Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk úgy, h Madridban már tudnak nyerni, eddig ez sem volt jellemző.Mezner2 írta:Arról nem is beszélve,hogy 25 meccsből 2szer kaptak el minket,szóval egyelőre ink. a győzelmeik a kifutott eredmények és nem fordítva.Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
forrás: A korona mögött blog
Most komolyan kérdezem: Én néztem rossz meccseket, vagy wtf?
![]()
![]()
![]()
Az első meccsen örülhetnek hogy nem rúgtunk nekik egy 5-öst, és csak Valdesnek, meg egy középre rúgott szögletnek köszönhetik, hogy egyáltalán gólt tudtak rúgni...A második meccs első fél óráját aláírom. Meg voltunk szégyenítve, le lettünk focizva, stb stb. puffogtathatnám a jelzőket naphosszig. De utána mi volt? 10 emberrel, ismétlem: TÍZ EMBERREL csak a bénaságunknak és Casillas-nak köszönhették, hogy nem kullogtak be a 93. perc után az öltözőjükbe...Játékban 150 percen keresztül nemhogy nem nőttek fölénk, de még egyenrangú ellenfelek se voltak. Akkor se értettem, azóta se értem, hogy az a 30 perc ennyire felrakta a szemellenzőt a madridistákra?
Statisztikailag is,mostmár muszáj volt vmit felmutatniuk,25ből 2szer bármelyik csapat elkap minket,HANGSÚLYOZNÁM,hogy akármelyik,de játékban még mindig zongorázni lehet az esetek nagy többségében a különbséget a 2 csapat között,és nem a "fehér balett" felé billen a mérleg,ha átlagot számítunk,akkor kb. a meccsen 70 percben beszari kiscsapat benyomását kelti a királyi gárda,és 20 percben méltó ellenfél,ezt azért én nem nevezném még egyenrangúságnak.
Vannak olyanok,akik szerint az 5-0 is véletlen,és ott sem lettek lefocizva,hanem minden bejött nekünk.Mihu írta:
![]()
![]()
![]()
Az első meccsen örülhetnek hogy nem rúgtunk nekik egy 5-öst, és csak Valdesnek, meg egy középre rúgott szögletnek köszönhetik, hogy egyáltalán gólt tudtak rúgni...A második meccs első fél óráját aláírom. Meg voltunk szégyenítve, le lettünk focizva, stb stb. puffogtathatnám a jelzőket naphosszig. De utána mi volt? 10 emberrel, ismétlem: TÍZ EMBERREL csak a bénaságunknak és Casillas-nak köszönhették, hogy nem kullogtak be a 93. perc után az öltözőjükbe...Játékban 150 percen keresztül nemhogy nem nőttek fölénk, de még egyenrangú ellenfelek se voltak. Akkor se értettem, azóta se értem, hogy az a 30 perc ennyire felrakta a szemellenzőt a madridistákra?
Arról nem is beszélve,hogy 25 meccsből 2szer kaptak el minket,szóval egyelőre ink. a győzelmeik a kifutott eredmények és nem fordítva.Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
forrás: A korona mögött blog
![]()
![]()
![]()
Ez egyáltalán nincs így. Az emberek nagy része olyan, mint itt az emberek nagy része és ők egyáltalán nem osztják ezt a véleményt. Aztán tényleg van 1-2 idióta, aki tényleg ezt gondolja. 1-2 alkalommal át szoktam nézni a túloldalra, és akkor olyanokat látom, hogy a Barca és a spanyol válogatott játékának beáldozott, mivel mind2-őt kiismerték és a szezon végén a Real megnyeri a bajnokságot és a BL-t is. És ez komoly.Mihu írta:Hozzászoktatott a csapat minket ahhoz, hogy csak a Barcelona az ellenfél a Primerában, bár ahogy a Szuperkupa-meccseken látszott, már ők is inkább csak nehezítik a dolgunkat, de már bőven többek vagyunk, mint egyenrangú felek.
Akkor se értettem, azóta se értem, hogy az a 30 perc ennyire felrakta a szemellenzőt a madridistákra?
Közös megegyezéssel lépett le.bence-barca írta: 2. Én úgy emlékszem Abramovics penderítette ki, nem magától távozott. Vagy igen?
1. Hát van benne vmi, de épp ez az, ezt is belevettem, h azért sem rúgná ki, mert nincs egyenlőre kit helyére hozni. Persze nyilván van az a pénz, amiért elengedik a klubbok év köüzben a menedzserüket a Realhoz, de azért ezt bonoylult elintézni.sjd írta:
1.Perez szerintem minden további nélkül kirúgná, ha tudna találni egy értelmes alternatívát. De az a helyzet, hogy del Bosque óta kb. nem volt a Madridnál olyan edző, aki annyit le tudott tenni az asztalra, mint Mourinho, és sztem ez a -8 pont ilyen szempontból még bőven elfogadható.
2. A Chelseatől véletlenül nem kísértetiesen hasonló körülmények között távozott? Még az is könnyen lehet, hogy kedden Balotelliékkel együtt száll fel a gépre.
Affelől azért fél percig se legyen kétséged,ha úgy döntene,hogy megy és nem pihenőre hanem csapatot vált (city akármikor tárt karokkal várná) akkor az aktuállis csapata vígan perkálná ki a lelépési díját.Mihu írta:Más kérdés, hogy mi van akkor, ha Mourinho akar elmenni. De az meg neki is sokba fájna, és azért valljuk be...nem ugyan az a kategória, ha Mounak kell fizetni a Real-nak, vagy fordítva.
Csak pont arra akartam utalni, hogy bajnoki cím és rekordpontszám ide vagy oda, a Madrid ezen évek során soha nem volt olyan tényező sem európai, sem spanyol szinten, mint amilyenné Mourinho tette. Nem esnek ki a nyolcaddöntőben Lyon szintű csapatok, a kupában harmadosztályú ellenfelek ellen, ráadásul le tudta győzni minden idők egyik legjobb Barcelonáját. Schuster bajnoki címe Rijkaard haldokló csapata ellen fele ennyire sem volt nagy fegyvertény.kurdt írta:Hozzá kell tenni, hogy Del Bosque óta -minden bizonnyal pont azért, mert nincs nagyon alternatíva- ő kapta a legtöbb türelmet. Capellot egy szezon után elküldték, mert nem tetszett a játék képe. Schustert elküldték az első rossz megjegyzése után ("nem fogjuk tudni legyőzni a Barcelonát"). Mindketten bajnokok lettek az első és egyetlen (teljes) szezonjukban.sjd írta: 1.Perez szerintem minden további nélkül kirúgná, ha tudna találni egy értelmes alternatívát. De az a helyzet, hogy del Bosque óta kb. nem volt a Madridnál olyan edző, aki annyit le tudott tenni az asztalra, mint Mourinho, és sztem ez a -8 pont ilyen szempontból még bőven elfogadható.
Pellegrini az egyetlen szezonjában egy nulláról induló, újjáépülő csapattal ért el rekordpontszámot a bajnokságban, csak eközben kipottyantak a BL-ből, és kaptak egy négyest az Alcorcóntól.
Mourinho azzal kezdte Madridban, hogy kapott egy ötöst a Camp Nou-ban (szerintem ezt egyeseknek nehezebb lehetett feldolgozni, mint az Alcorcón ellenit), a játék képe a fontosabb meccseken pedig nem emlékeztetett az "igazi" Real Madridra. Emellett nyert egy spanyol kupát, viszont a bajnoki címért nem igazán volt szoros a verseny és a BL-ből is a Barça búcsúztatta a Realt. Ráadásul ebben a szezonban mérgesedett el igazán a viszony a két klub között, bár ez szerencsére mostanra enyhülni látszik.
A lényeg az, hogy szerintem egy ilyen első szezon után bármelyik korábbi edzőt jó eséllyel elküldték volna, még ha az is igaz, hogy nem egy elnök ténykedett Madridban ez alatt a 7-8 év alatt.
akkor közös megegyezéssel kell felbontani a szerződést.Mihu írta:Mourinho menekülő útja az lehet, hogy tényleg nincs alternatívája. Jelenleg nincs olyan edző a világon, aki leülhetne a Real Madrid kispadjára. Akik esetleg esélyesek lehetnének, azoknak mindnek van előélete Perezzel, és nem feltétlenül pozitív. Gondolok itt Del Bosquéra, vagy Capello-ra. Wenger szerintem az Arsenal-ból megy nyugdíjba, a többi edző meg teljesen esélytelen arra, hogy a Real Madrid elvárásainak, és nyomásának megfeleljen. Más kérdés, hogy mi van akkor, ha Mourinho akar elmenni. De az meg neki is sokba fájna, és azért valljuk be...nem ugyan az a kategória, ha Mounak kell fizetni a Real-nak, vagy fordítva.
Bielsa??? Mou után egy olyan edző kell mint a chilei,határozott,nem rest szembe menni a közvéleménnyel ha a csapat érdekei megkívánják,tetszetős attraktív foci játszik,keménykezű,és nem hiszem,hogy a Bilbao padjáról mozdíthatatlan célpont lenneMihu írta:Mourinho menekülő útja az lehet, hogy tényleg nincs alternatívája. Jelenleg nincs olyan edző a világon, aki leülhetne a Real Madrid kispadjára. Akik esetleg esélyesek lehetnének, azoknak mindnek van előélete Perezzel, és nem feltétlenül pozitív. Gondolok itt Del Bosquéra, vagy Capello-ra. Wenger szerintem az Arsenal-ból megy nyugdíjba, a többi edző meg teljesen esélytelen arra, hogy a Real Madrid elvárásainak, és nyomásának megfeleljen. Más kérdés, hogy mi van akkor, ha Mourinho akar elmenni. De az meg neki is sokba fájna, és azért valljuk be...nem ugyan az a kategória, ha Mounak kell fizetni a Real-nak, vagy fordítva.
Hozzá kell tenni, hogy Del Bosque óta -minden bizonnyal pont azért, mert nincs nagyon alternatíva- ő kapta a legtöbb türelmet. Capellot egy szezon után elküldték, mert nem tetszett a játék képe. Schustert elküldték az első rossz megjegyzése után ("nem fogjuk tudni legyőzni a Barcelonát"). Mindketten bajnokok lettek az első és egyetlen (teljes) szezonjukban.sjd írta: 1.Perez szerintem minden további nélkül kirúgná, ha tudna találni egy értelmes alternatívát. De az a helyzet, hogy del Bosque óta kb. nem volt a Madridnál olyan edző, aki annyit le tudott tenni az asztalra, mint Mourinho, és sztem ez a -8 pont ilyen szempontból még bőven elfogadható.
1.Perez szerintem minden további nélkül kirúgná, ha tudna találni egy értelmes alternatívát. De az a helyzet, hogy del Bosque óta kb. nem volt a Madridnál olyan edző, aki annyit le tudott tenni az asztalra, mint Mourinho, és sztem ez a -8 pont ilyen szempontból még bőven elfogadható.bence-barca írta:Ehhez a Mourinho távozhat témához:
Igazából én nem tudom elképzelni, márpedig mert,
1. Perez aligha fogja kipenderíteni
2. Moutól is nehezen hiszem el, h év közben bedobja a "törcsit".
Általában a kiskapuk,nem is olyan kicsik,egyértelmű mulasztás kell ahhoz,hogy végkielégítés nélkül küldjék el a mestert,amire gondolom Mou is odafigyel,révén nem kiscserkész már.Barcaman1993 írta:
Abban biztos lehetsz, hogy van benne vmilyen kiskapu. Ha menni akar, vagy rúgatni akarják, akkor annak meg fogják találni a módját. És amit te is írtál, Perez nem hülye. Hiába 4 éves szerződés, ha nem úgy (fog) muzsikál(ni) a csapata, akkor nem valószínű, hogy hagyják még 4 évig vegetálni a Realban. Azért az érdekes lett volna a 2005-06-os Barca 4 éves szerződést köt Rijkarddal, majd a 2 éves szenvedés után maradt volna még 2 évet, mert drága lett volna elküldeni, ugyan már... Valószínűnek tartom, hogy ennek olyasmi értelme van, hogy ne tudják könnyen elengedni, ha mondjuk egy City ajánl egy kitöltetlen csekkű állást José barátunknak.
Abban biztos lehetsz, hogy van benne vmilyen kiskapu. Ha menni akar, vagy rúgatni akarják, akkor annak meg fogják találni a módját. És amit te is írtál, Perez nem hülye. Hiába 4 éves szerződés, ha nem úgy (fog) muzsikál(ni) a csapata, akkor nem valószínű, hogy hagyják még 4 évig vegetálni a Realban. Azért az érdekes lett volna a 2005-06-os Barca 4 éves szerződést köt Rijkarddal, majd a 2 éves szenvedés után maradt volna még 2 évet, mert drága lett volna elküldeni, ugyan már... Valószínűnek tartom, hogy ennek olyasmi értelme van, hogy ne tudják könnyen elengedni, ha mondjuk egy City ajánl egy kitöltetlen csekkű állást José barátunknak.Mezner2 írta:Mout nem fogják elküldeni szezon közben!
Ennek nem az ő nagysága,vagy hihetetlen zsenije az oka,hanem az,hogy ez a lépés 80 millába fájna Madridéknak,Perezre meg sok mindent lehet mondani,kivéve tán azt,hogy hülye a pénzügyekhez,és ezt a 80 millát nagyon megsínylené a Real.