Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehetséges, bár David Silva nem olyan öreg még és most is jó szezonja volt.TripleH írta:Azért a KdB-BS páros nem lesz gyenge megoldásokban. Szerintem am Silva az már Silva pótlására fog érkezni. (Ez rettentő bután hangzikpep71 írta:Silva és Walker is nagyon jó igazolás, ha igazak lesznek a hírek, de azt nem tudom, hogy ha még elküld Guardiola jó pár játékost, akkor hol lesz vége a költekezésnek és az FFP-be belefér-e...vagy most azt nem is kell komolyan venni(mint a PSG kamu büntetése)?
Szerintem amúgy Sterling-nek igy lőttek(Silva lesz a kezdő helyette), Silva sokkal komplexebb játékos, mint az angol, aki azon kívül, hogy gyors és jó 1v1-ben, rettentően buta, passzjátékban is gyenge.)
Azért a KdB-BS páros nem lesz gyenge megoldásokban. Szerintem am Silva az már Silva pótlására fog érkezni. (Ez rettentő bután hangzikpep71 írta:Silva és Walker is nagyon jó igazolás, ha igazak lesznek a hírek, de azt nem tudom, hogy ha még elküld Guardiola jó pár játékost, akkor hol lesz vége a költekezésnek és az FFP-be belefér-e...vagy most azt nem is kell komolyan venni(mint a PSG kamu büntetése)?
Szerintem amúgy Sterling-nek igy lőttek(Silva lesz a kezdő helyette), Silva sokkal komplexebb játékos, mint az angol, aki azon kívül, hogy gyors és jó 1v1-ben, rettentően buta, passzjátékban is gyenge.
Ha azt a védelmet a Walker féle igazolásokkal sikerül feltölteni, akkor nagyon jó csapat lehetnek 2 év múlva, jövőre még össze kell úgyis érnie mindenkinek, remélem addigra Jesus gyerek is stabilan átveszi Agüero helyét, Sané és Sterlingel a 2 oldalán, abbam a 3asban nagy potenciál van.csababarca írta: mindkettő jó igazolás a citynek, hátha elindul valami ott. belső kp-t kéne erősíteni.
Leander Dendoncker elég tehetséges belső kpás, iszonyat potenciál van benne, szerintem max 30 millába meg is szerezhetnék.palesz77 írta: Középpályára amúgy kíváncsi leszek kit vesznek, mélységi játékos kell nekik nagyon, tehetség meg van azért most egypár oda, akikből Pep kihozhatja a jobbik énjüket. Rizikós lenne persze, de tapasztalt arcot nem tudom tudnék-e mondani megmondom őszintén..
Plusz Mendyért is versenybe szálltak, 45-öt adnának ők is és a MU is érte elméletileg. Nagyon bekezd a City úgy tűnik, de kell is nekik nagyon az erősítés.csababarca írta:mindkettő jó igazolás a citynek, hátha elindul valami ott. belső kp-t kéne erősíteni.etooka9 írta:Elvileg Kyle Walker is érkezik.
mindkettő jó igazolás a citynek, hátha elindul valami ott. belső kp-t kéne erősíteni.etooka9 írta:Elvileg Kyle Walker is érkezik.palesz77 írta:Bernardo Silva ha minden igaz épp most esik át az orvosin, és a Citybe fog igazolni 70 millió körüli összegért.
Ha a jó André Gomes pajti árát vesszük alapul, akkor ajándék.S.Agüero írta:Jó játékos, de 70 millió?
Elvileg Kyle Walker is érkezik.palesz77 írta:Bernardo Silva ha minden igaz épp most esik át az orvosin, és a Citybe fog igazolni 70 millió körüli összegért.

Kolarovban és Otamendiben bőven van fantázia szerintem, csereemberség szintjén mindenképpen. Utóbbi egyébként mindig Ramosra emlékeztet: tetovált, kemény és hullámzó a teljesítménye. Na meg azért Stonesnak is bőven voltak hajmeresztő megmozdulásai idén, de ő klasszis alapanyag, nagyon jó ball-playing védő válik majd belőle idővel.Feast4 írta: Engem az se lepne meg a Stonest kivéve a komplett védelmet letakaritaná...
Veidt_madridista írta:Kolarov helye sem tűnik túl stabilnak, de bízom a maradásában. Szerintem nagyon alulértékelt (balhátvédként), már a Lazióban is nagyon tetszett a játéka.palesz77 írta:City a mai napon bejelentett Clichy, Sagna, Caballero és Navas távozását, Zabaleta se marad. Eddig jó, úgy tűnik tényleg komoly frissítés lesz ott..

Kolarov helye sem tűnik túl stabilnak, de bízom a maradásában. Szerintem nagyon alulértékelt/lenézett futballista (balhátvédként elsősorban). Már a Lazióban is nagyon tetszett a játéka.palesz77 írta:City a mai napon bejelentett Clichy, Sagna, Caballero és Navas távozását, Zabaleta se marad. Eddig jó, úgy tűnik tényleg komoly frissítés lesz ott..
Szerintem Toure is megy.Tutira fog hozni egy újabb kapust szélső védőt vkpt szerintem irányítót is.A támadósora nagyjából megvan minden más poszton csupa lyuk az egész keretet főleg Pep fociához.Nagyon kíváncsi leszek.Szerintem valóságos ámokfutás lesz a piacon.palesz77 írta:City a mai napon bejelentett Clichy, Sagna, Caballero és Navas távozását, Zabaleta se marad. Eddig jó, úgy tűnik tényleg komoly frissítés lesz ott..

Méghozzá szerintem 3 okból nem működik: egyrészt más a játékosállomány, nem úgy tűnik, hogy végigbírják a szezont ilyen tempóban, pedig ősszel azért elég jók voltak (főleg játékban), másrészt a két liga közötti tempókülönbség, mert nem mindegy, hogy a Freiburg ellen futkározunk vagy a West Brom ellen, harmadrészt pedig nekem úgy rémlik, hogy elég kevés sérüléssel megúszták a BVB-nél Klopp idején (kivéve persze Reus, de neki mindegy, ki az edző), ennek meg az is lehet az oka, hogy kevésbé sérülékeny játékosok alkották a keretet vagy éppen az, hogy felkészültebb orvosi stábbal dolgoztak.visca el barca írta:a poolnak annyira gyenge a a kerete, hogy nekik a kétfrontos bulikázás nem fog menni. visszatérnek a 5-6. hely környékére. ráadásul klopp rohangálós focija sem működik annyira angliában mint előtte németben.
a poolnak annyira gyenge a a kerete, hogy nekik a kétfrontos bulikázás nem fog menni. visszatérnek a 5-6. hely környékére. ráadásul klopp rohangálós focija sem működik annyira angliában mint előtte németben.palesz77 írta:Tottenhamnél a kulcs az lesz, hogy mennyire tudják egybentartani a csapatot. Elvileg senkit nem kell eladniuk, van pénz, kíváncsi leszek.
A Pool és a City is odaért végül a BL-t érő helyekre, örülök nekik nagyon. Remélem okosan erősítenek a nyáron majd, mert azért lenne hova fejlődni..

Özil szerintem biztosan, Sánchez-ben nem vagyok már biztos...palesz77 írta:Alexis és Özil szerinted maradnak?
Úgyis maradni fog, de nem sok olyan meccsre emlékszem, ahol az ő klasszisa kellett, hogy pontot/pontokat szerezzünk, szóval én szívesen látnám Szczesny-t ismét a csapatban.messideco írta:Miért látod Cech távozását ennyire biztosra?
Ez a Spurs nagyon egyben van most, Son iszonyatosan beérett, Alli meg nem véletlen lett asszem másodszor is zsinórban az év fiatalja a plben. Ráadásul Pochettino ezt nagyon összerakta.palesz77 írta:Tottenhamnél a kulcs az lesz, hogy mennyire tudják egybentartani a csapatot. Elvileg senkit nem kell eladniuk, van pénz, kíváncsi leszek.
A Pool és a City is odaért végül a BL-t érő helyekre, örülök nekik nagyon. Remélem okosan erősítenek a nyáron majd, mert azért lenne hova fejlődni..
Dehogy szorítokmessideco írta: Amúgy szorítasz az ágyúsoknak, vagy csak figyelemmel követed?
Sanszos, ha meglesz a kupa és/vagy a negyedik hely, marad... Tíz éve lépnie kellett volna az öregnek. Mondjuk a második félévre összekapta a csapatot, gondolok a BL blamára.MQuCsabi írta:Nem lenne jó, ha Wenger ismét maradna. Lassan egy középcsapattá csúsznak majd vissza, ha így folytatódik.
Részben, azért Mertesackert szívesebben nézném a védelemben mint pl. Gabrielt, vagy akár Holdingot, aki még sötét ló nálam.Veidt_madridista írta:Egyik sem erősítés. Cazorla újabb komoly sérülésre van predesztinálva, Mertesacker pedig már évek óta közelében sincs egy angol topcsapat szintjének. Más kérdés az öltözőben betöltött szerepe.messideco írta: És már van két igazolás: Cazorla és MertesackerHiányoztak azért nagyon.