Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.03. 13:00:33

életképek a lengyel kupadöntőről... azt hiszem ezt bárhol megirigylik a világban

https://www.youtube.com/watch?v=sN00EW52FJ4" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=QTnWkAnNhyY" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.01. 19:03:23

angers-om 0-1,

jövőre is első osztály :mrgreen: =D>
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2016.05.01. 01:10:14

Izgalmasnak ígérkezik az utolsó két forduló. A második lyon fogadja - otthon - a csak rosszabb gólkülönbség miatt, de harmadik helyen álló monacot.

Az ötödik nizza pedig, az egy ponttal előttük álló st etienne-nel meccsel. És még ott van a lille is, a hatodik helyen, szintén egy ponttal lemaradva.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.30. 01:51:11

palesz77 írta:Ajanlom mindenki figyelmebe Maxwell mai goljat, enyhen odarakta az oreg..:D

Kicsit a meccsrol. Dembele nem mutat sokat, de alig van naluk a labda, szoval ertheto. Ha hozza kerul, altalaban jo megoldasr valaszt, volt egy nagy szoloja is, felelmetes kezdosebessege van.. Aurier is kezd ismet jatekba lendulni, Marquinh kiosek meg nem sok feladatnak vannak kiteve. Ibra fickandol, Pastore is, de en igyis csak azt varom, hogy Verratti vegre bealljon.. :D

szerk.: Na mar jon is! :mrgreen:

szerk2: Komoly oromfocit tolnak a parizsiak, elmeny nezni oket amikor igy jatszanak. Cavani meg hozza a szokasos formajat azert, kihagy mindent amit lehet.. :lol:

szerk3.: Na csak jott a gol a vegere tole is, ki mas adna a golpasszt, mint Verratti.. :mrgreen:
https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/ixvu.mp4" target="_blank

Szvsz ha nem sérül meg Matuidi és Verratti a City elleni párharcra akkor ezen az ágon simán bejuthattak volna a döntőbe. Remélem nyáron tudnak még egy kicsit erősíteni. :)

Félreértés ne essék, nem letem divatPSGs, de a szép focit azt szeretem. :)

Marseille szurkolóktól kérdezem, hogy ez a Mandanda nevű kapus tényleg ennyire jó? :D FUTba szinte mindig ott a TotWbe. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.29. 21:41:58

Ajanlom mindenki figyelmebe Maxwell mai goljat, enyhen odarakta az oreg..:D

Kicsit a meccsrol. Dembele nem mutat sokat, de alig van naluk a labda, szoval ertheto. Ha hozza kerul, altalaban jo megoldasr valaszt, volt egy nagy szoloja is, felelmetes kezdosebessege van.. Aurier is kezd ismet jatekba lendulni, Marquinh kiosek meg nem sok feladatnak vannak kiteve. Ibra fickandol, Pastore is, de en igyis csak azt varom, hogy Verratti vegre bealljon.. :D

szerk.: Na mar jon is! :mrgreen:

szerk2: Komoly oromfocit tolnak a parizsiak, elmeny nezni oket amikor igy jatszanak. Cavani meg hozza a szokasos formajat azert, kihagy mindent amit lehet.. :lol:

szerk3.: Na csak jott a gol a vegere tole is, ki mas adna a golpasszt, mint Verratti.. :mrgreen:
ferninho
Madridista

2016.04.27. 10:11:43

Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... &source=48

A videóbíró témához. Személy szerint biztos vagyok benne, hogy még legalább 10 évig nem lesz. Utána már talán, de csak azért mert elképesztően sokan fog fejlődni a digitális technológia.
Biztos vagyok benne, hogy Rizzoli nem nyilatkozta ezt, kezdjük ott hogy kussban kell lenniük alapból és pont nem fogja az UEFÁt hibáztatni maga helyett hogy miért nincs ez meg az.
madridista
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.26. 20:40:24

https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... &source=48" target="_blank

A videóbíró témához. Személy szerint biztos vagyok benne, hogy még legalább 10 évig nem lesz. Utána már talán, de csak azért mert elképesztően sokan fog fejlődni a digitális technológia.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.25. 21:01:27

LG írta:Azt hiszem Törökországban nem foglalkoznék semmi labdarúgással kapcsolatos dologgal, szurkolni is max fotelból.
kizárt. kimennél egy fener-galatára, haza se akarnál menni többet (vagy rosszabb esetben nem is tudnál :mrgreen: )
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.25. 20:36:11

Nekem azon akadt meg a szemem, hogy Marko Marin a Trabzonsporban tolja és még ott is hébe-hóba....Pedig elég nagy tehetségnek volt kikiáltva és idáig jutott.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.25. 14:58:23

visca el barca írta:trabzon-fener meccsen úgy látom megint zajlott az élet :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=QDOV8tVIWvc" target="_blank
http://ujszo.com/online/sport/2016/04/2 ... s-rangadon" target="_blank
Itt egy magyar nyelvű cikk az esetről. Azt hiszem Törökországban nem foglalkoznék semmi labdarúgással kapcsolatos dologgal, szurkolni is max fotelból.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.25. 14:14:56

trabzon-fener meccsen úgy látom megint zajlott az élet :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=QDOV8tVIWvc" target="_blank
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.24. 20:09:26

Ő szerintem arra gondolt, hogy egy ember folyamat a védelem mögött helyezkedne és úgy vagdosnák fel a labdákat. Sokkal inkább lenne érdemes erre játszani szerintem ha nem lenne les. Mert tök egyértelmű, hogy gólra játsszák és mindegy hogyan de el kell érni. És könnyebb lenne így gólt rúgni kontrából.
Pontosan erre gondoltam. Nekünk pl. gyakran az utolsó emberünk is félpályánál van, a fenti esetben viszont ez lehetetlen lenne, vkinek hátul kéne maradni a lesipuskással. + az ilyen csatároknak már futni sem nagyon kéne (gólnál átsétálni a saját térfelükre), szóval jöhetnének a még nagyobb, még erősebb centerek. Akkor viszont a védőknek is nagyobbaknak és erősebbnek kéne lenniük, szóval ez azért komoly változás lenne, és nem éppen a gyors, technikás emberek malmára hajtaná a vizet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.24. 19:58:36

visca el barca írta:
LG írta:Pont ezzel nem segítenél a támadó focin, ez sokkal inkább a favágó csapatoknak kedvezne, akik előre állítanák a buta erőcsatárukat, és vagdosnák fel neki a labdákat.
miért? ezt most is megcsinálhatják.
Ő szerintem arra gondolt, hogy egy ember folyamat a védelem mögött helyezkedne és úgy vagdosnák fel a labdákat. Sokkal inkább lenne érdemes erre játszani szerintem ha nem lenne les. Mert tök egyértelmű, hogy gólra játsszák és mindegy hogyan de el kell érni. És könnyebb lenne így gólt rúgni kontrából.

Kosárban pl a Kings egyik vezetője kitalálta hogy ezt fogják játszani, de nem lett belőle semmi. :D Mert 4-5 ellen nem annyira fain védekezni. :D Fociban a 10-11 elleni védekezés könnyebb a több ember miatt meg nehezebb átjutni is. Plusz ugye nincs falt megkötés sem. És ráadásul ott hagyod az embert bedobja. Fociban területet védeni "egyszerűbb" mint kosárban zónázni. És a kipattanót is könnyebb összeszedni vagy legalábbis nem lesz belőle az esetek nagy részében rögtön veszély. Kosárban támadó pati után elég sokszor azonnal jön is a pont belőle.

Egyébként a térfél áthozás nem rossz ötlet, de ne felejtsük kispálya és nagypálya rohadtul nem ugyanaz és elég szigorúnak találnám hogy meglenne kötve hogy teszem azt minimum 5 emberrel át kéne jönni a félpályán. Miért kéne, ha 100 métert kell megtenni amúgy is. Kispályán meg a felét se és könnyebb is gólt elérni és átmenni a túloldalra.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.24. 19:48:19

LG írta:Pont ezzel nem segítenél a támadó focin, ez sokkal inkább a favágó csapatoknak kedvezne, akik előre állítanák a buta erőcsatárukat, és vagdosnák fel neki a labdákat.
miért? ezt most is megcsinálhatják.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.24. 19:35:02

Még annyit, hogy a logikát értem, hogy futsz és cipő, de nem csak gólra kell gondolni. Elég ha továbbfejeli úgy a labdát hogy amúgy lábbal hátrébb volt és megy tovább az akció miközben a felsőteste, feje előrébb volt. Plusz ugye mint írtam test-test elleni párharcban is előny. Egész egyszerűen fizikailag közelebb vagy a kapuhoz olyan testrésszel, amivel szabályosan labdához lehet érni az nálam minden esetben előny. Jogosulatlannak érezném ezt kivenni hogy a felsőtest ne számítson csak cipő. Vagy akkor ne lehessen csak lábbal hozzáérni. :D Védők így is mindig hátrányban vannak, mert gondolkodásban a támadó tudja mit csinál a védőnek meg reakcióidő a minimum amivel le van maradva na ehhez még fizikai hátrányt is szenvedjen azzal hogy nagyobb távolságot kell megtegyen visszafelé az nálam nem fér bele. Mert hiába lábadon futsz fejjel is hozzálehet érni és az közelebb van a kapuhoz. Vagy felsőtest vagy térd vagy bármi.

Túltárgyaltuk, sokat változtatnak a lesszabályokon, tétlen vagy sem, kitől kapod az les vagy sem, lehet megint majd csak cipős lesz egyszer. A mostani szerintem így korrekt, mert nincs fizikai előny. És jó pár éve így van ha jól rémlik és nem is nagyon olvastam ilyenről hogy ezt változtatnák.

szerk: és szerintem alapvetően kevés is az ilyen centis eset, de az tény hogy ezeket inkább behúzzák még ha talán hátrébb is van, mert nyilvánvalóan hogy a gól megítélése a legnagyobb horderejű döntés a fociban és nem akarják ezzel befolyásolni a meccseket. Szóval alapból támadófocit kellene segíteni pl egy vonalnál, de ezeket inkább behúzzák sajnos, mert nem gépek. Erre valóban lehetne és kellene is technika, de a bevezetése nálam nem egyértelmű hogy miként és hova. Mondom még egyszer volt valami magyar találmány, ami segítette volna a bírókat, de nem tudom mi lett vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.04.24. 19:48:42-kor.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.24. 19:20:17

ezzel nincs is baj, ha 30 méterről indul verje meg a védőt, de mikor beívelésnél 38 ember van egy kupacban az ötösön belül és a támadó gólját az miatt nem adják meg, mert 2.6 centivel előrébb volt attól gutaütést kapok. nem a támadó focit kellene segíteni? állítóm minden meccsen elvesznek a csapatoktól legalább 4-5 tiszta ziccert ilyen hülye 1-2 centik miatt.
Pont ezzel nem segítenél a támadó focin, ez sokkal inkább a favágó csapatoknak kedvezne, akik előre állítanák a buta erőcsatárukat, és vagdosnák fel neki a labdákat.

Meg pl. Inzaghi akkor 100 gólt rúgott volna szezononként. :lol:
Az ha előrébb vagy felsőtesttel eléggé nagy előny nálam
Az bizony brutális nagy előny, nem is gondolom, hogy ezt bővebben ki kéne fejteni.
Ha lazítanánk a lesszabályon, az pont nem a támadófocit játszó csapatokat segítené, azt sokkal inkább a szigorítással lehetne megtenni. Pl. ha nem lehet saját térfeledről előrevagdosni a labdát, hanem rendesen fel kéne építeni támadásokat, azzal néhány csapat eléggé meg lenne lőve, persze ez irreális. Csak mi kis pályán így szoktunk játszani, és tök jó volt. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.24. 18:55:07

Az ha előrébb vagy felsőtesttel eléggé nagy előny nálam. Elég Suarezre gondolni beteszi könyékbe a védő elé és nincs aki elnyomja. Most ez csak egy példa, de alapból a les nem csak gólnál lehet közvetlen és elég csak annyi hogy előrébb vagy iksszel, testtel beállsz és mehet tovább az akció és teszem azt 10 mp-vel később gól. Ilyenre volt már nem egy példa.

Fokozatokat meg azért írtam, hogy húsz méterről nem tudsz gólt fejelni és azt mondjuk ott ne számítson a fej. Az hogy sehol ne számítson nem tudom elfogadni, mert minden kell számítson, amivel gólt szerezhetsz és főleg a kapu előtt kritikus. Ezért sem hiszek abban sem hogy teszem azt 30 méteren belül ne legyen. Hát bakker, ott még veszélyesebb a szitu és még könnyebb gólt kapni belőle. És persze a lesek nagy része ebben a zónában van, ezért sem tartom jó öttletnek ezt. Mert gyakorlatilag nem lenne lesszabály.

És még ha effektíve nem fogsz húszról befejelni, de fizikai előnyt kilehet használni. Plusz mint beszéltük is a támadó előre megy a védő hátra és még fizikailag előrébb is van, óriási előny. Cipőt meg pont azért nem jó szerintem, mert te is írtad fizikailag előredőlsz futás közben.

Nálam maga a chipelés ezért is lenne bonyolult, mert hova? Értem hogy cipőbe, de nem tartom megoldásnak a fentebb említettek miatt. És olyanból is van ezer eset, hogy egyszerre megy egy irányba a védő és támadó, de a támadó csak minimálisan előrébb van, onnan meg hátrányban vagy.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.24. 18:26:54

Szerintem lábakat kéne figyelni,és oda eszközöket, egyszerűbb lenne,akár kivitelezhető is.
Mivel lábakkal haladsz, azokkal tudsz előnyt szerezni, az,hogy a fejed előrébb van,az nem előny, az semmit nem jelent az esetek 99%ban. Még a láb se mindig, lásd lomha védők/lomha támadók.

Fokozatokban nem hiszek,hogy vonalazzunk, és itt ez a szabály, ott amaz. Max amit veb említett, de írtam,hogy az sem kivitelezhető normálisan.

De hidd el, ha a sporik tudnák, hogy következményei vannak az ítéleteiknek,nem húzogadhatnák kamura meg találomra a leseket, akkor lehet figyelnének rá jobban, és kevesebb tévedés is lenne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.24. 18:18:58

Leírtam én is hogy fizikailag előre haladsz a védő meg kifelé. Az meg hogy 20 méterről nem fejelsz gólt az jogos, de jogosulatlan előnyben vagy hiszen előrébb vagy. Ezért nem értem ezt, mert ha videó bírózunk pont ez lenne a lényege hogy minimálisan kiszűrni azokat a lehetőségeket, amivel jogosulatlanul lehet előnyt szerezni. És ez ilyen eshetőség, mert FIZIKAILAG előrébb vagy. Mindegy hogy mivel, ELŐRÉBB VAGY. Én úgy tudom a kéz nem is számít, pont azért mert azzal nem lehet gólt elérni. Az hogy húsz méterről nem fejeled be, az megint csak nem lenne életszerű ilyet szabályba venni. És csak bonyolítást is okozhat egyébként, mert tegyük fel azt mondjuk a kaputól 30 méterre csak lábbal nem szabad előrébb lenni. Jönne a következő fokozat, hogy mennyire volt pontosan a kaputól és beleszámít vagy sem.

Sífutónál az egy eszköz rajta a felsőtest meg "tartozékod".
Futónál is azt nézik mivel megy át a célvonal atlétikában, mert nincs eszköze.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.24. 18:11:58

Bob_Marley írta:
csababarca
Lábakkal sem értek egyet, mert a felsőtesteddel is rúghatsz gólt. Azt kell nézni, amivel szabályosan gólt szerezhetsz.
Az meg persze hogy védő kifelé a támadó befelé mozog, de ezt nem értem miért befolyásolja a dolgokat? A védők ugyanúgy megpróbálják "átverni" a támadókat és lesen hagyni. Taktikai elem, nyilván hogy ellentétesen gondolkoznak és ellentétesen mozognak is.
Életszerű,hogy kiugratnak valakit laposan, 20 méterre a kaputól,és majd a felsőtestével szerez gólt. Ilyen annyiszor történt már a labdarúgásban, hogy hihetetlen.

Azon meg mit nem értesz? Fizikai és biológiai törvényszerűség,hogy aki előre mozog elődől. Általában.
Tegyük fel, jön egy kiugratás, védő lábai hátrébb vannak mint a támadóé fél méterrel, de a támadó előrefelé mozog-> fejebúbja előrébb van 5 centivel. Aztán les. Ezeket utálom. Eleve a lábaddal haladsz, ha azok előrébb vannak oké, de a többi egy baromság.

(De hogy jobban megértsd, sífutásnál pl célfotónál a kötést nézik, nem a léc orrát. Az változó lehet, a kötés egy támpont.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.24. 18:01:57

De hát akkor is előnyben vagy mert közelebb vagy a kapuhoz, nem kell védőt lefutnod, lefejelned, vagy bármit tenned. Nálam mindegy hogy 30 méterre vagy öt méterre vagy a kaputól. Sőt utóbbi rosszabb is.

Plusz még a szabálytalanságok miatt is necces a videóbíró, mert előfordult már nem egyszer hogy teszem azt félpályánál szabálytalanság történt és gól lett a támadásból. Na akkor megint ugyanaz hogy ha videóbíró akkor vissza minden az eredeti állapotába? Nehéz ezt elképzelni. Plusz ezek mind szubjektív megítélések is lehetnek, hogy mennyire volt lökés stb. És szubjektív megítélésre NFL-ben sem lehet pl videózni.
csababarca
Lábakkal sem értek egyet, mert a felsőtesteddel is rúghatsz gólt. Azt kell nézni, amivel szabályosan gólt szerezhetsz.
Az meg persze hogy védő kifelé a támadó befelé mozog, de ezt nem értem miért befolyásolja a dolgokat? A védők ugyanúgy megpróbálják "átverni" a támadókat és lesen hagyni. Taktikai elem, nyilván hogy ellentétesen gondolkoznak és ellentétesen mozognak is.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.24. 17:54:34

Bob_Marley írta:Szerintem les kifejezetten jó szabály. Csak úgy lőhetsz gólt ha minimum egy védőn átviszed a labdát.
ezzel nincs is baj, ha 30 méterről indul verje meg a védőt, de mikor beívelésnél 38 ember van egy kupacban az ötösön belül és a támadó gólját az miatt nem adják meg, mert 2.6 centivel előrébb volt attól gutaütést kapok. nem a támadó focit kellene segíteni? állítóm minden meccsen elvesznek a csapatoktól legalább 4-5 tiszta ziccert ilyen hülye 1-2 centik miatt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.24. 17:42:30

Videóbíró témához.

Először is nyilván a puding próbája az evés, s csak elméletben tudunk róla beszélni, de nekem továbbra is a legnagyobb gondot a les okozza.
Hiába mondjuk, hogy minden csapatnak van 1 lehetősége "challengelni" vagy kettő vagy megnézi a bíró vagy stb. Nem lehet azzal mit kezdeni, hogy pl nem les, de lefújják akkor vissza mindenki az eredeti helyére? Elég érdekesen hatna. Ha meg les volt, de nem fújták be akkor meg pláne mi van? Visszanézni csak akkor tudják ha áll a játék és simán benne van, hogy megy a játék és 2-3 de akár 5 perccel később van játék megszakítás. Had ne mondjam mennyi minden történhet az idő alatt és mit csinálunk, visszatekerjük az órát?
Nem szabad elfelejteni, hogy itt effektíve több ideig van egyhuzamban játékban a labda mint egy major sportban.

Lesre mintha lett volna talán valami találmány (sőt lehet magyar) digitálisan lemodellezni vagy valami hasonló és akkor a gép jelez. Valami ilyesmit hogy akár mezbe akár valahova chipet rakni meg nem lenne mindegy hogy hova. Most már nem is tudom hirtelen a pontos szabályt hogy bármelyik testrész vagy csak felsőtest számít lesnél.

Ezek elmélkedések, de sokkal összetettebb a dolog szerintem mintsem annyi, hogy modern technika. Egész egyszerűen vannak szerintem buktatók.

A bíráskodás meg nem érzem hogy drasztikusan rosszabb lenne mint régebben. Színészkedés az igaz, ne hagyjuk ki az argentinokat sem ilyen téren, mert elég csak 78-ra gondolni.....Nehéz ezekkel mit kezdeni, mert megszüntetni nem lehet. Mindig is van, volt, lesz olyan hogy te elakarod adni mennyire bántottak. Vagy akkor drasztikusan el kell kezdeni büntetni, mert szerintem is vicc mennyire papírból vannak, de látjuk ha pl valaki sárgát kap műesésért többnyire felháborodás követi. Utólag meg nekem olyan, hogy azzal mit érünk el?

Ja és Simeone valóban három meccset kapott, de nem ő dobta be a labdát. Azért ő kapta a büntit, mert ő a "szakmai vezető". Egy labdaszedő fiút nem lehet eltiltani.
visca el barca írta:nekem a lesek amugy is a gyengéim, én húznék a kaputól 25-30 métere egy szaggatottat és az mögött nincs les. teljesen megöli a focit ez az idióta 3 centivel belógott történet...
Szerintem les kifejezetten jó szabály. Csak úgy lőhetsz gólt ha minimum egy védőn átviszed a labdát. Ez nálam valahol igazságos is, mert erről szól minden játék hogy győzd le a másikat. Les nélküli kempelés meg 6-7 eredmény az totál vicc kategória lenne nálam. Csak kosárban nincsen les, de fociban, hokiban, NFL-ben is van. Utóbbiban nyilván más, de ott is pont az hogy ne legyél "emberfórban" és időfórban az összeütközések előtt. Nem szabad hamarabb elindulni mint az ellenfél.

Tudom hogy te nem ezt írtad, hogy szűnjön meg, de alapvető taktikai dolgot nem szabad kivenni egy játékból, az teszi érdekessé. De tegyük fel 30 méterre vonal, ugyanúgy megvan a lehetőség hogy belóg vagy sem és döntsd el. :D Szépen lassan a védelem arra koncentrálna, hogy akkor azt gyakorolni hogy abban a körzetben legyen lesre állítva.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.24. 16:50:02

éééééééééééééés igen. jah nem :lol:

szeptember 13 óta nem nyertünk otthon bajnokit :D ez ha jól számoltam 15 meccs.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.19. 20:45:33

Nekem a kitörő lelkesedése tetszett. :D Pedig ez az első gól volt. Mesterhármasa után azért volt egy kézlendítés hogy ez az, pirosat érdemelt volna ilyen gólörömök után. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése