Veidt_madridista írta:Jonas portugal golkiraly lett igen, de nemzetkozi mercevel merte nem szint egyaltalan. De akkor is, ezer jo tamado van a brazil ligaban, Gabigol, Malcolm, Gerson, Marcelo meg meg sokan masok, de kpra es vedosorba is vannak boven jo jatekosaik. Ok sem szint nyilvan, de inkabb nezek meg igeretes tehetsegek kozul egyet kettot mint ilyen Oscar fele alibi jatekosokat. Szegyen hogy egyaltalan magukra huzhatjak a brazil mezt. Tizes szamot meg megkapja Lima aztan a padon hagyja Dunga. Rivaldo is megmondta hogy ez nemzeti szegyen. Ott van Ganso is, mar egyszer megbukott de meg mindig igeretes. Aztan felall egy Casemiro-Augusto F-Fernandinho kozeppalyaval. Majd ok lonek golt?
Azért ne haragudj, de kicsit erős nekem hogy te meg megnéznél ilyen-olyan brazil tehetségeket és ez a baj, hogy nem azokat teszi be.

Még Jonas sem játszik, s írod rá nem szint miközben nem kevés gólt lőtt, de inkább néznél brazil ligában játszókat....Nem értem a logikát. Egyszer leírod miért nem "nevet" játszat (mert Hulk csak név) aztán meg Jonas, aki névre is nagyobb mint bármelyik "ismeretlen" meg nem szint.
A többit még el is fogadom, de pont Rivaldo kijelentése is mutatja, hogy mennyire "elvannak" maradva gondolkodásban. Legyenek hagyományok, maradjanak brazil szövetségi kapitányok, de akkor ne csodálkozzanak. Konkrétan láttam már olyat, hogy a tízes játékos a belsővédő. Maga a poszt is leáldozóban a számozás meg az ehhez ragaszkodás egyenesen "nevetséges" a szememben. Gignac a franciáknál pl a tízes aztán kb egy percet sem fog játszani, na ennyi értelme van a számozásnak a mai fociban.