Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2014.09.08. 18:30:19

Úgy látom, hogy "két malomban őrlünk" jelenleg a kommenteknél.

Ne mondja már nekem senki, hogy képességbeli hiányosság miatt kaptuk a két gólt kizárólag.
Ott van, vissza lehet nézni, a Lafferty gyerek tétován vezeti a labdát keresztbe a félpályánál, tessék lássék kapura fordul, nincs egy magyar játékos aki futna vele, odalépne, leütközné, ne adj isten felrúgná a félpálya környékén.

Mindenki várta a csodát, hozzá nem értek volna, hát olyan lassan csinálta az ír gyerek, hogy rossz volt nézni. Megszereztük a vezetést és mindenki telerakott nadrággal állt, hogy jajj csak nehogy szabadrúgást kapjon az ellenfél, majd lesz valahogy a labdával.

Képességbeli hiányosság az volt, amikor 10-ből 8 alkalommal ellenfélnek passzoltunk 5 méteren belül vagy hosszú indítással sikerült teljesen más irányt találni, mint amerre magyar játékos állt.

Ütközni, becsúszni, felrúgni nem tehetség kell, ehhez nem kell akadémián pallérozódni, megye II-ben simán megcsinálják.

Az amit ti írtok egy teljesen más kérdés a góloknál speciel nem ez volt a döntő momentum.
Simán lehetett volna hozni ez ellen a harmatos ellenfél ellen egy győzelmet, ha vért izzadva védekezünk.
Más csapatok ellen nem lesz ennyi sanszunk. Megúsztunk két 100%-os gólhelyzetet az első félidőben, majd bemakkoltunk a másodikban egy fejes gólt.

Rudolfról meg inkább nem beszélnék, aki francia akadémián nőtt fel és 30 percet bír játszani, az kispályás kezdőbe való, nem profinak.
Nyilván rá gondolt Pintér, amikor Szalai hiányára utalva azt mondta más játékosok az opciók.
Röhej!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.09.08. 17:54:21

szerintem a tegnapi meccs pont nem jó példa arra, hogy miért nem ütköztek, futottak, haltak meg a pályán stb. a címeres mezben. akartak volna ők, de ennyit tudnak, úgy technikailag és mentálisan, mint fizikálisan. ha a fent írtak szerint játszottak volna, akkor körülbelül a 30. percben az összes játékos gatya lett volna és kapunk vagy 4-et. Ott volt pl. Rudolf, akit említettek már előttem is, a 65. percben a seggén vette a levegőt, le kellett cserélni, mert infarktust kapott volna. azoknak az elvárásoknak, amik pl. a futómennyiségre vonatkoznak a gyermekkortól felépített fitness az alapja, melyben ugyan úgy le vagyunk maradva, mint a technikai, taktikai és mentális felkészítésben. tegnap sokkal inkább ez látszódott, nem az, hogy mekkora senkiháziak, mert nem szándékoznak meghalni a pályán. volt már arra is példa, de az esetek többségében inkább arról van szó, hogy ugyan úgy, ahogy nem tudja odatenni a 35 méteres keresztlabdát, nem tud olyan futómennyiséget sem produkálni, ami nemzetközileg követelmény. azt meg inkább hagyjuk is, hogy az nb1 milyen kondícióhoz szoktatja fiainkat...
Normandia
Director del Fútbol

2014.09.08. 16:56:50

Én a következőket várom el:Futni, ütközni, a pályán csúszni-mászni, meghalni jó értelemben a címeres mezben.
Nem nagy elvárások, teljesíthető bárki számára.

Magamtól például elvárom, ha bárhol focizok, legyen az baráti társaság tétmeccs, sörmeccs stb... hogy kihajtsam magamat még ebben a korban is, teljes erőbedobással küzdjek és sose adjam fel.

Egy mindenkori válogatott játékostól elvárom, ha magára húzza a címeres mezt, hogy ennyit ő is tegyen meg. Amennyiben ez sikerrel párosul, akkor öröm, ha nem, respektálom az akaratot.

Nem kell ide cinikus kérdéseket beírni, senki nem várt továbbjutást. Józan ésszel szemlélem én is a labdarúgásunkat. Azt viszont amit fentebb leírtam, igen is elvárható. Aki erre nem képes, ne húzza magára a magyar válogatott mezét.[/quote]

A kérdés nem cinikus volt, hanem a realitás hozta ki belőlem.
Egyik játékosról sem feltételezem, látva a tegnapi mérkőzést, hogy nem akart bizonyítani, hogy ne teljes erőbedobással küzdött volna, csak hogy ez ennyit ért. Nem az akarat hiányzott onnan, hanem a tudás.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Alcantara
Director del Fútbol

2014.09.08. 11:11:05

Normandia írta:Ez a baj velünk, hogy soha nem a helyén kezeljük a dolgokat. Mégis ki mit várt?
Én a következőket várom el:Futni, ütközni, a pályán csúszni-mászni, meghalni jó értelemben a címeres mezben.
Nem nagy elvárások, teljesíthető bárki számára.

Magamtól például elvárom, ha bárhol focizok, legyen az baráti társaság tétmeccs, sörmeccs stb... hogy kihajtsam magamat még ebben a korban is, teljes erőbedobással küzdjek és sose adjam fel.

Egy mindenkori válogatott játékostól elvárom, ha magára húzza a címeres mezt, hogy ennyit ő is tegyen meg. Amennyiben ez sikerrel párosul, akkor öröm, ha nem, respektálom az akaratot.

Nem kell ide cinikus kérdéseket beírni, senki nem várt továbbjutást. Józan ésszel szemlélem én is a labdarúgásunkat. Azt viszont amit fentebb leírtam, igen is elvárható. Aki erre nem képes, ne húzza magára a magyar válogatott mezét.
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.08. 09:39:43

Ha én lennék az edző, vagy inkább az mlsz tagja, szépen kiadnám az edzőknek, hogy nézzék meg a Carter edző című filmet és kötelezővé tenném az edzésekre. Ott úgy van, hogy erőnlét nélkül nem lehet játszani. Szépen elküldeném őket futni mef erősíteni. Legalább a futàsi statisztikánkat javítaná :-)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.09.08. 07:54:16

az elejétől kezdve lehetett látni, hogy továbbra is nullán, vagy még inkább mínuszon vagyunk, úgyhogy nem sajnálom egyáltalán, hogy kikaptunk. 1-0 esetén ment volna a vakítás az összetartások hasznáról, a jó útról és hasonlókról, amiktől már annyira rosszul vagyok, hogy inkább megnézek egy zakót, mint hogy ezeket végighallgassam Pintértől meg a többi szakértőtől a sport tv-n. talán ha még 10-20 évig kapják a pofájukba a kegyetlen igazságot azok az emberek, akik felelősek azért, hogy itt tartunk, akkor úgy 30 éve múlva lesz esélye a normális magyar futballnak. addig meg kitartást mindenkinek, hogy ne alakuljon ki senkinél krónikus hypertonia a látottak miatt.
Normandia
Director del Fútbol

2014.09.08. 07:52:47

Ez a baj velünk, hogy soha nem a helyén kezeljük a dolgokat. Mégis ki mit várt?
A "most, vagy soha" szindróma már megint előjött. Helyén kellene kezelni a mai magyar labdarúgást. Tudomásul kellene venni, hogy nem vagyunk már foci nemzet, hosszú évek óta nem. Ezeket az íreket sem tudjuk biztosan verni és még vagy 40 csapatot sem európában. A helyünk a végén van a listának és ezzel jó lenne, ha szúrkoló, újságíró tisztába lenne. A majd most megmutatjuk szlogenek jól hangzanak, de realitása nincsen. Egyszerűen nincsenek olyan játékosaink. Az egy Détári óta nincsen klasszis focistánk. Tehát én azt mondom, ha mindenki a helyén fogja kezelni a focinkat, nem érheti csalódás, max kellemes meglepetés, egy-egy váratlan siker láttán.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Léfe
Entrenador del Barça

2014.09.08. 07:44:22

Nem láttam, hogy Liptákot potolták volna. Mondjuk egy szélső védővel, helyette meg valami szükség védőt középpályáról. De azt sem értem - mert a vereséget nem lehet Lipták kiesésére kenni - hogy miért rohantunk előre a sérülés után is. Vissza kellett volna huzni a csapatot a saját térfélre - Lovrencsicset elöl hagyva - és simán lezártuk volna az utjukat. De nem, mentünk előre és szétszakadt a csapatunk, szinte felkináltuk a lehetőséget egy nagyon fellazult védelemmel. Persze, gólhelyzetünk sem volt, nincsn karakteres befejező játékosunk. Ennyit tudunk na, és gondoltam is, hogy még Egervárit is visszasiratjuk.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.09.08. 06:16:54

Az este nem mertem írni, mert kitiltást vont volna maga után.
Megnéztem a görög-románt a mi meccsünk után: a görögök nyomokban sem emlékeztetnek a VB-n látott formájukra. A románok európai középmezőny alja.
Ilyen szerencsés sorsolást kapunk és nem tudunk élni vele. #-o

Lovrencsicsen és Dzsudzsákon kívül nem láttam olyan játékost, aki alkalmas lenne a válogatott szereplésre. Balázst nagyon sajnálom, mert tényleg akart, küzdött, pedig a nyakán voltak ketten állandóan. Ilyen elképesztően gyenge védelme szerintem európai csapatoknak nincsen. Gibraltárt nem láttam még soha, szerintem ott lehetnek hasonló képességű védők, de lehet ezzel megsértem őket.

Az egyenlítő gól előtt Lafferty teljesen tanácstalanul vezette a labdát a félpályánál keresztbe, látszódott, hogy elképzelése nincsen mit csináljon, majd megindult minden mindegy alapon. Mivel senki nem bántotta, közelébe sem ment, (nehogy szabadrúgás legyen és kapu elé íveljenek vagy elképzelésem nincsen miért nem támadták le) kapura fordult vele.
Nem volt egy emberünk aki leütközte, felrúgta volna, amikor még 30-35 méterre vezetgette a labdát.Egészen elképesztő. :roll:

Ez a hiba már egyébként az első percekben látszódott az írek első ziccerénél. Méterekre állunk a támadótól, miközben körbe van véve. Eldőlhetett volna már az elején, ha nem Vak II. Jóska a csatár az ellenfélnél.

Nekem óriási csalódás volt a meccs, pedig nem szoktam nagyon reménykedni, de Pintér kivételesen nagyon jól nyúlt a meccsbe a két cserével és Lovrencsics olyan mentalitással játszott, amivel minden játékosnak kellene. A gólunk után sajnos elhittem, hogy nyerhetünk.
A Kokó cserét nem értettem, egy nulla volt egyrészt, másrészt a románok elleni hazai meccsen is az ő beállítása eredményezte, hogy nem nyertünk, nem volt túl jó ómen sajnos.

Több szövetségi kapitány alatt is ugyanazok a védők köszönnek vissza (Lipták,Vanczák) ez azt jelenti, nincs jobb náluk sajnos. Utálom Souzát, de nem véletlen, hogy külföldiekből rakta össze a védelmet, az ilyen Liptákokat elzavarva.
Évekkel ezelőtt kellett volna már normális védőket képezni a magyar labdarúgásban, mert ez a legkönnyebb, ott nem kell cselezni tudni, technikásnak lenni. Erő legyen, állóképesség és ennyi, nem tanulhatatlan dolgok.
Jó védekezés nélkül sehol nem leszünk még kb. 120 évig. Ma már minden kis csapat megtanult védekezni, vannak egyszerű, buta játékosai, akik erre alkalmasak, nekünk 30 év után nincsen.

Szalai legelső nyilatkozatán meg lehet sértődni a magyar labdarúgásból élő edzőknek, de rátapintott a lényegre, még ha ő maga is egy bohóc a nyilatkozataival.

Vannak stadionjaink, akadémiáink (pénzmosásra jelenleg) ömlik a (állami) pénz a labdarúgásba, már csak a jelenlegi Mezey által kiképzett szakembereket kellene kidobni és török mintára német szakembereket betenni az utánpótlásba.
Ezzel a gárdával sosem lesz változás, minőségi képzés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.08. 01:30:11

Sajnos az lett, amit vártam nyilván eredményben még rosszabb. Erőnlétben az északírek bírták mi meg besültünk. Számomra óriási letargia, tényleg az ember nehezen hiszi, hogy van lejjebb. Sajnos én már majdnem 30 éve nem láttam a válogatottat világeseményen és már nem egyszer elmormoltam, hogy ennél nincs lejjebb de van...Pedig volt itt Málta 1:1, Jugó 7-1, Liechtenstein 0-0, Macedónia 0:0 és sorolhatnám....Kutya fáját, tényleg az embert már a sírógörcs kerülgeti. :cry:
Kép
Kép
Kép
Barca96
Jugador del Barça

2014.09.08. 01:01:20

engem egy időben bosszontott, hogy nem megy a válogatottnak, mostanra már beletörődtem, nem lepődök meg semmin. azért szerintem ezt a meccset meg kellet volna nyernünk. 1 dolog viszont még mindig zavar, méghozzá az, hogy nem akarunk focizni. mikor közeledett a meccs vége, akkor már mentünk előre, addig csak sima lötyögés. nincs meg a hit, az akarat a csapatba sajnos, olyan tessék lássék fociznak.
ez kicsit off, én szerbiában élek, emiatt követem a szerb válogatott meccseit is, és ők nagyon mások. tényleg mident beleadnak, a közönség is nagyon szigorú velük, tehát, ha valaki rossz, akkor azt fütyülik meccsekig, a kapust már évek óta mindig ha nála a labda. a lényeg, hogy az AKARÁS meg van, plusz jött egy nagy edző is, Dick Advocat, aki azt mondta, hogy kiviszi őket a vébére.
sajnos a magyar válogatottnál se nagy edző nincs, se az akarat.
Természetesen tiszelet a kivételnek!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.08. 00:03:37

Volt szerencsém kint lenni a helyszínen, borzasztó volt, egészen Lovrencsics beállásáig és a gólunkig. Utána pedig megint arcon lettünk köpve. Most telt be nálam a pohár. Nem fogok kimenni egyik meccsünkre sem, akár Budapest, akár Bukarest. Minden tiszteletem azoké, akik még hangosan szurkolnak ennek a csapatnak, tisztelet annak az egy-két kivételnek, aki megérdemli a biztatást. Alánk adják a lovat 24 csapatos eb-vel, sokkal könnyebb lenne minden, erre ennyit tesznek. Fúú...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.07. 22:23:51

shutterisland írta:lebutítva.

1. a hőn áhított harmadik hely megszerzésétől 90 perc alatt már egy óriási lépéssel távolodott a csapat.
2. ha mégis meglenne, a többi csoportot elnézve szinte csak olyan ellenfél jöhetne a pótselejtezőn, akik ellen underdog a csapat.
(törökország, izrael, szlovákia, lengyelország, szlovénia, ausztria, montenegró, norvégia, bulgária, szerbia, stb.)

micsoda kilátások. #-o
És szerinted ha pót selejtezőig eljutnánk, onnan kizúgnánk vagy nyóceggyel, szerinted mit mondanának a szakértők? "Az előrelépés megtörtént, hiszen eljutottunk a pótig. 4 év múlva már sikerülhet a továbbjutás is, de ahhoz nagyon sok munka kell" :lol:

Hihetetlen. Eddig annyi pozitívat gondoltam a csapatról, hogy az egyértelműen kötelező meccseket hozzuk. Ma ezt is sikerült felülírni.
Ha ma nyernek a románok (vezetnek eddig), onnantól ha a románokat verjük, akkor is csak a MAX 3dik hely jöhet, de mi nem fogjuk megverni még a finneket sem. :(

Pintér: "Úgy gondolom, hogy megszereztük a vezetést."
shutterisland
Director del Fútbol

2014.09.07. 21:08:56

lebutítva.

1. a hőn áhított harmadik hely megszerzésétől 90 perc alatt már egy óriási lépéssel távolodott a csapat.
2. ha mégis meglenne, a többi csoportot elnézve szinte csak olyan ellenfél jöhetne a pótselejtezőn, akik ellen underdog a csapat.
(törökország, izrael, szlovákia, lengyelország, szlovénia, ausztria, montenegró, norvégia, bulgária, szerbia, stb.)

micsoda kilátások. #-o
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.07. 21:00:33

danianevem írta: Szóval, bár én nem kedvelem a vízilabdát, eszem ágában sincs lekicsinyíteni az eredményeiket, mert láttam, hogy ők nem a szájkaratéban jeleskednek, hanem a játékban. Aztán ha ki-kikapnak egy rangadón, nincs világvége, mert legközelebb majd nyernek...

El kell momdani, hogy a pályán beüli és kivüli magatartásukkal a mi focistáink kb azt is érdemlik amit ma kaptak. Vizilabdában nem csak okoskodás van. Fociban sajna igen. És ez nem változik...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.07. 20:54:23

zola8787 írta:
danianevem írta:...
Jajj hagyjuk már ezt a vízilabdát. Abban a sportágban van vagy 8 jó csapat és ennyi... Gondolom ezzel kinyitottam a bicskát, de akkor is így van.
Teljesen igaz, hogy nem sokan vannak harcban a kupákért válogatott szinten, de a pólósok mentalitásban, alázatban és erőnlétben is köröket vernek a focistákra (a játék már csak plusz). Éppen a szülővárosom (Eger) miatt merem mondani: láttam őket edzeni, ismerek is párat közülük, és bár néha bulizgatnak, az életvitelükön is meglátszik, hogy ízig-vérig sportemberek.
A honi "labdazsonglőreinkről" már aligha mondható ez el...

Szóval, bár én nem kedvelem a vízilabdát, eszem ágában sincs lekicsinyíteni az eredményeiket, mert láttam, hogy ők nem a szájkaratéban jeleskednek, hanem a játékban. Aztán ha ki-kikapnak egy rangadón, nincs világvége, mert legközelebb majd nyernek...
Boixos
Llegenda del Barça

2014.09.07. 20:54:07

voltam olyan mazohista ..sz, h elkezdtem nézni a meccset, lesz ami lesz.
először ennél a pontnál kapcsoltam el:
hau30 írta:... Annyira vagyunk fizikálisan toppon, hogy Rudolf az 50. percben seggén veszi a levegőt. Azt hittem megfullad és berohannak hozzá újraéleszteni...
komolyan aggódtam a gyerekért.

másodszor akkor ugrottam, amikor leikszeltek az északírek az első támadásukból.
semmi közünk ehhez a játékhoz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.07. 20:52:09

zola8787 írta:
danianevem írta:Nem tudom miért kell bántani a vízilabdásokat, bár ott tartanánk a fociban ahol ők...

Egy baj van csak a vízilabdával: nem szeretem :lol:
Jajj hagyjuk már ezt a vízilabdát. Abban a sportágban van vagy 8 jó csapat és ennyi... Gondolom ezzel kinyitottam a bicskát, de akkor is így van.
Jó fociban van Húsz de 21.nek sem tudunk odaférni! :D
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.07. 20:42:54

danianevem írta:Nem tudom miért kell bántani a vízilabdásokat, bár ott tartanánk a fociban ahol ők...

danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.07. 20:38:57

Nem tudom miért kell bántani a vízilabdásokat, bár ott tartanánk a fociban ahol ők...

hajnesz
Entrenador del Barça

2014.09.07. 20:36:44

Feast4 írta:
hajnesz írta:Ez a Magyar Válogatott már nem vicces, SZÁNALMAS.
Itt látszik a különbség a magyar és a szerb mentalitás között. Mert a szerbeknek sincs pénz a fociban, ott is hulladék minden nagy csapat, mégis más az egész. A szerbek meghalnak a pályán, akkor játszanak a legjobban,mikor a legjobban kell.
Vegyük példának a legfrissebbet,a kosárlabdát. 4. lettek a csoportban, a másik csoportelső Görögországgal játszanak ki-ki meccset(görögök veretlenül nyerték a csoportjukat),és mi az eredmény? Na mi? 20 különbség! És csak azért lett annyi, mert a végén elkezdtek bohóckodni.
Elmondhatnám ezt a vízilabdáról is, csak kicsit másképp. Magyarok verik a mellüket,mert a csoportban egy mind1 meccsen megvernek minket. Aztán meg tudjuk,hogy pont a döntőben pukkadnak ki.Erre a kommentár: Sokkal jobb csapat,stb. Lehetne sorolni a végtelenségig.

Ebbe az északír csapatba talán még én is befértem volna, megfelelő erőnlét mellett, annyi szánalmasak. És ezektől kaptak ki. Némelyik még egy egyeneset is nehezen rúg a labdába. De nyertek,ők a királyok. Pintér meccs utáni nyilatkozata: "... ,mert 10emberrel játszottunk,és kevesebben voltunk". Kifogás az mindig van. És itt ELSŐSORBAN nem a játékosok fizikai képességei a korlát,ami miatt nem lehetnek jobbak, hanem a mentálisak. Amikor nagyon kell ugyebár(svédek ellen 2szer,románok,hollandok(nem reális cél)),rendre 0játékot hoznak a nagymenők. Aztán meg még csodálkozik valaki,hogy a nagymenők(Némó,Koman,stb.)csapat nélküliek,vagy kiscsapatban tolják. Hát pont ezért. Mert a tudás nem minden a fociban. Dzsudzsák,meg Priskin nyilatkozatait meg nem kommentálnám, mert kritikán aluli mindkettő. HOZZÁÁLLÁS. Na az hiányzott, a megfelelő hozzáállás. Csak azt sajnálom,hogy hülyítenek egy egész népet a nagy semmiért. Nemvaló nekik ez a sport. A magyarok lovagoljanak,ússzanak,vívjanak,evezzenek,birkózzanak,... de a labdás sportokat hagyják a 3,14csába. Lehet jönni a női kézilabdával,de egyrész felesleges,mert ott is azóta van csapat,amióta tele vannak külföldivel.
Remélem senkit sem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a célom. De ez nagyon kikivánkozott belőlet.
Mondjuk a vizilabdával vitatkoznék, mert a szerbektől egy döntőben kikapni soha nem szégyen. Legalább annyira eredményesek ha nem eredményesebbek vagyunk mint ők, de teljesen egyet értek a többivel.
Nekünk fejbe van gond, mindenki azt hiszi, hogy ő a király csak soha nem csinál semmi mérvadót, dőntő helyzetben mindig bevideózunk, a játékosainkat már azt sem tudják a külföldi klubbok, hogy zavarják haza. Olyan károk vannak már a focinkban amit a mi életünkben nem hiszem hogy helyre lehet hozni és nem is látom, hogy valaki szándékozna megpróbálni egyáltalán.
Nem,nem szégyen tőlük kikapni,mert ők is minőségi vízilabdát játszanak, a szégyen a mikéntje. Meg az az utáni nyilatkozatok,hogy ők ennyivel jobbak. Ez mind hazugság,egyszer megeshet,de ha 2szer az már sorozat!
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.09.07. 20:35:20

davi10 írta:Én igazából csak azt a 20.000 embert nem értem aki kiment a mérkőzésre...
Életembe 2x voltam válogatott meccsen, mindkétszer ingyenjeggyel, de még úgy is rossz volt
én kaptam ingyenjegyet a magyar-finnre még pinyő első meccsére, de szerencsére nem mentem el. :mrgreen:
egyébként már most sajnálom előre azokat akik mennek Bukarestbe, kapnak megint egy szembeköpést majd...
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.07. 20:32:33

hajnesz írta:Ez a Magyar Válogatott már nem vicces, SZÁNALMAS.
Itt látszik a különbség a magyar és a szerb mentalitás között. Mert a szerbeknek sincs pénz a fociban, ott is hulladék minden nagy csapat, mégis más az egész. A szerbek meghalnak a pályán, akkor játszanak a legjobban,mikor a legjobban kell.
Vegyük példának a legfrissebbet,a kosárlabdát. 4. lettek a csoportban, a másik csoportelső Görögországgal játszanak ki-ki meccset(görögök veretlenül nyerték a csoportjukat),és mi az eredmény? Na mi? 20 különbség! És csak azért lett annyi, mert a végén elkezdtek bohóckodni.
Elmondhatnám ezt a vízilabdáról is, csak kicsit másképp. Magyarok verik a mellüket,mert a csoportban egy mind1 meccsen megvernek minket. Aztán meg tudjuk,hogy pont a döntőben pukkadnak ki.Erre a kommentár: Sokkal jobb csapat,stb. Lehetne sorolni a végtelenségig.

Ebbe az északír csapatba talán még én is befértem volna, megfelelő erőnlét mellett, annyi szánalmasak. És ezektől kaptak ki. Némelyik még egy egyeneset is nehezen rúg a labdába. De nyertek,ők a királyok. Pintér meccs utáni nyilatkozata: "... ,mert 10emberrel játszottunk,és kevesebben voltunk". Kifogás az mindig van. És itt ELSŐSORBAN nem a játékosok fizikai képességei a korlát,ami miatt nem lehetnek jobbak, hanem a mentálisak. Amikor nagyon kell ugyebár(svédek ellen 2szer,románok,hollandok(nem reális cél)),rendre 0játékot hoznak a nagymenők. Aztán meg még csodálkozik valaki,hogy a nagymenők(Némó,Koman,stb.)csapat nélküliek,vagy kiscsapatban tolják. Hát pont ezért. Mert a tudás nem minden a fociban. Dzsudzsák,meg Priskin nyilatkozatait meg nem kommentálnám, mert kritikán aluli mindkettő. HOZZÁÁLLÁS. Na az hiányzott, a megfelelő hozzáállás. Csak azt sajnálom,hogy hülyítenek egy egész népet a nagy semmiért. Nemvaló nekik ez a sport. A magyarok lovagoljanak,ússzanak,vívjanak,evezzenek,birkózzanak,... de a labdás sportokat hagyják a 3,14csába. Lehet jönni a női kézilabdával,de egyrész felesleges,mert ott is azóta van csapat,amióta tele vannak külföldivel.
Remélem senkit sem bántottam meg, egyáltalán nem az volt a célom. De ez nagyon kikivánkozott belőlet.
Mondjuk a vizilabdával vitatkoznék, mert a szerbektől egy döntőben kikapni soha nem szégyen. Legalább annyira eredményesek ha nem eredményesebbek vagyunk mint ők, de teljesen egyet értek a többivel.
Nekünk fejbe van gond, mindenki azt hiszi, hogy ő a király csak soha nem csinál semmi mérvadót, dőntő helyzetben mindig bevideózunk, a játékosainkat már azt sem tudják a külföldi klubbok, hogy zavarják haza. Olyan károk vannak már a focinkban amit a mi életünkben nem hiszem hogy helyre lehet hozni és nem is látom, hogy valaki szándékozna megpróbálni egyáltalán.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2014.09.07. 20:30:16

Én igazából csak azt a 20.000 embert nem értem aki kiment a mérkőzésre...
Életembe 2x voltam válogatott meccsen, mindkétszer ingyenjeggyel, de még úgy is rossz volt
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.07. 20:26:34

zola8787 írta:Csak annyit írok, hogy minket a második kalapból húztak, az Észak-Íreket pedig az ötödikből.
Az hogy mi a második kalapba kerültünk az is a világ vicce!
Kép
Válasz küldése