Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ugyanaz. Leicester 5/5 Ranieri menesztése óta, United 94. perces Zlatan tizivel xre mentett.Nero. írta:LeicesterBohoc United
Biztos hogy nem jutnak be a 4 koze, az ELbe meg a 8 vagy a 4 kozott az elso ertelmes csapat lerendezi oket ahogy kell.
behúzzákhdavid írta:Reál magasságokba az arsenal közük nincs meccshez de lövik a gólokat
Nem kellene erre reagálni, de eléggé hiányos ez így, miután vesztett pontokban a negyedik hely simán reális (Liverpool két meccsel többet játszott) és amúgy már legjobb nyolc között vannak a EL-ben.Nero. írta:LeicesterBohoc United
Biztos hogy nem jutnak be a 4 koze, az ELbe meg a 8 vagy a 4 kozott az elso ertelmes csapat lerendezi oket ahogy kell.
Szerintem bőven voltak olyan szezonok, amikor többre lettek volna hivatottak, mint a negyedik hely. A tavalyi is relatíve jól indult, aztán február-március környékén teljesen szétestek, hogy a végére megint összeszedjék magukat.visca el barca írta:kíváncsi vagyok ha az arsenal a középmezőnyben lenne e mutatóban, összejött-e volna nekik azóta egy PL...
Szerintem ez csak Verratti-n múlik. Ha nem akar jönni, akkor a párizsiak kiröhögnek minket. Ha pedig jönni szeretne, akkor meg 100 millió euró akciósanNero. írta:Ilyen 40-50 milliók repkednek noname Bakayokokért bele se merek gondolni mennyit kér majd a PSG Verattiért...