Alfa írta:Nagyon felhúzta magam tegnap ezen a meccsen. Nem értem, hogy kaphatott ki az a válogatott aki röhögve végigverte az eddigi ellenfeleit, erre a döntőben lehozza ezt a semmitmondó játékot. Nem fognék mindent a bíróra, de az tény, hogy elrontotta a döntőt a hozzá nem értésével. Teljesen fölöslegesen szította a kedélyeket illetve elérte azt, hogy egyik csapat se merjen kockáztatni.
Szegény Messi pedig végigharcolta ezt a döntőt, de annyira még ő sem jó, hogy egyedül leverjen egy csapatot. Amint megkapta a labdát minimum négyen rámentek ami még így se állította meg sokszor. A többieknek ki kellett volna használni, hogy Messi leköt négy játékost. Erre meg Messitől várták, hogy megoldja, de amikor tényleg megoldotta és átcselezte magát az őrzőin és leadta a labdát a társai kirúgták a stadionból (főleg Agüero jeleskedett ebben). Egyszerűen nem értem, hogy miért blokkol le ez a csapat a döntő szituációkban. A tizik előtt már tudtam, hogy ezt is bukni fogják.
Én már annál a Higuain kihagyott helyzetnél tudtam hogy vége...Utána meg jött az az indokolatlan Rojo kiállítás, az lényegében mindent elintézett a csapat fejében...
Messit és Mascheranot sajnálom nagyon. Messi mindent megtett, adta sorra a labdákat, erre vagy ellövik az űrbe 40 méterről, vagy csak szimplán nem kapja vissza Messi a labdát, aztán persze hogy ő rajta verik el a port...
Nameg eleve egy ilyen meccsen az ellenfélnek legelső szándéka a csapat ászára 4 játékost rápakolni hogy mozdulni se tudjon...
Azért az már elég durva, hogy a SAJÁT szurkolói fenyegetik halálosan a családját..No comment...
Ronaldo nem nyert semmit a hazájával, mégis hősként tekintik.
Ibra nem nyert semmit Svédországgal, mégis hősként tekintik...
Mi is hősként várjuk haza a nemzeti válogatottunkat, és hihetetlenül büszkék vagyunk rájuk.
Ehhez képest Messit meg úgy kezelik, mintha 50 üreskapus helyzetet hagyott volna ki 2 méterről...
Inkább meg kéne becsülniük, és hálásnak lenni amiért nem a csapattársait választotta, hanem a hazáját akarta szolgálni, ha nem így dönt most VB győztes és 2-szeres EB győztes játékosról beszélnénk...