Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
REMY
Madridista

2012.08.13. 13:01:20

K900 írta:
REMY írta:Bolt nálunk már volt edzésen is. Kezdőrúgás stb :D Szerintem inkább Real szurkoló mint MU :D bár kíváncsi lennék hány meccset néz xD

Socio66 :wink: így is van. Már rég nem lehet neki felhozni, hogy nem teljesít nagy csapatok ellen.
Akiket Socio66 felsorolt köztük mi is persze, ott a védelemek azért eléggé lyukasak voltak.Nem akarom levonni az érdemeit persze, de a hollandok védelme azt mindenki tudja hogy egy 0-volt.Gyakorlatilag kiröhögte őket a "zselé" király.A miénk is több sebből vérzett, mint pl.(Puyi mecshiánya a sérülése miatt, vagy Abi súlyos hiánya).A bayern ellen ott elismerem, hogy pl.Boatengéket rendesen megizasztotta.:D Igen hogyha ezeket az apró dolgokat nem vesszük figyelembe, akkor azt mondhatjuk hogy elég jól teljesített a portugál. :roll: Egyébként pedig sztem pont az eb-t nem érdemes felhozni, hiszen a hollandok és a csehek elleni meccseket leszámitva, az egész tornát figyelembe véve egy 0 volt a portugál. A szakértők is azt mondták, nem véletlenül persze hogy ez nem Cr ebéje volt, amit megkoronázott azzal az arc kifejezésel is amikor nem rúghatta az utolsó 11-est a spanyolok ellen. :lol:
Ki hozta fel az EB-t? :D csak te :D amúgy társgólkirály lett, úgyhogy nem lehetett flop az EB-n sem...... :wink:
K900
Jugador d'estrella

2012.08.13. 12:45:14

REMY írta:Bolt nálunk már volt edzésen is. Kezdőrúgás stb :D Szerintem inkább Real szurkoló mint MU :D bár kíváncsi lennék hány meccset néz xD

Socio66 :wink: így is van. Már rég nem lehet neki felhozni, hogy nem teljesít nagy csapatok ellen.
Akiket Socio66 felsorolt köztük mi is persze, ott a védelemek azért eléggé lyukasak voltak.Nem akarom levonni az érdemeit persze, de a hollandok védelme azt mindenki tudja hogy egy 0-volt.Gyakorlatilag kiröhögte őket a "zselé" király.A miénk is több sebből vérzett, mint pl.(Puyi mecshiánya a sérülése miatt, vagy Abi súlyos hiánya).A bayern ellen ott elismerem, hogy pl. Boatengéket rendesen megizasztotta.:D Igen hogyha ezeket az apró dolgokat nem vesszük figyelembe, akkor azt mondhatjuk hogy elég jól teljesített a portugál. :roll: Egyébként pedig sztem pont az eb-t nem érdemes felhozni, hiszen a hollandok és a csehek elleni meccseket leszámitva, az egész tornát figyelembe véve egy 0 volt a portugál. A szakértők is azt mondták, nem véletlenül persze hogy ez nem Cr ebéje volt.Amit megkoronázott azzal az arc kifejezésével is, amikor nem rúghatta az utolsó 11-est a spanyolok ellen. :lol: A karikatúrák is amik róla készültek, az egész eb teljesitményét prezentálták sztem. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.08.13. 13:05:46-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.13. 12:38:51

szerintem sem különösebben komplettebb ronaldo mint messi.

mi az, amiben egyértelműen jobb a portugál ?

- fejjáték (amit annak köszönhet, hogy magasabb, leo 168 cm-vel eléggé elveszett, pedig ennek ellenére többször is bizonyította, hogy jól tud fejelni, magasságához képest bőven vannak fejesgóljai.)
- lövőerő (távoli lövések)
- szabadrúgások és büntetők (mondjuk ide a szabikat, bár...na mindegy...tizikben meg a portugál a világ egyik legjobbja, és messi sem rossz, roni azért jobb.)
- cselezés (sokkal színesebb, sokrétűbb a repertoárja, de mondjuk ezeknek a 90%-át csak a MU-s korszakban láthattuk, és nagy részük haszontalan, csak lassító tényező, viszont szép.)
- gyorsabb (hosszabb távon)

szerintem nagyjából ennyi.

amiben pedig szerintem messi jobb :

- indulósebesség
- passzjáték
- sokkal inkább csapatember
- kreatívabb
- nagyobb meccseken jobb. (bár ez az elmúlt idényre pont nem igaz, viszont ha az elmúlt éveket figyelembe vesszük, igaz.)

a többi dologban, mint pl. fizikum (nyilván ronaldo izmosabb, de messit a súlypontja miatt legalább olyan nehéz elnyomni), helyezkedések, helyzetkihasználás,egylábasság (mind a ketten kellően tudják a gyengébb lábat is használni..) stb....azokban meg nagyjából egyformák.

tehát igazából én sem értettem, miért lenne komplettebb játékos a portugál.
REMY
Madridista

2012.08.13. 12:14:33

Bolt nálunk már volt edzésen is. Kezdőrúgás stb :D Szerintem inkább Real szurkoló mint MU :D bár kíváncsi lennék hány meccset néz xD

ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.13. 11:13:47

K900 írta:Bolt szerint:

"Kétségtelenül Ronaldo nálam megelőzi Messit, mert jóval sokoldalúbb játékos" - idézte a Marca című spanyol sportnapilap internetes kiadása a jamaicai csodafutót, aki pekingi sikereivel együtt összesen hat aranyérmet gyűjtött. "A magam részéről neki adnám az Aranylabdát, ha tehetném."

Bolt rendre mond egy-két jót szót kedvenc csapatáról, a Real Madridról, és ezúttal sem felejtette el megjegyezni, hogy legnagyobb kedvence a Real. Forrás: Hatharom.hu
Szép ember azért ez a Bolt. Hatalmas MU drukker, nagy Madrid fan, szerintem nagy Milan fan is, meg a Bayernért is rajong... :lol: Mondjuk szép, hogy próbálja a barátját minél jobb fényben feltüntetni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
socio66

2012.08.13. 11:01:57

K900 írta:CR még nagy csapatok ellen nem nagyon mutatott semmit sem
ez már régóta egy hibás klisé, hogyne mutatott volna..
ha csak a tavalyi évet nézem, a bl-elődöntőben kettőt lőtt a bayern ellen, győztes gólt rúgott nekünk a camp nou-ban, és szintén kettőt lőtt a hollandoknak az ebén.
ez semmi lenne?
:)
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.13. 10:10:20

Mezner2 írta:Minden jelenlévő fórumozónak fizetek egy bambit,ha Khedira kikerül a Real kezdőjéből,egyszerűen elképzelhetetlen a kezdő 11 a "német" nélkül,ő Mou embere,az igazi nagybetűs KEDVENC,nem pofázik,nem flikk-flakkozik,mint egy katona úgy hajtja végre az utasításokat,hangsúlyozom lehetetlen,hogy ne legyen kezdő....
Én ezt elhiszem neked... hiszen Mounál minden csapatban volt egy ilyen semmire való tipikusan gyenge játékos,(bocs de nálam ő az) mint most Madridban Khedira... Ugye Cfc-ben Mikel, Interben Motta. Semmi mást nem tesznek, mint a hozzájuk legközelebb álló játékoshoz passzolnak labdát ennyi... Ők a tipikusan ütköző játékosok, akik kp leütköznek és ennyi... még csak nem is szerelnek, leütköznek testel... Amíg Ronaldo megcsinálja a helyzeteket és gólt lőnek addig nem is fog feltűnni senkinek, majd ha nem megy akkor lesz baj, mert az ő játéka nem Real Madrid szintű... (Kevés olyan játékos van akik odavalók...) Ha nem Jose lett volna a maneger, akkor Khedi nem is jött volna soha szóba Madridban... SZVSZ... :D
K900 írta:Bolt szerint:

"Kétségtelenül Ronaldo nálam megelőzi Messit, mert jóval sokoldalúbb játékos" - idézte a Marca című spanyol sportnapilap internetes kiadása a jamaicai csodafutót, aki pekingi sikereivel együtt összesen hat aranyérmet gyűjtött. "A magam részéről neki adnám az Aranylabdát, ha tehetném."

Bolt rendre mond egy-két jót szót kedvenc csapatáról, a Real Madridról, és ezúttal sem felejtette el megjegyezni, hogy legnagyobb kedvence a Real. Forrás: Hatharom.hu

Én azt soha nem értettem hogy Cr miért sokoldalúbb mint Leo.Talán fetrengésben???Vagy szinészkedésben. :lol: :lol: Sztem abban biztosan jobb lehet az argentinál. :) Viccet félretéve,sztem a két játékos között az is sokat számit hogy CR még nagy csapatok ellen nem nagyon mutatott semmit sem, míg vele ellentétben Messi már azért bizonyított nagyobb csapatok ellen is. 8) Bár ez Platiniéknek lehet hogy nem számit.De technikai tudásban és gólérzékenységben egyértelműen partner vele az argentin.Véleményem szerint még jobb is mint a portugál, bár ezzel sztem minden (barca) szurkoló ígyvan. :D Ha Ronaldó nyer majd, akkor azt a csapatnak is köszönheti, mert egyénileg az argentin az előző idényben is megverte. 8)
Lol :) pár éve még a Mu volt a kedvence. nem lehet hogy Cr a favoritja? :) nincs ezzel baj... ebben az álláspontban ő is csak egy szurkoló. John cena, Vagy Koby meg Messit tartják jobbnak... :) ez már csak így van...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
K900
Jugador d'estrella

2012.08.13. 08:47:01

Bolt szerint:

Én azt soha nem értettem hogy Cr miért sokoldalúbb mint Leo.Talán fetrengésben???Vagy szinészkedésben. :lol: :lol: Sztem abban biztosan jobb lehet az argentinál. :) Viccet félretéve,sztem a két játékos között az is sokat számit hogy CR még nagy csapatok ellen nem nagyon mutatott semmit sem, míg vele ellentétben Messi már azért bizonyított nagyobb csapatok ellen is. 8) Bár ez Platiniéknek lehet hogy nem számit.De technikai tudásban és gólérzékenységben egyértelműen partner vele az argentin.Véleményem szerint még jobb is mint a portugál, bár ezzel sztem minden (barca) szurkoló ígyvan. :D Ha Ronaldó nyer majd, akkor azt a csapatnak is köszönheti, mert egyénileg az argentin az előző idényben is megverte. 8)
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
mess2009
Director del Fútbol

2012.08.13. 08:32:16

érdekes volt a Cr-Messi vita elsősorban azért, mert csak egy szegletét, nevezetesen a szabadrúgás lövést vettétek górcső alá. természetesen a két fazon képességei nem ebben merülnek ki, van még egy két apróság....az én (indító?) hsz.-emet ugyan sablonosnak látta REMY de éppenhogy egy speciális ha úgytetszik összetett tulajdonságot emeltem ki, ami stat.-okkal nehezen támasztható alá(legfeljebb az adott gólpasszokkal) nevezetesen, hogy Cr egy nyilvánvaló SZTÁR a klubjában, mig Messi maga a Barca. tudom ez szubjektív, de azért mégis úgy érzem kifejező.
Ronaldó mellett ott van két "gólgyártó" akik már most is nagyobb szeletet "visznek" a hatékonyságból, mint a Barcánál bárki, ahol Messi zsenije sokkal nyilvánvalóbb "szükséglet" mint a Madridnál Ronaldó. Benzema és Higuain ugyanúgy képesek nagy sebességen kreatív módon lyukra futni és gólt lőni mint C.R, Benzema technikailag is mindent tud a "híres" bicigli cseleket kivéve, míg a Barcánál Messi gólerősségét, azt a képességét, ahogy áttör a védelmeken, sajna senki még csak meg sem közelíti. nos ez is egy apró különbség az én szememben.
REMY
Madridista

2012.08.12. 23:30:46

ab1daL írta:
REMY írta:Mivel Xabi és Khedira is VKP és sokszor felesleges volt kettő, így ezért kell oda Modric. Aki támadásban és védekezésben is tud segíteni. Ilyen nem volt a csapatban. Valaki vagy védekezett vagy támadott.
Modric lesz az összekötő.
És amúgy Kakával mi lesz? Mert úgy volt még nyáron, hogy Carvalho, Kaká, Lass mennek. Valamint eddig 0 igazolás.. :roll:
Kettőt és könnyebbet :D Mi sem tudjuk.
Kaká most már azt mondom maradjon. Hátrányunk nem lesz belőle. Marketing értéke még mindig magas.
Lass marad. Carvalho kérdéses, de ő sztem megy.

Modric tuti jön.. csak kérdés mikor. Más érkező nem lesz. Nem is biztos, hogy kell. Lehet, hogy többet ér egy összeszokott csapat. (sőt tuti)
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.12. 23:21:17

REMY írta:Mivel Xabi és Khedira is VKP és sokszor felesleges volt kettő, így ezért kell oda Modric. Aki támadásban és védekezésben is tud segíteni. Ilyen nem volt a csapatban. Valaki vagy védekezett vagy támadott.
Modric lesz az összekötő.
És amúgy Kakával mi lesz? Mert úgy volt még nyáron, hogy Carvalho, Kaká, Lass mennek. Valamint eddig 0 igazolás.. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 16:14:03

REMY írta: Mármint úgy értettem technikát, hogy erő vs csavarás (ész)
Mindegy nem értetted amit írtam :D Nyilván ha ezt a 2 nagy halmazt veszem akkor igaz, de én megpróbáltam szűkíteni s a leghasonlóbb embert megkeresni adott személyre.
REMY írta: amúgy ha jól láttam talán zene terén egyet tudunk érteni :D már csak Bobból kiindulva, nem lehet [auto_cenzúra] ízlésed :P
Ez az általam szeretett, kedvelt csapatokból is adódik, hogy jó az ízlésem :P :D Rap meg reggae és elvagyok több napig kaja nélkül is :D

Amúgy meg nem Messi a kedvencem, nálam a mostani csapatból Xavi emelkedik ki minden szinten.Nála intelligensebb,pontosabb s jobb focistát mióta nézem ezt a játékot lassan 20-22 éve én még nem láttam.
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.08.12. 16:13:50

Azért gyanítom hogy az utóbbi 3évben Messi szabadlövés/gól statisztikája erősebb CR-nél. Aztán ha nem akkor beszptam.
:mrgreen:

Remy
Más téma nem vagyok benne biztos hogy minden topikban megfordulsz. Írtad hogy hosszútávfutó vagy ezért kérdezném hogy milyen kiegészítőket illetve edzésmódszereket használtatok savasodás ellen illetve ennek kitolására.
Én csak kiegészítóként alkalmazom most nyáron a futást aerob tartományban próbálom tartani de ennek ellenére 25perc után teljesen elsavasodok.
Hiába tüdőből bőven bírnám egyszerűen nem nagyon megy hosszabb ideig.
Hozzá kell tenni nem igazán hosszútávfutó alkatom van , izomzatból sem nagyon akarok veszteni szval valahogy így kéne megoldani. A válasz mehet a kondis topikba ne itt legyen off.
:)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.12. 16:08:29

Bob_Marley írta:Viccet félre téve, technikát hasonlítva Ronaldo egyértelműen Juninho féle szabadrúgáslövő nem Roberto Carlos.
Ha már Roberto Carlos, akkor az én nagy-nagy kedvencem Koeman lőtte hasonlóan a szabikat mint Roberto Carlos.
Messi sem egyenlő szerintem Beckhammel, az angolnak megint egy különleges technikája volt, más szögben is futnak neki a labdának.
De maradjunk annyiban nem egyezünk sok mindenben :D
Hát én sem Messit, sem Ronaldot nem hasonlítanám senkihez, mert én egyáltalán nem tartom egyiket sem nagy szabadrúgáslövőnek. Az említetteknek, ők ketten még a cipőjét sem köthetnék meg az említett műfajban. Messi nem is értem, hogy kerülhetett elő, néha lő 1-2 gólt szabadrúgásból, de össz-vissz ennyi. Most is a szezon egészében nem rúgott 1-et sem, majd a legvégén ha jól emlékszem 2-őt. Ronaldo meg a már említett 40 szabadrúgás után lőtt 1-et. Már akkor szakadok a röhögéstől, amikor a 40-es szabadrúgásokhoz odaáll. Mindamellett, hogy rúgott pár szép gólt szabiból, de a szabadrúgás góljainak nagy része csak azért gól, mert a kapusok bepotyázzák...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
REMY
Madridista

2012.08.12. 16:04:34

Mármint úgy értettem technikát, hogy erő vs csavarás (ész)

amúgy ha jól láttam talán zene terén egyet tudunk érteni :D már csak Bobból kiindulva, nem lehet [auto_cenzúra] ízlésed :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 16:02:23

REMY írta: Hát Bob :D lesz valami amiben mi egyetértünk ? :lol:
Real - Barca
Lakers - Boston
Terminator - ...... :mrgreen:
CR - Messi
Bolt ... stb :D
Hát a felsorolásból is látszik nem lehetett túl jó gyerekkorod :mrgreen: Kiválasztani mindenben a selejtet :mrgreen:
REMY írta: Amúgy HA hasonlítani akarunk technikában akkor Carlos = CR
Beckham = Messi

persze az elöl írottak jóval jobbak voltak.
Viccet félre téve, technikát hasonlítva Ronaldo egyértelműen Juninho féle szabadrúgáslövő nem Roberto Carlos.
Ha már Roberto Carlos, akkor az én nagy-nagy kedvencem Koeman lőtte hasonlóan a szabikat mint Roberto Carlos.
Messi sem egyenlő szerintem Beckhammel, az angolnak megint egy különleges technikája volt, más szögben is futnak neki a labdának.
De maradjunk annyiban nem egyezünk sok mindenben :D
Kép
Kép
Kép
blupatrik
Jugador del Barça

2012.08.12. 15:53:58

Mihu írta:
REMY írta: De amikor eltalálja a kaput akkor 95%- hogy gól.
Már ne is haragudj, de azért ezen elég jót mosolyogtam :lol: :lol: :lol: Kit érdekel, hogy ha Ronaldo eltalálja a kaput, akkor 95% hogy gól, mikor 20-30 szabadrúgás kell neki ahhoz, hogy eltalálja a ketrecet? :lol: Valahol a szezon felén túl volt egy diagramm, ahol bemutatták az európai topligákban ki hány szabadrúgásból hány gólt lőtt. És ott asszem Ronaldo 32 próbálkozással állt, és 0 azaz NULLA góllal.
Igen,és ezzel ő volt/van a legeredménytelenebb játékos európában szabadrúgásból. :roll:
Dehát mint tudjuk,Ronaldo a hatalmas,félelmetes szabadrúgáslövő aki ha beáll terpeszbe a labda mögé a kapusok már rettegnek.
REMY
Madridista

2012.08.12. 15:51:39

Hát Bob :D lesz valami amiben mi egyetértünk ? :lol:
Real - Barca
Lakers - Boston
Terminator - ...... :mrgreen:
CR - Messi
Bolt ... stb :D

Juninhot amúgy kér felhozni, mert mesteri szabadrúgás lövő volt. Sajna a Real is megkapta párszor.... anno a Lyon ellen.
Meg ha Juninho akkor már Roby Carlost is fellehet hozni, de felesleges. Vagy akár Beckham-et.

Amúgy HA hasonlítani akarunk technikában akkor Carlos = CR
Beckham = Messi

persze az elöl írottak jóval jobbak voltak.

Mihu : )

Leírtam, hogy CR egyik leggyengébb szezonja volt a mostani szabadrúgások terén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára REMY 2012.08.12. 15:54:01-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.12. 15:50:16

REMY írta: De amikor eltalálja a kaput akkor 95%- hogy gól.
Már ne is haragudj, de azért ezen elég jót mosolyogtam :lol: :lol: :lol: Kit érdekel, hogy ha Ronaldo eltalálja a kaput, akkor 95% hogy gól, mikor 20-30 szabadrúgás kell neki ahhoz, hogy eltalálja a ketrecet? :lol: Valahol a szezon felén túl volt egy diagramm, ahol bemutatták az európai topligákban ki hány szabadrúgásból hány gólt lőtt. És ott asszem Ronaldo 32 próbálkozással állt, és 0 azaz NULLA góllal.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 15:43:38

REMY írta:
Az, hogy 2-3 méterre a kapu mellé érkezik azt a kutyát sem érdekli. CR meg kilövi a stadionból. És?
De amikor eltalálja a kaput akkor 95%- hogy gól.

Egyértelmű, hogy Messi labdái közelebb érkeznek a kapuhoz, mert nem erőből lövi hanem helyezi. Azokat azért könnyebb oda lőni.
Az a baj ezzel, hogy mi számít jobb szabadrúgáslövőnek (nyilván aki több gólt szerez ez az elsődleges) ??? Mert szerintem a pontosság egy mérce lehet, s Messi pontosabb, hozzáteszem stílus különbségek vannak, s Ronaldo lövése nagyon nehezen kivitelezhető, belső csüddel jó technikai kivitelezéssel nagyon veszélyes, hirtelen lefelé csapódó labdákat lehet lőni, de jóval nehezebb megcsinálni s 10bpl 9szer kimegy a világból.
Viszont Messié "ésszel" van meglőve.Más technikával jobban belsővel megpödörve, így lassabb lesz, de pontosabbat lehet lőni, s Messi hatékonyságra jobb mint Ronaldo.
Az túlzásnak érzem, hogy ha eltalálja a kaput akkor 95%ban gól.

Az szerintem nem jó gondolati sík hogyha eltalálja Ronaldo jól, akkor nagyobb gól lesz belőle, Messi pontosabb s igaz jóval kevesebbszer próbálkozik (mert azért nálunk pl a távoliakat Alves rúgja, illetve a közelieknél Xavi is ott van vagy Iniesta) de a szabadrúgás alapja a pontosság.

Hozzáteszem Juninho hasonló egyedi lövőtechnikával végezte el a szabadrúgásokat, s jóval hatékonyabb volt mindig is, mint a mostani Ronaldo, s kevesebbszer küldte ki a stadionból a labdát.

Mindegy, úgy érzem ez egy "berögzött" dolog az ember agyában, hogy Ronaldo jobb szabadrúgáslövő meg hasonlók, kiviteles rugótechnikája van, nagyon veszélyeseket tud lőni, de Messiről ezek ugyanúgy elmondhatóak, s nyilván az ember szíve hazahúz, s azt mondom minimum egy szinten vannak szabadrúgásokban, de az biztos hogy az nagyon erős s elhamarkodott kifejezés, hogy Messi soha az életben nem fogja ebben túlszárnyalni Ronaldot
Az egész mondandóm erre van kihegyezve :D Szeretsz nagyon patetikusan megfogalmazni dolgokat, s túlzásokba esni, ez is az úgy gondolom.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.12. 15:38:01

cr több gólt rúg szabiból, sokkal több lehetőségből, hiszen ő mindenhonnan ellövi, onnan is, ahol általában beívelik, vagy csak lepasszolják.
messi csak lövőtávból vállalja el, de onnan általában azért kaput fog, vagy veszélyes.
cr erővel lövi, legtöbbször a kapus oldalára, messi ésszel, helyezve.

ki-ki döntse el, melyik a jobb, ami tény, hogy cr több gólt szerez szabiból, ezzel nem lehet vitázni.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.12. 15:30:10

Bob_Marley írta:
Indokold meg miért nem lesz soha az életben ebben (is :D ) jobb Messi ???
Igen,ez engem is érdekelne,és Remy az állításoddal ellentétben CR ebben a szezonban nem lövi kirívóan gyengébben a szabikat mint eddig bármikor,egyáltalán nem akkora Juninho :D mint azt páran beleképzelik a játékába,az esetek 80%ában bűn rosszul lövi a szabikat, vagy bele a sorfalba(egy meccsen átlag 4szer :D) vagy pedig föld körüli pályára állítja őket,majd a felső légkörbe érve a labda el ég.
Szerintem Messi egyértelműen jobb szabadrúgáslövő most már.
REMY
Madridista

2012.08.12. 15:26:04

Bob_Marley írta: Indokold meg miért nem lesz soha az életben ebben (is :D ) jobb Messi ???
Az, hogy 2-3 méterre a kapu mellé érkezik azt a kutyát sem érdekli. CR meg kilövi a stadionból. És?
De amikor eltalálja a kaput akkor 95%- hogy gól.

Egyértelmű, hogy Messi labdái közelebb érkeznek a kapuhoz, mert nem erőből lövi hanem helyezi. Azokat azért könnyebb oda lőni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 15:23:13

REMY írta:Azért azt jegyezzük meg, hogy CR-nek ez volt a leggyengébb szezonja szabadrúgások terén. Nagyén későn szerzett szabadrúgás gólt.

Viszont akármekkora játékos Messi. Ebben biztos, hogy az életben nem lesz jobb mint CR. Statok ide vagy oda.
Lövőkéje CR-nek jóval jobb. 16-oson belül tény, hogy Messi gólérzékenyebb. De ez nagyban a taktikától is függ. Ti mindent az utolsó méterekig akartok vinni, ezért is születnek nálatok "kisebb" gólok.
Ezzel én nem értek egyet, mármint hogy szabadrúgásokban hú de le lenne maradva Messi sőt, ha megfigyeled egyre többet vállal nálunk, s nincs erre vonatkozóan statisztikám, de biztos vagyok benne hogy jóval pontosabban végzi el mint Ronaldo.És mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy hú de nagy Messifan.Ha nem is talál kaput, akkor is 2-3 méteres körzetet azért eltalálja.

Indokold meg miért nem lesz soha az életben ebben (is :D ) jobb Messi ???

Mondjuk megint a jobb-szebb stb dolgokról "vitázunk" ami megfoghatatlan, de a statok mondjuk azért segítenek reálisan látni, s valamelyest képesek eldönteni dolgokat.
Kép
Kép
Kép
REMY
Madridista

2012.08.12. 15:15:33

Azért azt jegyezzük meg, hogy CR-nek ez volt a leggyengébb szezonja szabadrúgások terén. Nagyén későn szerzett szabadrúgás gólt.

Viszont akármekkora játékos Messi. Ebben biztos, hogy az életben nem lesz jobb mint CR. Statok ide vagy oda.
Lövőkéje CR-nek jóval jobb. 16-oson belül tény, hogy Messi gólérzékenyebb. De ez nagyban a taktikától is függ. Ti mindent az utolsó méterekig akartok vinni, ezért is születnek nálatok "kisebb" gólok.
Válasz küldése