Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez annyit tesz, hogy egy rutintalan exfocista is képes azt megoldani, amit a fantasztikus rutinos edzőink.
Eddig nem is tudtam, h van edzői társadalom itthon. Bár ha van is az se lehet vmi túl jó hisz nem tudok olyan magyar edzőről aki Nyugaton kicsit is komolyabb helyen lenne.
Teljesen egyetértek. Nem is ebből a szempontból írtam, hanem valamilyen demonstrációt sejtek mögötte, hogy az Ő kedvéért majd visszatérnek. Már olvasható itt ott.danianevem írta:Huszti már soha az életben nem lesz válogatott, egyrészt saját bevallása szerint csak külföldi kapitánnyal értett szót, meg ugye Kínából aligha fog ingázni ide...Normandia írta:... Az egy Huszti meg Szalai majd rúgdossa a gólokat?, mert valószínűsítem, hogy vissza fogja hozni a válogatottba Őket.
Más kérdés, hogy egyébként sem érdemli meg a címeres mezt. Sem ő, sem más, aki önkényesen mondogatja le a válogatottságot, mert ilyenkor nem magával vagy az aktuális kapitánnyal szúr ki, hanem a szurkolókkal...
Huszti már soha az életben nem lesz válogatott, egyrészt saját bevallása szerint csak külföldi kapitánnyal értett szót, meg ugye Kínából aligha fog ingázni ide...Normandia írta:... Az egy Huszti meg Szalai majd rúgdossa a gólokat?, mert valószínűsítem, hogy vissza fogja hozni a válogatottba Őket.
Naná, hogy nem, mert ő is savazta őket.Zozzy 5 írta: szerk: az nso-s cikk csúcspontja: "Csányi Sándor nem mondta ki a nevét, de egyértelműen utalt rá, hogy Bölöni László nem lesz magyar kapitány, mert szakmai koncepciói nem összeegyeztethetők a szövetség elvárásaival."
![]()
igen, pont ennyi. és a legszánalmasabb megint az, hogy egy fél mondat erejéig nem tér ki arra ez a szemétláda, hogy kimondja: ismételten trágya munkát végeztünk, amikor kineveztük Attilát. továbbra is nevetséges ami folyik itthon.visca el barca írta:ugyanugy nem lesz eredménye, csak őt pintérrel szemben szeretik. ha pintér kikapott, akkor ő rossz, hozzá nem értő, béna, dárdainál meg majd mindenki leírja, hogy szegénynek nem volt ideje építkezni meg kulából nem lehet várat építeni...
a hájfejű disznó ezzel a húzással bevédte magát meg a cimboráit az mlsz-ben.
ennyi a történet.
MQuC írta:Továbbra sem véletlenül játszik valaki a Bundesligában. Az, hogy egy Huntelaar volt előtte, akit a neve miatt kellett játszatni a felépülése után, az egy dolog. És nézd azt is, hogy egy semmi Koman szervez neki Vargával, aki meg egy két meccsen olyan, mintha tudna játszani, a többin pedig lepattan mindenkiről.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy Szalai egy hatalmas játékos, s benne is benne van a Német Krisztián vér, de nem gondolnám, hogy lefelé lógna ki a csatárok közül, sőt!
Szalait? Miért is? Ja, mert a Bundesligában játszikMQuC írta: Továbbá a sértődéseket félre kell tenni, de már ezt régebben meg kellett volna tenni, s Otigba-t, Szalait és Husztit berakni. Évek óta együtt játszatni őket, mert nincs egy magja a csapatnak .
hát tényleg máshogy látjuk, na nem baj. az én szememben semmiképp sem áldozati bárány, akit sajnálni kellene, csupán igazat adok neki, amiért ezeket elmondta. nekem abból a nyilatkozatból egyébként nem az jött le, hogy magát sztárnak kezelné. arról meg, hogy ki a sértődött gyerek, el lehet vitázni, mindenesetre én meg azt nem értem, hogy Pintér mit kért ki anno magának Szalai nyilatkozata után. elmondta Szalai, hogy nincs olyan edzőnk, aki nemzetközi színtéren bármit fel tud mutatni. ez így hol vérzik? Pinyő pl. mit tud felmutatni? semmit, de ő kikéri magának...mind1, összességében engem az zavar, hogy Szalai van beállítva a sértődött gyereknek, miközben szerintem a magyar szakma az, akire itt rosszat mondani nem lehet.Bob_Marley írta:Nem fogunk ezen "összeveszni", máshogy látom a dolgokat. Múltkor kifejetettem mi a véleményem a Szalai esetről, ez nem változott. Mindkét fél hibás, Szalai meg ráadásul egy sértődött gyereket "játszik". (emlékszem anno is milyen hisztit levágott, mikor meg merték tőle kérdezni milyen formában érzi magát, miután régóta nem lőtt gólt)
Kovács Kálmán eléggé egy eltűnt személyiség, szóval nem lehet azt mondani, hogy pont hogy őt érinti Szalai "kritikája". Egyáltalán nincs benne a magyar mocsárban, nem érzem azt hogy gőgből beszélne.
Bob_Marley írta:Először is leszögezem, hogy nem jó az egész, mindenki tudja nem is ez a lényeg. Viszont Szalait el ne kezdjük már "mosdatni", meg sajnálni mert az is nonszensz. Gyakorlatilag ő nyilatkozta le, hogy elege van az egészből, stb stb. Teljesen érthető, hogy nem válogatják be (hozzáteszem mit mond le???). Én ha a munkahelyemen felszólalok páros lábbal kirúgnak. Nem azzal van a baj, hogy elmondja a véleményét, csak tudni kell elmondani meg tudni kell mikor. Teszem azt beválogatják neki se lenne jó, meg a többieknek sem, egyszer már leszólta az egészet olyan célpont lenne a médiában, hogy elképzelni se tudja. Minden megmozdulását árgus szemek figyelnék, közben meg a többiek is jókat gondolhatnának a dologról, hogy bármit teszel kerettag vagy, ráadásul morálnak jót tesz hogy a "nagy sztárunk", semmibe veszi a csapatársait.
Hangsúlyozom a helyzet nem jó, mindkét félnek engednie kellene. De ne állítsuk be Szalait mint valami áldozati bárányt. Itt mindenki hibás, s ő generált egy problémát ezzel a lemondom a semmit dologgal.