Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Welbeck szerintem elegge ismert jatekos, ugy hogy nyugodtan ki lehet irni a nevet, lehet hogy tobb alazattal kene megnyilvanulni a nyugati futballal kapcsolatban, egyebkent a balliberalis "ertelmiseg" volt az okos, es Welbeck a hulye, csak egy kek pipat kellett volna keresni vagy megnezni hogy van e masik oldala.S.Agüero írta:És ez most hogy jön ide, hogy többet ér, mint a válogatott?Attól még nem lehet hülye egy focista?
mikor betettem még nem volt benne h kamuMQuCsabi írta:Olvasd végig

Palesz már nagyon szerelmes vagy, mindenhol az olaszt látod.palesz77 írta:Én optimista vagyok. Kell a sebesség előre, Mané ha kiesik, még csak megközelítőleg se tudják pótolni. Plusz így Verratti mehet a középpályára vissza jövőre, amivel szerintem még többet nyerhetnek!Bajnokesélyesnek mondjuk továbbra se tartom azért a Poolt, de szerintem egy kicsit előrébb léptek ezzel. Már ha a Romaban mutatott énjét tudja hozni..
A Sky Sports beszámolója szerint viszont Conte jól érzi magát a klubnál, és tévesnek állította be a korai riportokat.randomguy írta:Azt írják a lapok, hogy Conte kész elhagyni a Chelseat, mert nem tetszik neki a klub átigazolási politikája. [Sky Italy, Daily Record]

így van.recrea írta:Spec veled kezdvevisca el barca írta:mi megvennenk egy ilyen gyereket a fél fórum hörögne h kozepszer

Spec veled kezdvevisca el barca írta:mi megvennenk egy ilyen gyereket a fél fórum hörögne h kozepszer

Már egy 80at el is vertek Perisiccel egyutt? És lassan Morata is hivatalos lesz.PCsabi írta:Lindelof -> ManUnited, 30 millió font.
Szerintem még nem végzett.Bőven lesz még távozó...thiagoalcantara írta: Nagyon ígéretesnek tűnik most végre a City, a felesleges játékosok végre ki lettek penderítve, az ilyen Clichy féléktől már 2-3 éve meg kellett volna szabadulni.
Kíváncsi vagyok az újabb igazolásokra, mert szélső védők tuti érkeznek még, Walker és Mendy a kiszemeltek állítólag.
Remélem Pepnek meglesz mostmár egy normális csapat és címeket tud majd nyerni.

looka írta:Karma is a bitch.visca el barca írta:conte nem tökölt, küldött diego costának egy sms-t, hogy szevasz, jövőre nem kellettkorrekt
![]()
![]()
Amúgy szerintem elmegy Kínába, ha nem is végleg.