2012.04.16. 22:06:13
Nehéz a Bayern - Madrid meccsre tippelni, de én is azt gondolom, hogy a Madrid fog továbbjutni (elég simán). Véleményem szerint a németek is támadásban erősek, de védelmük igen sebezhető, bár azért van egy klasszis kapusuk. Esélyük a két szélen lehet, ha Ribbery és Robben jó napot fog ki, akkor ott tudják verni egy az egyben a Madrid védőket. Bár kell Gomez is, aki reméljük holnap is jókor lesz jó helyen. Müller jó játékára is nagy szükség van! Viszont az említett játékosok nem túl erősek védekezésben, így egy adok-kapokból simán a Madrid jönne ki jól. Szerintem taktikailag nem elég érett csapat a München. Ettől függetlenül bízom egy jó meccsben!
A mi vendégjátékunktól én tartok. Ez jót is jelenthet, mivel minden fontos meccs előtt be vagyok sz.rva, de általában jól jövünk ki a dologból. Massszívan fognak ellenünk védekezni, de remélem be tudunk találni. Akire figyelni kell, az Ramires, mivel eszméletlenül gyors, Drogba, aki még mindig jó fejjel, lábbal, testtel...Ja és Lampard, akinek hányingerem van a megpattanó lövéseiből születő gólokból.
Hajrá Barca