Barca játékosai a fáradtság miatt dekoncentráltak voltak. A Madridnál más volt a helyzet, szerintem Mourinho megint eltaktikázta magát. Úgy érzem sokkal több volna ebben a csapatban egy másik edzővel. Tudom, mindenki -kivéve ezen az oldalon...- istenití Mourinhot, én azonban kifejezetten nem szeretem. Problémám van az emberrel, és a játékstílusával is. nem való egyik sem Madridba. Csak azért lett volna jó nyerni, hogy mielőbb elmenjen innen, és jöjjön valaki más, mondjuk J. Löw, aki legalább szép focit játszat a németekkel.
Mert mi nem voltunk fáradtak? Ugyanannyira ki voltunk lőve, mint a Barca, az első fél óra után már a támadásokkal sem értünk fel rendesen, mondhatni a két csapat kifacsarta egymást a bajnokságban, ezért olyan a BL döntő párositása, amilyen. A Clásicót is csak azért hoztuk, mert Münchenben valamilyen szinten rápihentünk a meccsre. Hihetetlen nehéz lehozni ennyire megterhelő hármasmeccset egyetlen hét alatt, Guardiolának most nem sikerült, Mourinhonak is csak részben.
Ja, és ne keverjük már a válogatott edzőseget a klubfutballal. Mourinhonak elég sok hülyesége van, de azért még nem kellenek ilyen nullkilométeres Löwök.