Szerk.:
Coutinho mekkora gólpasszt adott.

Ahogy nézem az utóbbi 10 perc alapján a középpályán játszik ma, lehet elemezgetni.
Szerk2.: Ayew.

Kapufát lőtt 2-szer olyan 2m-ről.
Szerk3.: Wijnaldum bődületes kapufa, aztán a kipattantó Coutinho begyűjti 25-nél, és egy kisebb szóló után parádés gólt lő..

Eddig fekszik neki az Ini poszt.
Szerk4.: És ott a dupla.
Szerk5.: Origi mekkora felsőléc jesszusom. Kár, hogy nem nézi senki a meccset amúgy, de jól elbeszélgetek magammal..
Szerk6.: És ott az Origi gól is!
LG írta:...
Chelseanek mindenképp mélyítenie kell a keretét, idén meg tudták oldani úgy, hogy 11-ből 9 ember kb mindig kezdett, de jövőre ha BL-ben tovább akarnak vitézkedni, ez már neccces lesz. De ha Bakayokoról pl igazak a hírek, szerintem vele is jól járnának, Conte focijába el tudnám képzelni.
Viszont szerintem a MU és a City is lényegesen jobb lehet, ha nyáron jól erősítenek. A Citynek a Sané-Jesus-Sterling trió előre adott, ők bármilyen védelmet képesek lehetnek felforgatni, ha nem agyilag nulla napot fognak ki - sajnos előfordult párszor. Kérdés, hogy hogy sikerül hátrébb erősíteniük. Gündogan ha visszatér, ő is már dobhat rajtuk, de mindeképp kell a középpályára és a védelembe is igazolniuk. Viszont ha Pep a tavalyi évvel ellentétben képes lesz szívbaj nélkül takarítani, szerintem lényegesen komolyabb játékerőt képviselhetnének a BL-ben is. Csak lehet itt bibi lesz nála, Navas hosszabbítása pl erre utal nekem, de ne legyem igazam. Örülnék, ha sikerülne egy ütőképes Cityt összeraknia - bar azért a BL-ben minket ne verjen ki soha.
MU szintén kérdéses ilyen szempontból, nekik szerintem game changer arcok kellenének, akik meccseket tudnak nyerni egymaguk. Idén ez volt Pogba és Ibra, akiket kifingásig játszatott is José.. Rashford most úgy tűnik kezd beérni, talán tőle is lehet többet várni kővetkező szezonban már, de ez akkor is kevés, kell még oda nagyágyú. Mert a védekezésük azért rendben van, kevés gólt kapnak nagyon - már amikor nem sérültek a kezdőik -, José nem meglepő módon meg tudta ezt szervezni. Úgyhogy egy okos nyárral én igazából nem lepődnék meg azon se, ha a Bajnoki címért versenyeznének már jövőre.
Poolnál nem meglepő módon szintén ebben látom a kulcsot. A kezdőjük a védelmet leszámítva bitang jó - PL szinten mindenképp -, de a kulcsjátékosaikat egyszerűen megközelítőleg se tudják pótolni. Mané, Coutinho, Lallana és Henderson szerintem a kulcs, közülük meg ha Mané vagy Hendo kiesik, konkrétan senki nincs hasonló profillal a keretben. Ezen sürgősen változtatnia kell Kloppnak, mert a szezon elején látszott, hogy az ötletei jók, csak ezzel a focival januárra már kivégezte a keretet kb. Ha viszont okosan mélyítenének, hosszútávon sokkal több esélyük lenne minden fronton. Bár náluk a védekezésben olyan szintű bajok vannak, amit kétlem, hogy 1 nyár alatt fog Klopp megoldani. Főleg ha megint ilyen Klavan féle igazolások jönnek csak.. Nekik drukkolok legjobban amúgy talán, de náluk érzem legkevésbé, hogy nyár után bajnokesélyes szintre lépnek elő.
Abban egyetértek, hogy jövőre jó eséllyel még nem fognak BL címért menni a PL csapatok, de ha a nagy edzőknek sikerül a projectjeiket végigvinni, szerintem relatíve hamar felzárkózhatnak.