Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Messias2 írta: Jól mondtaa kommentátor, egy igazi színész.Számomra egy picit sok is, ahogy produkálja magát, ő akar lenni a főszereplő, úgy látom.
Jól mondtaa kommentátor, egy igazi színész.Alfa írta:Ez a spori mekkora forma.
Ohh, van itt társaság. Senkit nem hagyunk egyedül.MessiNeymarSuarez írta:Na, ezek szerint nem csak én nézem, jó tudni![]()
Pont írni akartam én is.MessiNeymarSuarez írta:Na Higuain első 1v1-es ziccere megvolt ebben a döntőben is, amit nem tudott kapura verni
Én ezt komolyan nem hiszem elMessiNeymarSuarez írta:Na Higuain első 1v1-es ziccere megvolt ebben a döntőben is, amit nem tudott kapura verni
Szerintem nagyot húztak, Monaco sokkal ígéretesebb sajnos mint a Marseille. Egy jó fizikumú balhátvéd, akinek remek kis bal lába van, Kurzawa pótlására remek lesz. Gondolom Coentraot nem veszik meg.palesz77 írta:Mendy hivatalosan is a Monacoé. Bob és VEB, titeket gondolom érdekel, emlékeim szerint Bob te eléggé kedveled..
A hsz-ed további részében te magad is leírtad, miért vannak lemaradva. A VB-n az argentinok döntőbe jutottak, de nem a klasszikus dél-amerikai focival, hanem a szervezett védekezésre fektették a hangsúlyt. Ha ez utóbbi nincs meg, akkor előbb-utóbb belefut a csapat a késbe, mint a brazilok a VB-n, vagy a most Copán jó néhány csapat.LG: Azért vannak lemaradva mert sok gólt lőnek?
És ténylegpalesz77 írta: Nézd meg az eddigi Copák rendezési idejét, megérted mire célzott..Pár éve tényleg 4 évente rendezik, előtte volt 3, 2, volt hogy egy évben 2 is volt, tényleg nagyon random csinálják.
Jaaa, így értem már, bocsi, félreértettelek. Mondjuk az a szomorú, hogy a mostani rendszerben a szavazók többségénél jobban számít az, hogy most CR kidobta a mikrofont a tóba, mint hogy ki milyen teljesítményt rakott le..visca el barca írta:nem azt mondtam, hogy az a döntő, hanem h sokat számít. most ha valaki pl hezitál h cuncili vagy messi, akkor lehet épp azért fog messi mellett dönteni, mert ő a copná lőt x gól meg adott x assistot, cuncus meg egy nagy nulla volt (eddig)
Nézd meg az eddigi Copák rendezési idejét, megérted mire célzott..Alfa írta:Az, hogy most zsinórban kettőt rendeznek az nem szokványos és csak a 100 éves évforduló miatt van most így. Különben mindig 4 évente van.
LG: Azért vannak lemaradva mert sok gólt lőnekVeidt_madridista írta:Az egyik legnagyobb baj a Copaval hogy rendszer nelkul rendezik. Neha eltelik 1 ev koztuk, neha eltelik 4. Ezzel eleg sokat veszit a presztizsbol. 10 valogatottnak legalabb a harmada mindig csak kitomodni jar oda, vendegek (USA, Japan, Mexiko, Honduras, Costa Rica) meg sosem tudtak igazan beleszolni.LG írta: Palesszel is egyet értek, de még annyit hozzá tennék, hogy a Copának azért messze nincs olyan presztízse, mint az EB-nek. Én pl. azt se tudom, 5 éve ki nyerte, vagy volt-e egyáltalán. Most sem nagyon követem, csak eredményeket meg néhány összefoglalót néztem, nagyon le vannak maradva az európai focitól, ilyen 4, meg 7 gólok mennek.
Na majd ma vhogy továbbmennek, rákerülnek a könnyebb ágra, madridosan elvergődnek a döntőbe, ott C belövi a döntő 11-est, és máris minden idők legjobbja.visca el barca írta: nem azt mondtam, hogy az a döntő, hanem h sokat számít. most ha valaki pl hezitál h cuncili vagy messi, akkor lehet épp azért fog messi mellett dönteni, mert ő a copná lőt x gól meg adott x assistot, cuncus meg egy nagy nulla volt (eddig)
nem azt mondtam, hogy az a döntő, hanem h sokat számít. most ha valaki pl hezitál h cuncili vagy messi, akkor lehet épp azért fog messi mellett dönteni, mert ő a copná lőt x gól meg adott x assistot, cuncus meg egy nagy nulla volt (eddig)palesz77 írta:VEB: Regen lehet, manapsag mar nem. 2006 ota egyszer se az nyert, aki a nyari tornak barmelyiken gyozedelmeskedett. Mar csak a gol szamit, Ini ezert nem kapott pl, vagy Ribery/Robben, Snejder/Xavi, stb.
Az egyik legnagyobb baj a Copaval hogy rendszer nelkul rendezik. Neha eltelik 1 ev koztuk, neha eltelik 4. Ezzel eleg sokat veszit a presztizsbol. 10 valogatottnak legalabb a harmada mindig csak kitomodni jar oda, vendegek (USA, Japan, Mexiko, Honduras, Costa Rica) meg sosem tudtak igazan beleszolni.LG írta: Palesszel is egyet értek, de még annyit hozzá tennék, hogy a Copának azért messze nincs olyan presztízse, mint az EB-nek. Én pl. azt se tudom, 5 éve ki nyerte, vagy volt-e egyáltalán. Most sem nagyon követem, csak eredményeket meg néhány összefoglalót néztem, nagyon le vannak maradva az európai focitól, ilyen 4, meg 7 gólok mennek.