Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
remontada
Barça B

2012.11.26. 13:21:36

Ugye ez Barca-Real blog, nézzük meg Zsozé eddigi működését ilyen szempontból:
1. Hazai porond
2010-11: bajnokság Barca, spanyol kupa Real
2011-12: bajnokság Real, spanyol kupa Barca, spanyol szuperkupa Barca
2012-13: bajnokság ?, spanyol kupa ?, spanyol szuperkupa Real
2. Nemzetközi porond
2010-11: Bl Barca győz, Real elődöntő
2011-12: Bl Barca, Real elődöntő, európai szuperkupa Barca, klub vb Barca
2012-13: Bl ?
Vagyis hazai porondon eddig kínkeservesen összehozott egy ikszet, viszont a Bl-ben és a lehetséges többletben (európai kupa, klub vb) eddig semmi.
Idén már egyértelműen a Bl a cél, de a bajnokságot túl korán elbukták (a fociban minden lehetséges, de ezt a bajnokságot szinte biztosan a Barca vagy az ATM nyeri). Zsozé tehát csak Bl győzelemig menekülhet, de elnézve a csapatmorált, a motivációs szintet, bajban vannak.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.26. 13:16:55

recrea írta:Várjuk azért meg az év végét Mezner2, mert a BL-ben bármi kifuthat, és egyáltalán nem vagyok nyugodt, ha pl. velük találkozunk majd. Ha pedig megnyerik, teszem hozzá gyorsan, 4-5 csapatot is erősebbnek érzek náluk, akkor tulajdonképp eredményes volt Mou madridi munkája.
Azt elérte, h nincs bennük a görcsösség ellenünk, ami volt még 2-3 éve. Szerintem ezt a Barcát egyszer is - ha így marad, mert még hosszú a bajnokság - nagy dolog megelőzni a bajnokságban, pluszban még kétszer elvertek minket döntőben, helyenként nagyon jó (nálunk jobb) játékkal.
Eredményt akartak, abban pedig Mou elvitathatatlan, más kérdés, ha ez így marad, akkor hatalmas eredményt nem ért el, amit - ahogy mondod - más ne tudott volna megcsinálni. Én azért nem veszem biztosra az év végi távozását, kivéve, ha megnyerik a BL-t, akkor hülye lenne nem győztes vezérként távozni.

Más, de Madrid. Milyen eredménynek szurkoltok a városi derbin? Most nem olyan egyszerű a helyzet, gondolom hozzám hasonlóan egy 0-0-ás eredmény láttán mindenki elégedetten csapna otthon az asszony kezébe. :P
Hát nem a kezébe :lol: :lol: de örülnék az X-nek,sokakkal ellentétben én komolyan veszem az Atletico-t idén,túl mutatnak a képességeik azon,hogy véletlennek tituláljuk azt amit elértek,ilyen eredménysor után,amit ők elértek,min.,hogy tiszteljük őket,a Madrid meg már így is úgyis lőtávon kívül van.

Mou-s részhez: Nem érzem ebben a Realban,hogy képesek lehetnének nyerni,a játék képe legalábbis erről árulkodik,de fordítsuk le ezt tények nyelvére,a Real igazán komoly ellenfelei voltak az elmúlt 3évben : Barcelona,Bayern München,Dortmund,City
mi azért túl nyomórészt ütöttük őket,a Bayern kiverte őket, míg a Dortmund-City duótól 4meccsből,egyszer tudtak győztesen távozni,nem értem,hogy mi predesztinálja őket a 10.elérésére,mert sztem minden ellenük szól.

+Azért anno bmennyire is utáltam,még élt bennem is róluk az úriemberek klubja és a fehér balett kép,ez a 2dolog maradt a Real Madridnak,mert az elmúlt 10 évben nem értek el nemzetközi sikert,és spanyolhonban sem ők azok akik uralkodnak,na most ez a 2 illúziója maradt az RM-nek,és Mou ezt is lerombolta:)
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.26. 13:00:34

Várjuk azért meg az év végét Mezner2, mert a BL-ben bármi kifuthat, és egyáltalán nem vagyok nyugodt, ha pl. velük találkozunk majd. Ha pedig megnyerik, teszem hozzá gyorsan, 4-5 csapatot is erősebbnek érzek náluk, akkor tulajdonképp eredményes volt Mou madridi munkája.
Azt elérte, h nincs bennük a görcsösség ellenünk, ami volt még 2-3 éve. Szerintem ezt a Barcát egyszer is - ha így marad, mert még hosszú a bajnokság - nagy dolog megelőzni a bajnokságban, pluszban még kétszer elvertek minket döntőben, helyenként nagyon jó (nálunk jobb) játékkal.
Eredményt akartak, abban pedig Mou elvitathatatlan, más kérdés, ha ez így marad, akkor hatalmas eredményt nem ért el, amit - ahogy mondod - más ne tudott volna megcsinálni. Én azért nem veszem biztosra az év végi távozását, kivéve, ha megnyerik a BL-t, akkor hülye lenne nem győztes vezérként távozni.

Más, de Madrid. Milyen eredménynek szurkoltok a városi derbin? Most nem olyan egyszerű a helyzet, gondolom hozzám hasonlóan egy 0-0-ás eredmény láttán mindenki elégedetten csapna otthon az asszony kezébe. :P
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.11.26. 12:45:46

Mezner2 írta:Így most,kicsit átgondoltam Mou ténykedését Madridban,és arra a következtetésre jutottam,hogy nagyon örülök,hogy ő jött Madridba :D Tul.képpen a 4.év elejére lerombolta a maga körül felépített Mou kultuszt,most már ő az aki saját magára aggat mindenféle nevet (el unico,és hasonló baromságok) de igazából ezekre már senki rá sem hederít,nagyon sokan úgy vannak már vele a médiában,és úgy mindenhol,hogy had mondja az ökörségeit,úgysem lehet vele mit csinálni,mosolyog egy jót mindenki rajta, és ennyi,mostanra nagyjából ennyi reakciót vált ki az emberekből.
Arról nem is beszélve,hogy egyre erősebbek a hangok miszerint a Chelsea után innen is elkéne takarodnia,és ezt a saját szurkolóik mondják.
Nekem meggyőződésem,hogy ezt az eredménysort Pellegrini is hozta volna,mindezt úgy,hogy nem gyalázza meg a habfehér mezt,sem a besz*ri a múlthoz nem méltó taktikával,sem a viselkedésével.
Az a véleményem,hogy többet veszített vele erkölcsileg/presztízsben a madrid,mint amennyit sportszakmailag nyert (1bajnoki cím 3 év alatt meg egy összetört kupa),és ezt Perez is kezdi belátni .
Szóról szóra adom :)
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.26. 12:30:40

Így most,kicsit átgondoltam Mou ténykedését Madridban,és arra a következtetésre jutottam,hogy nagyon örülök,hogy ő jött Madridba :D Tul.képpen a 4.év elejére lerombolta a maga körül felépített Mou kultuszt,most már ő az aki saját magára aggat mindenféle nevet (el unico,és hasonló baromságok) de igazából ezekre már senki rá sem hederít,nagyon sokan úgy vannak már vele a médiában,és úgy mindenhol,hogy had mondja az ökörségeit,úgysem lehet vele mit csinálni,mosolyog egy jót mindenki rajta, és ennyi,mostanra nagyjából ennyi reakciót vált ki az emberekből.
Arról nem is beszélve,hogy egyre erősebbek a hangok miszerint a Chelsea után innen is elkéne takarodnia,és ezt a saját szurkolóik mondják.
Nekem meggyőződésem,hogy ezt az eredménysort Pellegrini is hozta volna,mindezt úgy,hogy nem gyalázza meg a habfehér mezt,sem a besz*ri a múlthoz nem méltó taktikával,sem a viselkedésével.
Az a véleményem,hogy többet veszített vele erkölcsileg/presztízsben a madrid,mint amennyit sportszakmailag nyert (1bajnoki cím 3 év alatt meg egy összetört kupa),és ezt Perez is kezdi belátni .
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.26. 11:37:37

Balinho írta:Egyébként ebben az ügyben érdeklődnék a Madrid-fanoknál, hogy mit gondolnak erről. Csak mert úgy látom, konganak ott a vészharangok és komoly vérfrissítést követelnek, holott szerintem egyszerűen a kulcsjátékosaikat kellene csak tehermentesíteni.
Ezt nem érti meg a vezetőség, sem a szurkolók (a kivétel pedig erősíti a szabályt). Amikor épp nem úgy játszanak, vagy nem nyernek kupát, hovatovább egy meccset, akkor - és egyfolytában - röpködnek a nevek, közben persze szidják azt, akit tavalyelőtt nagy hanggal le akartak igazolni.
Most épp Neymar, M'Villa, Toure, Silva, Aguero, Vidal meg a tököm tudja ki. Többségük azért már kezdi érteni, h nem tudnak ugyanúgy játszani, mint mi, mert mások voltak a lehetőségei a két csapatnak. Ugyanezt játszották, tavaly, tavalyelőtt meg azelőtt és azelőtt azokkal a játékosokkal, akik most itt vannak, márh náluk. Ha az említettek jönnének, ellenben semmit se nyerne a csapat, jönne az újabb 3-4 név. Ez megy évről évre, természetesnek veszik, h bárkit megvehetnek, pedig 2000 óta kb. csak a jó istent nem igazolták le.
Balinho
Entrenador del Barça

2012.11.26. 11:19:21

noname írta:A rotáció hiánya betesz a Realnak.

Egyébként ebben az ügyben érdeklődnék a Madrid-fanoknál, hogy mit gondolnak erről. Csak mert úgy látom, konganak ott a vészharangok és komoly vérfrissítést követelnek, holott szerintem egyszerűen a kulcsjátékosaikat kellene csak tehermentesíteni.

Már nyáron sem értettem, hogy miért mentek el olyan játékosok, mint Granero vagy Sahin, akik jelen állapotuk szerint nyilván nem ütik meg a Madrid-kezdő szintjét, de a keretnek mélységet tudnának adni és a kulcsjátékosok se lennének ennyire fásultak. Igazából nem értem a sirámokat, ugyanis a stabil kezdőből kb csak Arbeloa helyett lehetne jobbat hozni. Talán a belső kp az, ami kicsit lukas Xabival és Khedirával, de helyettük sem hemzsegnek az elhozható világklasszisok (Touré, Schweini érinthetetlen, M'Vila nálam még semmit nem bizonyított), a Barca középpályájával meg fölösleges vetélkedni, minket a kp-n, hanem annak gyors átjátszásával lehet megverni.

Na mindegy szerintem tőletek inkább a Granero, Sahin típusú tehermentesítők hiányoznak, mintsem a Falcaot, Neymart, Agüerot Benzema/Higu/Di María helyére típusú igazolások
remontada
Barça B

2012.11.26. 10:47:07

Nevezzük holtpontnak vagy leszálló ágnak, a lényeg: az edzőváltással visszatért a minden-meccsen győzni akarás a csapatba, és mivel a játékosállomány lényegében nem változott, a teljesítmény (eredményesség) egyelőre jobb mint tavaly. Sőt, a bajnokságban jobb, mint bármikor a klub történetében :)
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.26. 10:38:14

remontada írta:A Barca leszálló ága éppen a motiváltság hiánya volt a kiscsapatok ellen tavaly. Ez megváltozott idénre, megint győzelemre játszunk. Ehhez kellett az edzőváltás, a motiváció visszatéréséhez. A Madridon csak edzőváltás segíthet:)
Akkor az nem leszállóág,annak azt nevezzük,ha a csapat túl jut a zenitjén,és már képességben,és minden téren elmarad az előző szezonjától,és ugyanazzal a játékosállománnyal,már láthatóan nem megoldható a megújulás,inkább a holtpont a helyes kifejezés,azért egy olyan csapatot ne nevezzünk leszállóágban lévő gárdának,akiknek 2 meccsen múlt,hogy nem tripláztak :D (Real,Chelsea)
remontada
Barça B

2012.11.26. 10:29:05

A Barca leszálló ága éppen a motiváltság hiánya volt a kiscsapatok ellen tavaly. Ez megváltozott idénre, megint győzelemre játszunk. Ehhez kellett az edzőváltás, a motiváció visszatéréséhez. A Madridon csak edzőváltás segíthet:)
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.26. 09:39:28

remontada írta:A Real most szenvedi a tavalyi év "rablógazdálkodását". Tavaly tavasszal elérték a teljesítőképességük határát, és idén nem képesek megújulni vagy szinten maradni. A címvédés gyakorlatilag lehetetlen a bajnokságban, a Bl-ben pedig sok tényezős (sorsolás, ellenfelek, játékvezetői felfogás).
A Barca viszont a tavalyi leszálló ágból képes volt megújulni. Igaz, kellett hozzá edzőváltás:)
A madridos résszel egyetértek,de azzal,hogy a Barca tavaly leszállóágban volt azzal közel sem,a szezonunk jó volt és kb. 3cm-en múlik,hogy most nem megismételhetetlen csodáról (BL címvédés) hanem kudarcról beszélünk.
A bajnokságot azért nem tartom mérvadónak annyira,mert minden rangadónkat megnyertük (ha a madrid elleni csörténket vesszük alapul,akkor azt is (1-3, 2-1)) a kiscsapatok ellen meg természetes volt,hogy nem harapunk annyira,3szor nyertük meg zsinórban a világ egyik legjobb bajnokságát,nyílván ilyenkor a motiváció durván minimálisra csökken.
remontada
Barça B

2012.11.26. 09:01:27

A Real most szenvedi a tavalyi év "rablógazdálkodását". Tavaly tavasszal elérték a teljesítőképességük határát, és idén nem képesek megújulni vagy szinten maradni. A címvédés gyakorlatilag lehetetlen a bajnokságban, a Bl-ben pedig sok tényezős (sorsolás, ellenfelek, játékvezetői felfogás).
A Barca viszont a tavalyi leszálló ágból képes volt megújulni. Igaz, kellett hozzá edzőváltás:)
Andris
Adminisztrátor

2012.11.25. 16:27:49

Pavel írta:Szóljon már valaki Spec5-ak, hogy a Levante meg csütörtökön játszott. Nekünk csak jobb lett volna, ha tegnap letudjuk a heti adagot.
Igaz nekik még nem telt el 48 óra, de sebaj.
Magunk közt szólva, szerintem Mourinho nem azon parázott, hogy nekünk hosszabb, hanem hogy nekik túl rövid. Amennyire most körülnézve látom, ez a rész (bezzegaBarca) csak az átlagos, gondolkodásmentes madridista mentalitás szüleménye.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.25. 16:10:40

bence-barca írta:Én ebben azt nem értem, h nekünk is sokszor volt már, h egy heten belül 3 meccset játszottak a játékosaink. Igen, MOST nem így van és nekünk kedvezett a sorsolás, de máskor meg nekünk is volt így, h pl vasárnap bajnokság, szerda bl, majd megint szombat. Ez a 4 nap/ 2 meccs ritmus a mai fociban már teljesen bevett, szóval ezt most nem értem Mounál. Ugyanígy előfordul ez nálunk is, a MUnál is, az Internél is, mindenkinél. Most ez hülye példa, de ha vki FIfazik annak is ugyanúgy beszoktak 2-3 meccset sűríteni az egy hetébe, mert ez manapság már megszokott. Persze ettől még abban igaza van, h tényleg rakhatták vna vasárnapra a meccsüket, de akkor meg az van, h kupameccsük van szerdán, és akkor megint ott van ez a 4nap/2 meccs.
Tehát én értem mit mondd Mou és avn is benne logika, de úgy állítja be, mintha ez csak velük lenne így és csak most. Eddig érdekes ezt még nem hozta fel, pedig máskor is jártak már így...
Egyrészt az is, amit te mondasz, másrészt múltkor mi ugyanígy jártunk. Azt meg nem is mondom, hogy nem miattunk, hanem a Levante miatt lesz vasárnap a meccs, mert EL-ben játszottak csütörtökön, csak így lehet meg nekik a szükséges 3 nap. Én nem is értem komolyan, hogy egy ilyen dologból miért kell ekkora gondot csinálnia.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Pavel
Entrenador del Barça

2012.11.25. 12:46:51

Szóljon már valaki Spec5-ak, hogy a Levante meg csütörtökön játszott. Nekünk csak jobb lett volna, ha tegnap letudjuk a heti adagot.
Igaz nekik még nem telt el 48 óra, de sebaj.
divadka
Jugador del Barça

2012.11.25. 12:43:46

noname írta:Hosszú idő után végignéztem egy Real meccset, úgy tűnik jók a "női" megérzéseim. :lol:
Dettó! Annyira állat volt! Már majdnem megsajnáltam őket, de végül azért nem.. :twisted:
Lego
Jugador del Barça

2012.11.25. 12:29:47

„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.
Nem keres kifogásokat... akkor most ki az álszent? Várom a madridistákat egy kulturált eszmecserére...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.11.25. 12:21:48

Barcaman1993 írta:„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.
Én ebben azt nem értem, h nekünk is sokszor volt már, h egy heten belül 3 meccset játszottak a játékosaink. Igen, MOST nem így van és nekünk kedvezett a sorsolás, de máskor meg nekünk is volt így, h pl vasárnap bajnokság, szerda bl, majd megint szombat. Ez a 4 nap/ 2 meccs ritmus a mai fociban már teljesen bevett, szóval ezt most nem értem Mounál. Ugyanígy előfordul ez nálunk is, a MUnál is, az Internél is, mindenkinél. Most ez hülye példa, de ha vki FIfazik annak is ugyanúgy beszoktak 2-3 meccset sűríteni az egy hetébe, mert ez manapság már megszokott. Persze ettől még abban igaza van, h tényleg rakhatták vna vasárnapra a meccsüket, de akkor meg az van, h kupameccsük van szerdán, és akkor megint ott van ez a 4nap/2 meccs.
Tehát én értem mit mondd Mou és avn is benne logika, de úgy állítja be, mintha ez csak velük lenne így és csak most. Eddig érdekes ezt még nem hozta fel, pedig máskor is jártak már így...
noname
Llegenda del Barça

2012.11.25. 11:48:04

Nem volt olyan nagy szám a Betis-kapus. Igazán nagy mentése csak Kaka távoli bombájánál volt és még max egyszer. Azonkívül erőtlenül kapura gurított labdákat fogott egy csomót. Ha bármelyikből gólt kap, most arról beszélnénk, hogy megint jókora kapushiba kellett a Real-gólhoz.
A Fifa egy szégyen
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.25. 11:44:03

BritishKnight írta:Valaki tud egy olyan összefoglalót küldeni amin nem csak az egy Betis gól van hanem a helyzetek is?
És persze Casillas dekázására is kíváncsi lennék :)
http://www.footytube.com/video/real-bet ... =wv_relbox
http://www.youtube.com/watch?v=ToFDmriJJl0

A Benat-gól után nem voltam képes tovább nézni a meccset, elmentem aludni, és imádkoztam egy madridi pontvesztésért. Bejött. :D
Mondjuk ennek a vereségnek akkor van igazán értéke, ha meg tudjuk verni ma este a Levantét.

Adrián egy állat.
8 saves
0 goals allowed
Remélem, decemberre lenyugszik. :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.11.25. 11:09:13

[quote="Barcaman1993"][/quote]
Ez az ujjal mutogatás már inkább gyerekes, és nevetséges. ezzel csak saját magát járatja le sokadjára. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.25. 11:03:22

„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.

Nagy franc az öreg. Csak az nem ugrik be neki, hogy ezt a mútkori alkalommal velünk játszották el. De biztos a mocskos Barca...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.11.25. 10:54:40

Valaki tud egy olyan összefoglalót küldeni amin nem csak az egy Betis gól van hanem a helyzetek is?
És persze Casillas dekázására is kíváncsi lennék :)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
noname
Llegenda del Barça

2012.11.25. 09:34:05

Hosszú idő után végignéztem egy Real meccset, úgy tűnik jók a "női" megérzéseim. :lol:
Akkor már egy kis elemzés. A meccs elejét nagyon uralta a Real, próbáltak az elején gólt lőni, de nem jött össze, pedig az elején elég rossz volt a Betis(a védelem rendszerint rosszul helyezkedett, sok madridi volt mindig üresen). Ezután jött a Betis gól, ami hatalmas védelmi hiba volt a Realtól. 2 Betis játékos is 20 méterre a kaputól üresen maradt a labdával. Nagyon rossz volt a Real védelmének a helyezkedése. A meccs további részét a görcsös Real támadások jellemzik(Ronaldo alig került helyzetbe, több volt benne a kár, mint a haszon, kb Kaka volt a legveszélyesebb madridi támadó.), illetve a nagy, de elpuskázott Betis helyzetek(2 akkora helyzetet hagytak ki, amit kiscsapat nemigen engedhetne meg naggyal szemben). A reális eredmény egy döntetlen lett volna(Benzema szabályos gólt lőtt), de győzelmet semmiképp se érdemelt a Real. A meccsen nagyon kitűnt, hogy egy óriás ellen egy kiscsapat is nyerhet okos taktikával. A góljuk után a Betis kiválóan védekezett és sokszor még domináltak is a meccsen, nem volt egyértelmű Real-fölény a 85. percig. Coentraora pl sose állt senki, mert úgyis elszúr minden beadást. :lol:

A rotáció hiánya betesz a Realnak. Fáradtak, enerváltak, fásultak voltak(a vadparaszt is előjött a szokásos bandából, pl én remekül szórakoztam amikor Coentraonak felrepedt a szemöldöke, hiszen az egész abból indult h gyakorlatilag amerikai focis módszerrel kilökött a pályáról egy betiset, majd az esés közben véletlenül fejbe rúgta :lol: ). Pep alatt nálunk is hiányzott a rotáció és ez bizony sokszor nagy probléma volt. Alves, a kp és a csatársor pl sokkal jobb formában van úgy általában, mint régebben. Kimondottan jót tesz nálunk a csapatnak, hogy pihentebben. Xavi jobb szezont produkál mint az utóbbi 2 évben bármikor és Fabregas játéka is egyre stabilabb, már nem hullámzik, mint tavaly. Thiago visszatérése is jót fog tenni a csapatnak. Song is hasznos, hiszen így az utóbbi években agyonhasznált Segi is pihenhet.
A Fifa egy szégyen
miihii
KHAL

2012.11.25. 02:12:31

Na ezt álmomban nem gondoltam volna, h megint leverik a koronát a királyiak fejéről Sevillában :shock:
De ezzel a váratlan ajándékkal már egész jó hangulatban telik ez az éjszakás túlórám :P

Tűrhető napot zártunk: McLaren első sor, Hami pole, nyert a MU, koppant a reál 8)

De ennek akkor lesz csak igazán profitja, ha este nyerni tudunk. Márpedig fogunk, uh tisztán két számjegy lesz a különbség, jeahhh :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése