Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki hozta fel az EB-t?K900 írta:Akiket Socio66 felsorolt köztük mi is persze, ott a védelemek azért eléggé lyukasak voltak.Nem akarom levonni az érdemeit persze, de a hollandok védelme azt mindenki tudja hogy egy 0-volt.Gyakorlatilag kiröhögte őket a "zselé" király.A miénk is több sebből vérzett, mint pl.(Puyi mecshiánya a sérülése miatt, vagy Abi súlyos hiánya).A bayern ellen ott elismerem, hogy pl.Boatengéket rendesen megizasztotta.REMY írta:Bolt nálunk már volt edzésen is. Kezdőrúgás stbSzerintem inkább Real szurkoló mint MU
bár kíváncsi lennék hány meccset néz xD
Socio66így is van. Már rég nem lehet neki felhozni, hogy nem teljesít nagy csapatok ellen.
Igen hogyha ezeket az apró dolgokat nem vesszük figyelembe, akkor azt mondhatjuk hogy elég jól teljesített a portugál.
Egyébként pedig sztem pont az eb-t nem érdemes felhozni, hiszen a hollandok és a csehek elleni meccseket leszámitva, az egész tornát figyelembe véve egy 0 volt a portugál. A szakértők is azt mondták, nem véletlenül persze hogy ez nem Cr ebéje volt, amit megkoronázott azzal az arc kifejezésel is amikor nem rúghatta az utolsó 11-est a spanyolok ellen.
Akiket Socio66 felsorolt köztük mi is persze, ott a védelemek azért eléggé lyukasak voltak.Nem akarom levonni az érdemeit persze, de a hollandok védelme azt mindenki tudja hogy egy 0-volt.Gyakorlatilag kiröhögte őket a "zselé" király.A miénk is több sebből vérzett, mint pl.(Puyi mecshiánya a sérülése miatt, vagy Abi súlyos hiánya).A bayern ellen ott elismerem, hogy pl. Boatengéket rendesen megizasztotta.REMY írta:Bolt nálunk már volt edzésen is. Kezdőrúgás stbSzerintem inkább Real szurkoló mint MU
bár kíváncsi lennék hány meccset néz xD
Socio66így is van. Már rég nem lehet neki felhozni, hogy nem teljesít nagy csapatok ellen.
Szép ember azért ez a Bolt. Hatalmas MU drukker, nagy Madrid fan, szerintem nagy Milan fan is, meg a Bayernért is rajong...K900 írta:Bolt szerint:
"Kétségtelenül Ronaldo nálam megelőzi Messit, mert jóval sokoldalúbb játékos" - idézte a Marca című spanyol sportnapilap internetes kiadása a jamaicai csodafutót, aki pekingi sikereivel együtt összesen hat aranyérmet gyűjtött. "A magam részéről neki adnám az Aranylabdát, ha tehetném."
Bolt rendre mond egy-két jót szót kedvenc csapatáról, a Real Madridról, és ezúttal sem felejtette el megjegyezni, hogy legnagyobb kedvence a Real. Forrás: Hatharom.hu
ez már régóta egy hibás klisé, hogyne mutatott volna..K900 írta:CR még nagy csapatok ellen nem nagyon mutatott semmit sem
Én ezt elhiszem neked... hiszen Mounál minden csapatban volt egy ilyen semmire való tipikusan gyenge játékos,(bocs de nálam ő az) mint most Madridban Khedira... Ugye Cfc-ben Mikel, Interben Motta. Semmi mást nem tesznek, mint a hozzájuk legközelebb álló játékoshoz passzolnak labdát ennyi... Ők a tipikusan ütköző játékosok, akik kp leütköznek és ennyi... még csak nem is szerelnek, leütköznek testel... Amíg Ronaldo megcsinálja a helyzeteket és gólt lőnek addig nem is fog feltűnni senkinek, majd ha nem megy akkor lesz baj, mert az ő játéka nem Real Madrid szintű... (Kevés olyan játékos van akik odavalók...) Ha nem Jose lett volna a maneger, akkor Khedi nem is jött volna soha szóba Madridban... SZVSZ...Mezner2 írta:Minden jelenlévő fórumozónak fizetek egy bambit,ha Khedira kikerül a Real kezdőjéből,egyszerűen elképzelhetetlen a kezdő 11 a "német" nélkül,ő Mou embere,az igazi nagybetűs KEDVENC,nem pofázik,nem flikk-flakkozik,mint egy katona úgy hajtja végre az utasításokat,hangsúlyozom lehetetlen,hogy ne legyen kezdő....
LolK900 írta:Bolt szerint:
"Kétségtelenül Ronaldo nálam megelőzi Messit, mert jóval sokoldalúbb játékos" - idézte a Marca című spanyol sportnapilap internetes kiadása a jamaicai csodafutót, aki pekingi sikereivel együtt összesen hat aranyérmet gyűjtött. "A magam részéről neki adnám az Aranylabdát, ha tehetném."
Bolt rendre mond egy-két jót szót kedvenc csapatáról, a Real Madridról, és ezúttal sem felejtette el megjegyezni, hogy legnagyobb kedvence a Real. Forrás: Hatharom.hu
Én azt soha nem értettem hogy Cr miért sokoldalúbb mint Leo.Talán fetrengésben???Vagy szinészkedésben.![]()
Sztem abban biztosan jobb lehet az argentinál.
Viccet félretéve,sztem a két játékos között az is sokat számit hogy CR még nagy csapatok ellen nem nagyon mutatott semmit sem, míg vele ellentétben Messi már azért bizonyított nagyobb csapatok ellen is.
Bár ez Platiniéknek lehet hogy nem számit.De technikai tudásban és gólérzékenységben egyértelműen partner vele az argentin.Véleményem szerint még jobb is mint a portugál, bár ezzel sztem minden (barca) szurkoló ígyvan.
Ha Ronaldó nyer majd, akkor azt a csapatnak is köszönheti, mert egyénileg az argentin az előző idényben is megverte.
Kettőt és könnyebbetab1daL írta:És amúgy Kakával mi lesz? Mert úgy volt még nyáron, hogy Carvalho, Kaká, Lass mennek. Valamint eddig 0 igazolás..REMY írta:Mivel Xabi és Khedira is VKP és sokszor felesleges volt kettő, így ezért kell oda Modric. Aki támadásban és védekezésben is tud segíteni. Ilyen nem volt a csapatban. Valaki vagy védekezett vagy támadott.
Modric lesz az összekötő.
És amúgy Kakával mi lesz? Mert úgy volt még nyáron, hogy Carvalho, Kaká, Lass mennek. Valamint eddig 0 igazolás..REMY írta:Mivel Xabi és Khedira is VKP és sokszor felesleges volt kettő, így ezért kell oda Modric. Aki támadásban és védekezésben is tud segíteni. Ilyen nem volt a csapatban. Valaki vagy védekezett vagy támadott.
Modric lesz az összekötő.
Mindegy nem értetted amit írtamREMY írta: Mármint úgy értettem technikát, hogy erő vs csavarás (ész)
Ez az általam szeretett, kedvelt csapatokból is adódik, hogy jó az ízlésemREMY írta: amúgy ha jól láttam talán zene terén egyet tudunk értenimár csak Bobból kiindulva, nem lehet [auto_cenzúra] ízlésed
![]()
Hát én sem Messit, sem Ronaldot nem hasonlítanám senkihez, mert én egyáltalán nem tartom egyiket sem nagy szabadrúgáslövőnek. Az említetteknek, ők ketten még a cipőjét sem köthetnék meg az említett műfajban. Messi nem is értem, hogy kerülhetett elő, néha lő 1-2 gólt szabadrúgásból, de össz-vissz ennyi. Most is a szezon egészében nem rúgott 1-et sem, majd a legvégén ha jól emlékszem 2-őt. Ronaldo meg a már említett 40 szabadrúgás után lőtt 1-et. Már akkor szakadok a röhögéstől, amikor a 40-es szabadrúgásokhoz odaáll. Mindamellett, hogy rúgott pár szép gólt szabiból, de a szabadrúgás góljainak nagy része csak azért gól, mert a kapusok bepotyázzák...Bob_Marley írta:Viccet félre téve, technikát hasonlítva Ronaldo egyértelműen Juninho féle szabadrúgáslövő nem Roberto Carlos.
Ha már Roberto Carlos, akkor az én nagy-nagy kedvencem Koeman lőtte hasonlóan a szabikat mint Roberto Carlos.
Messi sem egyenlő szerintem Beckhammel, az angolnak megint egy különleges technikája volt, más szögben is futnak neki a labdának.
De maradjunk annyiban nem egyezünk sok mindenben
Hát a felsorolásból is látszik nem lehetett túl jó gyerekkorodREMY írta: Hát Boblesz valami amiben mi egyetértünk ?
![]()
Real - Barca
Lakers - Boston
Terminator - ......![]()
CR - Messi
Bolt ... stb![]()
Viccet félre téve, technikát hasonlítva Ronaldo egyértelműen Juninho féle szabadrúgáslövő nem Roberto Carlos.REMY írta: Amúgy HA hasonlítani akarunk technikában akkor Carlos = CR
Beckham = Messi
persze az elöl írottak jóval jobbak voltak.
Igen,és ezzel ő volt/van a legeredménytelenebb játékos európában szabadrúgásból.Mihu írta:Már ne is haragudj, de azért ezen elég jót mosolyogtamREMY írta: De amikor eltalálja a kaput akkor 95%- hogy gól.
![]()
![]()
Kit érdekel, hogy ha Ronaldo eltalálja a kaput, akkor 95% hogy gól, mikor 20-30 szabadrúgás kell neki ahhoz, hogy eltalálja a ketrecet?
Valahol a szezon felén túl volt egy diagramm, ahol bemutatták az európai topligákban ki hány szabadrúgásból hány gólt lőtt. És ott asszem Ronaldo 32 próbálkozással állt, és 0 azaz NULLA góllal.
Már ne is haragudj, de azért ezen elég jót mosolyogtamREMY írta: De amikor eltalálja a kaput akkor 95%- hogy gól.
Az a baj ezzel, hogy mi számít jobb szabadrúgáslövőnek (nyilván aki több gólt szerez ez az elsődleges) ??? Mert szerintem a pontosság egy mérce lehet, s Messi pontosabb, hozzáteszem stílus különbségek vannak, s Ronaldo lövése nagyon nehezen kivitelezhető, belső csüddel jó technikai kivitelezéssel nagyon veszélyes, hirtelen lefelé csapódó labdákat lehet lőni, de jóval nehezebb megcsinálni s 10bpl 9szer kimegy a világból.REMY írta:
Az, hogy 2-3 méterre a kapu mellé érkezik azt a kutyát sem érdekli. CR meg kilövi a stadionból. És?
De amikor eltalálja a kaput akkor 95%- hogy gól.
Egyértelmű, hogy Messi labdái közelebb érkeznek a kapuhoz, mert nem erőből lövi hanem helyezi. Azokat azért könnyebb oda lőni.
Igen,ez engem is érdekelne,és Remy az állításoddal ellentétben CR ebben a szezonban nem lövi kirívóan gyengébben a szabikat mint eddig bármikor,egyáltalán nem akkora JuninhoBob_Marley írta:
Indokold meg miért nem lesz soha az életben ebben (is) jobb Messi ???
Az, hogy 2-3 méterre a kapu mellé érkezik azt a kutyát sem érdekli. CR meg kilövi a stadionból. És?Bob_Marley írta: Indokold meg miért nem lesz soha az életben ebben (is) jobb Messi ???
Ezzel én nem értek egyet, mármint hogy szabadrúgásokban hú de le lenne maradva Messi sőt, ha megfigyeled egyre többet vállal nálunk, s nincs erre vonatkozóan statisztikám, de biztos vagyok benne hogy jóval pontosabban végzi el mint Ronaldo.És mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy hú de nagy Messifan.Ha nem is talál kaput, akkor is 2-3 méteres körzetet azért eltalálja.REMY írta:Azért azt jegyezzük meg, hogy CR-nek ez volt a leggyengébb szezonja szabadrúgások terén. Nagyén későn szerzett szabadrúgás gólt.
Viszont akármekkora játékos Messi. Ebben biztos, hogy az életben nem lesz jobb mint CR. Statok ide vagy oda.
Lövőkéje CR-nek jóval jobb. 16-oson belül tény, hogy Messi gólérzékenyebb. De ez nagyban a taktikától is függ. Ti mindent az utolsó méterekig akartok vinni, ezért is születnek nálatok "kisebb" gólok.