Barça vs. Real - El Clásico
Egyet értek Barcaman 1993 véleményével, az első félidő közepétől éreztem hogy Tellot cserélni kellene mégis csak a 80. percben cserélte le Pep.
Természetesen nem csak ez volt a döntő momentum!
Egyet értek Barcaman 1993 véleményével, az első félidő közepétől éreztem hogy Tellot cserélni kellene mégis csak a 80. percben cserélte le Pep.
-
- Jugador d'estrella
Bocsi,ha valakit felkavarok vele, elfeledtem a végére írni,hogy biztos ,csak hamis propaganda.., szerintem is csak hülyeség,de azért ki írtam,hogy ki mit szól hozzá. Az esti meccsen inkább voltunk élettelenek , mint eladtuk a meccset.
-
- Capitá del Barça
szerintem ezt a kommentedet jobban tennéd, ha törölnéd.Xavi001 írta:Én olvastam egy oldalon,hogy a Barca kemény pénzeket kapott,hogy az esti meccset elveszítse.
ez nem az olasz bajnokság, meg a Juve, vagy a francia a PSG-vel.
ilyen még csak eszedbe se jusson. Szégyen, hogy ilyet le mersz írni, főleg úgy, hogy ha Barca-drukker vagy.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Biztos igaz is...Ne dőljünk már be minden ilyen hülyeségnek...Xavi001 írta:Én olvastam egy oldalon,hogy a Barca kemény pénzeket kapott,hogy az esti meccset elveszítse.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Capitá del Barça
ezt érzem én is. valami történt a héten, amiről nem tudunk, és ebbe remegtek bele a lábak, ezért játszottak ilyen belesz@rok stílusban.Barcaman1993 írta: Az viszont piszkosul aggaszt, hogy nagyon csöndben vagyunk mostanában, Pep nem hosszabbít, jól teljesítő játékosok meg rendre kimaradnak. Nyugtalan vagyok, úgy érzem vmi van a háttérben, amiről nem tudunk.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Egy kis rövidke értékelő. Végre a fociról szólt a meccs. Igazából a legutóbbi bajnoki Klasszikushoz tudnám hasonlítani. Mind2 csapat nyerhetett volna, legutóbb nekünk, most a Real volt képben. Úgy érzem a Madrid annyiban felénk kerekedett, hogy a kulcsmomentumokat egyértelműen jól kezélték, mi nem. Az első gólról nem is írnék semmit, katasztrófa. Nagy nehezen kiegyenlítettünk, majd rögtön válaszoltak. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de én már 0-1-nél éreztem, hogy ez már nem lesz meg. A taktika számomra teljesen érthetetlen volt. Fabregas, Pedro, Alexis, Piqué a padon, de Tello és Thiago kezdett. Nem akarom a kis Tello nyakába varrni a meccset, de számomra érthetetlen, hogy Pep miért játszatta. Ügyes kölök, de márx meccse nem játszotta, erre a bajnokság legfontosabb meccsén kezdeti. Kihagyott 1 ziccert, majd emberelőnynél eladta a labdát és a kontrából megkaptuk a 2. gólt. Kár érte. Igazából az egész meccsen úgy érzetem, hogy saját magunk alatt vágjuk fát. Ha vkit ki tudnék emelni, akkor a gyengén kezdő, de a meccs végére a cspat legjobbjává előlépett Thiagot és a hatalmasat küzdő Mascheranot emelném ki. Az is pozitívum, hogy ALexis jól szállt be. Úgy érzem, egy x-et megérdemeltünk bolna, de azzal dem lennénk semmivel előreébb. Kénytelen vagyok gratulálnia Realnak mind a győzelemhez, mind a bajnoksághoz, megérdemelték. Gondolom innentől a cél a bajnokságban, hogy a hazai meccseket húzzuk be. Annál is remélem, mert Malagá ellen élőben figyelek mindent a helyszínről.
Szépen lehet rotálni. Afellayt mindenképpe játszatnám, fogatnám a csapatot. Montoya, Muniesa, Thiagot, Cuenca 4-es sok lehetőséget kaphatna. Messinek még szurkolok a 68 gólért és a Pichiciért, de úgy érzem ez a hajó már elúszott. És természetsen Valddesnek is a Zamoráért. Fel a fejjel és készüljünk a keddre, mert úgy érzem, hogy az a meccs eldöntheti a szezonunk sikerét. Adjunk bele mindent, bár ha továbbmegyünk, úgy érzem, akkor már nem mik leszünk a favoritok. A reális célnak egyedül csak a Copa del Reyt érzem, de remélem rámcáfolnak a fiúk. Az viszont piszkosul aggaszt, hogy nagyon csöndben vagyunk mostanában, Pep nem hosszabbít, jól teljesítő játékosok meg rendre kimaradnak. Nyugtalan vagyok, úgy érzem vmi van a háttérben, amiről nem tudunk.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Subinho
- Director del Fútbol
nagyon csalódott vagyok. nem azért mert nem nyerjük meg a ligát, mert nem nyerhetünk mindíg, ezzel semmi baj, hanem a mutatott játék, pep taktikája. a madridra egy rossz szavunk nem lehet, nem játszottak a korábban megszokott bunkó módon, szervezettek voltak, tökéletes volt a taktikájuk, magabiztosan játszottak. azt kell mondanom, teljesen megérdemelten nyertek és teljesen megérdemelten nyerik a ligát is! vagyis pontosítok: nem ők nyertek, hanem mi veszítettünk, mert azért ez a csapat verhető lett volna, láttuk kedden a bayern-t, ugyanezt játszotta a real és sikerült nekik!!! de neki volt 2 klasszis szélső támadójuk és középcsatáruk! nálunk nem volt középcsatár, mert messi szinte középpályást játszott és ha nála volt a labda, nem tudott kit kiugratni, a két szélső támadónk meg egy ifi, feltörekvő tehetség és egy jobbhátvéd, vagyis nem robben/ribery szint támadás terén... emiat vesztetünk!!! a barca az elmúlt években ilyen támadókkal tudott classicokat nyerni: ronaldinho-eto'o-messi, henry-eto'o-messi, pedro-villa-messi... tegnap meg nem volt (igazi) támadónk!!! messi visszalépett, dani nem támadó, tello nem nőtt föl a szinthez... jövőre felépül villa, pedro remélem jobb formában lesz és alexis is többet lesz hadrafogható... akkor nyerhetünk!!! így sajnos nem!!! de fel a fejjel, kedden előre a BL döntőért!!! Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!!!
- samy85
- Capitá del Barça
Na, Kezdem azzal hogy Gratulálunk a Madridnak, mert a tegnap nagyon jól tették a dolgukat! koncentráltak, és mivel ők szereztek vezetést, az idő múlásával egyre magabiztosabbak lehettek! A mi csapatunk meg valahogy nem pörgött fel, pedig olvasva itt a eb-n Xavi nyilatkozatát, biztos voltam benne h lemossuk őket, akármilyen jó csapat is ez a Madrid! Nem így lett!
Azt éreztem, hogy ha nem rúgunk 1et legalább a szünet elött nehéz lesz megnyernünk a meccset, s így a bajnokságot!
Ezek a srácok a legnagyobb tiszteletet és elismerést érdemlik, hiszen ahogy elöttem írták lentebb ez + volt mert 1-1,5 hónapja sansz se lett volna a bajnoki címre. De a fiuk kitartottak, és ennek eredményeként volt lehetőség a bajnoki címre! Nem sikerült! Ilyen van! Nem is nagyon bánkódom, kikaptunk, nem leszünk bajnokok, ennyi. Túltettem magam rajta! Csupán azt nem értem 3 nap alatt hogy tudtunk ennyire visszaesni játékban... (jó tudom a Madrid nem Chelsea)
Nem akarok bántani egy játékost sem sőt távol álljon tőlem, de Tello kezdésének az okát nem értem egyáltalán. nincs gondom a sráccal, de súlytalan volt! képességei kitűnőek, az indulósebessége, a ritmusváltásai, stb. De egy ilyen rutinos védelemmel szemben tehetetlen volt. Ennek ellenére volt 2-3 ziccere amit máskor simán belőtt. Tegnap nem sikerült, plusz az ő eladott labdájából kaptuk a második gólt!
Nem bántom még1x mondom, csak hát lélektanilag nem volt toppon, elöbb le kellett volna hozni. Helyette pedig Fabre jöhetett volna, v Sánchez
Xavi is maradhatott volna még 1 10 percet! Xavinak volt jó lövése, nem értem még mindig h miért nem lehet beépíteni a játékba több próbálkozást! Mindegy Kedden meg kell verni a Londoniakat, ha azt akarjuk hogy legyen egy "fényesebb" trófeánk! És hát elképzelésem sincs, h miért ne akarnák a csapat tagjai! Csak a Barca mindörökké!!!
Azt éreztem, hogy ha nem rúgunk 1et legalább a szünet elött nehéz lesz megnyernünk a meccset, s így a bajnokságot!
Ezek a srácok a legnagyobb tiszteletet és elismerést érdemlik, hiszen ahogy elöttem írták lentebb ez + volt mert 1-1,5 hónapja sansz se lett volna a bajnoki címre. De a fiuk kitartottak, és ennek eredményeként volt lehetőség a bajnoki címre! Nem sikerült! Ilyen van! Nem is nagyon bánkódom, kikaptunk, nem leszünk bajnokok, ennyi. Túltettem magam rajta! Csupán azt nem értem 3 nap alatt hogy tudtunk ennyire visszaesni játékban... (jó tudom a Madrid nem Chelsea)
Nem akarok bántani egy játékost sem sőt távol álljon tőlem, de Tello kezdésének az okát nem értem egyáltalán. nincs gondom a sráccal, de súlytalan volt! képességei kitűnőek, az indulósebessége, a ritmusváltásai, stb. De egy ilyen rutinos védelemmel szemben tehetetlen volt. Ennek ellenére volt 2-3 ziccere amit máskor simán belőtt. Tegnap nem sikerült, plusz az ő eladott labdájából kaptuk a második gólt!
Nem bántom még1x mondom, csak hát lélektanilag nem volt toppon, elöbb le kellett volna hozni. Helyette pedig Fabre jöhetett volna, v Sánchez
Xavi is maradhatott volna még 1 10 percet! Xavinak volt jó lövése, nem értem még mindig h miért nem lehet beépíteni a játékba több próbálkozást! Mindegy Kedden meg kell verni a Londoniakat, ha azt akarjuk hogy legyen egy "fényesebb" trófeánk! És hát elképzelésem sincs, h miért ne akarnák a csapat tagjai! Csak a Barca mindörökké!!!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Capitá del Barça
Én nem a vereség miatt vagyok csalódott, hanem a hozzáállás miatt.
Valami nincs rendben.
Emlékeztek, hogy hogy megzakkant egy-két meccsre a csapat, mikor Abidalt műteni kellett?
Vagy mikor tavaly ősszel a másodedzőt?
Valami most is történhetett, amiről nem beszélnek.
Mert az, hogy egy ilyen szériát letol ez a csapat, aztán két ilyen meccset produkáljon.....
Még a Chelsea elleni meccs az oké volt, nem ment be semmi. De már ott is érződött az, hogy mintha nem lennének ott agyilag.
Tegnap meg totál kijött.
Valami nincs rendben.
Emlékeztek, hogy hogy megzakkant egy-két meccsre a csapat, mikor Abidalt műteni kellett?
Vagy mikor tavaly ősszel a másodedzőt?
Valami most is történhetett, amiről nem beszélnek.
Mert az, hogy egy ilyen szériát letol ez a csapat, aztán két ilyen meccset produkáljon.....
Még a Chelsea elleni meccs az oké volt, nem ment be semmi. De már ott is érződött az, hogy mintha nem lennének ott agyilag.
Tegnap meg totál kijött.
Ezekkel maximálisan egyet értek. Ha a Marid úgy lenne bajnok, h nem annyi év után most sem tud 1x sem tud minket megverni, és mondjuk csak 1 ponttal végez előttünk, akkor ha nem is érdemtelenül, de nem is teljesen megérdemelten lett volna bajnok szvsz. Így azonban nincs miről beszélni, vitathatatlan a Madrid bajnoki címe, bár azért van még néhány meccs, azon észen kell lenniük, de nagyon valószínű, h ezt a 7 pontos előnyt már nem adják le, és mi is lélekben már biztos, h föladtuk a bajnokságot.ozsimiki írta:
Számomra így -bár furcsán hangozhat- könnyebb megemészteni, hogy bajnok a Madrid, mintha itt nyertünk volna,és 1ponttal esetleg elbukjuk, úgy, hogy két meccsen legyőztünk titeket. Megszakadt egy nagy sorozat ellenetek,de előbb utóbb várható volt, nem lehet a világ 2.legerősebb csapata ellen nagyon sokáig veretlen maradni. Így is nem mindennapi sorozat volt.
még mindig jobb csapatnak tartom a miénket, és remélhetőleg a Blben,és ősztől ezt bizonyítjuk is. Bajnokságban kiegyensúlyozottabbak voltatok, szal grt még1x.
Ugyanakkor az én véleményem is az, ettől még nem lett jobb csapat a Real. Egy győzelem még nem tesz senkit a legjobbá. Ha jövőre meg is tudják védeni ezt a bajnoki címet, akkor már azt mondom, valóban jobbak lettek. De ne fussunk annyira előre, mert még akár a BL döntőn is lehet egy klasszikus, bár egyik csapat sincs könnyű helyzetben, de mind2 megoldható. Mivel a kupát valószínűleg visszük, így egy BL győzelemmel sztem összességében még mindig nekünk lenne sikeresebb szezonunk, de a Madrid is egy BL címmel tudná megkoronázni a szezonját.
Még a meccsről: nagyon nem gondoltam volna, h ez lesz. Illetve a Madrid azt mutatta, amit vártam tőlük, de azt, h mi ilyen rosszul játszunk majd, álmaimban sem gondoltam volna, hisz jó formában voltunk már meccsek óta. Lehet a londoni zakó zavart be, lehet, h most nem jött ki egyszerűen a lépés. Messze menő következtetéseket azonban nem vonnék le ebből a meccsből. Sztem a Madrid is pl. ősszel jobb volt, mint most, de akkor még az is kevés volt, most ez is elég volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2012.04.22. 07:50:00-kor.
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
A mérkőzést tegnap sajnos nem láttam (10ig dolgoztam), így csak a mérkőzés végi összegzésre (Hegyi Iván, Nyilasi, és Puhl véleményére) értem haza, plusz csak a három gólt láttam.
Mindazok ellenére, hogy kikaptunk a Real Madridtól, BÜSZKE VAGYOK ERRE A CSAPATRA! 10 pontos hátrányt sikerült ledolgoznunk pár hét leforgása alatt (4 pontra), és gyakorlatilag a bajnoki címért játszhattunk meccset a Real Madriddal szemben, amelyen most kikaptunk tőlük, sajnos ez van. Ahogy hallottam, sem Iniesta, sem Xavi, sem pedig Messi nem tudott önmagához képest jó játékkal előrukkolni, így pedig nehéz is lett volna nyerni. Azonban ők is csak emberek, nem gépek, nekik is lehetnek gyengébb meccseik.
Ne feledjük el zsinórban háromszor voltunk bajnokok, és ha kicsivel több szerencsénk lett volna, akár most is azok lehettünk volna. Azonban most egy olyan Real Madrid volt az ellenfelünk a bajnokságban, amely 3 éve nem nyert semmit, és nagyobb fordulatszámon pörögtek. Egy bajnokságot pedig nem lehet csak bírókkal megnyerni, kiegyensúlyozottabbak voltak a szezon során... Úgy, hogy ezúton szeretnék én is gratulálni a Real Madridnak a bajnoki címhez.
Még három sorsdöntő mérkőzés van hátra a szezonból a számunkra, a Chelsea elleni visszavágó, egy esetleges BL-döntő, és a Király-kupa döntője. Ezeken a mérkőzéseken kell megmutatni az igazi arcunkat, és azt, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak.
Visca el Barca!
Mindazok ellenére, hogy kikaptunk a Real Madridtól, BÜSZKE VAGYOK ERRE A CSAPATRA! 10 pontos hátrányt sikerült ledolgoznunk pár hét leforgása alatt (4 pontra), és gyakorlatilag a bajnoki címért játszhattunk meccset a Real Madriddal szemben, amelyen most kikaptunk tőlük, sajnos ez van. Ahogy hallottam, sem Iniesta, sem Xavi, sem pedig Messi nem tudott önmagához képest jó játékkal előrukkolni, így pedig nehéz is lett volna nyerni. Azonban ők is csak emberek, nem gépek, nekik is lehetnek gyengébb meccseik.
Ne feledjük el zsinórban háromszor voltunk bajnokok, és ha kicsivel több szerencsénk lett volna, akár most is azok lehettünk volna. Azonban most egy olyan Real Madrid volt az ellenfelünk a bajnokságban, amely 3 éve nem nyert semmit, és nagyobb fordulatszámon pörögtek. Egy bajnokságot pedig nem lehet csak bírókkal megnyerni, kiegyensúlyozottabbak voltak a szezon során... Úgy, hogy ezúton szeretnék én is gratulálni a Real Madridnak a bajnoki címhez.
Még három sorsdöntő mérkőzés van hátra a szezonból a számunkra, a Chelsea elleni visszavágó, egy esetleges BL-döntő, és a Király-kupa döntője. Ezeken a mérkőzéseken kell megmutatni az igazi arcunkat, és azt, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak.
Visca el Barca!
- shutterisland
- Director del Fútbol
nekem teljesen egyértelmű, hogy a bl döntőbe be kell jutni, ami vélhetőleg a madrid ellen lenne, és ott kell ismét bizonyítani, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak.
a feladat adott, gyerünk srácok.
a feladat adott, gyerünk srácok.

hol volt messi hol volt a briliáns játék valami nincs rendben?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kinyitjuk, de elég 1db nem ide illő hangnemű, stílusú hsz, és repül az illető legalább 1 hétre!
Gratula a Madridnak a bajnoki címhez!
Védekezésük nagyon jó volt, mi meg nem tudtunk nagyobb tempót diktálni, fásultnak tűnt az egész csapat,de ettől még az ellenfél remekül megoldotta a meccset. Az első két gól kabaré volt itt is, ott is. A győztes gólnál pedig Valdes elkövette ugyanazt a hibát,mint amit a szuperkupa meccsen (azt hiszem). De mindneki hibázhat.
Számomra így -bár furcsán hangozhat- könnyebb megemészteni, hogy bajnok a Madrid, mintha itt nyertünk volna,és 1ponttal esetleg elbukjuk, úgy, hogy két meccsen legyőztünk titeket. Megszakadt egy nagy sorozat ellenetek,de előbb utóbb várható volt, nem lehet a világ 2.legerősebb csapata ellen nagyon sokáig veretlen maradni. Így is nem mindennapi sorozat volt.
még mindig jobb csapatnak tartom a miénket, és remélhetőleg a Blben,és ősztől ezt bizonyítjuk is. Bajnokságban kiegyensúlyozottabbak voltatok, szal grt még1x.
Gratula a Madridnak a bajnoki címhez!
Védekezésük nagyon jó volt, mi meg nem tudtunk nagyobb tempót diktálni, fásultnak tűnt az egész csapat,de ettől még az ellenfél remekül megoldotta a meccset. Az első két gól kabaré volt itt is, ott is. A győztes gólnál pedig Valdes elkövette ugyanazt a hibát,mint amit a szuperkupa meccsen (azt hiszem). De mindneki hibázhat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sport.es szerint :19:08 - 11 of FCB Valdes, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago, Iniesta, Messi and Tello
Nem akarok pálcát törni,de ....meglennék lepve ha győznénk ez alapján(sőt még x is meleg lesz)

- Andris
- Adminisztrátor
Irány az élő közvetítés topik, az egyszerűség kedvéért és a szokásokhoz híven a bajnoki és vs topikok zárva lesznek egészen a hármas sípszóig.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Eljött ez az este is.
Kíváncsi vagyok hogy a Chelsea elleni vereségnek lesz e valamiféle hatása a mai meccsre.
Én nagyon tartok azért a Madridtól.Hiába papíron mi vagyunk az esélyesek, bármi megtörténhet.Ezt láthattuk szerdán is...
Mindent bele kell adni ha komolyan akarunk sanszot még a ligára.
Kevesebb mint 1 óra...eddig egy cseppet se izgultam mint úgy általában.
De most már fel-alá járkálok.
Visca el Barca!
Kíváncsi vagyok hogy a Chelsea elleni vereségnek lesz e valamiféle hatása a mai meccsre.
Én nagyon tartok azért a Madridtól.Hiába papíron mi vagyunk az esélyesek, bármi megtörténhet.Ezt láthattuk szerdán is...
Mindent bele kell adni ha komolyan akarunk sanszot még a ligára.
Kevesebb mint 1 óra...eddig egy cseppet se izgultam mint úgy általában.
De most már fel-alá járkálok.

Visca el Barca!

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Sok sikert, rengeteg kidolgozott és persze kihasznált helyzetet a fiúknak
VISCA EL BARCA!

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil, C. Ronaldo, Benzema
Adjunk nekik
Adjunk nekik

Sok újat nem tudok mondani és szerintem nem is nagyon lehet. Otthon játszunk a Reallal, a szezon legfontosabb meccse, plusz még a bajnokság szempontjából is létfontosságú, h nyerjünk. Az ilyen meccsekért érdemes egy csapatnak szurkolni.
A Real nem fog támadni, nekik nem sürgős és ikszel tökéletesen elégedettek lennének, éppen ezért fel kell készülni, h nem lesz egy szép meccs.
Jó szurkolást mindenkinek, most is azt csak azt mondom, mint a klasszikusok előtt szoktam, nyerjen a jobb csapat.
Hajrá.

A Real nem fog támadni, nekik nem sürgős és ikszel tökéletesen elégedettek lennének, éppen ezért fel kell készülni, h nem lesz egy szép meccs.
Jó szurkolást mindenkinek, most is azt csak azt mondom, mint a klasszikusok előtt szoktam, nyerjen a jobb csapat.
Hajrá.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Óva intenék minden igazi Barcelona drukkert az elbizakodottságtól, nagyképűségtől. nagyon nehéz meccs lesz, nem lesz könnyű. Úgy gondolom, hogy Real minimum rúg egy gólt-pihentebbek is-, remélhetőleg nem bíróról fog meccs szólni, botrány mentes lesz. Nagyon sokat kell tenni és legfőképp nem csak kialakítani helyzeteket-mert annyi nem lesz mint Chelsea ellen-, hanem értékesíteni is kell! Nem szabad Real-t lebecsülni, nem fognak feltartott kézzel pályára lépni, jó csapat. Sőt a győzelem se garantált, mint itt jó páran gondolják, simán 3 esélyes meccs. Lehet X lesz, ne ad isten Real nyer, akkor sem szabad ezt a csapatot bántani. Bár már látom lelki szemeim előtt, hogy esetleges rossz eredmény elérése esetén, hogy milyen megnyilvánulások lesznek itt "Barca drukkerek" részéről csapat, edző irányába. Ha nem nyerünk, én is mérges leszek egy ideig, de aztán rájön ember, hogy csak Köszönettel tartozunk a csapatnak elmúlt időszak eredményeiért-igazából amit produkáltak elmúlt pár évben az volt nem normális-, volt olyan időszak amikor sokkal,de sokkal sötétebb fellegek jártak Camp Nou felett és olyan sokat nem is kell visszamenni időben!
Estére mindenkinek jó szurkolást!!! Remélhetőleg Barcának kedvező végeredménnyel!
Estére mindenkinek jó szurkolást!!! Remélhetőleg Barcának kedvező végeredménnyel!