Aranylabda - FIFA év játékosa

Foci a Barçán kívül
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.06. 13:31:15

Madridronnie! Nem egy elvakult szurkoló, hanem az edzőtök "Por Que?-zett" és Unicefezett tavaly, erre utaltak. Ezek után itt a barcát vádolni összeesküvéselméletek gyártásával... Hát, hogy is mondjam: Merész. A szurkolók véleményét ilyen szempontból nagy ívben lesz.rhatjuk, nem ők a mérvadók, vannak ettől elvakultabb és butább szurkolók is mindkét oldalon. Itt egy edzőről van szó. Mindenesetre az engem sem érdekel, hogy nem lesz ott JM és Cr, legalább a tv-ből sem kell nézni a fanyalgó arcukat, illetve az esetleges grimaszokat.
chonggy
Capitá del Barça

2012.01.06. 13:20:10

De most tényleg azon gondolkoztok,hogy Mourinho hol lesz akkor,amikor az edzőnk és a legjobb játékosunk is elviszi a legrangosabb egyéni dijakat? Ki nem tojja le,hogy hol lesznek a madridiak? Nekünk csak magunkra kell figyelnünk,és akkor semmi probléma nem lesz,viszont ha mindig a madridiak udvarába bámészkodunk,előbb-utóbb elfelejtjuk azt,hogy mi is van a miénkben... :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
madridronie
Madridista

2012.01.06. 13:15:58

Kb olyan dolgokat olvasok, hogy a Barca kizárólag csalással és bundával nyer, melyet a FIFA és az UEFA fundált ki közösen, és a világ háta mögött megbeszélte azt a CIA-vel; és még arra is rávette az ENSZ-t, hogy az Unesco világörökség kincsévé válassza a Barca-t.
Tőlem biztos nem olvasol ilyeneket; van pár elvakult madridista, aki ilyen baromságokkal takarózik, de koránt sem az összes (mint ahogy én sem)!
És íme a példa, hogy ugyanez a mentalitás, elvakult réteg nálatok ugyanúgy jelen van! --->
Ez egy jó menekülési kifogás most neki, így kihúzhatja magát az alól,h ismételten végignézze a Barca megkoronázást ilyen téren is. (játékosok,edző)
Mert ahelyett, hogy örülnétek, hogy Pep és Messi ismét megkoronáztatik (full jogosan), nektek az böki a csumátokat, hogy egy fontos meccs miatt a rivális csapat kulcsszereplői nem tudnak ott lenni a gálán (fordított esetben én magasról sz.rnék erre; meg eleve csak a győzteseket, díjazottakat hívnám a gála pódiumára), majd Zidane és Butragueno tapsol helyettük is, nem kell aggódni!
Az se különb, hogy Puyol megjelenik strandpapucsban valami hasonló gálán.
Hát igen! :roll:
amikor a szövetséget "támadod be", Te mint madridista, mert ezúttal nem úgy táncoltak,ahogy ti fütyültök, hát hangosan felröhögtem.

Nem támadom, csupán kérdőre vonom a körültekintése és a szerencsétlen időpont választása miatt; mert bár teljesen jogosan intett be a kérésünknek, mint ahogy nektek is a klubvb. miatt; csak hát ha nagyon akarta volna, akkor mind2 esetben megelőzhette volna ezeket a próbálkozásokat, kéréseket, ha körültekintőbben jár el (és ez itt probléma, nem más)! :oops:
hát igen, ez volt a 2. röhögőgörcsöm oka ma
Akkor már egész jó kedved lehet! :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.06. 12:52:02

szajko írta:
ozsimiki írta:Iniesta viszont tuti kapni fog vmikor a közeljövőben :) Eldöntött már pár "aprócska" meccset, játékáról nem is beszélve. És Ő még fiatal is.
csak azért nem fog kapni,mert eldöntötte a VB döntőt másfél évvel ezelőtt vagy a chelsea ellen 2 és fél évvel ezelőtt...az nem az ez évi választáshoz tartozik vagy a 2 év múlva tartandóhoz. és amíg Messi így nyomja sansza nem lesz se Iniestának,se másnak. de remélem,h Messi így fogja nyomni vagy 38 éves koráig. :D
igen, ez igaz, nem is így értettem konkrétan,de valóban félreérthetően írtam.

Szóval ezzel csak azt akartam kifejezni,hogy még a jövőben is részese lesz nagy valószínűséggel sorsdöntő meccseknek, ahogy Messi is ez igaz, viszont szerintem ahogy nem szerez egy idényben 50+ gólt Leo, mondjuk """csak""" 30at,és nyerünk komolyabb trófeát, úgy fogja egyből megkapni Iniesta, vagy ha még lesz,akkor Xavi :)

bár nekem a lényeg elsősorban a csapat,így ha bárki a Barcások közül goldlasztis lesz,az már jó,mert azt jelenti,h a csapat is kiemelkedőt nyújtott, de azt is aláírnám,h Messi még kapjon 3-4 et :D az a szép benne,h Xaviék is, nincs bennük féltékenység,meg ilyesmik.
Bányász írta:
Persze tudjuk! Úgy látszik a D. Alves-féle attitűd az összeesküvés elméleteivel együtt sok Barca-fant megfertőzött már!
Azért ez kicsit erős,h Barca szurkolók lettek megfertőzve összeesküvés elméletekkel... :D
hát igen, ez volt a 2. röhögőgörcsöm oka ma :D

amúgy hogy tisztába tegyem, nekem édesmind1, hol lesz Mourinho, örülök ha nem látom a fejét, csak az ő válaszát minősítettem, de ha a Madridisták a szívükre teszik a kezüket,és azt állítják,h ha lenne annyi esélye most megnyerni a díjat,vagy díjakat, neki és csapatának mint Pep-éknek, akkor sem lenne ott,akkor éljenek rózsaszín ködben. Magánrepcsivel mennyi lehet az út? láttunk már komolyabb utazást, úgy,h másnap kicsit nehezebb meccset vívott, pl a Barca.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bali 15
Director del Fútbol

2012.01.06. 12:49:16

Persze tudjuk! Úgy látszik a D. Alves-féle attitűd az összeesküvés elméleteivel együtt sok Barca-fant megfertőzött már!
:lol: :lol:
Akik szeretik az összeesküvés elméleteket azok ti vagytok :D
Kb olyan dolgokat olvasok, hogy a Barca kizárólag csalással és bundával nyer, melyet a FIFA és az UEFA fundált ki közösen, és a világ háta mögött megbeszélte azt a CIA-vel; és még arra is rávette az ENSZ-t, hogy az Unesco világörökség kincsévé válassza a Barca-t. :roll:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2012.01.06. 12:30:01

Azért ez kicsit erős,h Barca szurkolók lettek megfertőzve összeesküvés elméletekkel... :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
szajko
Director del Fútbol

2012.01.06. 12:23:26

ozsimiki írta:Iniesta viszont tuti kapni fog vmikor a közeljövőben :) Eldöntött már pár "aprócska" meccset, játékáról nem is beszélve. És Ő még fiatal is.
csak azért nem fog kapni,mert eldöntötte a VB döntőt másfél évvel ezelőtt vagy a chelsea ellen 2 és fél évvel ezelőtt...az nem az ez évi választáshoz tartozik vagy a 2 év múlva tartandóhoz. és amíg Messi így nyomja sansza nem lesz se Iniestának,se másnak. de remélem,h Messi így fogja nyomni vagy 38 éves koráig. :D
noname
Llegenda del Barça

2012.01.06. 12:19:50

Beleolvastam az írásodba. Nos, legszívesebben elküldenélek a fenébe, hiszen láthatóan az a célod h hergeld a népet egy olayn topikban, ahol még véletlenül sincs helyed, de hogy lásd milyen rendes vagyok, nem mondok semmit!
:twisted:
A Fifa egy szégyen
madridronie
Madridista

2012.01.06. 12:01:10

de az Aranylabda játékos/edző verziója a legrangosabb díj.
Mint mondtam a klub hivatalosan kérte a Szövetséget (mondjuk eleve gáz, hogy figyelmen kívül hagyták a mérkőzésnapok kiválasztásakor, hogy a Barca mellett a Real is érdekelt lehet/lesz a gálán), hogy tegyék másik napra a visszavágót, hogy a fiúk és José is ott tudjanak lenni a gálán, de a fejesek ott ezt nagy ívben lesz..ták! Egyébként meggyőződésem, hogy mindannyian ott lettek volna, MINT AHOGY TAVALY IS OTT VOLTAK, ha nem cseszik el Cristianoék kedden az első meccset (maguknak köszönhetően), illetve ha sikerült volna egy mindenki számára megfelelő időpontot találni (vagy eleve úgy készíteni a sorozat versenynaptárát, hogy abból probléma ne legyen)!
Az igazi ok mindenki számára egyértelmű.
Ha Xavi vagy Messi nem menne el hasonló okból, megnyugtatlak h őket se dícsérném.
Egyrészt volt már rá máskor is precedens, hogy a díjazott vagy (mint esetünkben is) csupán jelöltek nem tudtak megjelenni a gálán! Másrészt ha semmi akadálya, illetve elfogadható oka nem lenne a távolmaradásuknak én is megfeddném őket, de így?
Amúgy Messi úgy lépett pályára az Osasuna ellen h jóformán még meg se gyógyult,
Ezt meg szerintem hagyjuk; Messi úgy volt beteg, mint most én --> ha annyira rosszul érezte volna magát, akkor nem jelentkezik eminens kisdiák módjára játékra és főleg nem 2-0-nál! :oops:
Hát ha másnap meccsük van akkor én is magasról szarnék rá.
Szerintem jól csinálja José.
Kb.! Egy továbbjutásról döntő, nyílt párharcról van szó és nem egy sör meccsről!
madridronie!

azon a mondatodon amikor a szövetséget "támadod be", Te mint madridista, mert ezúttal nem úgy táncoltak,ahogy ti fütyültök, hát hangosan felröhögtem.
Na ennek örülök; látod la. szereztem neked pár örömteli másodpercet! :D
d
Entrenador del Barça

2012.01.06. 11:56:52

Engem őszintén szólva nem érdekel, hogy ott lesz-e Cé, vagy Mourinho. Az aranylabda amúgy is túlértékelt dolog, a sportszakmának kevésbé fontos, mint a marketingeseknek. Meccseljenek csak a portugálok, kit izgat? Az se különb, hogy Puyol megjelenik strandpapucsban valami hasonló gálán.
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.01.06. 11:47:26

egyetértek Ozsival...

ez az indok pont annyira szánalmas, mint amikor zsozé szemétségét azzal magyarázzák egyesek, h ezzel veszi le a terhet a játékosairól...
megértem én, h vannak "köztünk" olyanok, akik próbálnak jóhiszeműek lenni, sőt becsülendő is, de azért ne menjünk már át naivba...

szerk: nah igen, a szövetséget támadni, mert EGYSZER nem úgy döntött, h a Madridnak jó legyen? elég hosszú lenne a hsz-em, ha felsorolnék minden esetet, amivel keresztbe tettek nekünk Villarék...

nah jó két gyors példa: tavalyi Osasuna elleni idegenbeli meccs, vmint a tavalyi Spanyol Szuperkupa, amikor a Sevilla is kérte, h legyen egymeccses...
vagy ne is menjünk olyan messzire: a Barca kérte, h halasszák el a klasszikust a Japánba való utazás miatt, erre a Madrid minden követ megmozgatott, h a Barca kérését elutasítsák...
és még nem is beszéltünk a sok fellebbezésről, eltiltások ott el, nálunk "elnemtörléséről"... ha vmelyik klubnak oka lenne szidni a szövetséget, az a Barca lenne egyértelműen... de ez már off nagyon :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.06. 11:36:20

Ne legyünk már naivak.

Ha Josécska talicska úgy érezné,hogy lenne reális esélye az év edzőjének lenni, Roncikának meg vmi díjra,akkor akkor is ott lenne egoman, ha rá 4órával kezdődne a meccsük.

Ez egy jó menekülési kifogás most neki, így kihúzhatja magát az alól,h ismételten végignézze a Barca megkoronázást ilyen téren is. (játékosok,edző)

körítésnek dőljenek be a madridisták.

Mikaos!

Messi aranylasztijával kapcsolatban!

Szerintem ha tavaly ő tudta kapni, úgy,h Xavi és Iniesta VB lett, és a Barcában is ugyanolyan teljesítményt nyújtottak,mint akár idén, akkor idén egyszerűen csak nyílt csalással nem kapja meg Messi. Xavi-nak járna egy pályafutása alatt, viszont inkább adtam volna neki tavaly, ha idén kapja,az csak is azért lesz,h vmikor végre megkapja.

De mivel sok nagy játékos maradt Aranylaszti nélkül, így nem hiszem,h megítélnék neki csak ezért.

Iniesta viszont tuti kapni fog vmikor a közeljövőben :) Eldöntött már pár "aprócska" meccset, játékáról nem is beszélve. És Ő még fiatal is.

szerk:

madridronie!

azon a mondatodon amikor a szövetséget "támadod be", Te mint madridista, mert ezúttal nem úgy táncoltak,ahogy ti fütyültök, hát hangosan felröhögtem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.06. 11:15:10

madridronie írta:
A Malaga-t Ronaldo nélkül is simán kell verni hárommal.
Nem véletlenül írtam oda, hogy Casillas, S.Ramos, Xabi Alonso és Cristiano nem tudnak ott lenni a gálán (csak a csapat 4 alappilléréről van szó); mellesleg ha képbe lennél, hogy Zürich és Malagá milyen távolságra vannak egymástól és persze a Barca járna hasonló cipőben, akkor ugye egészen más véleményed lenne a dologról!
Úgy rémlik tavaly mi jártunk ilyen cipőben és akkor mindenki ott volt.
A négy alappillér nélkül is simán győzni kellene.
Vagy úgy nem fog menni. :lol:
Mikaos
Director del Fútbol

2012.01.06. 11:02:56

Tényleg ne várjuk el, hogy a madridi játékosok ott legyenek. Mi is így döntenénk hasonló helyzetben, ebben biztos vagyok.

Aranylabdáról:
valami szörnyű butaságnak, ügyetlenségnek kell történnie ahhoz, hogy ne Messi kapja az aranylabdát.
Persze, olyan szempontból nehéz a döntés, hogy Xavi és Iniesta nem azon a poszton játszanak, mint ő, és így teljesen máshogy kell megítélni a játékukat.

Ronaldo-val szemben viszont teljesen tiszta a helyzet. A portugál a 11-esek számát kivéve nem tud semmivel sem többet felmutatni (a 11-esek meg nem rajta múlnak, nekünk egyszerűen nem fújnak be annyi tizit). Talán még fejes gólból is többet szerzett Messi :)
De elég, ha megnézzük 1-1 meccs képét, és már látni az óriási különbséget. Ronaldo simán kihagyható a madridi játék képéből, nélküle is működik ugyanaz ugyanúgy (talán még gördülékenyebben is!) - ezzel szemben az is igaz, hogy általában nincs, aki ennyire gólerős, így mégis csak szükséges valahol a jelenléte. Ezzel azt akarom mondani, hogyha csak a gólok és a 11-esek alapján ítélünk meg egy játékost, akkor ennyi erővel a holland bajnokság aktuális gólkirálya is lehetne aranylabdás - aki még talán betalál szabadrúgásból is.

A játék képét Messi képes formálni, Ronaldo nem: súlytalan a játéka a csapat szempontjából - de nagy gólvágó, az tény.
bali 15
Director del Fútbol

2012.01.06. 11:01:28

Megértem h nem megy el a gálára Casillas,Ramos és Xabi, hiszen őket nem a legrangosabb díjakra jelölték, de az Aranylabda játékos/edző verziója a legrangosabb díj. Akit ezekre jelölnek annak kutya kötelessége megjelenni!
Hát ha másnap meccsük van akkor én is magasról szarnék rá.
Szerintem jól csinálja José.
noname
Llegenda del Barça

2012.01.06. 10:56:14

madridronie írta:
Ők a Real Madrid. Ők többek annál mintsem h lealacsonyítsák magukat azzal h elmennek egy ceremőniára ahol kivételesen nem körülöttük forog a világ.
Csak én tartom ezt szánalmasnak?!
Az Aranylabda ceremónia a foci egyik legfontosabb eseménye. Tény h egyikük se nyerne, de mind2t jelölték. Illik megjelenni.
Az ne zavarjon, hogy másnap Malagán visszavágot játszanak (Casillas, S. Ramos, Xabi Alonso, Cristiano és José is a meghívottak, nevezettek között szerepelt) a Madrid kérte a meccs egy másik napra tételét, amit a Szövetségnél oly kegyesen és nagylelkűen elutasítottak! :oops: Egyébként meg ott lesz a gálán a Real Madrid; Butragueno és Zidane képviseletében!
Megértem h nem megy el a gálára Casillas,Ramos és Xabi, hiszen őket nem a legrangosabb díjakra jelölték, de az Aranylabda játékos/edző verziója a legrangosabb díj. Akit ezekre jelölnek annak kutya kötelessége megjelenni!
Ha Mou és Ronaldo fél napra lelép, az egyáltalán nem rontja a Real esélyeit a Malaga ellen. Az igazi ok mindenki számára egyértelmű.
Ha Xavi vagy Messi nem menne el hasonló okból, megnyugtatlak h őket se dícsérném. Szégyen!
Amúgy Messi úgy lépett pályára az Osasuna ellen h jóformán még meg se gyógyult, így kétlem h Ronaldot annyira kikészítené egy kb 8 órás kitérő. :roll:
A Fifa egy szégyen
madridronie
Madridista

2012.01.06. 10:51:19

A Malaga-t Ronaldo nélkül is simán kell verni hárommal.
Nem véletlenül írtam oda, hogy Casillas, S.Ramos, Xabi Alonso és Cristiano nem tudnak ott lenni a gálán (csak a csapat 4 alappilléréről van szó); mellesleg ha képbe lennél, hogy Zürich és Malagá milyen távolságra vannak egymástól és persze a Barca járna hasonló cipőben, akkor ugye egészen más véleményed lenne a dologról!
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.06. 10:39:44

madridronie írta:
Az Aranylabda ceremónia a foci egyik legfontosabb eseménye. Tény h egyikük se nyerne, de mind2t jelölték. Illik megjelenni.
Az ne zavarjon, hogy másnap Malagán visszavágot játszanak (Casillas, S. Ramos, Xabi Alonso, Cristiano és José is a meghívottak között szerepelt) a Madrid kérte a meccs egy másik napra tételét, amit a Szövetségnél oly kegyesen és nagylelkűen elutasítottak! :oops: Egyébként meg ott lesz a gálán a Real Madrid; Butragueno és Zidane képviseletében!
Most tényleg azért nem mennek el, mert játszanak a Malaga-val másnap.
Ez vicc. A Malaga-t Ronaldo nélkül is simán kell verni hárommal.
Akkor ezek szerint Ronaldo pótolhatatlan. :twisted:
madridronie
Madridista

2012.01.06. 10:34:29

Ők a Real Madrid. Ők többek annál mintsem h lealacsonyítsák magukat azzal h elmennek egy ceremőniára ahol kivételesen nem körülöttük forog a világ.
Az ne zavarjon, hogy másnap Malagán visszavágot játszanak (Casillas, S. Ramos, Xabi Alonso, Cristiano és José is a meghívottak, nevezettek között szerepelt) a Madrid kérte a meccs egy másik napra tételét, amit a Szövetségnél oly kegyesen és nagylelkűen elutasítottak! :oops: Egyébként meg ott lesz a gálán a Real Madrid; Butragueno és Zidane képviseletében!
kurdt
Megmentő :)

2012.01.06. 10:29:49

Subinho írta: pedig sajna nem marahat ki, mert bármenyire nem szeretjük, el kell ismerni a tudását!!!
azt észre vetted hogy 1 db védekező középpályás nincs a csapatban??? Mascheranot egyel feljebb tolnám a kp-ra és a helyére vki mást, így viszont kimaradna Nani és Mata...
sztem ez lenne a 11:
Neuer - Alves, Puyol?, Thiago Silva, Abidal - CR, Xavi, Mascherano, Iniesta -Messi, van Persie. Edző: Guardiola
Nem tudom, hogy láttál-e már ilyen cuccot, ahol ezt az UEFA-álomcsapatot (nagyon remélem h arról van szó és nem épp égetem magam) össze lehet rakni: nem úgy működik, hogy random bedobsz 11 embert, akiből egy kapus; hanem meg van adva 11 pozíció (kapus, jhv, 2 középhv, bhv, jkp, középső kp, támadó kp, bkp, 2 csatár), és mindegyiknél asszem 5 vagy 6 emberből tudod kiválasztani, hogy ki a legjobb közülük. Ergo nem tudsz védekező középpályást betenni, mert Xavi is azon a poszton versenyez...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
noname
Llegenda del Barça

2012.01.06. 09:23:02

Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/0927e2-j ... bda-galara

ennyit erről :D Biztosak benne, hogy egyikük se veszi át a díjat, max a FIFA álomcsapat díjat kapja meg Roncika. Azt majd gyorspostán küldik el neki ;D
A Fifa egy szégyen
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.05. 20:24:33

Subinho írta: azt észre vetted hogy 1 db védekező középpályás nincs a csapatban??? Mascheranot egyel feljebb tolnám a kp-ra és a helyére vki mást, így viszont kimaradna Nani és Mata...
Basszus, ez egy álomcsapat, csak összeírt 11 nevet, nem kell taktikailag is tökéletesnek lennie :D
Jobb is, még a végén leejtenek valami értékes díjat a csapatbuszról. :D
Subinho
Director del Fútbol

2012.01.05. 20:20:07

Game90 írta:
LG írta:
Game90 írta:VV - Alves, Kompany, Mascherano, Abidal - Nani, Xavi, Iniesta, Mata - Messi, van Persie. Edző: Guardiola.

Silvát sajnos nem tudtam betenni a csapatba.
Meg ahogy látom CR-t sem. :lol:
Őt nem is akartam :)
pedig sajna nem marahat ki, mert bármenyire nem szeretjük, el kell ismerni a tudását!!!
azt észre vetted hogy 1 db védekező középpályás nincs a csapatban??? Mascheranot egyel feljebb tolnám a kp-ra és a helyére vki mást, így viszont kimaradna Nani és Mata...
sztem ez lenne a 11:
Neuer - Alves, Puyol?, Thiago Silva, Abidal - CR, Xavi, Mascherano, Iniesta -Messi, van Persie. Edző: Guardiola
Deus
Boixos Nois

2012.01.05. 19:29:02

http://www.hatharom.hu/article/0927e2-j ... bda-galara

ennyit erről :D Biztosak benne, hogy egyikük se veszi át a díjat, max a FIFA álomcsapat díjat kapja meg Roncika. Azt majd gyorspostán küldik el neki ;D
KépKép
PCsabi
aka Game90

2011.12.10. 15:46:58

LG írta:
Game90 írta:VV - Alves, Kompany, Mascherano, Abidal - Nani, Xavi, Iniesta, Mata - Messi, van Persie. Edző: Guardiola.

Silvát sajnos nem tudtam betenni a csapatba.
Meg ahogy látom CR-t sem. :lol:
Őt nem is akartam :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése