Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem elég, ha nem, akkor villogjon még!!Bob_Marley írta:Elég?mahitoo írta: Falcao villantson már valamit!
Nagy fejes volt
Ezt a Realt megesszük reggelire... Szép volt Falcao..Bekkeljék ki? Nyerjék megS.Agüero írta:Bekkeljék ki!
Elég?mahitoo írta: Falcao villantson már valamit!
Majd a spori csak figyelmeztetgeti, aztán elsőre villan a piros.recrea írta:Azzal nekem sincs bajom, csak a módjával. Kapjon bele kézzel...mahitoo írta:Engem az nem zavar, hogy be akarnak sárgulni, nálunk is volt rá példa.Azon röhögnék, ha nem sikerül nekik, valamint Ronaldo nem akar, és valami baromság miatt kapnak a 7végén.Ez mondjuk max CR-nél áll fenn, mert ő biztos játszani akar és fog, hogy mutogassa hogy ment a labda, meg a combjait.
![]()
Falcao villantson már valamit!
Azzal nekem sincs bajom, csak a módjával. Kapjon bele kézzel...mahitoo írta:Engem az nem zavar, hogy be akarnak sárgulni, nálunk is volt rá példa.Azon röhögnék, ha nem sikerül nekik, valamint Ronaldo nem akar, és valami baromság miatt kapnak a 7végén.Ez mondjuk max CR-nél áll fenn, mert ő biztos játszani akar és fog, hogy mutogassa hogy ment a labda, meg a combjait.
![]()
Falcao villantson már valamit!
visca el barca írta:hát, érdekes egy meccs. a realnak tul sok köze nincs a játékhoz...
Xabi és Coentrao és össze fogja szedni, ne félj.mahitoo írta:Kíváncsi vagyok, Xabi össze tudja-e szedni a hőn áhított sárgát.Ronaldo szerintem nem utazik erre, kellenek a gólok... Nagy játékos, de egy ilyen nagyképű, pökhendi manus ne legyen már ekkora példakép.