2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tőlem biztos nem olvasol ilyeneket; van pár elvakult madridista, aki ilyen baromságokkal takarózik, de koránt sem az összes (mint ahogy én sem)!Kb olyan dolgokat olvasok, hogy a Barca kizárólag csalással és bundával nyer, melyet a FIFA és az UEFA fundált ki közösen, és a világ háta mögött megbeszélte azt a CIA-vel; és még arra is rávette az ENSZ-t, hogy az Unesco világörökség kincsévé válassza a Barca-t.
Mert ahelyett, hogy örülnétek, hogy Pep és Messi ismét megkoronáztatik (full jogosan), nektek az böki a csumátokat, hogy egy fontos meccs miatt a rivális csapat kulcsszereplői nem tudnak ott lenni a gálán (fordított esetben én magasról sz.rnék erre; meg eleve csak a győzteseket, díjazottakat hívnám a gála pódiumára), majd Zidane és Butragueno tapsol helyettük is, nem kell aggódni!Ez egy jó menekülési kifogás most neki, így kihúzhatja magát az alól,h ismételten végignézze a Barca megkoronázást ilyen téren is. (játékosok,edző)
Hát igen!Az se különb, hogy Puyol megjelenik strandpapucsban valami hasonló gálán.
amikor a szövetséget "támadod be", Te mint madridista, mert ezúttal nem úgy táncoltak,ahogy ti fütyültök, hát hangosan felröhögtem.
Akkor már egész jó kedved lehet!hát igen, ez volt a 2. röhögőgörcsöm oka ma
igen, ez igaz, nem is így értettem konkrétan,de valóban félreérthetően írtam.szajko írta:csak azért nem fog kapni,mert eldöntötte a VB döntőt másfél évvel ezelőtt vagy a chelsea ellen 2 és fél évvel ezelőtt...az nem az ez évi választáshoz tartozik vagy a 2 év múlva tartandóhoz. és amíg Messi így nyomja sansza nem lesz se Iniestának,se másnak. de remélem,h Messi így fogja nyomni vagy 38 éves koráig.ozsimiki írta:Iniesta viszont tuti kapni fog vmikor a közeljövőbenEldöntött már pár "aprócska" meccset, játékáról nem is beszélve. És Ő még fiatal is.
hát igen, ez volt a 2. röhögőgörcsöm oka maBányász írta:Azért ez kicsit erős,h Barca szurkolók lettek megfertőzve összeesküvés elméletekkel...Persze tudjuk! Úgy látszik a D. Alves-féle attitűd az összeesküvés elméleteivel együtt sok Barca-fant megfertőzött már!
Persze tudjuk! Úgy látszik a D. Alves-féle attitűd az összeesküvés elméleteivel együtt sok Barca-fant megfertőzött már!
Azért ez kicsit erős,h Barca szurkolók lettek megfertőzve összeesküvés elméletekkel...Persze tudjuk! Úgy látszik a D. Alves-féle attitűd az összeesküvés elméleteivel együtt sok Barca-fant megfertőzött már!
csak azért nem fog kapni,mert eldöntötte a VB döntőt másfél évvel ezelőtt vagy a chelsea ellen 2 és fél évvel ezelőtt...az nem az ez évi választáshoz tartozik vagy a 2 év múlva tartandóhoz. és amíg Messi így nyomja sansza nem lesz se Iniestának,se másnak. de remélem,h Messi így fogja nyomni vagy 38 éves koráig.ozsimiki írta:Iniesta viszont tuti kapni fog vmikor a közeljövőbenEldöntött már pár "aprócska" meccset, játékáról nem is beszélve. És Ő még fiatal is.
Mint mondtam a klub hivatalosan kérte a Szövetséget (mondjuk eleve gáz, hogy figyelmen kívül hagyták a mérkőzésnapok kiválasztásakor, hogy a Barca mellett a Real is érdekelt lehet/lesz a gálán), hogy tegyék másik napra a visszavágót, hogy a fiúk és José is ott tudjanak lenni a gálán, de a fejesek ott ezt nagy ívben lesz..ták! Egyébként meggyőződésem, hogy mindannyian ott lettek volna, MINT AHOGY TAVALY IS OTT VOLTAK, ha nem cseszik el Cristianoék kedden az első meccset (maguknak köszönhetően), illetve ha sikerült volna egy mindenki számára megfelelő időpontot találni (vagy eleve úgy készíteni a sorozat versenynaptárát, hogy abból probléma ne legyen)!de az Aranylabda játékos/edző verziója a legrangosabb díj.
Persze tudjuk! Úgy látszik a D. Alves-féle attitűd az összeesküvés elméleteivel együtt sok Barca-fant megfertőzött már!Az igazi ok mindenki számára egyértelmű.
Egyrészt volt már rá máskor is precedens, hogy a díjazott vagy (mint esetünkben is) csupán jelöltek nem tudtak megjelenni a gálán! Másrészt ha semmi akadálya, illetve elfogadható oka nem lenne a távolmaradásuknak én is megfeddném őket, de így?Ha Xavi vagy Messi nem menne el hasonló okból, megnyugtatlak h őket se dícsérném.
Ezt meg szerintem hagyjuk; Messi úgy volt beteg, mint most én --> ha annyira rosszul érezte volna magát, akkor nem jelentkezik eminens kisdiák módjára játékra és főleg nem 2-0-nál!Amúgy Messi úgy lépett pályára az Osasuna ellen h jóformán még meg se gyógyult,
Kb.! Egy továbbjutásról döntő, nyílt párharcról van szó és nem egy sör meccsről!Hát ha másnap meccsük van akkor én is magasról szarnék rá.
Szerintem jól csinálja José.
Na ennek örülök; látod la. szereztem neked pár örömteli másodpercet!madridronie!
azon a mondatodon amikor a szövetséget "támadod be", Te mint madridista, mert ezúttal nem úgy táncoltak,ahogy ti fütyültök, hát hangosan felröhögtem.
Úgy rémlik tavaly mi jártunk ilyen cipőben és akkor mindenki ott volt.madridronie írta:Nem véletlenül írtam oda, hogy Casillas, S.Ramos, Xabi Alonso és Cristiano nem tudnak ott lenni a gálán (csak a csapat 4 alappilléréről van szó); mellesleg ha képbe lennél, hogy Zürich és Malagá milyen távolságra vannak egymástól és persze a Barca járna hasonló cipőben, akkor ugye egészen más véleményed lenne a dologról!A Malaga-t Ronaldo nélkül is simán kell verni hárommal.
Hát ha másnap meccsük van akkor én is magasról szarnék rá.Megértem h nem megy el a gálára Casillas,Ramos és Xabi, hiszen őket nem a legrangosabb díjakra jelölték, de az Aranylabda játékos/edző verziója a legrangosabb díj. Akit ezekre jelölnek annak kutya kötelessége megjelenni!
Megértem h nem megy el a gálára Casillas,Ramos és Xabi, hiszen őket nem a legrangosabb díjakra jelölték, de az Aranylabda játékos/edző verziója a legrangosabb díj. Akit ezekre jelölnek annak kutya kötelessége megjelenni!madridronie írta:Az ne zavarjon, hogy másnap Malagán visszavágot játszanak (Casillas, S. Ramos, Xabi Alonso, Cristiano és José is a meghívottak, nevezettek között szerepelt) a Madrid kérte a meccs egy másik napra tételét, amit a Szövetségnél oly kegyesen és nagylelkűen elutasítottak!Ők a Real Madrid. Ők többek annál mintsem h lealacsonyítsák magukat azzal h elmennek egy ceremőniára ahol kivételesen nem körülöttük forog a világ.
Csak én tartom ezt szánalmasnak?!
Az Aranylabda ceremónia a foci egyik legfontosabb eseménye. Tény h egyikük se nyerne, de mind2t jelölték. Illik megjelenni.Egyébként meg ott lesz a gálán a Real Madrid; Butragueno és Zidane képviseletében!
Nem véletlenül írtam oda, hogy Casillas, S.Ramos, Xabi Alonso és Cristiano nem tudnak ott lenni a gálán (csak a csapat 4 alappilléréről van szó); mellesleg ha képbe lennél, hogy Zürich és Malagá milyen távolságra vannak egymástól és persze a Barca járna hasonló cipőben, akkor ugye egészen más véleményed lenne a dologról!A Malaga-t Ronaldo nélkül is simán kell verni hárommal.
Most tényleg azért nem mennek el, mert játszanak a Malaga-val másnap.madridronie írta:Az ne zavarjon, hogy másnap Malagán visszavágot játszanak (Casillas, S. Ramos, Xabi Alonso, Cristiano és José is a meghívottak között szerepelt) a Madrid kérte a meccs egy másik napra tételét, amit a Szövetségnél oly kegyesen és nagylelkűen elutasítottak!Az Aranylabda ceremónia a foci egyik legfontosabb eseménye. Tény h egyikük se nyerne, de mind2t jelölték. Illik megjelenni.Egyébként meg ott lesz a gálán a Real Madrid; Butragueno és Zidane képviseletében!
Az ne zavarjon, hogy másnap Malagán visszavágot játszanak (Casillas, S. Ramos, Xabi Alonso, Cristiano és José is a meghívottak, nevezettek között szerepelt) a Madrid kérte a meccs egy másik napra tételét, amit a Szövetségnél oly kegyesen és nagylelkűen elutasítottak!Ők a Real Madrid. Ők többek annál mintsem h lealacsonyítsák magukat azzal h elmennek egy ceremőniára ahol kivételesen nem körülöttük forog a világ.
Csak én tartom ezt szánalmasnak?!
Az Aranylabda ceremónia a foci egyik legfontosabb eseménye. Tény h egyikük se nyerne, de mind2t jelölték. Illik megjelenni.
Nem tudom, hogy láttál-e már ilyen cuccot, ahol ezt az UEFA-álomcsapatot (nagyon remélem h arról van szó és nem épp égetem magam) össze lehet rakni: nem úgy működik, hogy random bedobsz 11 embert, akiből egy kapus; hanem meg van adva 11 pozíció (kapus, jhv, 2 középhv, bhv, jkp, középső kp, támadó kp, bkp, 2 csatár), és mindegyiknél asszem 5 vagy 6 emberből tudod kiválasztani, hogy ki a legjobb közülük. Ergo nem tudsz védekező középpályást betenni, mert Xavi is azon a poszton versenyez...Subinho írta: pedig sajna nem marahat ki, mert bármenyire nem szeretjük, el kell ismerni a tudását!!!
azt észre vetted hogy 1 db védekező középpályás nincs a csapatban??? Mascheranot egyel feljebb tolnám a kp-ra és a helyére vki mást, így viszont kimaradna Nani és Mata...
sztem ez lenne a 11:
Neuer - Alves, Puyol?, Thiago Silva, Abidal - CR, Xavi, Mascherano, Iniesta -Messi, van Persie. Edző: Guardiola
Ők a Real Madrid. Ők többek annál mintsem h lealacsonyítsák magukat azzal h elmennek egy ceremőniára ahol kivételesen nem körülöttük forog a világ.Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/0927e2-j ... bda-galara
ennyit errőlBiztosak benne, hogy egyikük se veszi át a díjat, max a FIFA álomcsapat díjat kapja meg Roncika. Azt majd gyorspostán küldik el neki ;D
Basszus, ez egy álomcsapat, csak összeírt 11 nevet, nem kell taktikailag is tökéletesnek lennieSubinho írta: azt észre vetted hogy 1 db védekező középpályás nincs a csapatban??? Mascheranot egyel feljebb tolnám a kp-ra és a helyére vki mást, így viszont kimaradna Nani és Mata...
Jobb is, még a végén leejtenek valami értékes díjat a csapatbuszról.Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/0927e2-j ... bda-galara
pedig sajna nem marahat ki, mert bármenyire nem szeretjük, el kell ismerni a tudását!!!Game90 írta:Őt nem is akartamLG írta:Meg ahogy látom CR-t sem.Game90 írta:VV - Alves, Kompany, Mascherano, Abidal - Nani, Xavi, Iniesta, Mata - Messi, van Persie. Edző: Guardiola.
Silvát sajnos nem tudtam betenni a csapatba.
Őt nem is akartamLG írta:Meg ahogy látom CR-t sem.Game90 írta:VV - Alves, Kompany, Mascherano, Abidal - Nani, Xavi, Iniesta, Mata - Messi, van Persie. Edző: Guardiola.
Silvát sajnos nem tudtam betenni a csapatba.