Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg, mintha én is olvastam volna. Viszont persze hogy nem ő jön fel ..Alfa írta:Gaitan tudtommal nem sérült. Az előző fordulóban eltiltás miatt nem játszhatott.
Köszi, nem tudtam. Jól elintézte magát Lavezzi.MessiNeymarSuarez írta:
Gaitan ha jól tudom sérült. MInt ahogy Lavezzi is, a múltkori reklámtáblás baleset miatt, pedig nagyon jól tolta.
Alfa írta:A Di Maria<-->Gaitan illetve a Higuain <-->Agüero cserét remélem minél előbb meghúzza Tata.
https://streamable.com/kc0lfanbarca írta: Én simán kinézem belőle, hogy nem emlékezett, hogy Diaznak már volt egy sárgája, s aztán megbánta, hogy küldte zuhanyozni. Ezért látványosan próbált kompenzálni a Messis sárgával (az mondjuk na..), amikor meg látta Vidalt fetrengeni, egyből vérszemet kapott.![]()
Én simán kinézem belőle, hogy nem emlékezett, hogy Diaznak már volt egy sárgája, s aztán megbánta, hogy küldte zuhanyozni. Ezért látványosan próbált kompenzálni a Messis sárgával (az mondjuk na..), amikor meg látta Vidalt fetrengeni, egyből vérszemet kapott.Alfa írta:Úristen mi van itt??? Ez a bíró nagyon gyökér, eddig vicces volt amit művelt, de most már kezd sok lenni....
Ez az ember beteg
Arra nem lehet fogadni hogy MEssit állítják ki?Messias2 írta:Mit mondtok, piros lapok száma 4,5 felett/alatt?
Szerintem 1 még tuti lesz.