint szombat. Ez a 4 nap/ 2 meccs ritmus a mai fociban már teljesen bevett, szóval ezt most nem értem Mounál. Ugyanígy előfordul ez nálunk is, a MUnál is, az Internél is, mindenkinél. Most ez hülye példa, de ha vki FIfazik annak is ugyanúgy beszoktak 2-3 meccset sűríteni az egy hetébe, mert ez manapság már megszokott. Persze ettől még abban igaza van, h tényleg rakhatták vna vasárnapra a meccsüket, de akkor meg az van, h kupameccsük van szerdán, és akkor megint ott van ez a 4nap/2 meccs.Barcaman1993 írta:„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.
http://www.footytube.com/video/real-bet ... =wv_relboxBritishKnight írta:Valaki tud egy olyan összefoglalót küldeni amin nem csak az egy Betis gól van hanem a helyzetek is?
És persze Casillas dekázására is kíváncsi lennék