a l'equipe szerint az OM képviselői többször jártak Mo-n és tárgyaltak a ződekkel nagy ádám kivásárlásáról.
közben két igazolást lezártunk: hiroki sakai ingyen jött hannoverből, 26 éves, középső és jobbos védő. henri bedimo meg a balos bekk posztjára jött mendy helyére lyonból, szintén ingyen.
ilyen sztárokkal úgy látom megint rámegyünk a kiesésre, csak, hogy legyen valami izgalom.
amúgy ádám nem tudom hova férne be, tele vagyunk védekező középpályásokkal: lass, isla, lucas, romao, meg még a jó ég tudja ki mindenki... bár lehet h a sok kölcsönjátékos közül egy se marad és akkor lehetne helye...
kíváncsi vagyok mekkora jövés-menés lesz:
mandanda szerződése lejár. a cselzi vinni akarja begovic helyére, nem tudom mennyire lenne neki jó biznisz padozni, ahelyett, hogy maradna. itt van 8 éve szeretik, megbecsülik... ő tudja..
n'kolou szerződése úgyszintén lejár, sztem ő sanszos, hogy elmegy, jobb játékos annál, hogy itt kínlódjon ebben a posványban..
ocampossal is jó hogy tavaly kötöttünk egy 5 éves szerződést, és bár nem váltotta meg a világot, talán lehetett volna neki adni még egy évet ahelyett h elpasszoljuk genoába....
batsu 1000000%, hogy menni fog, úgyhogy egy csatár mindenképpen kell a helyére.
+ van egy csomó játékos akik kölcsöben vannak, velük sem nagyon tudni mi lesz: de ceglie (juve), manquillo (atleti), isla (juve), lucas silva (real), cabella (newcastle), thauvin (newcastle)
én az összeset megtartanám, talán de cegliet nem, ő helyette van két ember is arra a posztra, ugye a lyon-i arc, meg manquillo is tud a baloson játszani. isla úgysem kell a juvénak és azért bőven van olyan szint h itt maradjon, mégis csak egy majd 100x chilei válogatottról beszélünk. mondjuk erősen sanszos h a juve pénzt akar látni belőle, szóval akkor lehet ő is bukó. a nyúkasztl játékosokkal nagy kérdés h mi lesz, gondolom egyik sem akar a championshipben focizni. thauvinért mondjuk fizettek tavaly 20 millát, szóval őt ingyen tuti nem fogják ideadni....
fletcer, diaby mehet isten hírével, alig játszottak, ráadásul előbbi szerződése le is jár 06.30-án. romao szerződése is lejár de az öreget azért megtartanám, beugrónak bármikor jó hátulra.
szerk: a lényeg kimaradt, nem ártana egy edző sem, mert az nincs jelenleg